Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Ligi > PRL > Polska Liga - Informacje
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
=PEF=Dr_Obot
Training (Enforcer)

Ludzie ja tak sobie tylko na wasze wypowiedzi poatrze i nie wiem gdzie wy widicie jakikolwiek problem.
1. Ja uwazam ze sedzia powiniec byc z 'zewnatrz' nie CL klanu bioracego udzial w walce. Dobry byl pomysl o zmiennosci sedziow o raz nie mam nic do ekipy FPP. Jestesmy młodzieza (starsza lub pelnoletni i mam nadzieje ze zalogo FPP czy inni CL sa na tyle odpowiedzialni ze moga pelnic role sedziego.
2. Skad u was uprzedzenia do poison? Mozliwe ze ktos tam z nich wam podpadl ablo co innego, ale nie mozna sie czepiac ze akurat oni sa z zalogi FPP, nalezaloby sie raczej cieszyc ze mamy jakis kontakt z rtcw.pl . Pozatym nie zauwazylem jakos bardzo aby sie tym chelpili
3. dla mnie jedyny problem stanowia serwery....... Moze LEM cos fundnie? nie wiem ale raczej granie na byry , Taqu czy innym mija sie z celem bo wielu ma pieronskie pingi (choc byry sa chyba w kraku i ja tesz z kraka to mam pinga 600 )
Trzeba sie nad tym zastanowic
4. Zadania sedziego? W czym problem zasady trzeba sformuowac (wspolnie z uwzglednienim KAZDEGO klanu) i jucha
Powodzenia PLRTCW May the kap00cha be with you.....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-12-2001 18:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =PEF=Dr_Obot Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =PEF=Dr_Obot Znajdź więcej post'ów przez  =PEF=Dr_Obot Dodaj =PEF=Dr_Obot do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =PEF=Dr_Obot prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Powiem tylko tyle widze coraz wiecej graczy , ktorych uwazalem za niezlych/dobrych/cool/etc etc. z PFami... czyzby powolna plaga? Czy liga zamieni sie w Q5 Slow Rockets MOD? Ci goscie coraz czesciej kojarza mi sie z kamikaze z PFami poprostu ich KD, to srednio 1:1, no chyba ze ucieka i chowa sie gdzies , albo siedzi gdzies i po strzele sie chowa, ale koles z MP40 robi generalnie wieksza rozpierduche i wiecej dla teamu taki LT np. (pomijam trafienie PFem stloczonej grupy). Moze... to tylko propozycja z mojej strony... nie krzyczec hehe o wolnosci zaraz, zrobic przepis do ligi ograniczajacy ilosc PF na team? czy moze jednak to za bardzo godzi w wolnosc wyboru i taktyki? Ja poprostu chce przy okazji grac jakos na poziomie i milo, a granie z 4-5 PF to dla mnie lameria i zadne gadki typu to super taktyka nie zmienia mojego zdania (osobistego).

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 02-01-2002 03:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Moze... to tylko propozycja z mojej strony... nie krzyczec hehe o wolnosci zaraz, zrobic przepis do ligi ograniczajacy ilosc PF na team? czy moze jednak to za bardzo godzi w wolnosc wyboru i taktyki? Ja poprostu chce przy okazji grac jakos na poziomie i milo, a granie z 4-5 PF to dla mnie lameria i zadne gadki typu to super taktyka nie zmienia mojego zdania (osobistego).

No bez przesady z przepisami od razu. Chyba w lidze nie bedzie takiej masy PF. Jak beda walczyly tylko klany miedzy soba to nie to samo co ffa... Przeciez nikt madry nie bedzie bral do teamu 5 PF raczej. Mam przynajmniej nadzieje, ze takie akcje to tylko teraz dla zabawy odchodza, a prawdziwa walka ligowa to inna bajka.

Old Post 02-01-2002 04:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez sud

No bez przesady z przepisami od razu. Chyba w lidze nie bedzie takiej masy PF. Jak beda walczyly tylko klany miedzy soba to nie to samo co ffa... Przeciez nikt madry nie bedzie bral do teamu 5 PF raczej. Mam przynajmniej nadzieje, ze takie akcje to tylko teraz dla zabawy odchodza, a prawdziwa walka ligowa to inna bajka.

No wlasnie nie wiem sud, znasz pojecie wygrac za wszelka cene albo nie dam sie a osram sie (to juz moje hehe). Ja wlasnie mysle ze beda takie despery ze kolesie beda brali po pare PF... ja wolalbym to uregulowac, albo mam nadzieje ze liczace sie klany dojda do poruzumienia i sie umowia przed walka na dodatkowe taki regulki. Bo jestem pewien, ze np 5-6PF w rekach takich dobrych graczy jak my (juł and mi) to pewne morderstwo dla wszyskiego co sie rusza. Bo z tego sie strzela jak z quada prawie eheheh.

Old Post 02-01-2002 07:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=PEF=Dr_Obot
Training (Enforcer)

Hehe Bravo Xeno za tak pozytywna opinie o NAS )))))
Ale prawda jest ze PF jest coraz wiecej....
Ja sam lubie PF (lubie strzelac nie dostawac ), ale we wszystkim trzeba miec umiar... PF uzywam tylko na biczu i rzadko wale do FB (no chybae mnie szkola wqrwia) ale raczej poluje sobie na moich ulubiencow z HUMOREM vide Cain wiem ze sie nie obraza a to dla nas frajda po prostu )))))))
Poza tym do ogolnego zPFowania : TO PRZEJDZIE.... mowie wam ze to tylko taki okres swiateczny boadz teraz poswiateczny. takie znuzenie , kazdy chce sprawdzic cos nowego .......
Jusz teraz to widac bo wczoraj po sylwku i dzisiaj znacznie mniej PF......
Mam nadzieje ze nie dojdzie do az tak drastycznych przypadkow jakie omawia Xeno....

KU chwale RTCW..........

Old Post 02-01-2002 13:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =PEF=Dr_Obot Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =PEF=Dr_Obot Znajdź więcej post'ów przez  =PEF=Dr_Obot Dodaj =PEF=Dr_Obot do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =PEF=Dr_Obot prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bel
sYnth/C4

quote:
Napisane oryginalnie przez sud

dokladnie. jaki klan bedzie imho marnowal TM na PF? chyba tylko glupi. nie boj zaby! a poza tym to tylko FFA! gdzie tu rozsadku w wywazeniu klas sie doszukiwac? proste- jak lamiarz zobaczy ze ktos z FT lub PF przyjemnie mieli 10-ciu na minute to zaraz polowa teamu gra z PF or FT -nic nowego. a Soldy z PF wcale nie sa tacy potezni ze juz nie bede wymienial jak sobie z nimi poradzic- wspomne tylko ze potrzebuja wsparcia Med i szczegolnie Lojta z ammo a czesto sa sami. wiele razy tez dobry gracz pyknie takiego nim ten dzwiek przed strzalem sie skonczy- wiem z autopsji hehe i tu kolejna rzecz ktora wywaza te bron- smierc operatora PF anuluje w takim przypadku strzal.
pzdr

Old Post 02-01-2002 13:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Klan PF jak to sobie wyobrazam to na smiech sie zbiera : Biegaja jak krowki albo wolniej . Leci wiec team z pistolami a tu jakis granatem i wyciagaja pancery ale nikt nie chce kilnac reszty chyba ze biegna w pojedynke a wtedy to szybkie suicidy zakoncza ich "rush" ...nie ma nawet co dywagowac . Pancer to bron strategiczna a nie przepis na sukces .

Old Post 02-01-2002 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez =PEF=Dr_Obot
......ale raczej poluje sobie na moich ulubiencow z HUMOREM vide Cain wiem ze sie nie obraza a to dla nas frajda po prostu )))))))......

taa frajda

a co do bazuczek to wydaje mi sie ze zaden szanujacy sie klan nie zrobi takigo numeru ze da 4-5 kolesi z PF, a nawet jesli by dal to przeciez nie oznacza to ze przeciwny team ktory nie ma duuzo PF w teamie nie moze wygrac....
moim zdaniem nie ma po co wprowadzac ograniczenia co do PF w przyszlych meczach ligowych

Old Post 02-01-2002 19:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

jak liga bendzie dzialala na liczbie zyci to bendzie spokoi bo taki gosci dla snaipera to nie problem
a wienc o szarzy 5 gosc z PF mozna bendzie zapomiec

Old Post 02-01-2002 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sud
sudden death

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ
jak liga bendzie dzialala na liczbie zyci to bendzie spokoi [...]

Jak liga bedzie na Max Lives to kazdy bedzie stal pod sciana z panzerem i bedzie nerwowo wciskal spust przy najmniejszym ruchu na ekranie .

Old Post 02-01-2002 20:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sud Znajdź więcej post'ów przez  sud Dodaj sud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

O i sud znow ma racje Co do reszty postow nie chodzi o rush z PF,,, na assaulcie alies z PF nigdzie nie beda ruszowac to wy jak kaczki wyjdziecie po kampa PFy... srednio widze udany atak na towers bronione przez dobrych graczy z PFami wspieranych przez dobrych LT i M Ktorzy tez strzelac beda i ich supportowac ammo + HP Ja tu juz mam all przetestowane

Old Post 03-01-2002 01:57
Przecinek
Trejning ( Enforser)

quote:
O i sud znow ma racje Co do reszty postow nie chodzi o rush z PF,,, na assaulcie alies z PF nigdzie nie beda ruszowac to wy jak kaczki wyjdziecie po kampa PFy... srednio widze udany atak na towers bronione przez dobrych graczy z PFami wspieranych przez dobrych LT i M Ktorzy tez strzelac beda i ich supportowac ammo + HP Ja tu juz mam all przetestowane

Faktycznie taktyka dobra -> i nawet realistyczna bo wiadomo ze obroncy kampuja z dobra bronia defensywna jaka jest pancer . Ale to moze podzialac z zaskoczenia kilka razy -> latwo i szybko mozna przez RW ustalic kontrakcje na takie ulozenie .

Old Post 03-01-2002 09:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

A ja sobie lubie pograć PF , szczególnie ostatnio mnie złapało na granie tą bronią ( ale w dużej mierze to wynik tego że mam ostatnio sporego pinga i nie bardzo moge coś zdziałać grając jakąś "normalną" klasą postaci). Moim szczególnym konikiem jest kamp na depot w szybie windy ( ludzie często tam sie dają złapać ). Co do tego czy to jest lamerskie czy nie to mnie niewiele obchodzi bo mam ochote sobie pograć a po prostu z takim pingiem przydam się lepiej zespołowi jak będę blokował jakies przejście niż jak będę starał sie coś zdziałać w ofensywie.

Old Post 03-01-2002 10:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek

Faktycznie taktyka dobra -> i nawet realistyczna bo wiadomo ze obroncy kampuja z dobra bronia defensywna jaka jest pancer . Ale to moze podzialac z zaskoczenia kilka razy -> latwo i szybko mozna przez RW ustalic kontrakcje na takie ulozenie .

To zal od ustawien mapy, nie wiem jak z czasem bedzie etc. etc. No i sredni gracz to nie lamer tez reaguje elastycznie Nie wiem mowie poprostu ze takie zabawy suxz jestem zwolennikiem walki jak mowilem gdzie wychodzi skill gracza. Koordynacja, myslenie, celnosc, reflex itp charaktrerystyczne sprawy dla FPP kazdego.

Old Post 03-01-2002 10:54
C4|Shiro
Crane

a ja uwazam ze danie ograniczenia w PF na lige i tak nie zaszkodzi...skoro uwazacie ze taka sytiacja nie bedzie miala miejsca...
wg mnie co szkodzi...zawsze to jedna regula wiecej nie?

Old Post 03-01-2002 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

a ja mysle ze sklady drozyn powinny byc dowolne bez wzglendu na to jak mialy by one wyglondac

Old Post 03-01-2002 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

A ja mysle ze nie Po to mam glowy zeby myslec jak to all ustawic i tak jak w AVP nie stosuje sie dysku jako bron przegieta najczesiej tak my sobie mozemy ograniczyc PF liczbe moim zdaniem do max 2-3... Ustalimy to demokratycznie, jakas ankiete sie pacnie.

Old Post 03-01-2002 22:54
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Popieram inicjatywe Cougara -> ankieta w ktorej kazdy klan leader wypowie sie na kazde pytanie : A jak nie ma CL to niech to uzgodnia np. Na Ircu i wypowiedza sie jak jeden maz

Old Post 03-01-2002 23:15
[FPP]Vk
Verlocker

Arrow Liga

Ludziska! Zajmijcie się bardziej ważnymi tematami ligi niż sędziowie! Przecież wystarczy wysłać skrina tudzież nagrać demko i wsio. A Wy tam kombinujecie jak żydy pod górę. Może zaczniecie debatę typu ile nabojów można mieć w magazynku lub z jakim fov-em można będzie grać. Bez urazy ale te sprawy są mniej ważne. Jednak moim zdaniem trzeba długo planować ligę bo wyjdzie coś w stylu niektórych lig kwakowych. No i to by było na razie tyle.

Old Post 04-01-2002 08:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Vk Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Vk Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Vk Dodaj [FPP]Vk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Vk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Vk
Verlocker

Cool sędziowie

Jak już pisałem moim zdaniem sędziowie powinni być raczej zbędni, bo raczej nikt nie powinien w jaki kolewiek sposób oszukiwać, no chyba że jest lamą. Ale jak jush mówicie że sędziowie z FPP będą was owalać i podpowiadać [POISON] to skąd pewność, że taki kolo ,,z zewnątrz" nie będzie też sędziował dla innego klanu, tylko dlatego że chce dajmy na to się do niego dostać

Old Post 04-01-2002 08:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Vk Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Vk Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Vk Dodaj [FPP]Vk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Vk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Re: sędziowie

quote:
Napisane oryginalnie przez [MicHi!Vk]
Ale jak jush mówicie że sędziowie z FPP będą was owalać i podpowiadać [POISON] to skąd pewność, że taki kolo ,,z zewnątrz" nie będzie też sędziował dla innego klanu, tylko dlatego że chce dajmy na to się do niego dostać

A kto to pisal o tym podpowiadaniu> ? bo chyba przeoczylem to musial byc ktos chory na glowe ciezko....
Sedziowie sa potrzebni, zeby na miejscu pilnowac regulaminu, arbitrowac podczas sporow etc. Rzucic moneta kto wybiera mape pierwszy itp. Server napewno bedzie chodzil w trybie PURE ON.

Old Post 04-01-2002 10:55
bel
sYnth/C4

rzut moneta ... lol

Old Post 04-01-2002 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bel Znajdź więcej post'ów przez  bel Dodaj bel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez [WC]belhifet
rzut moneta ... lol

Tak sie to przyslowiowo nazywa. Mozesz stosowac dowolna metode losowa jak bedziesz sedzia, nie wnikam. Tak jest przyjete i to napewno sedzia bedzie robil zeby ustalic kto wybiera mape pierwszy i tym samym zaczyna po wybranej stronie.

Old Post 04-01-2002 14:33
bel
sYnth/C4

quote:

Tak sie to przyslowiowo nazywa. Mozesz stosowac dowolna metode losowa jak bedziesz sedzia, nie wnikam. Tak jest przyjete i to napewno sedzia bedzie robil zeby ustalic kto wybiera mape pierwszy i tym samym zaczyna po wybranej stronie.

hehe wiedzialem ze sprowokuje odpowiedz! v57! duzo piszez rzeczy w domysle jak to sam nazwales kiedys, nie kazdy wie to co ty wiesz itede, w innych teamtach spox nproblemo ale temat: LIGA to ma byc lopatologicznie zeby nie bylo zadnych si potem, comprendo?
v55

Old Post 04-01-2002 14:39
FF_ZOh1w2

Czy aby nie jest tak że zewnętrzni sędziowie są nam potrzebni dlatego iż nie ufamy sobie wzajemnie. Na dobrą sprawę nikomu nie jest potrzebny taki arbiter jeśli jeden klan bedzie ufał drugiemu ( i oczywiście będą przestrzegać wzajemnie reguły ).

Old Post 04-01-2002 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Ilosc naboji , Fov ??? Nie wiem czy nawet wladca servera ma dostep do takich info wiec ustalanie zasad ktorych potem nie bedzie mozna przestrzegac mija sie z celem . Mozna ustalic ze graczowi nie wolno wspomagac sie srodkami dobingujacymi przed gra

Old Post 04-01-2002 15:42
bel
sYnth/C4

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek
Ilosc naboji , Fov ??? Nie wiem czy nawet wladca servera ma dostep do takich info wiec ustalanie zasad ktorych potem nie bedzie mozna przestrzegac mija sie z celem . Mozna ustalic ze graczowi nie wolno wspomagac sie srodkami dobingujacymi przed gra

ehehe ten text to chyba jak twoj avatar co Przecin? eee tam ciekawa propozycje wysunal moj kolo z klanu, grab it here:
kolumna Nasza Własna Liga i komentarze

ps: looz all -KARNAWAL!

Edytowane przez bel dnia 04-01-2002 o godz. 16:18

Old Post 04-01-2002 16:02
FF_ZOh1w2

Jasne że nie można ustalać zasad których nie da się sprawdzić. To nie ma sensu ( najmniejszego ). Zresztą ja uważam że niektóre ustawienia są ustawieniami jak najbardziej personalnymi , jak choćby FOV, jeden lubi grać z takim, inny lubi z inny, sądze że z Verteksem jest podobnie.

Old Post 04-01-2002 16:07
[FPP]Vk
Verlocker

Post Wyjaśnienie

Kurdeee! Słuchaj Przecinek i inni co mnie źle zrozumieli. Mi przecież nie chodziło o żaden fov i naboje. Ja tylko w takiej "przenośni" chciałem ująć że zajmujecie się mało istotnymi szczegółami typu limit panzerów na drużynę. Owszem może i to nie jest szczegół, ale w chwili gdy liga nie posiada jeszcze strony to te panzery to raczej szczegół nie? No myślę że teraz mnie dobrze zrozumieliście.

Old Post 05-01-2002 13:01
DarkXenocide
Prezes Poison

I nie bedzie jej posiadac dopoki nie bedzie regulaminu co tam napiszesz? czesc jest liga zapisujcie ale regulamin dopiero tworzymy ROTFL ALbo pozniej bedzie tona maili i postow co to za zje.. regulamin. Wszystko lepiej ustalic za wczasu.

Old Post 05-01-2002 13:33
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:02.    Strony (6): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions