quote: Napisane oryginalnie przez sud
W ogole uwazam ze stawianie ladunkow na trasie wroga,a nie tam gdzie kaze objective, jest (moze nie zawsze) bez sensu... Moze zabije sie 2-3 osoby, ale wlasnie czesto zabija sie swojego. No bo przeciez nikt normalny jak widzi ladunek nie bedzie czekal az wybuchnie (nie mowie tu np o assault przy dwrzwiach z warehouse, bo tam trzeba bronic), bo nawet nie wiadomo za ile sekund to nastapi. Ja normalnie wlaczam sprint i przebiegam zeby nie tracic czasu, ale zdaza sie ze akurat wybuchnie mi prosto w twarz i po sprawie.
Dokładnie. Parę razy już tak miałem na Beach. Lecę korytarzem, a tu jakiś geniusz postawił ładunek. Potem okazuje się, ze ten geniusz jest z własnej druzyny. I jak tu takiego nie je****?
Jeszcze jedna rzecz związana z kulturą wedłyg mnie. Ludzie bierzcie profesje z którym i wy skorzystacie i inni! Powinno banowac się graczy którzy biora meda albo lieuta tylko po to by samemu żreć pakiety. Jasne są ludzie którzy grają wspaniale medykami i pułkownikami, ale to kropla w morzu. Sam grając lieutem najpierw zostawiam pakiety dla medyków. I tu kolejna sprawa. Cholera mnie bierze jak gość grający lieutem bierze pakiety przeznaczone dla drużynowych medyków, a ja już sie "wypstrykałem". Takiemu to tylko serię w plecy. Zostawiajcie też pakiety przy respawn'ach. Dzięki temu medycy na dłużej "wystarczą". Dla mnie i dla wielu osb jest to oczywiste, ale dla części "newbie'sów" nie. Howgh!

Postępuj tak, abyś mógł chcieć, aby zasada twojego postępowania była prawem powszechnym.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|