Pare groszy ode mnie :
Wszystkie bugi w mapach wplywajace istotnie na rozgrywke, pod katem zmiany szans obu stron na wygrana, wbrew zamierzeniom autorow mapy, beda uznane za oszukiwanie. Nie wiem jak na serwach sie to przyjmie w FFA, ale w lidze to nie przejdzie zareczam od tego sa sedziowie.
Np DEPOT
Nie chodzi mi o wskakiwanie na AA bo to jest soft i ciezko uznac to za oszukiwanie raczej to skill w wykorzystawaniu mapy w sensie wskakiwanie, nie ma duzego wplywu na rogrywke.
Natomiast wchodzenia na dachy przez zbugowany teren (te szczytu budynkow), gdzie lubia siedziec PF itp, ktorzy widza caly dol i prawie niemozliwe jest ich sciagnac jak mysla, to oczywiste zagranie NOT FAIR PLAY. ZMieniajace szanse atakujacych totalnie.....
Das BOT, wchodzenie w txture bota w lidze na 100% DENIED.
Tego typu sprawy beda zakazane.
To moje zdanie, mysle ze reszta organizatorow je poprze. Tak jak i czesc najlepszych graczy RTCW, ktorzy w rozmowie ze mna podzielili moje opinie.
Ci ktorzy sa przeciw to poprostu kolesie nie umiejacy chyba grac normalnie, ktorzy musza wlezc na taki dach i miec radoche z PFa rozwalaja praktycznie bezradnych allies, ktorzy wbiegaja tam i musza miec oczy dookola glowy i tak, a do tego jeszcze taki dach? przegina.
Mam nadzieje ze w lidze kazdy bedzie gral FAIR PLAY. Mapy maja wystarczajaco duzo miejsc do wykorzystania, zeby nie musicie wykorzystywac ich bugow....
xxxxxxxxxx
Co do bota i 2 doku to tez to widzialem i gadalem z shiro... dodanie korytarza moze byc 4 fun.... ale nie na powaznie, nie wiemy jak miala wygladac mapa i samo dodanie korytarza zmieni rozklad gameplay i nic nie wniesie tam nie ma calow 
Natomiast mozna przerobic powazniej mape na DasBot2 i dodac znacznie wiecej niz korytarz zeby all mialo sens. Jednak do tego jest potrzebna zgoda ID - ktorej nie dadza bo to ich mapa 
|