Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > "Cos" dla fanow LOTR...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DIoDA
Combat (Death Knight)

EEE LOTR RULezzz ;>
wlasnie szukalem soundtracka do wladcy pierscieni

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-12-2001 20:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DIoDA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DIoDA Znajdź więcej post'ów przez  DIoDA Dodaj DIoDA do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

Heh, prawie co drugi trailer jakiegos filmu z budzetem przynajmniej 20mln dolarow jest promowany naprawde zajebistym trailerem. A wiec zajebisty trailer = napewno zajebisty film? Przypomnijcie sobie np Hollow Man'a - trailer porazal, wginal, zachwycal i wogole inne takie podobne epitety na usta sunal a sam film? Miernota z dobrymi efektami specjalnymi. Ale co do LOTR.... nieee to akurat nie moze byc z****** chociaz ze swoja opinia poczekam do momentu gdy ooblookam to w ktoryms z wroclawskich multikin

A co do OST'u z filmu - jak naraize slyszalem pare kawalkow i nie poraza.... chociaz pewnie to tych lepszych "momentow" nie slyszalem...

No i szkoda ze link podany przez deimoss'a jest juz nieaktywny ;/

Ps - a jak jestesmy juz przy filmach to widzieliscie nowy trailer Spider-Man The movie i reklamofke Jason X?

Old Post 23-12-2001 13:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Tego typu soundtrackow to nie lubie zbyt czesto sluchac, przynajmniej ostatnio.

A propo zapowiedzi... widzial ktos teaser Blade 2, Austin Powers 3, Scorpion King, Signs, The Majestic, Not Another Teen Movie do tego dochodzi MIBII, ale jakos nie trawie tego filmu i nie zassalem jesio. Blade`a jest chyba najkrotszy, ale podoba mi sie o wiele bardziej niz trailer Spider-Mana, moze dlatego, ze dopiero teaser... w kazdym razie na sequel Bladego czekam z zajebiscie wielka niecierpliwoscia, odkladajac Pajaka na dalszy plan.
Wszystkie zapowiedzi sa godne naszej/Waszej uwagi, tak sadze

[ w tle: One Minute Silence - 16 Stone Pig ]

Old Post 23-12-2001 15:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez blo
Heh, prawie co drugi trailer jakiegos filmu z budzetem przynajmniej 20mln dolarow jest promowany naprawde zajebistym trailerem. A wiec zajebisty trailer = napewno zajebisty film?

Nie wiem skad ta statystyka, ale niedawno slyszalem o festiwalu trailerow i okazuje sie, ze jest roznie. Tzn. super filmy z marnymi trailerami (wlasciwie trudno nazwac trailerem) i kiczowate produkcje, w ktorych trailery kosztowaly polowe produkcji filmu.

Wracajac do LOTR to chodzi mi o to, ze tych trailero, zwiastunow i jeszcze innych jest troche. W kinie widzialem juz dwa a na stronie

http://www.wladca-pierscieni.pl/zwiastuny.asp

mozna znalezc jeszcze troche innych kawalkow.

Old Post 01-01-2002 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaM4
Skilled (Knight)

Talking

Wiecie co, kompletne przegiecie
Piraci przacuja lepiej niz wszystkie inne firmy, hehe
Wlasnie na dysku mam Wladce Piercieni - DVD rip
3x *.avi - okolo 2 GB :>
Wypas !

Ale i tak na pewn pojde na ten film do kina

Old Post 11-01-2002 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaM4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaM4 Znajdź więcej post'ów przez  LaM4 Dodaj LaM4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaM4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez LaM4
Wiecie co, kompletne przegiecie
Piraci przacuja lepiej niz wszystkie inne firmy, hehe
Wypas !

Ale i tak na pewn pojde na ten film do kina

eee, mi sie takie cos nie podoba. Moglem miec LOTR pirakie ale odmowilem bo to najpierw trza zobaczyc na dzym ekranie. To jest dopiero wrazenie, a po takim ogladnieciu na kompie moglobymi sie znudzic.

Old Post 11-01-2002 17:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaM4
Skilled (Knight)

Tak jak rzeklem do kina tez pujde Na pewno i bez zawachania.

Ale sam w sobie fakt ze piraty sa wczesniej od naszej premiery jest zabawny

Old Post 11-01-2002 17:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaM4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaM4 Znajdź więcej post'ów przez  LaM4 Dodaj LaM4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaM4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaM4
Skilled (Knight)

a i jeszcze jedno na kompie z duzym monitorem ogladanie filmow tez jest fajne. Do tego jeszcze dzwieki na fula i jest super
A monitor 19 to jednak jest dosc sporo.

ale wiem - kino to kino

Old Post 11-01-2002 17:25
sud
sudden death

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Po prostu zdenerwowalo mnie w tym filmie to ze tak zrabali scenariusz- wymyslaja swietny pomysl po czym wsadzaja w to oklepany do bolu motyw wybranca - jedynego ktory moze zbawic swiat ( to jest wlasnie typowo amerykanskie - jedne bohater przeciw reszcie... ).

Motyw wybranca spoko, ale przeciez neo na pewno nie byl sam. Byl w druzynie tak samo jak druzyna jest w lotr.
quote:

Poza tym to wspaniale zakonczenie - takie szczesliwe i slodkie... scenka zozywianiem zdechlaka przy pomocy pocalunkujest troche zerznieta zkrolewny sniezki Naprawdenie dalo sie wymyslic niczego oryginalnego?

Zobaczymy jakie zakonczenie bedzie w lotr - oby nie bardziej przeslodzone niz matrixowe:>. Szczegolnie ze rozwiniety jest bardzo watek milosny, z tego co czytalem... zobaczymy zobaczymy, sam jestem ciekaw. A oryginalne filmy nigdy nie sa superprodukcjami i nie dostaja oskarow. Oczywiscie z wyjatkami.
quote:

I naprawde nie mowcie ze ja jestem za madra bowiele glupich/durnych i innych filmow widzialamktore mi sie podobaly... ale po prostu uwazam zejesli cos ma byc kultowe to niech bedzie zrobione porzadnie..

Nie no matrix byl zrobiony nawet bardziej niz porzadnie, nie mozesz zaprzeczyc:> !!! I jest kultowy czy tego chcesz czy nie .

Old Post 11-01-2002 23:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
LOTR rzadzi !!!!
Tylko mi jakos nie pasuje Gandalf jakos inaczej go soblie wyobrazalem, co do orkow to sa swietnie zroboine , a scena gdy stoja przed bramami Mordoru, a caly tlum orkow maszeuje po polu (newsweek) WYMIATAJACA!!!

Qrde obowiazkowo musze isc na ten film do kina !

Matrix jest cool !

Ja tez z Gandalfa nie jestem zbyt zadowolony. Caly czas myslalem ze Sean Connery bedzie go gral. Podobno nawet mial, ale rezyser sie niezgodzil. BLE!!!

Old Post 12-01-2002 17:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaM4
Skilled (Knight)

Jakby Sean go gral to po prostu czulbym sie jak w niebie
Uwielbiam tego aktora
(nie tak bardzo jak Angeline lub Sandre Bullock ofkoz )

Old Post 12-01-2002 19:58
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio
eee, mi sie takie cos nie podoba. Moglem miec LOTR pirakie ale odmowilem bo to najpierw trza zobaczyc na dzym ekranie.

Imho ogladanie takiego filmu najpierw na kompie to barbazynstwo!

Old Post 12-01-2002 20:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
[...]
Wypas !
[...]

Ehhh, LOL! A ja mam American Pie 3... blah. Masz rip z kina, a nie z DVD.

[ w tle: O.S.T.R. - Dzien Po Dniu ]

Old Post 12-01-2002 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:

Imho ogladanie takiego filmu najpierw na kompie to barbazynstwo!

IMHO... pie.rdolisz!

[ w tle: O.S.T.R. - Profesja ]

Old Post 12-01-2002 22:02
[SPECNAZ]Ger
nyga joint

ahah a moj brat odkryl mala niezgodnosc filmu z ksiazka! w ksiazke Saruman ma jakies ciemne oczy a w filmie bedzie mial niebieskie! Nie moga mu dac...zaraz...jak..to sie nazywa... ee no...to co sie do oczu wklada i dziala tak jak okulary...szkla kontaktowe!

[email protected]
gg: 1006057

Old Post 12-01-2002 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Ger Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Ger Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Ger Dodaj [SPECNAZ]Ger do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Ger prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

nigdy żadna ekranizacja książki nie była dobra (przynajmniej wedłóg fanów), ja tam na LOTR pójde, chociasz fanem Tolkiena nie jestem

Old Post 12-01-2002 22:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaM4
Skilled (Knight)

Qrde DEiMOss czepiasz sie chodzilo mi po prostu ze mam go juz w DIVXie, a bylem tak zachlysniety tym faktem ze nie sprawdzilem, wlasciwie niewiem jaki jest nawet teraz bo caly czas walcze ze saba czy najpierw isc do kina ale chyba w koncu obejze najpierw na kompie.

ger tych niezgodnosci bedzie duzo, ale przeciez tego nieda sie ominac - w koncu to film, a to ksiazka. Co bylo np. z wiedzminem, tez niezgodnosci co nie, a film miodny
W koncu nie chodzi o to aby film byl identyczny, ale o to aby sie go swietnie ogladalo.

Old Post 12-01-2002 22:41
Lesio
KOSZ

Wiedzmin? No, nie wiem. Ksiazka to miodzik, ale tyle sie osluchalem o tym filmie, ze jest tak spierdzielony, ze az boje sie go ogladac. 99,9% opini jakie sluszlem to takie ze to po prostu tragedia.

Old Post 12-01-2002 22:57
LaM4
Skilled (Knight)

Mi tam sie podobal

Old Post 12-01-2002 23:31
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss

IMHO... pie.rdolisz!

Mysl jak chcesz ale powiem Ci jedno - widzialam Final Fantasy w kinie i na divx i na kompie nie robi tego wrazenia A najbardziej sie przezywa za pierwszym razem wiec dlaczego nie przezyc od razu super tylko spierniczyc to malym ekranem?

Old Post 12-01-2002 23:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:

Mysl jak chcesz ale powiem Ci jedno - widzialam Final Fantasy w kinie i na divx i na kompie nie robi tego wrazenia A najbardziej sie przezywa za pierwszym razem wiec dlaczego nie przezyc od razu super tylko spierniczyc to malym ekranem?

Tu sie zgodze bo mam identyczne wrazenia , najpierw kino a potem ew. na komputerze lub w TV ( dosc szybko jak sie ma wizje lub canal+ ) ! Dlatego na LOTR napewno pojde do kina , mimo , ze juz moglbym sciagnac z netu !

MSN [email protected]

Old Post 13-01-2002 09:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio
Wiedzmin? No, nie wiem. Ksiazka to miodzik, ale tyle sie osluchalem o tym filmie, ze jest tak spierdzielony, ze az boje sie go ogladac. 99,9% opini jakie sluszlem to takie ze to po prostu tragedia.

Ja sie tez boje tego ogladac, zeby przypadkiem nie miec takiej samej opinii Do dzisiaj tego nie widzialem

Old Post 13-01-2002 19:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
Tu sie zgodze bo mam identyczne wrazenia , najpierw kino a potem ew. na komputerze lub w TV ( dosc szybko jak sie ma wizje lub canal+ ) ! Dlatego na LOTR napewno pojde do kina , mimo , ze juz moglbym sciagnac z netu !

Niah, niah... blah. Widocznie zly klimat wytwarzacie przed emisja w domu, nie wiem co lepsze zestaw kina domowego [DVD, 100" TV, system przestrzennego dzwieku itd.] czy kino?
Wieeeem, powiecie kino, zeby mi na zlosc zrobic... zle duski, zle - ch.uj Wam w dupe!*

[ w tle: mysli czleka tracacego, co tydzien, sens zycia ]

* - bez obrazy, rym zostal dodany, dla zabawy i przewrotno-blackowego chu.jmoru... O! Znowu...

Old Post 15-01-2002 04:01
Pulsar
Skilled (Knight)

No te rymy sa swietne wprost. Chyba polonistyke skonczyles
Dla mnie kino domowe jest duzo lepsze od normalnego kina. Wkurzaja mnie ludzie, ktorzy przylaza sie powydurniac i nic nie mam wtedy z filmu. Wole w domowym ciepelku cos obejrzec. Szkoda tylko, ze kino domowe jest tak lubiane i tak niepopularne w poslce

Old Post 15-01-2002 10:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pulsar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pulsar Znajdź więcej post'ów przez  Pulsar Dodaj Pulsar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pulsar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Ja powiem tak... Trailery wgniataly itp. Ksiazka przykuwa na max... A co z filmem? Ja jeszcze nie wiem, ale mozecie byc pewnie, ze moje pieniazki zasila dochod z wyswietlania tego filmu w Poslce. btw: Harry Poter jest do bani...

Old Post 15-01-2002 10:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss

Niah, niah... blah. Widocznie zly klimat wytwarzacie przed emisja w domu, nie wiem co lepsze zestaw kina domowego [DVD, 100" TV, system przestrzennego dzwieku itd.] czy kino?
Wieeeem, powiecie kino, zeby mi na zlosc zrobic... zle duski, zle - ch.uj Wam w dupe!*

[ w tle: mysli czleka tracacego, co tydzien, sens zycia ]

* - bez obrazy, rym zostal dodany, dla zabawy i przewrotno-blackowego chu.jmoru... O! Znowu...

Powiem tak: Jezeli mi zalatwisz jakis super TV z byczym ekranem, mieciutki fotel, DVD z 4 glosnikami i do tego popcorn i cole to powiem ze wole dom od kina

Old Post 15-01-2002 15:10
LaM4
Skilled (Knight)

Lesio - i jeszcze jakas fajna chostessa do podawania zimnego piwa

Old Post 15-01-2002 23:22
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez Pulsar
No te rymy sa swietne wprost. Chyba polonistyke skonczyles

Cosz f czeciej czy czfartej klasje mialem szustke s jenzyka polskiego sam nie fiem za co ,heh kohana szkoua ,

quote:
Napisane oryginalnie przez Pulsar
Dla mnie kino domowe jest duzo lepsze od normalnego kina. Wkurzaja mnie ludzie, ktorzy przylaza sie powydurniac i nic nie mam wtedy z filmu. Wole w domowym ciepelku cos obejrzec. Szkoda tylko, ze kino domowe jest tak lubiane i tak niepopularne w poslce

Doooobry duszek

[ w tle: Creed - My Sacrifice ]

Old Post 16-01-2002 20:51
DEiMOss
sharimurai

quote:
Lesio - i jeszcze jakas fajna chostessa do podawania zimnego piwa

Jezeli sekretarke* da sie "przerobic" na hostesse, to czemu nie

* - nauczycielka od polskiego ma mi jakas zalatwic, przynajmniej tak mowila

[ w tle: Creed - Weathered ]

Old Post 16-01-2002 20:57
LaM4
Skilled (Knight)

DEiMOss ale jestes niepoprawny

Pewnie ze sie da. LOL :0

Old Post 17-01-2002 19:57
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:34.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions