Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Bron
Jaka jest najbardziej LAMERSKA bron RTCW
Ta ankieta została zakończona.
Kombinerki E 11 28.95%
PanzerFaust 13 34.21%
Flamer 9 23.68%
Airstrike 4 10.53%
Venom 1 2.63%
W sumie: 38 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Thumbs down

EOT. Bez komentarza.

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-12-2001 23:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

kazdy ma swoje poglady
zycie to sztuak wyboru ;D

Old Post 31-12-2001 00:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

poniewaz ten topic jest bardzo ambitny to pewnie nikomu nie przeszkodzi jak dodam calkiem offtopic ze wybor drogi zycia to wybor zestawu trudnosci jakie bedziemy musieli pokonac ...

Old Post 31-12-2001 00:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

ja wzialem poziom hard

Old Post 31-12-2001 00:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ThoT
[Poison]Clan member.

quote:
Napisane oryginalnie przez [M G]Warblade
Niedługo dojdzie do tego, że przed strzałem trzeba będzie korbką 10 minut kręcić. Inna sprawa, że jak pisałem wcześniej panzer ma pocisk KUMULACYJNY...

A panzer robi wspaniałą mielonkę z większych skupisk wroga i dzięki temu jest skuteczny (o ile jest sens używania ładunku kumulacyjnego przeciwko piechocie...)

Pf nie ma w tej grze pocisku kumulacyjnego. Nie musisz nim przebijac zadnych pancerzy, niszczyc bunkrow. Jest ewidentnie bronia na piechote. To jest gra ktora nie zawsze odzwierciedla rzeczywistosc.

Wyobraz sobie taka sytuacje. W korytarzu spotykasz przeciwnika z pf. Zaczynasz strzelac ale coz zdazyl on odpalic pocisk. Giniesz ty, on, czlonek jego druzyny. Powiedzmy ze taka sytuacja powtarza sie parokrotnie w trakcie rozgrywki, czy to ma twoim zdaniem sens? Wydluzenie czasu strzalu spowoduje ze pf bedzie urzywany w scisle okreslonych celach np zlikwidowania obsady bunkra, snajpera, walki na dystans. Stanie sie wyspecjalizowana brionia jak mauzer czy miotacz. Wyobraz sobie walczacych w budynku 2 zolnierzy. W bezposrednim starciu jeden z nich urzywa pf? Zalosne, to moze zdarzyc sie tylko w grze.

Prepare to be POISONED

Old Post 31-12-2001 01:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ThoT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ThoT Znajdź więcej post'ów przez  ThoT Dodaj ThoT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ThoT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Ja pisalem o moich subiektywnych odczuciach, chyba najbardziej zrozumial to FritzKrieg... Co do wypowiedzi Chrumklesa to widzisz dlatego MP40 r0x, wystarczy troche sie skupic na beatch i na plazy zostanie pare trupkow z 2 przynajmniej , lepiej niz przecietnego PZ Nie mam nic do stosowania go taktycznie, mowilem o kolesiach lecacych tylko po kill, najczesciej kamikaze... oni nie graja teamowo, on poprostu zabija, nie interesuje go ze wlasnie wysadzaja dzialko , czy doki kradna, chce fragnac bo to takie latwe z PZ...

Kampienie hm , przyzwyczailem sie w CS, jedna z drog w grze, tyle ze dobry zawodnik ma czesto szanse jednak zabic kampera... tylko w praktyce PF nie daje ci zadnych szans No moze dobrze przyczajony flamer tez. Jednak wiekszosc graczy dobrze poslugujaca sie MP czy Th, zadko kampi, bo nie musi, pomijam sytuacje taktyczne, gdy wiadomo ze przeciwnik napiera z przewaga, lub bronimy punktu oporu i tu np: warR , działko na depot itp , to kazdy wie gdzie ktos moze siedziec etc. Przy czym taki CS nauczyl mnie jednej zasady:
Spieszy ci sie? nie masz czasu sie rozejrzec? to siedz cicho jak dostales w plecy, mogles tam zajrzec a RTCW to wojna

Lecem mam troche do roboty SDI mi padlo na cala dobe

PS: Thot dobrze ze juz jestes reload i idziemy pomeczyc wroga

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 31-12-2001 07:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

co do tego calego kamperstwa czy jak mu tam i Panzera to wystarczy ostrozeniej sie poruszac i troche myslec - bo ciezko nazwac myslacymi ludzi ktorzy na depocie przez cala gre lataja na Axis glowna droga i dostaja z Panzera - jezeli by mysleli to nie mialbym co robic tam na gorze na rock path - a tak kazdy po minucie wie ze tam jestem ale wiekszosc dalej proboje - a moze sie uda! Czasami ktos sie wylamie i wezmie PF albo LT namierzy mnie lornetka! I tu nasuwa sie pytanie - czy jest Fair ze ich tak rozwalam na przedbiegach niejako - bo po przeczytaniu wyzej postow dochodze do wniosku ze chyba powinienem wziasc MP40 i starac sie kogos ubic!(w sumie na depot to ja chyba nie kampuje bo kazdy mnie widzi jak chce i wie gdzie jestem) - aha a swoja droga to jak nie kampowac z PF??? Przeciez jezeli przeciwnik cie zauwazy pierwszy to jestes bez szans - no chyba ze chcesz robic za kamikadze!

Old Post 31-12-2001 09:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

na kazdego jest sposob nie wazne kim kampi i gdzie
mam nadzieie ze mowicje tu tak jak jest i szczeze bo mam kilku kumpli ktozy jak nie mogom sobie poradzic z kolesiem ktory pilnoie jakiegos miejsca to mowiomze to j****y kamper i lama a przeciez wystarczy ze zmieniom postac i pyrgnom go kilka razy i przestanie tam stac to bendzie spokoj

czarny scenariosz tei sytuacj jest taki ze poidzie po kumpli z drozyny no wtedy bendzie dopiero problem

Old Post 31-12-2001 10:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Warblade
Wiedźmin

Ano ThoT. Z tym sie zgodzić muszę. Nie widzę sensu odpalania panzera jak wiadomo, że zabijesz wroga, siebie i timmejta. Nawet jak Ciebie uwali to sojusznik go rozwali. Inaczej już jest jak jesteś sam na sam z przeciwnikiem i ty jestes ostatnią barierą Wtedy działa się na zasadzie - ja zginę, ale Ty również, kto na tym lepiej wyjdzie? Nie uważam, żeby to było działanie pozbawione sensu jeśli-powtarzam-jesteś sam na sam. Szansy się wtedy przeciw panzerowi nie ma, ale mówi się trudno... Inaczej przy respawnie. Wiele razy byłem zabijany przez kretynów z własnej drużyny z panzerami zaraz po odrodzeniu. Jak widac chłop żywemu nie przepuści. Wpadnie ejden aliant bez dokumentów do radio room i od razu pociskiem i mamy gulasz z jednego alianta i całej drużyny axis... Normalnie ręce opadają.

Xeno. Zależy od taktyki kamikadze. Jak widze, że zanim przyjdzie odsiecz na beach, a alianci zaraz podłożą ładunek to rzucam się z okrzykiem KAMIKADZEEE i flamerem w łapie na nich, zabije paru, zginę, ale ładunku nie podłożą, a każda strata czasu działa przeciw nim nie? Mozna, a nawet trzeba sie poświęcić, ale jeśli wie się kiedy i umie się to zrobić. Od jednego poświęcenie może zależeć wiele.

Co do kampowania. Rzeczywiście Blitz, możesz mieć "skrzywienie" kwakowe. Tam chodzi tylko o rzeź nie? Nie wiem nie znam się... W każdym razie zależy od kampowania. Jest to zagrywka taktyczna jak każda. Dobry snajper moze zdziałać naprawde wiele. Zależy też co uznać za kampoweanie. Zdefiniowałbyś? Stanie w miejscu i czekanie na wroga? A może stanie w strategicznych przejściach to nie kamping tylko obrona? Przecież chodzi o to żeby nie przepuścic wroga, nie? A soro chodzi o to, a nie nabijanie statsów to jest git i tak dalej trzymać . Takie jest moje zdanie.

Postępuj tak, abyś mógł chcieć, aby zasada twojego postępowania była prawem powszechnym.

Old Post 31-12-2001 11:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [POISON]Warblade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [POISON]Warblade Znajdź więcej post'ów przez  [POISON]Warblade Dodaj [POISON]Warblade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [POISON]Warblade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Ja mowie ogolniem, sa rozne sytuacje co nie zmienia faktu ze jak wylatuje na depot z respa alies (flagi) i ty na tych skalkach ktorys, to ja musze objac wzrokiem tone katow, i miejsc... na poziomie gleby, domek , wagon, schody etc mase mase, ty mi sie tam wychylales pamietam i pach BOOMM!! i voice msg... Q@#$@$ PZ! zdjac go Dzis gral hm aqrat moj znajomy (nie z poison) i kampil potwornie LT... co go spotkalem to w kampie, takie typowe klasyczne miejsca heehh, na szczescie jakos go ubijalem zazwyczaj. Niestety nie raz zabijal biedny alies, ale choc wtedy kumalem ze gdzies zaraz czycha. Przyznam nie lubie chamskiej kampy, tura po turze. Byle liga sie tak nie skonczyla Mega kampa

Old Post 31-12-2001 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

quote:
Napisane oryginalnie przez [POISON]Warblade
(...) Co do kampowania. Rzeczywiście Blitz, możesz mieć "skrzywienie" kwakowe. Tam chodzi tylko o rzeź nie? Nie wiem nie znam się... W każdym razie zależy od kampowania. Jest to zagrywka taktyczna jak każda. Dobry snajper moze zdziałać naprawde wiele. Zależy też co uznać za kampoweanie. Zdefiniowałbyś? Stanie w miejscu i czekanie na wroga? A może stanie w strategicznych przejściach to nie kamping tylko obrona? Przecież chodzi o to żeby nie przepuścic wroga, nie? A soro chodzi o to, a nie nabijanie statsów to jest git i tak dalej trzymać . Takie jest moje zdanie.

W quaku (i praktycznie we wszystkich deathmachach) nie chodzi o rzez. Gdy gra ze soba dwoch ludzi przeciwko sobie to wchodza w gre wysoko wyspecjalizowane umiejetnosci: aim, znajomosc mapy i wszystkich jej aspektow, timing do respawnu, timing do powerups i (last but not least) inteligencja. W wolfie, jak juz kiedys mowilem, wszystko jest duzo bardziej losowe - tak jak we wszystkich teamowkach - dlatego nikt tak sie nie czepia kampow. W queju wszystko bylo widac jak na dloni - jezeli koles byl kampem to byl pogardzany bo kamping w DM jest oznaka slabosci. Ja go rownierz tak widze w wolfie.
Co to jest kampowanie? Oczekiwanie na wroga w najbardziej strategicznych pozycjach zazwyczaj trzymajac tylko celowniczek w okreslonym kierunku i strzelanie jak tylko wrog sie pojawi. Im dluzej sie stoi w danym miejscu - tym kamping jest bardziej zalosny. Bron z jaka kampujesz nie jest wazna. Wazne jest to ze przedkladasz czajenie sie i ukrywanie ponad stawienie wrogowi czola twarza w twarz. Co z tego ze to skuteczne? Mala analogia: kradziez tez jest skuteczna i latwa jak kamping.
Cokolwiek byscie tu nie powiedzieli i jakichkolwiek argumentow byscie nie uzyli to bedzie tylko tlumaczenie swojej ewentualnej (w przypadku kampowania samemu) slabosci. Mozecie sie wytlumaczyc przed samym soba ze to co robicie jest ok i przyczynia sie do wygranej. Ale prawda jest taka ze do wygranej mozna doprowadzic w bardziej fair sposob i kamperzy zawsze beda tepieni, ponizani i zabijani z nienawiscia
Howgh.

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 31-12-2001 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Warblade
Wiedźmin

Nieważne jak będzie mi to tłumaczyć i tak wam się nie uda... Mówię jesli miałaby być walka fair play twarzą w twarz to walczylibyśmy bronią białą. Broń daleksiężna jest stworzona po to by zabić z daleka nie narażając przy tym siebie. Mówiłem, że kampienie to syf jeśli się kampi dla samych statsów. Ale na Thora!!! Jeśli zajmuje się STRATEGICZNE pozycje i kampi dla WŁASNEJ DRUŻYNY aby PRZECIWNIK sie NIE PRZEDARŁ, to moim zdaniem jest git. Jeśli przeciwnik jest mocny to zdjemie kampera. Jeśli nie to trudno. Ważne aby WŁASNA drużyna wygrała, nie?

PS. To da się kampowac jako porucznik??? Geez...

Postępuj tak, abyś mógł chcieć, aby zasada twojego postępowania była prawem powszechnym.

Old Post 31-12-2001 15:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [POISON]Warblade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [POISON]Warblade Znajdź więcej post'ów przez  [POISON]Warblade Dodaj [POISON]Warblade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [POISON]Warblade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg

Co to jest kampowanie? Oczekiwanie na wroga w najbardziej strategicznych pozycjach zazwyczaj trzymajac tylko celowniczek w okreslonym kierunku i strzelanie jak tylko wrog sie pojawi. Im dluzej sie stoi w danym miejscu - tym kamping jest bardziej zalosny.
Howgh.

lol
dajmy mp_beach.
Axis maja sie bronic. To zanim wysadzi sie mur, to co robi cala druzyna, kampuje przy CKM'ach, rowala aliantow ze snajperek..
Co maja wszyscy wyjsc na plaze do walecznej walki ?

Old Post 31-12-2001 15:55
[POISON]Warblade
Wiedźmin

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum

lol
dajmy mp_beach.
Axis maja sie bronic. To zanim wysadzi sie mur, to co robi cala druzyna, kampuje przy CKM'ach, rowala aliantow ze snajperek..
Co maja wszyscy wyjsc na plaze do walecznej walki ?

Najlepiej z nożami. Albo nie cała drużyna inżynierów i kombinerkami ich, kombinerkami!!! PO prostu rozmowa o kamperstwie moim zdaniem nie ma sensu jeśli chodzi o Wolfa... Dlatego próbuję bronic tych iluś tam niesłusznie nazywanych lamami (tylko niektórych, reszta na to zasługuje). Jak jestes mocny to rozwalisz kampera nie?

Old Post 31-12-2001 16:00
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Bron z jaka kampujesz nie jest wazna. Wazne jest to ze przedkladasz czajenie sie i ukrywanie ponad stawienie wrogowi czola twarza w twarz.

no ciezko by mi bylo stanac twarza w twarz - w sytuacji gdy ja mam PF a przeciwnik Thompsona albo MP40 - moim zdaniem ten caly szum o kampowaniu (ale od razu mowie ze nie we wszystkich wypadkach) jest spowodowany tym ze ludzie grajacy dobrze w Q3 wkurzaja sie bo nie moga sobie poradzic z jakims kolesiem z PF (tu wasze super umiejetnosci fragowania i skakania nie maja az tak wielkiego znaczenia) - tu gra nie polega na tym o zabilem cie jestem lepszy - tu jest moja druzyna wygrala jestesmy lepsi! Jezeli biegnie wiecej osob w wiekszych odstepach od siebie i zdaja sobie sprawe z tego co moze ich czekac za chwilke to nawet taka lama jak ja z PF nic nie zaradzi - ubije w najlepszym razie jednego ale reszta przemknie i to bedzie ich sukces! A moja porazka!
Ja proponuje wymyslec jeszcze termin okreslajacy gre inzynierem polegajaca na przemykaniu tak aby nikt nie zauwazyl i podkladaniu ladunkow - zamiast walczenia twarza w twarz z kazdym napotkanym wrogiem!

Niech tylko sie nikt na mnie nie obrazi - zebym pozniej kickow na serwie nie dostawal - ale ja mam taki poglad moze dlatego ze nie gralem prawie wogole w Q3 i UT i obce mi sa te rozne taktyki lacznie z kampowaniem - od poczatku jak gram w Wolfa nie zdazylo mi sie narzekac ze ktos gra jak lama bo broni Objective tak jak najlepiej potrafi!

Old Post 31-12-2001 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

nom czytam wasze spostrzezenia i mam takie zdanie:
samo okreslenie campowania w grach dm pojawilo sie chyba wraz z pierwsza czescia Quake. pisze chyba gdyz tam dm byl na tyle szybki ze to raczej male przypadki. tam jesli ktos nawet probowal campowac to byl na tyle szybko niszczony ze ehh mozna bylo zachecic kazda lame do nabierania ruchow. lecz napewno camping stal sie dosc popularny (w neg. tego slowa znaczeniu) w q2. zmniejszyla sie predkosc gry mp. pojawila sie bron railgun. cos jeszcze? z kazdego widocznego punktu mapy mozna bylo zdjac przeciwnika, wystarczylo stac gdziec przyczajonym i czekac z nieruchomym celownikiem. doszedl do tego jeszcze alias zoom. tyle ze juz w tamtych czasach ludzie po fali krytyki takiego zachowania (siedzi niczym pajak w cieniu i czeka na zdobycz) zreszta slusznej krytyki, doszli do wniosku ze w grach druzynowych nie ma czegos takiego jak zly camping- jest tylko nieskuteczny camping hehe. to taktyka. tu nie chodzi o yebane staty, ze komus sie nie podoba ze lama dostaje kille za frajer a ktos inny sie poci w bardziej finezyjny sposob. ja prywatnie gram teamem, niczym innym- sam nic nie znacze, nie bawie sie w wojownika wymiatacza ktory po zaopatrzeniu w ammo poprosu zabija a medyk dla niego to chodzaca apteczka. gardze kims takim. a staty? same w sobie nie sa zle. fajnie ze moge zoabczyc rozne infa dotyczace mojej gry, ratio, jakich kolesi mam na koncie itp. a co do PF: jesli widze ze allies ida jak mrowki faraonki ciagle jedna trasa z respawnu (depot) a obrona axis jest na tyle gloopia ze broni sie przy aagun zamiast wybierac sie na wypady do flagi i czyscic po drodze allies to po prostu kocham robic dzem Panzerfaustem! (wole tez stawac na obronie z PF kiedy mam ping rzedu 200; w walce z kims o pingu 4x mniejszym nie mam szans na takich mapkach jak assault- odkryty teren) tu chodzi o skutecznosc a nie o honorowe rozwiazania, finezyjne walki thompsonem w zwarciu. kazda bron jest zbalansowana. to narzedzia pozostawione przez gre do wykozystania dla nas w walce druzynowej. a kazde z tych narzedzi do zabijania ma swoje zastosowanie. imho w rtcw nie istnieje zle, lamerskie campowanie. w zadnej grze druzynowej nie istnieje. campowanie ma byc skuteczne, a co powiecie o obsudze MG42? raz na depot (moje wczesne podrygi na tej mapie) spodziewajac sie wylewu axis mierzylem w wiadome przejscia. to przeciez kamper nie? zamias isc i walczyc jak nalezy! hehe smieszne jest to ze dostalem wtedy kick za unactivity LOL hehe. no to po co sa stacjonarne karabiny? to przeciez kwintesencja kamperstwa. smieszne ze loodzie sie wywyzszaja tym ze maja god skill w zwarciu z pingiem 50 itp a mecza ich lamy z PF. mi to dumy nie szarga. jestem wtedy wsciekly na siebie ze dalem sie zaskoczyc, ze nie wyjrzalem zza wegla nie upewnilem sie czy droga jest bezpieczna, ze znalem i widzialem juz ten manewr 100x a mimo to ktos znow zabil mnie w podobny sposob.
Pozdr

Old Post 31-12-2001 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Ger
nyga joint

flamer rulez

[email protected]
gg: 1006057

Old Post 31-12-2001 18:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Ger Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Ger Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Ger Dodaj [SPECNAZ]Ger do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Ger prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez ger
flamer rulez

Wiecej masz spamu w podpisie niz w swojej jakze wyczerpujacej odpowiedzi ...

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 01-01-2002 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez [WC]belhifet
w grach druzynowych nie ma czegos takiego jak zly camping- jest tylko nieskuteczny camping hehe. to taktyka.

Dokladnie sie z tym zgadzam. Nie bede sie rozpisywal, bo moje zdanie juz zostalo powiedziane.
Respekt.

Old Post 02-01-2002 04:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Ja sie nie zgodze camping to oznaka slabosci dla mnie. Ja rozumiem przemieszczasz sie i wiesz, ze sa dobre pozycje np u wroga. *broniac sie ciezko nie kampic*, ale atakujesz przedzierasz sie kampniesz zeby przezyc i lecisz dalej zabijesz goscia w biegu,tam sobie odpoczniesz za rogiem, moze ktos wyleci etc. Ja nie lubie, kampy non stop. Bo to mi sie kojarzy z gosciem ktory wie, ze nie ma szans w polu za duzych i musi siedziec z krzyzykiem na srodku ekranu i palcem na spuscie, bo inaczej nie trafi jak mu koles po prostej pod ryjek nie wejdzie, albo plerami sie nie odwroci.

Kamping jako taktyka tak, w wykonaniu chickenow NEJN. Pomijam, ze kazdy moze robic co chce, ale moja opinia taka jest wlasnie, jak napisalem, nie cenie kamperow, siedzacych tylko na dupie, sa tacy, ze nigdy go w ruchu nie widze prawie hehe. Zawsze zaczajka Moze i 100fragow miec do 0 i tak bedzie lamerem dla mnie. HOWGH! No i kojarza mi sie z pasozytami, to najczesciej typ kolesia ktory wlataju na 2-3 i dobija wroga, ktory zabil kumpla, wrecz czeka na to Standard widok w CSie, goscie padaja, nastepuje reload mag i wypada nasz hero Ta sama zasada, kamper o jakim ja tu pisze to tchorz.

PS: Snajper to nie kamper.

Old Post 02-01-2002 07:13
Chrumkules
Watch your back!

musze sie przyznac ze ostatnio troche mi sie poglady zweryfikwowaly i teraz mysle tak - PF jest zle zrobiony, szczegolnie mnie denerwuje na Bridge - gdy gralem sobie sam na tej mapce zeby zobaczyc jak wyglada (na serwie jeszcze nikt nie mial albo prawie nikt) - od razu jak zobaczylem ten zj.ebisty mostek widzialem tez w wyobrazni wakli jakie beda na nim odchodzily, a tymczasem w jednej z gier na tejze mapie przeciwnik mial chyba z 2 PF i za cholere nie dalo sie powalczyc o mostek, tylko trzebabylo szybko hop siup do wody! Wg. mnie (ktos juz wczesniej tez o tym pisal) PF po prostu powinien miec mniejszy power albo kolesie z ID powinni zrobic ograniczenie do np 1PF na 10 osob.

Old Post 02-01-2002 08:26
ThoT
[Poison]Clan member.

quote:
Napisane oryginalnie przez [BSM]Chrumkules
musze sie przyznac ze ostatnio troche mi sie poglady zweryfikwowaly i teraz mysle tak - PF jest zle zrobiony

Amen. Powtarzam sie ale moim zdaniem powinien sie dluzej odpalac.

Jesli chodzi o camping. Moim zdaniem jest to element gry, jesli kogos kreci czekanie przez pol godziny na wroga to trudno, jesli ktos kampuje przez cala gre w jednym miejscu i po respawnie wraca na stare miejsce to jest to tylko zalosne ale moim zdaniem nie naganne. Ja osbiscie nie mam wiekszego problemu z kamperami. Z doswiadczenia wiem ze maja kiepski refleks i czesto udaje mi sie ich zabic.

Np na beach czy jest sens caly czas biegac? Wiemy gdzie sa strategiczne miejsca, skad moze przyjsc wrog i sie czeka. Robia to wszyscy nie oszukujmy sie, i czy mozna to nazwac kampingiem. Czesto kamping jest najlepsza metoda obrony.

Prepare to be POISONED

Old Post 02-01-2002 11:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ThoT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ThoT Znajdź więcej post'ów przez  ThoT Dodaj ThoT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ThoT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bluesdriver
Combat (Death Knight)

Wink

Witam wszystkich !
To mój pierwszy post na fpp.board. Kombinerki nie są bronią tylko narzędziem. Każda z broni w RTCW ma swoje uzasadnione zastosowanie. Mnie najbardziej denerwują fanatycy latający z flamerami i z nożykami dobijający rannych.
Ludzie ! Trochę umiaru w wirtualnym zabijaniu wszystkiego co się rusza

Old Post 02-01-2002 11:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Warblade
Wiedźmin

quote:
Napisane oryginalnie przez bluesdriver
Witam wszystkich !
To mój pierwszy post na fpp.board. Kombinerki nie są bronią tylko narzędziem. Każda z broni w RTCW ma swoje uzasadnione zastosowanie. Mnie najbardziej denerwują fanatycy latający z flamerami i z nożykami dobijający rannych.
Ludzie ! Trochę umiaru w wirtualnym zabijaniu wszystkiego co się rusza

Nie... Kolejna osoba nazywa mnie fanatykiem... Dodaj jeszcze poganin. Katechetka tam na mnie mówi

Tak wogóle to się zgadzam z Belhifet. Ale tylko jeśli sie kampuje "strategicznie" a nie dla fragów. Tego nie mozna nazwac kamperstwem tylko "zajęciem z góry upatrzonych pozycji w celu zlikwidowania wroga". Ale tacy robią to albo ze snajperka i wtedy mamy do czynienia ze snajperem, albo z PF. Wszyscy chyba wiemy jak nazwac gościa który filuje w ciemnym zaułku z MP-40 albo TH?

PS. Flamer to bartdzo skuteczna broń jesli sie ją umie obsługiwać. I dzięks, że wyjaśniłes mi że kombinerki są "narzędziem". Cholera. Że tez dopiero teraz. Zawsze się dziwiłem, że nie moge nikogo nimi zabić... Ech... Tyle fragów...

Old Post 02-01-2002 12:15
bel
sYnth/C4

quote:
Napisane oryginalnie przez [BSM]Chrumkules
musze sie przyznac ze ostatnio troche mi sie poglady zweryfikwowaly i teraz mysle tak - PF jest zle zrobiony, szczegolnie mnie denerwuje na Bridge...

Jakos nie widze szans dla goscia z PF przeciwko sniperowi - no chyba ze kolo jest na tyle obcykany i dobry ze odpala PF z zza wegla a dopiero na koniec sie wystawia na widok. na kazdego jest narzedzie jak mowilem- a ze wszyscy zawsze chca Meda albo Lojta to trudno- giniesz . Chociaz ostatnio grajac na tej mapce az szkoda bylo tracic TM na takie klasy postaci jak Sol z PF czy Sniper, btw ta mapka RULEZ! akurat bylo malo 6-8 per team i gralo sie bez tloku; tylko znowu cos z tym respawnem (za blisko dokow) jeszcze nie bylo nowej mapki zeby ten aspekt nie byl zj..any. Tu nareszcie nie jest potrzebny E. Hurra! Jak ja ich nie cierpie (pomijam oczywiscie takich co to w klanie maja statut E i zawsze nim graja). Leca jak po*&%$bani po punkty, po punkty! sens zakladania kilku TNT widzialem na Depot, oczywiscie na Communique, przy radaze na Assault, ale 2 tnt przy pierwszych dwoch obj. na Assault? no tak przeciez punkty... ile razy wybieralem Enga tylko zeby team mogl sie posowac do przodu bo newbees biegali w odwrotnym kierunku... a potem widze jak jakis E z mojego teamu rzuca granat mi pod nogi kiedy uzbrajam swoj TNT- wiadomo po co, albo niby przypadkowo (w ferwoze walki) zostaje postrzelony -oczywiscie smiertelnie- przez innego E- ja wypracowalem sobie juz mniej wiecej bezpieczna pozycje a tu pam i leze a inny E juz podklada- LOL yyyy odbieglem od tematu troche ale tak nie cierpie tych saperow ze aaaah!
pzdr.

Old Post 02-01-2002 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=PEF=Dr_Obot
Training (Enforcer)

Hm.... ciagle ten sam temat......... Ech no dobra moje zdanie... :
raz-kampowanie przez CALY czas to tchorzostwo, jednak nie zawsze..... Jesli kjtos kampuje i poluje na pojedynczych nie zwaizanych z misja wrogow to lamer (jesli caly czas) natomiast snajper ktory sciaga XXXXX wrogow ratujac zycie kolesiowi z np. dokami lub saperowi z dynamitem to HERO... (moze sie tak nie narobi , ale zeby celnie walic se znajpy tesz trza byc dobrym)
mnie ten temat osobiscie nie dotyczy bo jestem takim kap00scianym po^$%@m ze nawet jak mam 1 hp i chocby 1 granat to rusze na wroga
Ps. no dobra kampuje ale tylko z nozem
dwa- z tymi E co wala poi XXX dynamitof to racja jeden koles nawet mnie zastrzelil, rozbroil moj dynamit i podlozyl swoj

Old Post 02-01-2002 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =PEF=Dr_Obot Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =PEF=Dr_Obot Znajdź więcej post'ów przez  =PEF=Dr_Obot Dodaj =PEF=Dr_Obot do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =PEF=Dr_Obot prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

1. dobijanie lezacych to nie oznaka sadyzmu tylko zwykly pragmatyzm - dobitego medyk nie podniesie - przeciwnik ma zycie mniej - im szybciej skoncza sie zycia tym szybciej wlasny team uzyska przewage

2. camping - nadal widze mylenie pojec, camping to siedzenie w jakiejs zapadlej dziurze, nieusprawiedliwione taktycznie i oczekiwanie na zablakane go przeciwnika, czym innym jest bronienie strategicznych miejsc, celem rtcw jest wykonanie objectives i koniec . Na depocie zostalem nazwany lama [litosciwie pomine nick ] za to ze jako Allies pilnuje windy trainyard i ducts - no to co mam czekac na wieksza grupe axis przy bazie allied i dac sie zabic ? to moze wogole lazenie innymi drogami niz otwartym rock patch jest lamerstwem i kampowaniem ? ludziee pomyslcie troche

Old Post 02-01-2002 13:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

pomyslcie
kampowanie w tei grze to jakas pomylka nie ono ale to poiencie
bo wedlog mnie w tei grze nieistnieie a wymyslili je w wolfie starzy gracze ktozy za dlogo grail w q1 q2 q3 ta gra ma oddawaci realia pola walki a przynaimniei mi sie tak wydaie
a snaiper siedzoncy w jednym mieiscu to mormalk i naiwerzei mam mu za zle ze dobze robi to co robi czyli zdeimuie kogo trzeba
ale moze mam takie zdanie bo ne gralem w zaden z qwakow
apozatym mysile ze czensic graczy niepotrafi sie pogodzic z poraszkom i zwalaiom to i zarzucaiom przeciwnikowi ze kampwal
a nie dostrzegaiom ze byl lepszy moze jakurat w tym momencie ale byl lepszy

Old Post 02-01-2002 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ThoT
[Poison]Clan member.

Poniewaz topic zszedl czesciowo troche na inny temat (camping = temat rzeka) proponuje dyskusje o wykorzystaniu dynamitu jako broni. Czesto jestesmy swiadkami podkladania dynamitu w specyficznych punktach planszy nie poto aby np wysadzic cos tylko aby zabic czy opoznic nadchodzacych przeciwnikow. Co o tym sadzicie, gdzie cos takiego warto stosowac aby nie przeszkadzalo wrogowi a pomagalo swoim.

Prepare to be POISONED

Old Post 03-01-2002 21:43
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Kamp w RTCW nie musi mieć negatywnego zabarwienia bo to nie jest typowo zręcznościowa gra a połączenie gry zespołowej z pewnego rodzaju strategią. Siadasz gdzieś i bronisz jakiejś strefy ( no i do pewnego stopnia to jest kamp), ale przecież w ten sposób ułatwiasz gre swojej drużynie bo odcinasz jedno z przejść i przy okazji zabijasz przeciwników którzy tracą cenny czas na ponowne podejście do zadania. RTCW nie zawsze musi być piekną i efektowną grą , czasem ktoś musi się poświęcić i pozostać w obronie.

Old Post 03-01-2002 22:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:13.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions