Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > czas na walke na przechwalki czyli jak dlugo i ile masz postow na bordzie fpp
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
CybeR
pr0-wokator

Thumbs up Y0

Ja tez jestem od niedawna
i mam juz calkiem sporo postow

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-11-2001 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CybeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CybeR Znajdź więcej post'ów przez  CybeR Dodaj CybeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CybeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Re: Y0

quote:
Napisane oryginalnie przez Cyber
Ja tez jestem od niedawna
i mam juz calkiem sporo postow

lol... jestes ponad rok... ma jakies 1-2 miechy napisales 1 posta

Old Post 26-11-2001 13:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

i tacy sie czsem zdarzaja....

Old Post 26-11-2001 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Arrow Re: czas na walke na przechwalki czyli jak dlugo i ile masz postow na bordzie fpp

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
moj 200 post kto da wiecej jestem na bordzie jakies 4-5 miechow (wiem ze to malo ostow jak na tak dlugi czas ale nigdy nie mialem czasu na pisanie tu glupot )

Wiem ze juz to pisaliscie ale pisze to tez poniewaz chce zeby to tez wyszlo z mojej geby
Temat to BANi

btw: niektorzy pisza posty krociutkie a czasmi nawet nie pisza tylko walna 1 smile i sie ciesza tak wogole ja to olewam
Ale mile zobaczyc ze 300 post sie zliza

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 26-11-2001 16:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Talking

hehehehe wszyscy napisaliscie ze temat do bani ale wszycy zescie odpisali widzialem duzo wyrafinowanych ciekawych tematow na ktore nikt nieodpisuje czy to upadek obyczajow ?

Old Post 26-11-2001 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

Thumbs down Re: czas na walke na przechwalki czyli jak dlugo i ile masz postow na bordzie fpp

quote:
moj 200 post kto da wiecej jestem na bordzie jakies 4-5 miechow (wiem ze to malo ostow jak na tak dlugi czas ale nigdy nie mialem czasu na pisanie tu glupot )

przeczytalem tylko pierwsze kilka postow i jestem rozczarowany (jesli to odpowiednie slowo) - wydawalo mi sie, ze majkiel chce sie sprzeciwic tego typu przechwalkom a on je jeszcze popiera i w nich uczestniczy

you accept (reject, respect);

Old Post 30-11-2001 08:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

666

Old Post 30-11-2001 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Re: Re: czas na walke na przechwalki czyli jak dlugo i ile masz postow na bordzie fpp

quote:
Napisane oryginalnie przez Weirdo

przeczytalem tylko pierwsze kilka postow i jestem rozczarowany (jesli to odpowiednie slowo) - wydawalo mi sie, ze majkiel chce sie sprzeciwic tego typu przechwalkom a on je jeszcze popiera i w nich uczestniczy

przeczytaj tego co jest nad tym postem na ktory odpisalem

Old Post 01-12-2001 23:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Re: Re: Re: czas na walke na przechwalki czyli jak dlugo i ile masz postow na bordzie fpp

mAJKiEL:
no offence, ale ten topic jest ewidentnie wujowy - imho sluzy on jedynie do nabijania.
Nie powinien wiec sie zlalezc w koszu!?
Ehh pewnie jak zwykle powiecie ze nie mam racji, ale przeciez [przeczytalem wszystkie dotychczasowe posty w tym topicu] - jak mowiliscie, fakt faktem ze tematow na top'y jest coraz mniej.

A offtopic btw top'ow jeszcze bardziej wkurza mnie jak porownuje liczbe postow w dzialach Q2, Q3A i CS 8000, zonk! 2000.....

Ale btw tematu bo bedzie ze sam nabijam
Ostatnio tez pisze coraz mniej a jestem od [pisze!] mam postow [pisze!].

Ej! wiecie! skoro ten topik tak wam sie "niepodoba" to moze zalorze swoj wlasny zatytulowany "Jakie macie xywki" moze jestem nie w sosie ale 3eba byc konkretnym debilem zeby zrobic cos o czym od dawna sie pisze mianowicie [10 topicow by r1q (np.)]..... Ten topic jest sam w sobie nabiciem, ok skonczylem sie uzalac ide spac.

Old Post 02-12-2001 01:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

Popieram przedmowce . A zreszta po co sie chwalic , przeciez jest to napisane pod xyva.

BTW

mAJKIEL: Ej! wiecie! skoro ten topik tak wam sie "niepodoba" to moze zalorze swoj wlasny zatytulowany "Jakie macie xywki".

Mysle, ze bylby to duzo ciekawszy topik. A ten to do kosza.

Old Post 02-12-2001 10:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xkill Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xkill Znajdź więcej post'ów przez  Xkill Dodaj Xkill do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xkill prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Albo topik na temat skąd jesteście i kiedy sie zarejestrowaliście
LOL

Old Post 02-12-2001 11:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Xkill

(...)
Mysle, ze bylby to duzo ciekawszy topik. A ten to do kosza.

lol nie pomyslalem o tym thx Xkill :*

Old Post 02-12-2001 16:42
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Thumbs down

callvote eot

Old Post 02-12-2001 16:43
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod
callvote eot

ja tez tak uwazam

Old Post 02-12-2001 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:

mAJKIEL: Ej! wiecie! skoro ten topik tak wam sie "niepodoba" to moze zalorze swoj wlasny zatytulowany "Jakie macie xywki".

LOL Xkill LoLq nie ja to napisalem wiec popraw swojego posta i wyrzuc z niego dopiske "mAJKiEL:" co z was za ignoranci robi sie fajne topicci to nikt na nie nieodpisuje bo to moze dla was zamadre... a jak sie zrobi dla zartow topic albo bezdennie glupi to wszyscy pisza ale tylko obelgi latwo oceniac trudniej samemu tworzyc eeee szkoda gadac .... shame on u

Noooo i patrzcie na takiego Werido napisze "ja tez tak uwazam" i koniec posta, to niejest nabijanie? i co jeszcze koles ma sygnaturke wielkosci swoich 5 postow LOL

Old Post 02-12-2001 21:44
yoshi.thod
Guest

mAJKiEL: lolasie ja to napisalem a nie Xkill i wiadomo ze to nie ty masz racje ze latwiej oceniaz niz zakladac ale (ktos mial to w sygnie napisane - niepamietam kto - sorry ) "lepiej nic nie mowic i wydawac sie glupim niz sie odezwiac i rozwiac wszelkie watpliwosci" (c)!

Ja sam dorobilem sie kilku topicow (moze nie az tak popularnych jak np. yebisu ) ale pozytecznyh. a ten to wujnia nie topic.

a btw Weirda to napisal mniej niz ty a madrzej. Wiesz wogole oco mu chodzilo? Poza tym nie jestes moderatorem zeby oceniac kto nabija a kto nie.

Patrz na moj nastepny post!
|
|
|
|
|
\/

Old Post 02-12-2001 23:51
yoshi.thod
Guest

Thumbs down

Mam 1 posata wiecej. Majkiel zazdrosny?

Old Post 02-12-2001 23:52
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Noooo i patrzcie na takiego Werido napisze "ja tez tak uwazam" i koniec posta, to niejest nabijanie? LOL

jesli tego jeszcze nie wiesz mam w dupie ilosc postow...
co mnie obchodzi glupia cyferka przy ksywie? wlasnie, napisze do raptora moze da sie zrobic posty: N/A (serio)

btw weirdo a nie werido

quote:
i co jeszcze koles ma sygnaturke wielkosci swoich 5 postow

I CO Z TEGO??? czasami tak bywa ale zeby tacy jak ty sie nie czepiali dla swietego spokoju ja wywalilem

Old Post 03-12-2001 10:13
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania
666

lol ale jestem gupi dopiero teraz zczailem o co chodzi

Old Post 03-12-2001 10:42
Xkill
Płatny Zabójca

Talking

Old Post 03-12-2001 19:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xkill Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xkill Znajdź więcej post'ów przez  Xkill Dodaj Xkill do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xkill prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod

lol ale jestem gupi dopiero teraz zczailem o co chodzi

Jaka samokrytyka!!!!!
Nie martw sie to komp ci tak moozga(?) wypaczył...!!

Old Post 03-12-2001 20:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xkill
Płatny Zabójca

yoshi nie siedz przed kompem tyle

Old Post 03-12-2001 21:05
AlieneK
KOSZ

Nowłaśnie to niezdrowo.. pooglądaj czasem televizje, idź na pivo!!!!
A nie tylko przed kompem

Old Post 03-12-2001 21:13
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:

jesli tego jeszcze nie wiesz mam w dupie ilosc postow...
co mnie obchodzi glupia cyferka przy ksywie? wlasnie, napisze do raptora moze da sie zrobic posty: N/A (serio)

btw weirdo a nie werido

I CO Z TEGO??? czasami tak bywa ale zeby tacy jak ty sie nie czepiali dla swietego spokoju ja wywalilem

Weirdo mowiac "logo" chodzilo mi o AVATARA wiec mozesz logo zapodac spowrotem

Old Post 03-12-2001 22:22
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ale macie problemy ludzie
Klocac sie na tematna ktory nie macie wplywu ( stwierdzanie czyjtext byl nabity a czyj nie) nabiliscie tyle zehej wiec po co sie klocic???
Jak sie komus topicnie podoba to niech tu nie zaglada i tyle...takie to trudne??

PS = really sorry za brak spacjiw niektorych miejscach ale czyscilam klawke a teraz nieumiem tych drucikownalozyc spowrotem i mi spacja, shifty i enter lataja

Old Post 03-12-2001 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:

Weirdo mowiac "logo" chodzilo mi o AVATARA wiec mozesz logo zapodac spowrotem

heh

mi tam nie zalezy na pieknym logo

wole pisac ciekawe posty

(akurat)

btw czemus mi ocene zanizyl?

Old Post 04-12-2001 08:55
yoshi.thod
Guest

quote:
yoshi nie siedz przed kompem tyle

lol wy to jestescie troskliwi a btw AlienKu: ja CHODZE na piwo i OGLADAM TV (i to nie przed kompem )

* Samokrytyka jest wazna a to ze jestem gupi (czy nie) wynika m/in z moich postow

* Codziennie ogladam RTL7 od 16-18 (mniej wiecej ) <-- kryptoreklama

* A codo piwa to faktycznie ostatnio mniej chodze przed kompem i pije mniej boo.... mama sie wkurzyla i stary pilnuje zebym sie uczyl 2h dziennie

offtopic: KROWA ALE MNIE PALEC BOLI

Old Post 04-12-2001 13:45
yoshi.thod
Guest

quote:

heh

mi tam nie zalezy na pieknym logo

wole pisac ciekawe posty

(akurat)

hehe to daj swoje zdjecie

quote:

btw czemus mi ocene zanizyl?

lol coza chamstwo - ja chyba nie dalem od poczatku przebywania na boardzie oceny ponizej 3. A nie! Jednak dalem [rebyC ,q1r ]

btw zaraz sie zabiore za banner tylkop wymocze noge w cieplej wodzie

Old Post 04-12-2001 13:48
AlieneK
KOSZ

A co.. z nogom..??
Bawiłeś sie w shownomercy???
A może hciałeś sie pohlastac bo muszisz sie uczyc ????
ja to zawsze jak sie ucze to jakoś po hwili mi sie nie kce i ide robić coś inego, a moja nauka to przede wszystkim robienie ściąg w wordzie

Old Post 04-12-2001 14:23
alienzero
KOSZ

no wiec widze ze gadacie o nuczym... to ja se lookne moja nowa sygna... wha do u thin?

a poza tym co do postow nabijania - wg mnie na pocatku czlowiek chce nabis se szybko min 100 bo to lyso i lamersko wyglada... 5 postow... albo 25... no ja tak mialem na poczatku, ale nie nabijalem chamsko, ale chcialem... a teraz jak patrze na ludzi co maja 25 a nawet 50 to biore ich za nowych i nie specjalnie powaznie tratkuje... i chyba dlatego ten board nie moze sie rozwinac.. bo ogolnie wszyscy starzy maja taka reakcje na nowych... a nowi nie sa jeszcze w temacie... i byc moze dlatego sie sybie atmosfera... ale to tylko domniemania...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 05-12-2001 19:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:53.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions