Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Tribes2...
Jak uwazacie czy Tribes2 ...
You do not have permission to vote on this poll.
jest mega!!! 36 83.72%
jest OK. 5 11.63%
Smierdzi moczem 1 2.33%
co za roznica i tak nie gram w to 1 2.33%
W sumie: 43 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Icea
Guest

Question

quote:
Napisane oryginalnie przez de_StEELhEArT
gram tam gdzie jest akurat duzo looda i malo pinga ))
modem sux

Czyli na katabaticah ...

modem=sux tak wiem ale co mają zrobić modemowcy gdy nie zawsze mają możliwość kupienia se stałki. - Mają przestać grać w T2 NOOO WAY

Sam mam modem (na razie) ale w św. może już będe maił stalke

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-12-2001 17:00
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

hehe
ja tez mam modem wiec ze MODEM SUX wiem z pierwszej reki

Old Post 09-12-2001 00:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pajda
Warrior (Scrag)

Hmm jak wy to robicie, ze dajecie teraz za gre 80-90zl jak to w kazdym sklepie na polkach za 45zl lezy ???

Co do wymagan stawianych przed graczem to trudniej jest znalesc gre, ktora stawia mniejsze od CS niz wieksze ;)

Old Post 11-02-2003 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pajda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pajda Znajdź więcej post'ów przez  Pajda Dodaj Pajda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pajda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PoL| Icea_PL
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Pajda
Hmm jak wy to robicie, ze dajecie teraz za gre 80-90zl jak to w kazdym sklepie na polkach za 45zl lezy ???

HMM A WIESZ, ten topic ma te pare latek

Old Post 11-02-2003 20:15
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pajda
Warrior (Scrag)

argh to na wafla sie znalazl na szczycie listy...
tu panuja jakies zle moce...

Old Post 11-02-2003 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pajda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pajda Znajdź więcej post'ów przez  Pajda Dodaj Pajda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pajda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Ten board tak ma, ze gdy ktos zaglosuje w ankiecie, podnosi ja na gore... shazbot...

Zreszta ankieta tez jest inteligentna inaczej... jakby na tym forum mogla byc inna odpowiedz...

Old Post 11-02-2003 23:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
qLA
Combat (Death Knight)

A ja juz rozumie yavor dlaczego ta gra jest taka cudnaBo jak dlugo grasz cwiczyc i 0 punktow zdobywasz to sie wkurzasz jak cholera, ale jak juz zaczniesz cos zdobywa to jest sie bardzooo dumnym dolaczam zdjatko moze i nienajlepszy serwer nienajlepsi gracze ale ja jestem z tego wyniku dumny w koncu mam gre okolo pol miesiaca

Old Post 25-02-2003 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil qLA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do qLA Znajdź więcej post'ów przez  qLA Dodaj qLA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać qLA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Tia - i to jest fajne. A jeszcze fajniej jest, gdy pozniej okaze sie, ze mozesz sterowac przebiegiem meczu. Najlatwiej uzyskac to na pubsach z Kata w roli glownej, ale i na sKene zdarza mi sie tak kierowac przebiegiem meczu, ze np. przez caly mecz mam malo punktow, ale "przypadkiem" ostatnia flage donosze ja :-) Daje toto naprawde sporo satysfakcji (gdy wyjdzie :-P ).

Old Post 26-03-2003 22:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|Piotrusek
Heavy Lover

no coz, niestety skene zeszlo juz na psy (czyt. na kata)

Old Post 27-03-2003 09:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Piotrusek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Piotrusek Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Piotrusek Dodaj sYs|Piotrusek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Piotrusek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Katabatic tez jest mapa do grania, a z dobrymi zawodnikami nie jest to mapa zla. Na sKene szansa na dobrych wciaz jest znacznie wieksza niz np. na Gamesurfie....

Old Post 27-03-2003 09:56
sYs|Piotrusek
Heavy Lover

Znaczy nie chodzilo mi o mape katabatic (bo owa lubie), ale o serwery na ktorych gra sie tylko ta mapke (blueyonder, gamesurf). Jesli chodzi o obsade to moze i czasami jest niezla ale i tak gra sie jak na serwerach katabaticowych

Old Post 27-03-2003 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Piotrusek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Piotrusek Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Piotrusek Dodaj sYs|Piotrusek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Piotrusek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|Trinity
Training (Enforcer)

Smile

Rzeczywiscie na blueyonder czy gamesurf mozna sobie jedynie pofragowac bo na gre zespolowa nie ma co liczyc- same nerwy :)
A i z tego nie ma satysfakcji bo dobrych przeciwnikow malo

W ogóle jestem ostatnio zaniepokojona tym ze serwow na ktorych mozna sobie dobrze pograc jest coraz mniej Wchodze do t2 a tam same katabatiki (nie cierpie tej mapy) i classiki blee... Tylko gdzies sie jakies skene zawieruszy czy Empire of Azeroth i to wszystko :(

Old Post 30-03-2003 13:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Trinity Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Trinity Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Trinity Dodaj sYs|Trinity do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Trinity prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|Piotrusek
Heavy Lover

na Empire of Azeroth tez zawsze graja classica

Old Post 30-03-2003 14:12
sYs|Berserker
Combat (Death Knight)

sYs|Piotrusek
Znaczy nie chodzilo mi o mape katabatic (bo owa lubie), ale o serwery na ktorych gra sie tylko ta mapke
--
Dokladnie tez lubie ta mape, ale jak leci non stop to #$%.

Old Post 30-03-2003 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Berserker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Berserker Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Berserker Dodaj sYs|Berserker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Berserker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Fakt, z serwerami jest ostatnio problem i zwykle pograc mozna sobie tylko do jakiejs 2 w nocy. Potem Katabatiki lub Gamesurf Vehicle, gdzie mapy nie naleza do najdynamiczniejszych...

W sumie chyba powoli docieramy do etapu wlasnego serwera z prawdziwego zdarzenia... Gdyby mial ciekawe mapy, stal na dobrym laczu, na ktorym mogliby grac takze gracze zagraniczni... Nie byloby problemu. Juz sami polscy gracze sa obecnie w stanie wieczorami zapewnic w miare stabilna obsade serwera na poziomie 10-15 osob, a taka liczba od razu przyciaga graczy zagranicznych...

Ech... Jutro (tj. dzisiaj ) postaram sie ruszyc sprawe lacza...

Old Post 31-03-2003 01:21
sYs|Trinity
Training (Enforcer)

Hehe Empire of Azeroth to rzeczywiscie classic Widocznie dawno na nim nie grałam a gdy grałam to jeszcze nie wiedziałam co to classic

Co do serwa- juz sie nie moge doczekac

Old Post 31-03-2003 16:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Trinity Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Trinity Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Trinity Dodaj sYs|Trinity do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Trinity prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Empire to serwerek z roznymi trybami, raz lazi tam classic (wtedy nie gram ), innym razem rabbit (tez nie gram ), innym razem base (o! ;-) ).

Old Post 31-03-2003 20:07
sYs|Piotrusek
Heavy Lover

hmm ja tam od kilku miesiecy nie widzialem innego trybu od classica

Old Post 31-03-2003 20:51
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Jestem pewny, ze gralem tam kilka razy w ciagu ostatniego miesiaca... i nie byla to zadna szybka gra ;-)

Old Post 31-03-2003 23:03
sYs|Piotrusek
Heavy Lover

ooo, no to moze

Old Post 01-04-2003 06:55
sYs|Trinity
Training (Enforcer)

uffff rehabilitacja

Old Post 01-04-2003 16:19
Edzio
Skilled (Knight)

O jak polski serwer to miod fajniej sie gra z troche bardziej znanymi nickami i moze czasem jednak bede mogl pograc mimo z******go lacza

Old Post 03-04-2003 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Edzio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Edzio Znajdź więcej post'ów przez  Edzio Dodaj Edzio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Edzio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Raczej nie pograsz, bo serwa polskiego nadal niet. Problem w tym, ze zaczyna mi byc naprawde potrzebny.... wrr.... No zobaczymy, co sie da zrobic....

Old Post 05-06-2003 15:18
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Ktos jeszcze glosuje w tej "ankiecie"?

Old Post 23-06-2003 16:31
sYs|pio
Warrior (Scrag)

Widocznie tak

Old Post 23-06-2003 16:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|pio Znajdź więcej post'ów przez  sYs|pio Dodaj sYs|pio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|pio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrYtA
Combat (Death Knight)

TA GRA JEST MEGA !!!
nie ma batra na skrzata....

Old Post 02-07-2003 23:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrYtA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrYtA Znajdź więcej post'ów przez  FrYtA Dodaj FrYtA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrYtA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Moze i mega jest, ale rozowo to z nia w Polsce nie jest. Popatrzmy na niby tak popularnego UT. Zalozmy przez moment, ze mialbym wystawic druzyne do meczu w UT 14v14 (na Morbiasie, hehehe), skladajaca sie z polskich, dobrych graczy. Oznacza to, ze musialbym wybrac 20 graczy, gdyz przecietnie nieobecnosci to jakies 30-40%. Powiem tak: 10 dobrych polskich graczy UT moze bym uzbieral. Moze nawet 15. Z dwudziestoma musialbym sie juz naprawde wysilic i ta ostatnia piatka wyraznie odbiegalaby juz od reszty. I tu mamy caly problem. Ci wszyscy ludzie powinni w przypadku T2 grac w jednym klanie. To jeszcze pol biedy. Klopot w tym, ze T2 jest w Polsce znacznie mniej popularne niz UT. Nie ma z czego wybierac. Efekt jest taki, ze zawsze jest tylko paru dobrych graczy, gdyz inni doswiadczeni maja juz powoli T2 dosc i nie poswiecaja mu dostatecznie duzo czasu, traktujac go jako rozrywke. Nowi zas... coz. Nowy to nowy - musi nabrac doswiadczenia, sporo nauczyc sie. Ciagle wiec grajac 14v14 jestesmy w stanie wystawic sklad optymalny w gora 30-40% procentach. Dalej jest scianka... Ze sladami miejsc, w ktorych probujemy sie przebic...

Old Post 03-07-2003 02:04
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:58.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions