Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Xsywki a Admin !
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Izzy
(Flame) |\/|E|\/|BER

Wink

eheh TopGun w sumie to dobry server dobre pingi itd itp
Mi się tesh nic złego tam nie przytrafiło,ale tesh nie spotkałem
ani razy GooSa odziwo na TopGune moze za rzadko na nim gram :lol:

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-01-2002 20:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Izzy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Izzy Znajdź więcej post'ów przez  Izzy Dodaj Izzy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Izzy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
di0nizy
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
ja tego nie pojmuje.. tyle skarg na tego goosa jest a tamci sie jeszcze nie przejęli.. ?

ECh GooS widac ma nas wszysktich w dupie. On wie ze i tak beda tam grac ludzie i tak.. na serverze jest maly ping wiec ludzie wybiora server TOPGUN a nie np NK (bez obrazy thee) A czy beda tam grac dobrzy gracze czy lamki co sie dopiero ucza to chhyba gi to nie obchodzi.

Old Post 02-01-2002 10:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil di0nizy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do di0nizy Znajdź więcej post'ów przez  di0nizy Dodaj di0nizy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać di0nizy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

Zorro, nie drażnij ludzi tylko napisz kto to ?

....ale jakoś nie pasuje do reszty na tym zdjęciu --->buehehehehehe

Old Post 02-01-2002 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

no wlasnie qrde nie wiem... kto to jest dlatego sie pytam wiem ze ktos z p12
ale koles wyroznia sie zajebiscie

Old Post 02-01-2002 13:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

to byly [P12]Dami (m0j kolega z klasy)...

Old Post 02-01-2002 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

nic nie mow kolesiowi ale jest troche straszny

Old Post 02-01-2002 18:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

zorro jesteś na tym zdieciu bo widze tam rr ,damiego,Psych o ?!?!?!?! a reszty nie znam

Old Post 02-01-2002 18:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]zorro
nic nie mow kolesiowi ale jest troche straszny

taaa, lepiej nic nie mów

Old Post 03-01-2002 12:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
zorro jesteś na tym zdieciu bo widze tam rr ,damiego,Psych o ?!?!?!?! a reszty nie znam

ja.... nie.......!

Old Post 03-01-2002 14:16
[P12]RapTuS
Skilled (Knight)

Talking Re: TOPGUN .... DiE DiE DiE !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- ScorPion

Jak mam racje GooS mnie wqurza bo ma admina to znaczy ze moze kickac , banowac zmieniac xsywy !!! Co to ma byc !?
Troche kultury ludzie ... dlatego ja tylko moge powiedziec NIE GRAJCIE NA TOPGUN !! This server SUX !

Scorpion jesli cos ci nie odpowiada to nie graj na TG i nie p.i.er.d.o.l tu ze TG sux! Wiele osob sobie ceni ten serwer i gra tylko na nim, a to tylko i wylacznie zasluga GooS'a.

Ja zapraszam do gry na TG... ten kto gra to wie jaka jest atmosfera na serwerze oczywiscie zdarzaja sie ludzie ktorzy wpadaja na serwer i ja psuja... ale od tego sa admini -> po to aby innym gralo sie dobrze

Mapy standart, super ekipa, dobre lacze i wszystko super dziala... czego chciec wiecej ?

No tak KT ma swoj super serwer ktory jest najlepszy.. i stoji pewnie w przedszkolu

Sadam gral ze mna na TG i moze powiedziec ze byla super atmosferka... a tobie nic do tego... nie widzialem ciebie nigdy na TG wiec co ty mozesz tutaj pisac ? Po prostu jestes smieszny!

Old Post 03-01-2002 14:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  [P12]RapTuS Dodaj [P12]RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]RapTuS
Skilled (Knight)

Re: Re: TOPGUN .... DiE DiE DiE !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
A GooS dla twojej informacji , nie , nie chce tam grac i nigdy nie bede . Btw. widziales tam kogokolwiek ze Specnaz , po paru incydentach , ktore byly posrednio z twojej winy ?

Nie podoba sie to nie graj! Czasem gra na TG Neo i co ?
http://www.topgun.e-lux.pl/player_W1NQRUNOQVpdTmVv.html

Old Post 03-01-2002 14:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  [P12]RapTuS Dodaj [P12]RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]RapTuS
Skilled (Knight)

Re: Re: TOPGUN .... DiE DiE DiE !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
SCORPION! i tym razem masz racje. Na topgunie jest jeden wielki, ogolny BURDEL!!!

a co ty mozesz o tym wiedziec ?

Old Post 03-01-2002 14:26
[P12]RapTuS
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- BlinQ
Niechcialo mi sie wierzyc nigdy w te posty o tym jaki to Goos niedobry i ze topgun sux. Gralem tam i nic takiego mnie nei spotkalo. Ale coraz bardziej przekonuje sie do wlasnie takie sposobu myslenia. Przeciez to nei zbiorowy atak na goosa, cos w tym musi byc...

po prostu paru kolesi sie na niego uwzielo nie wiem za co... moze zrobie dzis test i pod jakas glupia ksywa zagram na innych serwerach i pokaze wam co sie dzieje ?!?!? co wy na to ? zobaczymy jakie to inne serwery sa zle i jacy "debile" tam adminuja.. i jaki "burdel" jest na innych ?

kurde zaluje ze zaczalem znow pisac na tego boarda tak pozno

Old Post 03-01-2002 14:29
RR
Skilled (Knight)

Re: TOPGUN .... DiE DiE DiE !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- ScorPion

Jak mam racje GooS mnie wqurza bo ma admina to znaczy ze moze kickac , banowac zmieniac xsywy !!! Co to ma byc !?
Troche kultury ludzie ... dlatego ja tylko moge powiedziec NIE GRAJCIE NA TOPGUN !! This server SUX !

gos jest WLASCICIELEM serwera moze robic co hce kiedy chce i jak chce i NIKT nie moze mu tego zabronic ....... a tak btw jak gralem w pradze to tam NIKT nie kmapil a w polsce na serwach ffa gra sie bardzo marnie

Old Post 03-01-2002 14:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RR Znajdź więcej post'ów przez  RR Dodaj RR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
skuter
H-L MOD player !!!

trza by założyć liste beznadziejnych servów

Old Post 03-01-2002 14:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil skuter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do skuter Znajdź więcej post'ów przez  skuter Dodaj skuter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać skuter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]RapTuS
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]zorro

kto to jest ten po srodku?

od lewej: wolf, sanke, dami, rr, red5

Old Post 03-01-2002 14:37
GooS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez szefow3®
Jak wszedzie jest full a topgun wolny to i tak wole grac z botami, przysiegam, chociaz mam admina.. (moze juz nie mam, uwalam to i tak) to tam sie nie da.. Parodia.
[...]

why?

Old Post 03-01-2002 22:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GooS
Guest

Re: Xsywki a Admin !

quote:
Napisane oryginalnie przez SadamHusain
Moja xywa wziela sie z South Parku tak jak i Cartmana
ale gram na serwie TOPGUN jest napraede spox mila ekipa czasem wysoki skil gracze,do rzeczy gram i na serw wpada GooS
(Osobiscie lubie P12) Ale po jego czynie zmieniam zdanie na temat GooS'a ale nie p12 sa spox.
GooS'owi nie podobał się muj nik i zmienił go na Lama przzzzzy pomocy komend admina .
No.... niestety nie lubie takich rzeczy,moze nareszcie dorosnie do swego wygladu i nauczy się mysleć !
Miałem wpaść do niego do gralni ale teras niech sie w niej wysra)

me lolz z tych zalosnych poscikow...
chcecie kampic? kampujcie, ale w domku z botami, nie u mnie na serverze...

jesli chodzi o nicka, to wubacz, ale prosilem Cie o jego zmiane... nie chcesz zmienic nicka -- zmien serwer

do widzenia za 2 miesiace, kiedy znowu sobie popatrze na to wasze szczekanie smieszne

eot

Old Post 03-01-2002 22:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: Re: Xsywki a Admin !

quote:
...chcecie kampic? kampujcie, ale w domku z botami, nie u mnie na serverze...

moze i masz racje, jeden taki serv sie przyda
tylko chce powiedziec ze kampic trzeba czasem, nawet najlepsi to robia!

Old Post 04-01-2002 13:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
skuter
H-L MOD player !!!

Re: Re: Re: Xsywki a Admin !

masz racje
nawet mi się to zdarza

Old Post 04-01-2002 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil skuter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do skuter Znajdź więcej post'ów przez  skuter Dodaj skuter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać skuter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez GooS

why?

Ja tobie odpowiem: bo masz po******ch adminow! Nie wiem jak ty, ale kilku(w innym topicu o TOPGUNIE pisalem kto, juz nie pamietam bo tam nie gram) to prawdziwe debile! jacys pacjenci na fakeach maja admina i w ****a wala! LAMUSY! Jesli dla nich kazdy kto ich kilka razy pod rzad headem zalatwi to cziter to ja nie mam wiecej pytan!
LAMERSTWO SIE SZERZ(Ż)Y!
A najdziwneijsze ze ZION byl r0x a TG sux! To mnie zawsze zastanawia!

Old Post 04-01-2002 16:28
GooS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

[...]
A najdziwneijsze ze ZION byl r0x a TG sux! To mnie zawsze zastanawia!

a najdziwniejsze jest to, ze jest DOKLADNIE tak samo jak na ZION'ie

Old Post 04-01-2002 21:41
AlieneK
KOSZ

Goos... a dostane admina na TOPGUNIE???

Old Post 04-01-2002 22:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez GooS

a najdziwniejsze jest to, ze jest DOKLADNIE tak samo jak na ZION'ie

jak by bylo dokladnie tak samo to bym tam grak 20h na dobe, a tak niestety nie jest Ale moze bedzie lepiej, nowy rok jest moze i nowy tok rozumowania adminow bedzie?
Pzremysle to jeszcze
Doszedlem do wniosku, ze moze admini TG nie lubia fakenickow?
Jak bym np gral jako [jakisdobryklan]mojnick to pewnie nikt by sie nie czepial, ale jak gram na leszczniesamowity albo cos w thm stylu to moze soie denerwuja?

Old Post 04-01-2002 22:51
AlieneK
KOSZ

dlatego mnie nie wywalają bo mooj klna jest zajebisty [CiemnaSzyna]

Old Post 05-01-2002 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
dlatego mnie nie wywalają bo mooj klna jest zajebisty [CiemnaSzyna]

widziałem cie na serwie jakimś i nie grasz zachwycająco

Email: [email protected]

Old Post 08-01-2002 13:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil The! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do The! Znajdź więcej post'ów przez  The! Dodaj The! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać The! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

no wlasnie, tylko czasem zablysnie troche jak odpali se jakies chity

Old Post 08-01-2002 14:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:22.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions