Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > ETC a czitowanie ?? Klanówka [SlizG] vs. |ETC|
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Dokladnie.....ja i Zaix probujemy utrzymac ten klan jakos na nogach a Trapper wpada i robi cos co psuje renome a zarazem rozwala klan.......Ale trapper taki jest

DO KT
Witam was czlonkow KT i mam prosbe zebyscie zapomnieli o tym co bylo kiedys i zajeli sie tym co jest teraz.....
Klan [SlizG] jest teraz zupelnie innym klanem i nie ma sie co rozpieszczac nad tym co kiedys czlonkowie PlutoN'u robili.. przynajmniej takie jest moje zdanie.......
Czy nie mozna zapomniec o starych klotniach????
Zblizaja sie swieta wszyscy powinni zyc w zgodzie i charmoni.....

A jezeli ktos ma naprawde jakies ale do klanu [SlizG] prosze kierowac wszystkie spory do mnie albo do Zaixa..........

Dziekuje........

Mój numerek gg: 2285535

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-12-2001 00:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
|ETC|n0SEk
Training (Enforcer)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
PB nic nie wykrył, tylko ich kickował.
Pluginy Anti Cheat też nic nie wykryły

Ci kolesie albo powiedzieli to z jakąś ironią
Albo są z nich takie lole, że się przyznali

Uwazam czaszek, ze jestes lamusem. "lole" to mozesz mowic na swoich starych nie na nas. Jezeli masz kogos bez powodu obrazac to lepiej stul pysk i nic nie mow !

Old Post 18-12-2001 17:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil |ETC|n0SEk Kliknij tutaj by wysłać e-maila do |ETC|n0SEk Znajdź więcej post'ów przez  |ETC|n0SEk Dodaj |ETC|n0SEk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać |ETC|n0SEk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
|ETC|n0SEk
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
ETC - dobry klan , wiekszosc graczy naprawde ma potencjal , tylko musi pocwiczyc ! ( n0sek wymiataczu )

SLIZG - nie mam o nich dobrego zdania , ale to juz inna historia !

Train - lol po pociagach da sie skakac bez prbolemu !

Przyznanie sie - normalna zartobliwa reakcja na oskarzenie o czitowanie ! Jakby ktos naprawde czitowal i sie przynzal to by byl chory psychicznie !

Oglolnie pozdrowienia ETC , trzymajcie sie dobrze i powodzenia !

A ty Trapper troche mysl zanim z jakimis glupotami wyskoczysz znowu !

Dzieki KitabQ za wsparcie duchowe, ty moj GURU =)

Old Post 18-12-2001 17:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil |ETC|n0SEk Kliknij tutaj by wysłać e-maila do |ETC|n0SEk Znajdź więcej post'ów przez  |ETC|n0SEk Dodaj |ETC|n0SEk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać |ETC|n0SEk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
|ETC|n0SEk
Training (Enforcer)

Wink Ogolem

d00bra teraz na podsumowanie tego topica.
Wiekszosc (niebylo ani jednej osoby ktora przyznalka by racje clanu slizg) uwaza, ze nie gralismy na zadnych cheatach. Ci co tu sie wypowiadali w wiekszosci nas znaja i wiedza na jakim poziomie gramy. Mysle, ze modetator moze zamknac jush ten topic. Wyjasnilo sie, ze gramy fear i ze clan slizg niedosc, ze prezentuje swoja gra "lameriade" to wdodatku kazdy z osobna (chodzi i czlonkow clanu slizg) jest bezmuzgim, ktory uwaza ze jezeli gra sie clanowke z clanem o wyzszych umiejetnosciach to musi on miec CONAJMNIEJ OGC. Bzdura.
Chlopaki ze slizgu niedosc ze nie umiecie sie zachowac jak na clan przystalo to jeszcze skompromitowaliscie siebie na boardzie jak i na scenie polskiego CS'a. To jest moje zdanie.

p00zdroffka
|ETC|n0SEk

Old Post 18-12-2001 17:11
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

Talking

nosek nie wiem o co ci qrfa chodzi dzis na serwie zachowales sie jak ***** jak chcesz to wyjasnimy to inaczej(jaki byl wynik z trapperem???

Old Post 18-12-2001 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JaZZmAtAzz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JaZZmAtAzz Znajdź więcej post'ów przez  JaZZmAtAzz Dodaj JaZZmAtAzz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JaZZmAtAzz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Dobra Teraz Znowu ja !

Czy uważacie nOSKA że jest lepszy odemnie jak tak to powiem jedno zagralimy jeden na jeden i było 10-3 i po za tym jego ludzie byli na spekcie i jeden sie dolaczyl i tak obu zabiłem a wtedy niemogle go nawet zabić to chyba zmienia postać żeczy

A gralimy na atakujace tylko

Old Post 18-12-2001 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!ZaiX!
Nv member

Angry

**** mac !!!!!!!!!!!!!!
porsilem moderatora o zamkniecie topicu!!!!!!!!!!!
a ty nosek naucz sie czytac!!!!!!!!!!!!!!!
pisalem juz ze jako cl nie zgadzam sie z wszystkim co napisal
wyjasnilem grzecznie ze to byl sparing
nie bylo ponad polowy 1 sqadu
i lamusem to se starego nazywaj a nie nas

GG 1667903

Old Post 18-12-2001 18:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:
Napisane oryginalnie przez !ZaiX!
**** mac !!!!!!!!!!!!!!
porsilem moderatora o zamkniecie topicu!!!!!!!!!!!
a ty nosek naucz sie czytac!!!!!!!!!!!!!!!
pisalem juz ze jako cl nie zgadzam sie z wszystkim co napisal
wyjasnilem grzecznie ze to byl sparing
nie bylo ponad polowy 1 sqadu
i lamusem to se starego nazywaj a nie nas

Heh lol
Ale wy ciekawe txty macie

Old Post 18-12-2001 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Panowie spokuj.......Trapper ty tez sie nie chwal jaki ty jestes zajebisty bo wcale taki nie jestes.......

Nosek nie nazywaj mnie bezmuzgiem bo nie mowisz do jakiegos pomiota.........

Takie sprawy jak ta zalatwia sie na spokojnie a nie wyzywajac sie od bezmuzgich palantoff i debili.....nalezy sie troszke opamietac.

To ze trapper narobil kichy naszemu klanowi wcale nie znacazy ze n.p ja i Zaix jako cl tego klanu jestesmy tacy sami.......tak jak mowilem probuje jakos utrzymac ten caly burdel na nogach ale nie wiem co z tego wyjdzie.......i tak dobrze ze pracuje w Slizgu bo nie mial bym czasu zupelnie na nic.......

Podsomowujac caly ten Topic.........
Wiele osob na tym topicu wykazalo to ze sa bardzo ograniczeni umyslowo....nie mowie ze sa to osoby z poza klanu SlizG ale takie takze sa......
Wedlug mnie wszystko jest zalatwione, rozwiazalismy sprawe i nie powracajmy juz do tego tematu wiecej.....

Panom z ETC zycze sukcesow na scenie Counter-strike a ludziom z kalnu Slizg troszke pokory......ludzie nauczcie sie przegrywac bo bez tej podstawowej rzeczy daleko nie zajdziemy....

Dziekuje bardzo

Old Post 18-12-2001 23:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

quote:
Napisane oryginalnie przez |ETC|Digger

nie wiem za co jest ale fakt ze jest. Bez powodu nikt tam nikogo nie wpisuje

wpisuje
oni sa tam jebnieci i daje cie na czarna liste za gl_max_size 1 i to jest wlasnie dostanie sie bez powodu

Old Post 19-12-2001 05:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Re: Dobra Teraz Znowu ja !

quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER
Czy uważacie nOSKA że jest lepszy odemnie jak tak to powiem jedno zagralimy jeden na jeden i było 10-3 i po za tym jego ludzie byli na spekcie i jeden sie dolaczyl i tak obu zabiłem a wtedy niemogle go nawet zabić to chyba zmienia postać żeczy

A gralimy na atakujace tylko

Jezeli wygrales , to kiedy ? A jak wygrales to on musial miec zly dzien !

MSN [email protected]

Old Post 19-12-2001 09:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blinq.kt
Combat (Death Knight)

Eh... z tego co czytalem wiem ze ETC gralo na servie lanowym (tzn z kafejki Cybera na serwie CS). Przy grze ping 10 - 20 vs 100 -150 nie mozna mowic o rownej grze. W KT gralismy juz tak pare meczy i naprawde bardzo ciezko zabic goscia ktory oprocz lanowego pingu ma jakies umiejetnosci. Na LANie gra sie znacznie lepiej i niektore akcje wygladaja naprawde czitersko (jest takie slowo? ) Zagrajcie jeszcze raz na neutralnym (tzn. nie lanowym) servie i przekonacie sie kto jest lepszy.

Old Post 19-12-2001 10:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blinq.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blinq.kt Znajdź więcej post'ów przez  blinq.kt Dodaj blinq.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blinq.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Ja juz powiedzialem zeby sie nie odzywac na ten temat...............prosze was dajcie sobie wszyscy na wstrzymanie bo zwariuje

Old Post 19-12-2001 11:08
DeStRuCt0r
Guest

A ty co nam bedziesz rozkazywal, kto ma sie odzywac w topicu, a kto nie! Sami taki debilny topic zaczynacie, a pozniej cos ********ie bez sensu!

Old Post 19-12-2001 14:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:42.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions