Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Mplayer FAQ!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

quote:
Napisane oryginalnie przez R[e]dek
dobre jest tez dobieranie sie w pary albo trojki ... np. medic i liutenant to fajny team. mowie tak ze wzgl na sytuacje na polskich serwach gdzie wiekszosc ludzi przypadkowo sie tam znajduje i nie ma szans na stworzenie jakiegos teamu

To fakt zawsze jak gram z kumplem ( z przypadkowymi osobami tylko czasem tak wychodzi, no wyjątek to ins@ne, no ale z nim najczęściej gram po niemieckiej stronie) to robimy taki team i tak jak mówisz jest on bardzo skuteczny. On mi da ammo ja go wyleczę i świat się kręci .... hehe

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-11-2001 14:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
R[e]dek
Skilled (Knight)

Wink

heheh swiat sie kreci i czytacie pewnie ciagle ta same gazete heheh jeszcze mozna z soldierem z flamerkiem albo bazooka tylko musi umiec sie tym poslugiwac zeby nikogo ze swoich nie pokaleczyc

Old Post 14-11-2001 15:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil R[e]dek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do R[e]dek Znajdź więcej post'ów przez  R[e]dek Dodaj R[e]dek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać R[e]dek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

Talking

Zgodze się
sam graiąc niemcami podczs jednego wypadu na plaze,
pomiedzy zrzutami aliantow zabilem 3 snaipow nozem
Oczywisice przeczkalem w wodzie az reszta sie oddali
i wtedy dzialalem

Old Post 14-11-2001 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Zeby przeprowadzac jakies konkretne akcje w zespole albo ustalac dana taktyke fajnie by bylo miec umowione zbindowane teksty np. "miotacz do przodu, oficer do mnie" czy inne tego typu. Warto miec cos takiego pod palcem.

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 14-11-2001 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[TFA]tewus
Training (Enforcer)

Wink Apropos snajpera

wedlug mnie ktos (czyt. jedna osoba) powinna zostawac gdzies na plazy. ile to razy ktos strzelal mi w glowe od tylu a wkoncu to wasza sprawa, jesli chcecie zeby ktos zdejmowal CKM'y to od czasu do czasu popatrzcie czy ktos nie zdejmie snajpera od tylca

pozdrawiam i zapraszam na #tfa_wolf_clan

tewus

Old Post 15-11-2001 12:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [TFA]tewus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [TFA]tewus Znajdź więcej post'ów przez  [TFA]tewus Dodaj [TFA]tewus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [TFA]tewus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Re: Apropos snajpera

quote:
Napisane oryginalnie przez [TFA]tewus
wedlug mnie ktos (czyt. jedna osoba) powinna zostawac gdzies na plazy. ile to razy ktos strzelal mi w glowe od tylu

Ciekawe, czy jeden soldat by cos pomogl. Ahh te dawne wypady na plaze ...

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 15-11-2001 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Dobry snajper nie jest zly.
Musze stw. ze osiwieje chyba w tej grze. Kolejny dzien ciezkiej walki z.... LT w moim teamie (mix na serwie) czy ci ludzie sa tepi? Jak mu nie zjade HP do 20 zeby musial mi dac to qrde nie doprosisz sie... Ja wiem ze mozna nozem ... ale ilu? Za to kazdy drze morde o medyka z tych LT... Niech klany szybko rosna mniej idiotow bedzie...

Pozdrawiam

There`s no mercy from Reich Medic for u amerikanishe soldate

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 15-11-2001 14:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

Gdy czytale post o wymianie amo na hp myzilalem ze to sciema
ale ostatnio sie sam o tym pzekonalem na wlasnei skurze
mimo ze ten s***** mial ful hp musialem mu żucci apteczke aby dostaci amo
Ps. klanow będzie kupa ale idioci i tak zostanom
na to nie ma mocnych

Old Post 15-11-2001 18:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Z wlasnej obserwacji na serverach zauwazylem ze medycy sa bardziej hojni w wyrzucaniu plecakow niz LT. Sam jestem LT i gdy widze obok siebie osobe w potrzebie to nigdy nie odmowie wyrzucenia ammo. Nie ma co tam glowy zaprzatac kims kto gra jeden dzien na wolfie a i pewnie nie kuma, ze moze wyrzucac plecaki z ammo .

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 16-11-2001 01:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Z tego co zauwazylem (LT gram tylko jak jestem totalnie wq... brakiem ammo- hehe ale wtedy znow brak mi HP) Ludzie nie rzucaja ammo, bo lataja i walcza maja cie w d... to raz. Dwa ze rzucaja flary i caly power bar maja na 0 i nie moga wyrzucic ammo... jesli dobrze pamietam tak to dziala.

Old Post 16-11-2001 08:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

i jeszcze jedno - zauwazylem, ze ludzie ktorzy decyduja sie na gre Medykiem z gory wiedza, ze przeciez o to chodzi w tej postaci ze maja latac z ta strzykawa i ratowac innych wiec rzucacnie hp przychodzi im latwiej, natomiast na gre L decyduja sie tez ludzie z prostego powodu - bede mial ammo pod dostatkiem.... i co ich tam obchodzi jak ten koles ze strzykawka [bo juz niczym innym powalczyc nie moze ] drze sie 'I need ammo'

Old Post 16-11-2001 10:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Medyk to zwierz dajcie mu ammo bedzie mordowal
Nie jestem maszyna do zabijania ale jak mam ammo nie raz potrafie namotac ostro aliantom z mP40 jako ten glupi medyk
Powiem jeszcze jedno, bardzo wazna rzecz: ZAPAMIETAJCIE MEDYK BEZ AMMO JEST BEZBRONNY PRAWIE i JAK MAM POMOC? DOJSC DO WAS? PRZEZYC ZEBY POMOC? MYSLCIE drodzy LT.

Old Post 16-11-2001 11:49
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Talking

Sporo w tym racji. Prawda jest taka że nadal wielu ludzi stosuje jakiś dziwny system gry a mianowicie taki że dają ammo dopiero wtedy jak jest im niezbędna pomoc medyka. Ludzie RTCW to nie jest jakaś gra ekonomiczna, strategiczna czy coś takiego gdzie obowiązuje handel wymienny .

Old Post 16-11-2001 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan
Z wlasnej obserwacji na serverach zauwazylem ze medycy sa bardziej hojni w wyrzucaniu plecakow niz LT.

Mysle ze to wynika z faktu ze oficerowie sie bardziej angazuja w akcje a medycy sa juz z gory nastawieni na zasypywanie apteczkami. To jest priorytet medyka. Za to oficer ma kilka innych priorytetow (airstrike, walka, ammo). Medyk tez walczy ale z reguly defensywnie. A to ze oficer ktory nie ratuje amunicja jest debilem - to kwestii nie ulega.
Pozdry

Old Post 16-11-2001 14:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

zdeka sie niezgodze
w chwili gdy mam full amo czensto jde do ataku z kilkoma graczami z swojej drozyny
regeneracja hp powoduje ze niejedno moge wytrzymac
dlatego na poczontku staram sie zaslonic swoich i daci im czas na przegrupowanie i dopiero wtedy sie wycofuje
chyba ze brak mi amo wtedy stoje z tylu i lecze swoich

Old Post 16-11-2001 14:51
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Ja nie mowie ze medyk to tylko do leczenia i ze do walki sie nie pcha i nie powinien sie pchac. Wrecz przeciwnie. Mowilem tylko tyle ze oficer jest z zalozenia bardziej ofensywny niz medyk.
A ze istnieja battle-medics to wiem i mamy nawet takiego jednego w klanie (pozdry awek!).
Uszanowanka

Old Post 16-11-2001 15:08
sud
sudden death

Nie wiem czy ktos juz pisal o tym, ale jeszcze raz na pewno nie zaszkodzi.
To taka mala prosba od niemieckiego inzyniera: COVER ME! Hej przeciez w koncu po cos jest to disarmowanie dynamitow... i to jest naprawde swietna sprawa bo trzyma allies za murem. Jak dobrze pojdzie to nie przejda przez 4-5 minut. No ale wlasnie do tego trzeba inzyniera. Wiec jesli widzisz jakiegos biegnacego w strone muru (ja zawsze krzycze 'I'm an engineer' i 'Cover me!') to lec za nim i strzelaj. Najlepiej jak wtedy kazdy zacznie strzelac w strone plazy a i za plecami, szczegolnie przy drzwiach (bo tam zawsze wiecej wrogow), przydalby sie jakis karabin. Niestety w normalnych warunkach akcja disarmowania konczy sie zwykle smiercia i nawet wolanie o medyka nic nie pomaga. Szkoda... szkoda...
sud

Old Post 18-11-2001 01:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Taaa tylko ze to ma szanse jak ktos plantuje dynamit przy drzwiach , jak napierw jest pod Seawall to praktycznie nie ma szans na disarmowanie . Skakanie nie dosc ze ( mi) kiepsko wychodzi to zwykle konczy sie kiespko , a biegniecie przez cala plaze to wyrok smierci . Ponadto biegniecie 10 sekund + disarm 5 sekund , nie mowiac o tym ze jezeli nie stoisz na dachu w pogotowiu do wlasciwie nie ma po co biec . A jeszcze dodatko czesto (w 60% przypadkow ) podczas disarma dynamit wybucha mi prosto w morde

Old Post 18-11-2001 13:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

a ja mam pytanie do L - jakos nie widzialem zeby wsparcie artyleryjskie cieszylo sie powodzeniem.. wprawdzie zzera cale energy bar, ale jak trafi to konkretnie.... jednak widze je baaaaaardzo rzadko w uzyciu, tak wiec L: czemu ?

Old Post 18-11-2001 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]kag
a ja mam pytanie do L - jakos nie widzialem zeby wsparcie artyleryjskie cieszylo sie powodzeniem.. wprawdzie zzera cale energy bar, ale jak trafi to konkretnie.... jednak widze je baaaaaardzo rzadko w uzyciu, tak wiec L: czemu ?

Odpowiedz jest prosta - bo jest nieefektywne. 1 - wcina calego energy bar, 2 - jest nieprecyzyjne, 3 - ma maly obszar razenia, 4 - airem latwiej jest celowac ... wsparcie artyleryjskie ssie

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 18-11-2001 15:57
kag
fenix

w sumie mam to samo wrazenie, ale wolalem sie zapytac czy inni tak mysla czy to ja wariuje mam nadziej ze to poprawia bo inaczej nikt tego nie bedzie uzywal

Old Post 18-11-2001 16:54
Przecinek
Trejning ( Enforser)

przecinek

Wsparcie z Binoculars to najwiekszy syf swiata , jak widzisz dymek po ktorym nic nie nastepuje to juz wiesz - masz cholernie duzo czasu by bez pospiechu oddalic sie z miejsca zagrozenia ktore zreszta moze wzbudzic usmiech politowania , kilka malych wybuchow w duzym odstepie czasu ktore jeszcze nie widzialem zeby kogokolwiek zabily.

Old Post 18-11-2001 17:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadIdea
Profi

Re: przecinek

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek
Wsparcie z Binoculars to najwiekszy syf swiata , jak widzisz dymek po ktorym nic nie nastepuje to juz wiesz - masz cholernie duzo czasu by bez pospiechu oddalic sie z miejsca zagrozenia ktore zreszta moze wzbudzic usmiech politowania , kilka malych wybuchow w duzym odstepie czasu ktore jeszcze nie widzialem zeby kogokolwiek zabily.

I tu sie mylicie! ... Artyleria to cudowna bron na wszelkiego rodzaju bunkry...
W ten spodob aliantami mozna skutecznie zgasic Upper Bunker/Lower Bunker, wylaczyc snajpera i karabin w bunkrze za wyrwa w murze to jedyna bron, ktora przebija sie przez dachy.
Takze ta bronia wspaniale czysci sie radioroom ... heh... panowie... co wy wiecie o... itp.

Grajac Axis... taki ostrzal wspaniale wywala inzynierow...
Ma ta ceche, ze trwa dluzej niz airstraik... wspaniale czysci z aliantow przejety Lower Bunker... kosi snajperow, skierowany na glowne przejscia aliantow... daje im niezle popalic...
Zajebista bron...
Tylko trzeba umiec ja stosowac.

Old Post 18-11-2001 18:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Re: Re: przecinek

quote:
Napisane oryginalnie przez BadIdea
...W ten spodob aliantami mozna skutecznie zgasic Upper Bunker/Lower Bunker, wylaczyc snajpera i karabin w bunkrze za wyrwa w murze to jedyna bron, ktora przebija sie przez dachy.
Takze ta bronia wspaniale czysci sie radioroom ... heh... panowie... co wy wiecie o... itp.

Okz, artyleria spelnia swoje zadanie w zdejmowaniu snajpow ale trzeba wycelowac z lornety tuz za snajperem zeby nie uciekl widzac chmure dymu ... tylko nie raz snajper moze ubiec nasz zamiar ... Badidea - radio room ??? Hehe ... musze to zobaczyc . Pzdr.

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 18-11-2001 19:41
DarkXenocide
Prezes Poison

Re: Re: przecinek

quote:
Napisane oryginalnie przez BadIdea

I tu sie mylicie! ... Artyleria to cudowna bron na wszelkiego rodzaju bunkry...
W ten spodob aliantami mozna skutecznie zgasic Upper Bunker/Lower Bunker, wylaczyc snajpera i karabin w bunkrze za wyrwa w murze to jedyna bron, ktora przebija sie przez dachy.

Grajac Axis... taki ostrzal wspaniale wywala inzynierow...
Ma ta ceche, ze trwa dluzej niz airstraik... wspaniale czysci z aliantow przejety Lower Bunker... kosi snajperow, skierowany na glowne przejscia aliantow... daje im niezle popalic...
Zajebista bron...
Tylko trzeba umiec ja stosowac.

Dobrze tato

PS: co to za skrin na WX tajemniczy ? Eksportujesz poza granice kraju ?

Edytowane przez DarkXenocide dnia 19-11-2001 o godz. 10:00

Old Post 19-11-2001 08:45
BadIdea
Profi

Re: Re: Re: przecinek

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide

Dobrze tato

PS: co to za skrin na WX tajemniczy ? Importujesz poza granice kraju ?

HYHY (exportujesz) synu.

Screen pochodzi od MAGAZYNIERA.
Zaznaczylem to wliscie do WX. (wolfensteinx.com) ale widac to olali:/

Btw. Jaka bron was najbardziej wq***a w wolfie? (kiedy z niej dostajecie)
U mnie to wyglada tak

1.Miotacz - ewidentna zjebka w MP test2 - Przy wylaczonym FF dalej dziala- czyli.. TK z miotaczem jest nietyklany a sam moze
swoich palic:/
(musze robic sie medykiem i tak biegac zeby koles sam sie zjaral lub ganiac palanta samemu targajac miotacz, ale wtedy nie moge brac udzialu w akcji i szlag mnie trafia)
2.Snajperka... pojawiam sie ...dostaje w leb... i tyle mam z zycia.
3.Bazooka - podobnie jak snajperka ... pojawiasz sie i znikasz.

Z minigunem sprawa jest prosta... i nie mam do niego wiekszych uprzedzen. Hop panu na glowe i po zawodach...

Old Post 19-11-2001 09:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadIdea Znajdź więcej post'ów przez  BadIdea Dodaj BadIdea do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadIdea prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Re: Re: Re: Re: przecinek

Ta je.. mi sie LOL

Hop na glowe? chyba o czyms nie wiem, albo cie fantazja ponosi

Mnie sniper, ale zadko mnie zabija jako medyka, bo sie ruszam
Na panzery tez nie psiocze jakos mam szczescie ze innych zabijaja
Najbardziej nie lubie chyba granatow: ktos zle rzucil z naszych, albo ktos mnie zablokowal i pyk pyk... ups BOOM. Tak samo ze strzelaniem czesto bloki wiara robi i mnie dziurawia bo sie nie ma jak schowac/cofnac...

Old Post 19-11-2001 10:03
sud
sudden death

Post Re: Re: Re: Re: Re: przecinek

No miniguny mozna w sumie latwo usunac jak nie wbiegniesz prosto na seryjke. Wystarczy poczekac na przerwe i seria w glowe... a na glowe spokojnie sie wskakuje. Taka akcja ze na biegu przelatuje nad kolesiem strzelajac mu prosto w twarz jest super.
Co do broni to zdecydowanie miotacz!
WKurzajace sa tez naloty, jak mnie zgarna nawet kiedy sie schowam w bunkrze czy gdzies.

sud

Old Post 19-11-2001 14:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Re: Re: Re: Re: Re: Re: przecinek

quote:
Napisane oryginalnie przez sud
No miniguny mozna w sumie latwo usunac jak nie wbiegniesz prosto na seryjke. Wystarczy poczekac na przerwe i seria w glowe... a na glowe spokojnie sie wskakuje. Taka akcja ze na biegu przelatuje nad kolesiem strzelajac mu prosto w twarz jest super.
Co do broni to zdecydowanie miotacz!
WKurzajace sa tez naloty, jak mnie zgarna nawet kiedy sie schowam w bunkrze czy gdzies.

sud

To topic o FAQ dla newbies etc. a nie cyrkowe sztuczki bo kazdy bardziej doswiadczony player sobie nie pozwoli na taki numer w 80% sytuacji. Bo:

a) ma pistolet
b) noz
c) mysli i nie stoi jak baran z dymiacy minigunem po overheat...

Old Post 19-11-2001 15:04
BadIdea
Profi

Talking Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: przecinek

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide

To topic o FAQ dla newbies etc. a nie cyrkowe sztuczki bo kazdy bardziej doswiadczony player sobie nie pozwoli na taki numer w 80% sytuacji. Bo:

a) ma pistolet
b) noz
c) mysli i nie stoi jak baran z dymiacy minigunem po overheat...

w PRAKTYCE WYGLADA TO JEDNAK INACZEJ ) haha...
Jest o tyle fajnie, ze kolesie nie biegaja z minigunem/bazooka ...potrafia juz zmieniac bron... na pistolet na czas przemieszczania sie z miajsca na miejsce.
Jeszcze nie widzialem natomiast kolesia ktory .. po przegrzaniu miniguna zmiania bron na pistolet
Sama gra do tego nie przekonuje .... Podczas akcji zmiana broni strasznie zle dziala, przynajmniej u mnie.. bardzo czesto musze stanac zeby zmienic bron.. inaczej dupa/// moge sobie klikac. po 10 razy...

Old Post 19-11-2001 16:37
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:13.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions