Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > wszysctko sie zmienia ,to juz nie jest ten swiat .....
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

jestem tu dopiero od niedawna ale od razu mi sie tu spodobało jesli dawniej było jescze fajniej to ja sam niewiem jaka tu była faza pozatym możecie chyba zrobic drugiego borda gdzie będą się zbierac sami starzy wyjadacze?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-01-2002 13:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa

Uważam, że na siłę się nic nie da. Przecież pół roku temu dobrym pomysłem na wypasiony board był sam board.
Potrzebna jest nowa, super gierka, która zafascynuje tak jak qIII. Wtedy będzie wiele nowych topiców odkrywających tę grę, ludzie będą chcieli wymieniać się uwagami, opiniami itp.
Tak będzie się mile działo, aż do kolejnego topicu w stylu " czy to już koniec X?" i po paru miesiącach pojawi się ten topic, w którym teraz piszemy.

dokladnie......poztym wystarczy sobie przypomniec stary board tzn ten przed awaria...............pelno topikow o q3,bez zbednego gadania ,ludzie demka jakies dawali ,osiagami sie chwalili ,rady dawali i to sensowne.....a teraz q3 duzo ludzi zna jak wlasna matke i juz poprostu jak widzi po raz n-ty to samo pytanie to poprostu zaczyna sie robic niefajnie ...

Old Post 04-01-2002 13:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no nowa gierka by sie przydala... rtcq sux, doom3 podobno tylko single... cza czekac na q4

Old Post 04-01-2002 15:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Grajcie w Ultime Online ,wyjebana w kosmos gierka :>

Old Post 04-01-2002 15:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
jestem za

No ja tesh jestem za, ale watpie czy to przejdzie!

Old Post 04-01-2002 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

w sumjie to mozna by zrobic dzial dla osob "odznaczony"... pogadam z Rapem o tym

Old Post 04-01-2002 20:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
schizophrenic
da madafaka lama :)

Talking

proponuje nazwe dla dzialu : stare pierniki

Old Post 04-01-2002 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil schizophrenic Kliknij tutaj by wysłać e-maila do schizophrenic Znajdź więcej post'ów przez  schizophrenic Dodaj schizophrenic do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać schizophrenic prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
no nowa gierka by sie przydala... rtcq sux, doom3 podobno tylko single... cza czekac na q4

q4 bedzie robione przez raven soft wiec tez bedzie smierdzialo... ja bym tam czekal na C-S 2 o ile takie cosik bedzie, lub... lub nie wiem.

Aktualnie jednak urban terror rox )) Zapraszamy znudzonych na servery i forum UT

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 04-01-2002 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez emi
Grajcie w Ultime Online ,wyjebana w kosmos gierka :>

gralem...****nia...juz wole d2

Old Post 05-01-2002 04:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:

ja wole d1 od d2, d2to juz nie te klimaty, a to dlatego ze IMHO [podkreslam imho] w d2 jest zmieszanie 4 klimatow w jednosc, a wiemy wszyscy ze sie nie da mieszac sredniowiecznych paladynow z puszcza amazonska. imho...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 05-01-2002 08:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
++]Ac1D[++
Combat (Death Knight)

a ja wole baldurs gate ...ale przecież to board fpp

Old Post 05-01-2002 09:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ++]Ac1D[++ Znajdź więcej post'ów przez  ++]Ac1D[++ Dodaj ++]Ac1D[++ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ++]Ac1D[++ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ukojenie
Combat (Death Knight)

byla kiedys taka fajna gierka 'postal', wie ktos skad to sciagnac?

Old Post 05-01-2002 12:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ukojenie Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ukojenie Znajdź więcej post'ów przez  ukojenie Dodaj ukojenie do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ukojenie prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

quote:

Ok wiec lubisz zrecznosciowki a nie RPG ,a w UO grales pewnie godzine nie wiedziales jak cos zrobic i wyszedles :> CHEERS

Old Post 05-01-2002 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

a ja ostatnio w staracrafta pogrywam

Edytowane przez [FPP]xen0m dnia 05-01-2002 o godz. 23:12

Old Post 05-01-2002 21:49
{z}BobeK
Guest

heh ja troche gralem w stara (znudzil sie) w commandosa 2 (znudzil sie) w diablo 2 (znudzil sie) a tera gram w Skyroads (rewolucyjna giera) i w lemings niezly "ubaf"

Old Post 05-01-2002 22:28
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Xenom jaki masz nick na ntc ?

Old Post 05-01-2002 23:26
oxygen
new challenger

quote:

Ok wiec lubisz zrecznosciowki a nie RPG ,a w UO grales pewnie godzine nie wiedziales jak cos zrobic i wyszedles :> CHEERS

huehue....w UO gralem jakis miesiac i wiedzialem jak grac...ale poprostu na tym lewym darmowym serku w polsce admini sa tak denerwujacy ze kasuja ci skille za nic czesto wiec jak tu sie nie wqrwiac na taka gre? zrecznosciowki lubie racja...ale prawdziwym rpg tez nie pogardze ^^

Old Post 06-01-2002 04:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
a ja ostatnio w staracrafta pogrywam

wow zajebista giera jaką rasą grasz?

Old Post 06-01-2002 06:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez ereaser

wow zajebista giera jaką rasą grasz?

heh ja gralem zergo-ludzio-protosami

Old Post 06-01-2002 15:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

kazda rasa ma swoje wady i zalety

ja swojego czasu gralem kazda po troche

Old Post 06-01-2002 15:21
Infinite
nieszczesliwie zakochany

jako obronca moralnosci musze stanac w obronie pokrzywdzonych!!

to normalne ze coraz wiecej ludzi wierzy w quake'a
dajmy tym ludziom czas, niech poznaja reguly i wpasuja sie w klimat!
niemozna ich tak od razu krytykowac bo sa "nowi"
ja tez kiedys bylem nowy i kazdy z nas kiedys byl kiedys nowy na tym boardzie
jak sie zarejestrowalem to prawie od razu zalozylem topic o problemach z demkami(co starsi veterani beda pamietali)
pisalem kiedys naprawde wiele a teraz...

Old Post 06-01-2002 15:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ukojenie
Combat (Death Knight)

jak dla mnei fajniejszy bylby ten board gdyby bluzgi bylo widac

Old Post 06-01-2002 17:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ukojenie Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ukojenie Znajdź więcej post'ów przez  ukojenie Dodaj ukojenie do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ukojenie prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Xenom jaki masz nick na ntc ?

narazie gram tylko na lanie ale bardzo mi sie podoba... meze juz niedlugo zaczne grac w necie

Old Post 06-01-2002 17:05
emi
lame

Dawaj pogramy lama ze mnie wiec pewnie wygrasz

Old Post 06-01-2002 17:09
ya.
neony oslepiaja mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
ja tez kiedys bylem nowy i kazdy z nas kiedys byl kiedys nowy na tym boardzie
jak sie zarejestrowalem to prawie od razu zalozylem topic o problemach z demkami...

jest jakas mozliwosc odzyskania starego forum
czy poszlo sie jeb** ?

Old Post 06-01-2002 17:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

emi jeszcze troche pogram po lania a potem to mozemy zagrac

Old Post 06-01-2002 17:31
oxygen
new challenger

quote:
Dawaj pogramy lama ze mnie wiec pewnie wygrasz

znowu bredzi

Old Post 06-01-2002 18:01
emi
lame

oxy tego to aqrat nie wiesz .........

Old Post 06-01-2002 18:47
ereaser
Mr. self destuct

quote:
kazda rasa ma swoje wady i zalety

ja przeszłem ludziskami,chciałem przejsc i innymi rasami ale mi sie znudziło

Old Post 06-01-2002 18:51
Diodak
Skilled (Knight)

Weterani to sa ludzie którzy bezczelnie okradaja panstwo i zyją za pieniądze podatników WETERANI SA BE (przynajmniej wojenni)

Old Post 06-01-2002 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Diodak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Diodak Znajdź więcej post'ów przez  Diodak Dodaj Diodak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Diodak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:18.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions