zgadzam sie, ale fakty mowa za siebie, moze i byl inteligetny, ale tyz byl ograniczony, gdyby slochal swoich generalow nie robil by takich banalnych bledow jak pamietny napad na rosje. w naszych czasach jednak znalezli sie ludzie ktory sa gotow powturzyc jego "turne". Nienawidze takich, nie lubie nietolerancyjnych debli co uwarzaja, ze sa "biali" tzn ze sa "lepsi". Kazdy czlowiek urodzil sie wolny i nikt tego nie moze mu zabrac, to jest fundament naszego spoleczenstwa, lecz z smutkiem przyznaje, ze wielu ludzi podkopuje ten fundament w jego najglebszych fundamentach. jesli widze za na ulicy jest bity jakies czlowiek staram sie nie nie zostawic tego echa, najczesciej wale z komury na policje (nie mam comury, ale qmple maja) i krzycze do tych co bija: "ej wy, debile, sprobujcie zemna" i spierdalam ile sil w nogach. To jest mankametem naszych czasow, ta owa znieczulica, jesli ktos jest bity to spox, nie ftracam sie, ale jak ja jestem bity to jush oczekuje pomocy. sam kiedys zostalem pobity. i teraz nie jestem juz obojetny. do tego was tez naklaniam! wiem ze zboczylem troche z tematu, ael samo tak wyszlo, wiec ludzie: broncie slabszychi badzcie tolerancyjni dla otoczenia, a ono sie odplaci tym samym.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|