Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > CS + 56k/s = ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
pesel
Szef Kuchni Świata

sorry !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
Wiecie co na modemie fajnie gra się w nocy o północy

a w dzień to nie ma szans na normalną ge chyba że ktoś lubi nonstop informacje takiego typu : warning Connecting Problem

pozaty już nie długo będę miał stałke (nareszcie) bo w cafeji za duzo kasy przepuscułem

Będę miał z AsterCity czy ktoś ma jakię sugesttie na temat tej firmy

Uwagi miło widziane [email protected]

Nie bardzo moge sie z Toba zgodzic stary !!! Gram o kazdej poze
dnia i nocy i czasami w dzien lepiej chodzi a tego komunikatu to juz dawno nie widzialem, nie chce zachwalac modemow ale jak na razie to jest spoko - gram od kwietnia...))

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-10-2001 22:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pesel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do pesel Znajdź więcej post'ów przez  pesel Dodaj pesel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pesel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

to jak ci tak dobrze idzie to graj dalej na modemie ja tam wole miec stalke i wole miec spokojna glowe

Old Post 26-10-2001 18:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

Dzieki Bogu nie mam problemoof z modemami

[F|S|G] member

Old Post 28-10-2001 07:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lOOkAs
s3jtan

Question

czy duzo zalezy od tego na jakim procku jest modem???
ja mam na motoroli. jest cos lepszego??? oczywiscie chodzi o mniejszy ping!@#$%

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Old Post 17-11-2001 21:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lOOkAs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lOOkAs Znajdź więcej post'ów przez  lOOkAs Dodaj lOOkAs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lOOkAs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Na moim sdi ostatno mam pingi gorsze niz na modemie.
Wspaniala nasza tpsa.

Old Post 18-11-2001 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Jak a moj gust najleprzym prockiem jest rockwel teraz chyba kupila go jakas firma conexant ale i tak niezle dziala choc wiecej zalezy od udostepniajacego usluge np na tpsa ja nie moge grac bo zaduze lagi ale na neti jest juz niezle troche zalezy tez od proca i jakosci modemu bo jesli modem wewnetrzny to musi miec dobrego proca wtedy lepiej sie laczy zewnetrzne proca nie potrzebuja i sa leprze dlatego znalazlem kiedys w jakis amerykancski modem ktory byl wewnetrzny i nie korzystal z glownego proca ale byl jeszcze na ISE wiec to jakis relikt polecam lektore a zreszta zapomnialem adresu stronki nara

Old Post 19-11-2001 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Talking

nie grajcie na modemach chyba ze macie ISDN bo to strata pieniedzy nerwow i czasu !

Old Post 19-11-2001 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XvX
.::[CZB]::.

Talking

Ajesli ktoś ma inter na modemie za 45 zł miesięcznie???

.::<{[( *CZB* )]}>::.

Old Post 20-11-2001 06:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XvX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XvX Znajdź więcej post'ów przez  XvX Dodaj XvX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XvX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=CoolNet=bOleK
CoolNet teAm 2 mEmbEr

ja tam naszczescie mama stalke, i nie mam takich problemow

gg: 814986

mail me: [email protected]

Old Post 20-11-2001 06:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =CoolNet=bOleK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =CoolNet=bOleK Znajdź więcej post'ów przez  =CoolNet=bOleK Dodaj =CoolNet=bOleK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =CoolNet=bOleK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

ehhh...
ostatnio modem nie daje rady stwierdzam ze smutkiem...
nie wiem co robi tepsa ale chyba nic dobrego....
wiecej teraz lagow niz fragow

Old Post 21-11-2001 15:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

DLatego ja dziekuje Bogu kazdego dnia za to , ze mi zeslal sprytnego brata ( LOL i ja to powiedzialem ????? ) , ktory zalatwil SDI do domu i teraz o pingi sie na dobrych serwach nie musze martwic ! A oplata nie jest 200 zeta jak wczesniej mowil ON tylko 130 za 24 h non stop on-line ! Nie ma nic lepszego ( no chyba ze 1 lub 2 Mbit -owe lacze ) !

MSN [email protected]

Old Post 21-11-2001 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

te pyty z tpsa mozia ze mi zaloza w tym kwartale SDI ale przyslali i zawiadomienie ze z przyczyn modernizacji central maja mnie w dupie mojemu kumplowi juz od roku to wysylaja a innemu co cekawsze to zalozyli SDI po miesiacu !~!! chociaz mieszka 2 ulice dalej odemnie ~!!!

Old Post 23-11-2001 13:20
lOOkAs
s3jtan

Talking

bo tepsa to smierdzielnia fekalna

u mnie naszczescie jest dialog

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Old Post 23-11-2001 13:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lOOkAs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lOOkAs Znajdź więcej post'ów przez  lOOkAs Dodaj lOOkAs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lOOkAs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XvX

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez lOOkAs
bo tepsa to smierdzielnia fekalna

u mnie naszczescie jest dialog

U mnie też! DIALOG RULEZ

Old Post 23-11-2001 22:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XvX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XvX Znajdź więcej post'ów przez  XvX Dodaj XvX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XvX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
DLatego ja dziekuje Bogu kazdego dnia za to , ze mi zeslal sprytnego brata ( LOL i ja to powiedzialem ????? ) , ktory zalatwil SDI do domu i teraz o pingi sie na dobrych serwach nie musze martwic ! A oplata nie jest 200 zeta jak wczesniej mowil ON tylko 130 za 24 h non stop on-line ! Nie ma nic lepszego ( no chyba ze 1 lub 2 Mbit -owe lacze ) !

Jakie 200 ? kiedy ja cos takiego mowilem?
Musilaem sie pomylic

Old Post 24-11-2001 03:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:

Ty kitab kicaj strone wczesniej i przeczyataj co kto mowil

Old Post 24-11-2001 03:07
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez ON.

Ty kitab kicaj strone wczesniej i przeczyataj co kto mowil

Dorba sorry to nie ty to mowiles , tylko rzeznik !

MSN [email protected]

Old Post 24-11-2001 12:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

quote:

Dorba sorry to nie ty to mowiles , tylko rzeznik !

Przeczytaj sobie DOKŁADNIE co kto mówił. Ja nic takiego nie powiedziałem...

Old Post 24-11-2001 12:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Major76
Skilled (Knight)

ja gram na modemie bo mnie nie stac na instalacje cdi, mam 200 ping ale to o niczym nie swiadczy bo ostatnio z peselem gralismy na vegas 2 na 2 my po 200 ping oni po 60 i co ? i 10:0 dla nas
dlaczego? voice rulezzzzzz prblem jest wtedy kiedy gam z naprawde dobrymi graczami, wtedy juz nie mam szans, ale i tak jestem najlepszy wsrod najgorszych to i tak dobrze nie ? ))

mam pytanie tez do modemowcow dialogowych z wrocka czy ostatnimi czasy nie maja problemow z netem bo ja juszzzzz od 3 tygodni nie moge grac bo cs mi strasznie laguje ?

Old Post 03-12-2001 08:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major76 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Major76 Znajdź więcej post'ów przez  Major76 Dodaj Major76 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major76 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Ja mam na stalce 1 MB/s czasami ping 30-40 ale zwykle oscyluje na poziomie 60-100 i to wszystko zalezy od tego czy wszystko jest w porzadku z laczem polpak !

ja mam taki sam ping

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 03-12-2001 09:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
te pyty z tpsa mozia ze mi zaloza w tym kwartale SDI ale przyslali i zawiadomienie ze z przyczyn modernizacji central maja mnie w dupie mojemu kumplowi juz od roku to wysylaja a innemu co cekawsze to zalozyli SDI po miesiacu !~!! chociaz mieszka 2 ulice dalej odemnie ~!!!

tak samo bylo ze mna i scorpem! mi zalozyli pod koniec maja 2001 a mu o ile sie nie myle to 2 tyg pozniej a mieszka na tym samym osiedlu co ja i to calkiem niedaleko tpsa to lolki

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 03-12-2001 09:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pesel
Szef Kuchni Świata

quote:
Napisane oryginalnie przez Major76
ja gram na modemie bo mnie nie stac na instalacje cdi, mam 200 ping ale to o niczym nie swiadczy bo ostatnio z peselem gralismy na vegas 2 na 2 my po 200 ping oni po 60 i co ? i 10:0 dla nas
dlaczego? voice rulezzzzzz prblem jest wtedy kiedy gam z naprawde dobrymi graczami, wtedy juz nie mam szans, ale i tak jestem najlepszy wsrod najgorszych to i tak dobrze nie ? ))

mam pytanie tez do modemowcow dialogowych z wrocka czy ostatnimi czasy nie maja problemow z netem bo ja juszzzzz od 3 tygodni nie moge grac bo cs mi strasznie laguje ?

Prawda Major, jechalismy ich bez mydełka wtedy, tylko szkoda, ze teraz mozemy sobie do botow postrzelac. Jepany dialog...

Old Post 03-12-2001 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pesel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do pesel Znajdź więcej post'ów przez  pesel Dodaj pesel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pesel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lOOkAs
s3jtan

u mnie kilka tygodni temu dialog cos tam robil z laczami i net mi cholernie czlapal przez jakis tydzien, ale teraz jest jush super. moze u was tezcos robia...

Old Post 03-12-2001 20:04
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Mam nadziej ze to szybko skoncza , bo dluzej nie wytrzymam , nie moge zniesc pingow okolo 200 !

MSN [email protected]

Old Post 03-12-2001 20:10
XvX

Talking

Ja też mam sialog (56k ) i nie narzekam! A najbardziej, to lubię rachunki za telefon! Zobaczcie sami!

Cudne, Prawda?

Old Post 07-12-2001 06:35
Cali
słodki chłopak :]

LOL

Yapu fkoncu stałka pingi na poziomie 40 -50 i niech gra muzyka

Old Post 07-12-2001 07:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

ja mam 1 Megabit na 25 userow, w sumie oks, tylko admin to taka palka!

Old Post 08-12-2001 11:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

ja mam SDI i dobrze mi z nim

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 27-12-2001 10:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
ja mam SDI i dobrze mi z nim

Mam dokladnie to samo i mysle podobnie !

MSN [email protected]

Old Post 27-12-2001 11:22
ha3m

SDI rox0rz!!!!!

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 28-12-2001 09:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:05.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions