Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Kultura Na Serwach
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Krypton jak wykasowales? WHY? HILFE!

Xceed powiem tylko jedno : Spec widzi co piszesz ty nie widzisz co on pisze jesli grasz, to jak ci sie ma tlumaczyc co robi? No i co to za kwestia? moze ma ochote ogladac wolfa robiac na drutach Po to jest spec do siedzenia sobie z boku i gapienia sie etc. i tyle. Moze wykopmy tych co biegaja tylem ? nie lubie ich

*kiddin*

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-12-2001 03:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Red face v583

Kurde sam się w tym zagmatwałem Fucktycznie spect jest od spektowania ... ale jeśli widzisz 4 spektów na pełnym serwie (24/24) , to nie masz czasem ochoty ich kopnąć ? Ja mam taką chcicę ;-)

Old Post 21-12-2001 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

Re: v583

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
Kurde sam się w tym zagmatwałem Fucktycznie spect jest od spektowania ... ale jeśli widzisz 4 spektów na pełnym serwie (24/24) , to nie masz czasem ochoty ich kopnąć ? Ja mam taką chcicę ;-)

ja tam zawsze to robie...tzn callvotuje takich gosci na wstepie
) jak nie wisi to wejdzie zanim sie vote skonczy...))

Old Post 21-12-2001 17:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

Re: Re: v583

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Shiro

ja tam zawsze to robie...tzn callvotuje takich gosci na wstepie
) jak nie wisi to wejdzie zanim sie vote skonczy...))

Shiro ty podly rasisto! Ja czasem wlaczam connecting na server i spadam cos porobic, bo nie bede sie gapil w monitor... i zdaza sie ze przychodze a tu juz dawno jestem w grze (widac np po ilosci msgow w chacie). A przez takich jak ty nigdy nie utrafie kiedy sie polaczylem, bo mnie kopac bedziesz . Spect to tez gracz hehe... PEACE!

Old Post 21-12-2001 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

Thumbs down

Chciałbym jeszcze wspomnieć o statciarzach........
LUDZIE!!! (nie mówie do porządnych braci) nie rozbrajajcie dynamitów własnej drużyny!!! po to tylko aby walnąć tam swojego!! to zachowanie pier%^@#^*#@ lamera!! co to ci da?? 7 punktów i kopa z gry?!
A co do "kopów" też trzeba uważać, ZAWSZE przed kopem powiecie za co chcecie aby dany gość był wywalony.......
I wyrzucajcie za coś powarznego... zabijanie własnej drużyny, rozbrajanie swojej bomby..... a nie za zajmowanie 1 miejsca (kiedyś "kotoś" chciał to zrobić) czy nieznajomość mapy.......

Edytowane przez [WP]SS-MAN dnia 22-12-2001 o godz. 17:55

Old Post 22-12-2001 17:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [WP]SS-MAN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [WP]SS-MAN Znajdź więcej post'ów przez  [WP]SS-MAN Dodaj [WP]SS-MAN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [WP]SS-MAN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Warblade
Wiedźmin

quote:
Napisane oryginalnie przez [WP]SS-MAN
Chciałbym jeszcze wspomnieć o statciarzach........
LUDZIE!!! (nie mówie do porządnych braci) nie rozbrajajcie dynamitów własnej drużyny!!! po to tylko aby walnąć tam swojego!! to zachowanie pier%^@#^*#@ lamera!! co to ci da?? 7 punktów i kopa z gry?!
A co do "kopów" też trzeba uważać, ZAWSZE przed kopem powiecie za co chcecie aby dany gość był wywalony.......
I wyrzucajcie za coś powarznego... zabijanie własnej drużyny, rozbrajanie swojej bomby..... a nie za zajmowanie 1 miejsca (kiedyś "kotoś" chciał to zrobić) czy nieznajomość mapy.......

Właśnie... To jest chore zachowanie. Ja rozumiem lecieć, po to żeby założyć bombkę, dzięki czemu można rozpocząć szturm na bazę przeciwnika. Żeby chociaż, cholera podkładali ta bombkę obok ( takie działanie ma sens, jeśli nagle wyskoczy inżynier wroga i rozbroi jeden ładunek, to drugiego juz nie zdąży, bo dostanie kulkę, albo i coś cięższego ), ale nie
muszą rozbroić jeden by podłożyć drugi. Ja tego nie rozumiem... Jak można nie mieć honoru i dumy?

Postępuj tak, abyś mógł chcieć, aby zasada twojego postępowania była prawem powszechnym.

Old Post 22-12-2001 18:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [POISON]Warblade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [POISON]Warblade Znajdź więcej post'ów przez  [POISON]Warblade Dodaj [POISON]Warblade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [POISON]Warblade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

Talking

[M G]Warblade właśnie z tobą grałem na ByRy kiedy taki lamer rozbroił moją bombe! zwał sie BABLEN czy cos takiego .....

Old Post 22-12-2001 18:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [WP]SS-MAN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [WP]SS-MAN Znajdź więcej post'ów przez  [WP]SS-MAN Dodaj [WP]SS-MAN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [WP]SS-MAN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Warblade
Wiedźmin

quote:
[M G]Warblade właśnie z tobą grałem na ByRy kiedy taki lamer rozbroił moją bombe! zwał sie BABLEN czy cos takiego .....

Nie widziałem tego, ale gratuluję dobrej gry i poświęcenia w podkładaniu ładunków ( na zasadzie "biegnij Forrest, biegnij!!!" ) A takich gości to należy tępić. Po kiego im to, skoro żeby nabijać statsy muszą grań na jednym nick'u. A skoro smród pójdzie po wsi, że ten-a-ten to statciarz to gość nie będzie miał życia... Chore po prostu chore...

Postępuj tak, abyś mógł chcieć, aby zasada twojego postępowania była prawem powszechnym.

Old Post 22-12-2001 18:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [POISON]Warblade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [POISON]Warblade Znajdź więcej post'ów przez  [POISON]Warblade Dodaj [POISON]Warblade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [POISON]Warblade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

Talking

heh... a mi sie udało ominąć cdkey
a co do niedawania ammo ...
nie wiem czy się śmiac czy płakac ...
gostek o xywce commar ...
jest liutem ...
gra na destruction...
ja biore medyka i od początku drę ryja "Ajj niid ammooo"
on idzie spokojnie jakby nigdy nic ...
seryjka obok niego - obraca się, strzela koło mnie i biegnie (ofkoz non stop wołam o ammo)
żem się wqrwił i posłąłem mu serię w plery ...
krzycze "AMMO DAJ DEBILU" - a on zabił mnie i krzyczy :
"U NAS JEST ZDRAJCA AAAAA "
jak mu wyjaśniłem, że rola liuta jest dawanie ammo to sie zezłościł i mówił, że jestem zdrajcą
to by było na tyle

Old Post 22-12-2001 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Talking

Sphere priv

Old Post 22-12-2001 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[mroova]ant
BLADERUNNER

quote:
Napisane oryginalnie przez Pef_Sphere
heh... a mi sie udało ominąć cdkey

Niby jak ominąłeś tego CD_KEY'A? Kupiłeś oryginał?

Old Post 22-12-2001 18:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [mroova]ant Znajdź więcej post'ów przez  [mroova]ant Dodaj [mroova]ant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [mroova]ant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Warblade
Wiedźmin

Inna sprawa to głupota ludzka... CHRYSTE!!!!! Ludzie do ciężkiej ku*** nędzy!!! Ładunki wybuchowe mają to do siebie, że wybuchają! Takie jest ich zadanie! Więc ku*** nie stójcie na nich, ani w ich bezpośrednim sąsiedztwie! Idzie taki debil, jeden z drugim, i wesoło ostrzeliwuje szkopów a ładuneczek pierdut i po naszych dzielnych wojakach. Jeśli chcecie uszczuplać nasze siły w czasie walki to po prostu idzcie sobie, bo takim działaniem więcej szkodzicie niż pomagacie. Pomyślcie cholera! Przecież jak grasz medykiem tudzież lieut'em to możesz być za chwile potrzebny!

Old Post 22-12-2001 19:15
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [M G]Warblade

Nie widziałem tego, ale gratuluję dobrej gry i poświęcenia w podkładaniu ładunków ( na zasadzie "biegnij Forrest, biegnij!!!" )

DANKE!
A taktyka BIEGNIJ!! moim skromnym zdaniem jest najlepsza dla E na mapie "plaża" w ciągu 1min. moja drużyna przedostaje się przez 1 przeszkode

Mam jeszcze jedną ----uwage----- kiedy ktoś wychodzi/wchodzi do gry naciska 100 razy V54 ! tym zachowaniem zaśmieca ekran i odwraca uwagę od gry........

Old Post 22-12-2001 19:58
[POISON]Warblade
Wiedźmin

quote:

Mam jeszcze jedną ----uwage----- kiedy ktoś wychodzi/wchodzi do gry naciska 100 razy V54 ! tym zachowaniem zaśmieca ekran i odwraca uwagę od gry........

Ta... I w tym momencie przydałyby sie taunty... 2 co najmniej. Wyobraźcie sobie, że taki delikwent zamiast V54 czy innego badziewia podchodzi do każdego, całuje i wręcza bukiecik kwiatów Wypas byłby maksymalny. Proponuje też aby wszyscy z gatunku "towarzyskich" mieli różowe mundurki. Tak dla niepoznaki.
I jeszcze raz apaluję. Nabijajcie sobie te cholerne staty jak tak wam zależy, ale do cholery nie szkodźcie tym swojej drużynie! Jak chcesz podłożyc ładunek to nie rozbrajaj jednego tylko podłóż drugi obok!

Old Post 23-12-2001 13:15
sud
sudden death

quote:
Inna sprawa to głupota ludzka... CHRYSTE!!!!! Ludzie do ciężkiej ku*** nędzy!!! Ładunki wybuchowe mają to do siebie, że wybuchają! Takie jest ich zadanie! Więc ku*** nie stójcie na nich, ani w ich bezpośrednim sąsiedztwie! Idzie taki debil, jeden z drugim, i wesoło ostrzeliwuje szkopów a ładuneczek pierdut i po naszych dzielnych wojakach. Jeśli chcecie uszczuplać nasze siły w czasie walki to po prostu idzcie sobie, bo takim działaniem więcej szkodzicie niż pomagacie. Pomyślcie cholera! Przecież jak grasz medykiem tudzież lieut'em to możesz być za chwile potrzebny!

W ogole uwazam ze stawianie ladunkow na trasie wroga,a nie tam gdzie kaze objective, jest (moze nie zawsze) bez sensu... Moze zabije sie 2-3 osoby, ale wlasnie czesto zabija sie swojego. No bo przeciez nikt normalny jak widzi ladunek nie bedzie czekal az wybuchnie (nie mowie tu np o assault przy dwrzwiach z warehouse, bo tam trzeba bronic), bo nawet nie wiadomo za ile sekund to nastapi. Ja normalnie wlaczam sprint i przebiegam zeby nie tracic czasu, ale zdaza sie ze akurat wybuchnie mi prosto w twarz i po sprawie.

Old Post 23-12-2001 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Warblade
Wiedźmin

quote:
Napisane oryginalnie przez sud

W ogole uwazam ze stawianie ladunkow na trasie wroga,a nie tam gdzie kaze objective, jest (moze nie zawsze) bez sensu... Moze zabije sie 2-3 osoby, ale wlasnie czesto zabija sie swojego. No bo przeciez nikt normalny jak widzi ladunek nie bedzie czekal az wybuchnie (nie mowie tu np o assault przy dwrzwiach z warehouse, bo tam trzeba bronic), bo nawet nie wiadomo za ile sekund to nastapi. Ja normalnie wlaczam sprint i przebiegam zeby nie tracic czasu, ale zdaza sie ze akurat wybuchnie mi prosto w twarz i po sprawie.

Dokładnie. Parę razy już tak miałem na Beach. Lecę korytarzem, a tu jakiś geniusz postawił ładunek. Potem okazuje się, ze ten geniusz jest z własnej druzyny. I jak tu takiego nie je****?
Jeszcze jedna rzecz związana z kulturą wedłyg mnie. Ludzie bierzcie profesje z którym i wy skorzystacie i inni! Powinno banowac się graczy którzy biora meda albo lieuta tylko po to by samemu żreć pakiety. Jasne są ludzie którzy grają wspaniale medykami i pułkownikami, ale to kropla w morzu. Sam grając lieutem najpierw zostawiam pakiety dla medyków. I tu kolejna sprawa. Cholera mnie bierze jak gość grający lieutem bierze pakiety przeznaczone dla drużynowych medyków, a ja już sie "wypstrykałem". Takiemu to tylko serię w plecy. Zostawiajcie też pakiety przy respawn'ach. Dzięki temu medycy na dłużej "wystarczą". Dla mnie i dla wielu osb jest to oczywiste, ale dla części "newbie'sów" nie. Howgh!

Old Post 23-12-2001 13:29
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

Cool

quote:

I tu kolejna sprawa. Cholera mnie bierze jak gość grający lieutem bierze pakiety przeznaczone dla drużynowych medyków, a ja już sie "wypstrykałem". Takiemu to tylko serię w plecy. Zostawiajcie też pakiety przy respawn'ach. Dzięki temu medycy na dłużej "wystarczą". Dla mnie i dla wielu osb jest to oczywiste, ale dla części "newbie'sów" nie. Howgh!

No!
Znam takich lamusów co grają L (mimo że w drużynie nie ma żadnego medyka) tylko dlatego że cytuje: "Medyką nie dają Ammo, więc nie będe nim grał!!!" ok. graj se L ale skoro nie chcesz być medykiem to chociaż dawaj mu ammo!!
A za jakieś 2 min. taki gość krzyczy Medic!! Medic!! Medic!! i się dziwi że nikt mu nie pomaga!

Kolejna sprawa, głosowania...........
Ja gościowi skończą się życia (bo gupi wali na pałę!!), a zostało do końca gry jakieś 5 min. zaczyna słać VOTE! Ludzie jeszcze grają! nie odwracajcie ich uwagi!!! nie raz zabili kogoś kiedy naciskał F1 !!!

Old Post 23-12-2001 14:44
Cain
Warrior (Scrag)

co do dawania ammo......hmmm trzeba czasami pomyslec ze koles ktory gra lieutem nie zawsze wie ze moze dawac ammo..... pare razy sie z takimi spotkalem i nauczylem ich jak to sie robi, od tego czasu chetnie rozdawali ammo na wszystkie strony
zadko sie tacy zdazaja ale jednak sie zdazaja

kolejna sprawa to taka ze czesto na starcie lieuci zucaja ammo na wszystkie strony i nie raz tak bylo ze do nmei nie dotarla zadna paczuszka bo jakis ku*as zebral 5 nie wiadomo po co....
z tego moral ze lieuty powinni zucac ammo tylko tym ktorzy o ammo prosza a nie jak leci wszystkim......

kolejna sprawa juz chyba byla poruszana kiedys ale wspomne raz jeszcze : lieuty jesli medyk was leczy a nie prosi o ammo to znaczy ze ma go wystarczajaco, zostyawcie amunicje dla innych ktorym bedzie potrzebna....

aha i jeszcze jedno powiem : my tu sobie mozemy dyskutowac na temat tego jak powinien zachowywac sie medyk czy lieut, ale ci ktorzy pisza na to forum o tym doskonale wiedza, a ci do ktorych to powinno dotrzec na 99% nie czytaja tego forum

to tile

pozdr.

Old Post 23-12-2001 16:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SO]CAIN

kolejna sprawa to taka ze czesto na starcie lieuci zucaja ammo na wszystkie strony i nie raz tak bylo ze do nmei nie dotarla zadna paczuszka bo jakis ku*as zebral 5 nie wiadomo po co....

Poruszyłeś kolejna sprawe.............
Zabieranie ammo kiedy ma się pełen magazynek.......
Taki L biegnie tyłem i rzuca ammo, za nim biegnie z 3 ludzi, ten kto jest szybszy zabiera wszystko! dlaczego??? przecież 3 paczki wystarczą! po chol$#& zabieracie wszystko!!!!

Old Post 23-12-2001 16:25
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:03.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions