Re: Wow
quote: Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
Nie bede sie wypowiadal na temat sparingu z klanem Specnaz bo nie gralem......coz nie powiem zeby ludzie z kalnu SlizG byli kulturalni no ale coz czlowiek jest czlowiekiem i nie mozna go wyzywac lamer za to jak gra(a w tym momencie swoja glupote pokazuje tutaj pan Smirnoff na ktorego temat wole sie nie wypowiadac bo szkoda mi slow)
Jezeli chodzi o sparing z klanem Adaxa czyli DOT to bylo naprawde milo......fajnie sie gralo i byla milutka atmosfera.
Desol4tor widac nie znasz deifinicji slowa lamer ! Jest to taki "gracz" , ktory nie umie grac , lub gra slabo , ale ma o to pretensje do innych , lubi walic po sowich bluzgac ludzi naokolo , tym bardziej swoich przeciwnikow , ktoryz go zabija ! Wiec to nie "pan Smirnoff" pokazuje glupote tylko ty , bo tak wlasnie wygladalo zachowanie czesci waszych graczy !
Trapper , szczerze ja do ciebie po przeprosinach twoich nic nie mam , co powiedzialem wyzej ! U nas , sadze trzeba uwazac takze na redruma , tylko w tym momencie ma slaba forme  ! Mam dobrych graczy , nie chodzi o 1vs.1 tylko o team play , co czyni nas dobrym klanem , dzieki niemu ( i Neo ) , zawdzieczamy nasza pozycje w CB i wogole w polskim csie , a podkreslam , ze nie jestesmy klanem cafejkowym !!
MSN [email protected]
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|