quote: Napisane oryginalnie przez Mil0sh
dobra, ale jak ludzie ubieraja sie w charakterystyczne stroje, to chca nalezec do jakiejs grupy, ktora w jakis sposob sie odroznia od otoczenia, right? Np jak ktos jest skatem, to nosi luzne ciuchy, slucha hip-hopu, sporty extremalne itd, jak ktos chodzi w skorach, to metaliwoec, wiadomo jakiej muzy slucha, chodzi czesto chodzi na koncery itd. Natomiast nie jestem w stanie okreslic, dlaczego ludzie chodza non-stop w dresach?
Do tej pory było w miarę dobrze, ale teraz? Chodzą zapewne z tych samych pobudek co ci chodzący non-stop w skórach itp. Bo tak lubią, bo tak chodzi ubrana grupa do której przynależą.
Raczej zastanawiałbym się dlaczego ludzi w dresach częściej niż inne grupy uważa się za agresywnych i jeśli tak jest w rzeczywistości (stary już jestem i problem mnie nieco omija) to z czego to wynika?
Np. dla mnie pojęcie dresiarz bardziej kojarzyło się z ludźmi z "miasta", a zwłaszcza z tymi nisko stojącymi w hierarchi (qurna! jak się pisze to słowo?)
quote: I jeszcze jedno, zauwazylem ze wiekszosc uzytkowikow nie wypowiada sie na kontrowersyjne tematy, boja sie krytyki, czy co?
Nie boję się, ale w weekendy żadko jestem na necie 
quote: Napisane oryginalnie przez oxygen
drechy maja to do siebie ze olewaja caly system i wszystkie zasady
Nie tylko drechy mają to do siebie
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|