quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
ej spoko ale ludzie z chin czy japonii czy korei czy innych stanow czy szwecji NIE beda wchodzic na polska strone o scenie... nawet jakby ja po englishu prowadzic to nikt spoza polski nie wejdzie... to tak jaby odpalic www.challenge-pl.com i pisac o turniejach w stanach. lol. a o poslkiej scenie to mozna spox pisac na serwisach ktore juz sa... nie brak ich (fpp.pl, gracz.net. gry.wp.pl itd. itp.) wiec moze lepiej pomagac tym serwisom a nie tworzyc kolejne strony piszace o tym ze zero4 wygral 10000$ w turnieju w dallas...
xen0m, zadne challenge by nie pasowalo. Wg mnie d00min widzi raczejs trone o grach najpopularniejszych jak quaki, cs, starcraft czy cos jeszcze, a na chwd az tylu gier nie mozna by raczej dawac. Poza tym, tu nie chodzi kuzwa o jakies pisanie o scenie zagranicznej, nie chodzi o zadne pedo4 i predatority. Tutaj lata o nasza, rodzima scene gier sieciowych. I o tym bylaby mowa. bylyby wiesci o potyczkach klanowych, o ligach, bylyby wywiady, info o graczach [ale nie jakies artykuly ale w formie newsow], bylyby demka. Przeciez w Rosji tez maja swoj sajt esport i nie jest stworzony po to eby go obcokrajowcy czytali, jest dla Rosjan przede wszystkim, czasem poprostu wypada tam cos co czytaja ludzie z zagranicy. Wy wszyscy mieszacie pojecia, myslicie o czym innym.
Powiedzcie co zlego byloby w stronie o q3, q2, qw, cs i sc od strony gracza [on-line, czyli nie zadne mapki i skiny i mody] w Polsce i dla Polski? Nie rozumiem Was ludzie. Poza tym przeciez d00min daj juz plan domeny, servera, ftpa, fpp jak nie chce nie musi nawet dalej czytac tego tematu. a ekipa d00mina po wlepieniu paru bannerow [imho wydaje mi sie ze taki sajt mielby wiekszy polot niz q3fpp czy q3wp] i zarobieniu paru setek zlotych moglaby kupic sobie domene i dopelnic juz wszystkiego.
PS. sorki d00min ze tak pieprze za Ciebie 
mail - [email protected]
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|