Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Co fetter sadzi o CPMa?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
Napisane oryginalnie przez emi
nawet niechce mi sie komentowac

a co masz cos przeciwko jego drugiej wypowiedzi?
imo jest calkiem wporzo i tak poza tym ,jak juz napisal to panuje taki stereotyp o dresach i taka jest prawda co nieznaczy to ze kazdy taki jest i tak na marginesie to juz mnie chcialo z 5 skroic

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-12-2001 13:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

choc sam mam pelno znajomych -dresow -sa calkiem oka ale wez nie pier.dol ze to nie sa wyjatki ....

Old Post 14-12-2001 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

dresiarze to zajebisci qmple...tylko tyle powiem...tylko takich chce miec bo reszta jest strasznie falszywa i gowno zrobia w twojej obronie...

Old Post 15-12-2001 10:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
dresiarze to zajebisci qmple...tylko tyle powiem...tylko takich chce miec bo reszta jest strasznie falszywa i gowno zrobia w twojej obronie...

Eh powiedz mi jedno - ile razy to juz napisale sna tym boardzie ? Bo ja czytalem przynajmniej z piec A to jak ktos sie ubiera to jego sprawa. EOT

Old Post 15-12-2001 12:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:

Eh powiedz mi jedno - ile razy to juz napisale sna tym boardzie ? Bo ja czytalem przynajmniej z piec A to jak ktos sie ubiera to jego sprawa. EOT

do niektorych nie dociera...a pisalem to chyba 3 albo 4 raz

Old Post 15-12-2001 16:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

ja jusz chyba napisalem, ze nie obchodzi mnie jak sie kto ubiera, tylko jak sie zachowaje i co soba reprezentuje.

Old Post 15-12-2001 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

dresy

jak to jest, ze zawsze konczy sie na gadce o dresach :-)

Old Post 15-12-2001 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Byc moze dlatego ze jest to strasznie kontrowersyjna grupa spoleczna?

Old Post 15-12-2001 19:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Byc moze dlatego ze jest to strasznie kontrowersyjna grupa spoleczna?

Hehe ale wpadka. Sluchajcie, nie mozna mowic ze dresy to palanty, a inni goscie to luzaki. Cioty biegajace z bejsbolami czy motylkami zadarzaja sie zarowno u derchow, sk8ow czy puncorow. Nie ma reguly... Kumpli mozna miec wsrod kazdej z tych grup...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 15-12-2001 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

dobra, ale jak ludzie ubieraja sie w charakterystyczne stroje, to chca nalezec do jakiejs grupy, ktora w jakis sposob sie odroznia od otoczenia, right? Np jak ktos jest skatem, to nosi luzne ciuchy, slucha hip-hopu, sporty extremalne itd, jak ktos chodzi w skorach, to metaliwoec, wiadomo jakiej muzy slucha, chodzi czesto chodzi na koncery itd. Natomiast nie jestem w stanie okreslic, dlaczego ludzie chodza non-stop w dresach? W czym oni sie chca wyrozniac? Uswiadomcie mnie, bo ja ze strony dresow spotkalem sie z samych pozerstewem i chamstwem, mnie na szczescie tylko obkroili, ale np mojego kumpla pobili za to ze powiedzial czesc do kolegi, a oni mysleli co to bylo do nich. Jak mysliecie, dlaczego ludzie tak skarza na dresow, a na inne "subkultury" nie. Nie ma sie co czarowac, skads to sie musi wsiasc.
I jeszcze jedno, zauwazylem ze wiekszosc uzytkowikow nie wypowiada sie na kontrowersyjne tematy, boja sie krytyki, czy co?

Old Post 15-12-2001 20:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Moim zdaniem boja sie aleczapki, lucasa i majesa, bo to forum q3 a nie kontrowersyjnych tematow

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 15-12-2001 22:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

drechy maja to do siebie ze olewaja caly system i wszystkie zasady...wiec nie ma regoly...czasami mozesz im bardzo duzo narobic a puszcza ci to plazem...a czasami wystarczy byle gowno i polecisz...

aha....mil0sh jakbys nie wiedzial to dresiarze chodza w dresach bo sluchaja techno trance big beat drum'n'bass itp...chodza na dyskoteki i ubieraja sie orginalnie zeby sie lepiej pokazac lasce na przyklad...nie ma regoly....mnie wqrzaja metale na przyklad i nie bronie ich nawet jak widze ze moi qmple ich leja...ale bez przesady nie mozna kogos oceniac ze jest metalem jezeli chodzi w skorze ma dlugie wlosy i smierdzi od niego....moze byc rownie dobrze bezdomnym ktory nie ma na fryzjera a ciuchy znalazl na smietniku

Old Post 16-12-2001 07:32
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
drechy maja to do siebie ze olewaja caly system i wszystkie zasady...wiec nie ma regoly...czasami mozesz im bardzo duzo narobic a puszcza ci to plazem...a czasami wystarczy byle gowno i polecisz...

jesu ,ale za.jebisci goscie ,wszysko olefaja..nie to co skejci czy pałer flołer twardo wszysko przestrzegaja ...a jednak z takich hamskich zachowan nie sa znani.Kurcze tylko prosic Bozie ze jak ich napotkam by mieli dobry dzien-abo nie, bede kupowal dziennie po paczce fajek kazdemu -moze bedzie spokoj eh... no zajebisci kumple nie no

aha....mil0sh jakbys nie wiedzial to dresiarze chodza w dresach bo sluchaja techno trance big beat drum'n'bass itp...chodza na dyskoteki i ubieraja sie orginalnie zeby sie lepiej pokazac lasce na przyklad...nie ma regoly [/QUOTE]
no to ja zaczne chodzic na solarium ,wpieprzac anabole i bede taki maczo ze kazda laska moja heh abo jak kumpel se kupi nokie 3210 to ja niepopuszcze sprawie se 3310-abo nie skroje jakiemus frajerowi na miescie ...mam plecy wtyki uaaaaaah

....mnie wqrzaja metale na przyklad i nie bronie ich nawet jak widze ze moi qmple ich leja...ale bez przesady nie mozna kogos oceniac ze jest metalem jezeli chodzi w skorze ma dlugie wlosy i smierdzi od niego....moze byc rownie dobrze bezdomnym ktory nie ma na fryzjera a ciuchy znalazl na smietniku [/QUOTE]

wsumie to tez za niemi nieprzepadam ale do jasnej ciasnej jestem tolerancyjny troszq i mnie to pierdo.li czy jakis brudas (srx jak kogos ponizylem ) chodzi w skurze i nie ma na fryzjera i tak samo mnie to *******i czy jak jakis dresiarz nie ma na dzinsy
i napewno nie kopalbym go za to ze wyglada tak a nie inaczej

btw jak chcecie ponajezdzac troche na sk8ów to no problem chetnie poslucham co macie mi do zarzucenia

Old Post 16-12-2001 12:09
devourer
Combat (Death Knight)

Nie ma to jak trzymanie sie tematu

Old Post 16-12-2001 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil devourer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do devourer Znajdź więcej post'ów przez  devourer Dodaj devourer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać devourer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
btw jak chcecie ponajezdzac troche na sk8ów to no problem chetnie poslucham co macie mi do zarzucenia

I mnie też
PS: 3majmy się tematu

Old Post 16-12-2001 20:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Mil0sh
dobra, ale jak ludzie ubieraja sie w charakterystyczne stroje, to chca nalezec do jakiejs grupy, ktora w jakis sposob sie odroznia od otoczenia, right? Np jak ktos jest skatem, to nosi luzne ciuchy, slucha hip-hopu, sporty extremalne itd, jak ktos chodzi w skorach, to metaliwoec, wiadomo jakiej muzy slucha, chodzi czesto chodzi na koncery itd. Natomiast nie jestem w stanie okreslic, dlaczego ludzie chodza non-stop w dresach?

Do tej pory było w miarę dobrze, ale teraz? Chodzą zapewne z tych samych pobudek co ci chodzący non-stop w skórach itp. Bo tak lubią, bo tak chodzi ubrana grupa do której przynależą.
Raczej zastanawiałbym się dlaczego ludzi w dresach częściej niż inne grupy uważa się za agresywnych i jeśli tak jest w rzeczywistości (stary już jestem i problem mnie nieco omija) to z czego to wynika?
Np. dla mnie pojęcie dresiarz bardziej kojarzyło się z ludźmi z "miasta", a zwłaszcza z tymi nisko stojącymi w hierarchi (qurna! jak się pisze to słowo?)

quote:
I jeszcze jedno, zauwazylem ze wiekszosc uzytkowikow nie wypowiada sie na kontrowersyjne tematy, boja sie krytyki, czy co?

Nie boję się, ale w weekendy żadko jestem na necie

quote:
drechy maja to do siebie ze olewaja caly system i wszystkie zasady

Nie tylko drechy mają to do siebie

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 17-12-2001 08:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa

Nie tylko drechy mają to do siebie

tak...ale wszystkie drechy maja to do siebie....a jednak nie wszyscy ludzie

Old Post 17-12-2001 18:30
killertowa
Elite (Fiend)

Ale myślę Oxy, że zbyt uogólniasz. Skoro dresiarze, jak mówisz, olewają cały system i wszystkie zasady, to już samo to świadczy o tym, że może nastąpić taki dzień, w którym cię nie obronią, oleją cię itp.
Moim zdaniem lojalność wobec drugiej osoby, czy też wspieranie jej bardziej zależy od charakteru danej osoby, a nie od tego czy jest ona dresiarzem, punkowcem, dozorcą czy lekarzem.
W każdej z grup spotkać można ludzi porządnych i takich, którzy porządnymi nie są.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 18-12-2001 09:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
Ale myślę Oxy, że zbyt uogólniasz. Skoro dresiarze, jak mówisz, olewają cały system i wszystkie zasady, to już samo to świadczy o tym, że może nastąpić taki dzień, w którym cię nie obronią, oleją cię itp.
Moim zdaniem lojalność wobec drugiej osoby, czy też wspieranie jej bardziej zależy od charakteru danej osoby, a nie od tego czy jest ona dresiarzem, punkowcem, dozorcą czy lekarzem.
W każdej z grup spotkać można ludzi porządnych i takich, którzy porządnymi nie są.

otoz to

Old Post 18-12-2001 14:40
sxl
Want some?

quote:

Swiete slowa, poza tym wlasnie rozne kultury mlodziezowe to wlasnie takie odlamy ktore sie sprzeciwiaja normalnemu spoleczenstwu. Ogolnie wiec tak jest, a nie tylko dresiarze tak maja

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 18-12-2001 14:42
ukojenie
Combat (Death Knight)

he wszedlem na temat "Co fetter sadzi o cpma" a tu goscie o dresach gadaja haha. ql

Old Post 22-12-2001 12:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ukojenie Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ukojenie Znajdź więcej post'ów przez  ukojenie Dodaj ukojenie do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ukojenie prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
L0b0
Combat (Death Knight)

no cos dziwny ten topic
ale mnie sie podoba

Old Post 23-12-2001 09:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil L0b0 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do L0b0 Znajdź więcej post'ów przez  L0b0 Dodaj L0b0 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać L0b0 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
nawet niechce mi sie komentowac

Bo tą wypowiedź można tylko pochwalić

ps- Są to wrażenia oparte na stereotypach, co wcale nie mówi, że każdy dresik taki jest

Old Post 23-12-2001 10:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ukojenie
Combat (Death Knight)

a tak w ogole to co fetter sadzi o cpma?

Old Post 24-12-2001 12:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ukojenie Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ukojenie Znajdź więcej post'ów przez  ukojenie Dodaj ukojenie do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ukojenie prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

a ja chodze w dresach, slucham techno i wszyscy moi kumple to dresiarze... i nigdy nikogo nie okradlismy, pobilismy etc.

zlodziejem, brudasem bez fryzjera czy ulicznym zadymiarzem moze byc kazdy - bez wzgledu na ubior...

Old Post 26-12-2001 17:23
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
L0b0
Combat (Death Knight)

Majes:więc moge cie nazywac dresiarzem?

Old Post 26-12-2001 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil L0b0 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do L0b0 Znajdź więcej post'ów przez  L0b0 Dodaj L0b0 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać L0b0 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
L0b0
Combat (Death Knight)

Majes:więc moge cie nazywac dresiarzem?

Old Post 26-12-2001 17:29
[FPP]MajeS
Guest

nazywaj mnie jak chcesz...

tylko nie kojarz mnie ze zlodziejem tylko dlatego ze lubie firmowe ciuchy...

Old Post 26-12-2001 17:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
L0b0
Combat (Death Knight)

nie to ja cie dresiarzem napewno niebęde nazywał bo taki PRAWDZIWY dresiarz pochodzący z sówałk to niewie co to np:adidas,nike itp. on zna tylko:ados,mike,fela itp.

Old Post 26-12-2001 17:58
demarcos
zdzisiu burczymucha

sory ale moze nie ma tyle kasy co ty zeby sobie pozwolic na adidasa dlatego kupi adidosa -mysliosz ze jakby mial wiecej kasy to dalej by chodzil w adidosie? wez ty sie juz zastanow czasem zanim cos napiszesz....

Old Post 26-12-2001 20:30
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:41.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions