Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Qfa sam syf
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
czesto sprawdzam

no to git..... mam nadzieje ze to polozy krews buraczanstwu na boardzie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-01-2002 01:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

quote:
spox... juz dzisiaj mnie te topici wk... na maxa... wchodze i 40postow o niczym. gdyby mnie akurat na boardzie nie bylo to jak jest glupi topic to dawac "zglos post do mederatora"...

jest tez takie cos jak EOT... nawet wystarczyly 3

Old Post 09-01-2002 05:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

YOO!

Oxy
(szkoda tylko ze musze marnowac swoj "cenny" czas na czytanie glupich wywodow ludzi pozbawionych muzgu....albo 10-latkow...ale to w sumie to samo) - to glowna bolaczka, ktora wymaga rozwiazania.

ya
(wystarczy jeden topic w stylu PYTANIA/NEWBIEs) - bardzo dobra propozycja, dostalby pytania i odpowiedzi dotyczace zasad.

killertowa
(jak jest jakiś syfiasty topic to najlepszym rozwiązaniem jest się na nim nie wypowiadać. Im mniej osób go skomentuje tym dyskusja szybciej się skończy) - watpie, bowiem pokusa nabicia posta korci

ereaser
(takie cos głosowanie na lamera tygodnia i gosciu nastepnym razem by pare razy pomyslał zanim zaczołby postowac) - moze ciekawy pomysł, ale chyba ciezkie do wykonania

d00min
(Ja tak myslalem, ze moze wywalac z boarda tych, ktorzy takie brednie pisza. Popatrzmy na irc- glupie odzywki konacza sie banem. Trzeba to dobrze przemyslec.... Albo niech kazdy nowy temat szedl na maila do moderatora i dopiero po zatwierdzeniu na board prosto) - wywalanie jest bez sensu, lepiej pouczac. Co sie tyczy zatwierdzania przez moderatora - ma on jeszcze inne obowiazki (chyba nie wyrabia na zakretach ).

Widze, ze problem istnieje, dlatego fpp.pl powinno cos zrobic dla zapewnienia konkretnego poziomu na boardzie. W innym wypadku zrobi sie totalny galimatias i czesc ludzi odejdzie na inne boardy (tyczy quake3).

P.S - sorry, ze bez quote. Mam obowiazki w pracy i malo czasu na zabawe .

Old Post 09-01-2002 07:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ukojenie
Combat (Death Knight)

wedlug mnie najlepszy jest board klanu do ktorego sie nalezy, gdzie wszystkich sie zna i lameria sie zbyt czesto nie zbiera a na takich boardach, ktore kazdy zna i sie moze wpisac, bezsensowne posty i topici sa nieuniknione. mysle ze tematy takie jak "czym sie rozni motorowka od qwaka" powinny byc jak najszybciej usuwane/zamykane (nie znam jeszcze za bardzo tego boarda ) przez moderatorow to zbyt wielkiego syfu nie bedzie

Old Post 09-01-2002 11:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ukojenie Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ukojenie Znajdź więcej post'ów przez  ukojenie Dodaj ukojenie do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ukojenie prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Diodak
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez ukojenie
wedlug mnie najlepszy jest board klanu do ktorego sie nalezy, gdzie wszystkich sie zna i lameria sie zbyt czesto nie zbiera a na takich boardach, ktore kazdy zna i sie moze wpisac, bezsensowne posty i topici sa nieuniknione. mysle ze tematy takie jak "czym sie rozni motorowka od qwaka" powinny byc jak najszybciej usuwane/zamykane (nie znam jeszcze za bardzo tego boarda ) przez moderatorow to zbyt wielkiego syfu nie bedzie

HMMM mam dziwne wrazenie ze mówice o mnie

Old Post 09-01-2002 12:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Diodak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Diodak Znajdź więcej post'ów przez  Diodak Dodaj Diodak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Diodak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

sweep nie postuje za czesto...

Bo nie ma nic konkretnego do powiedzenia, a jak nie ma to po co pisac? Ale czytam... czasami...

Old Post 09-01-2002 14:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

W zasadzie to bylo by o czym pisac, ale wiekrzosc tematow zwiazanych z q3 jest juz omowiona - a klootnei na temat "gloopoty" nowego pr lub cpma nie maja sensu i tesh sie zaczely juz nudzic

Old Post 09-01-2002 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ukojenie
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Diodak

HMMM mam dziwne wrazenie ze mówice o mnie

a ja mam wrazenie ze codziennie po szkole ktos mnie sledzi... mam tez wrazenie ze moj telefon jest na podsluchu.

Old Post 09-01-2002 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ukojenie Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ukojenie Znajdź więcej post'ów przez  ukojenie Dodaj ukojenie do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ukojenie prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

no czy syf to ja niewiem ale zarejestrowałem sie tu dosc niedawno i już powoli zaczynam sie nudzic,a pamietam że niedawno gadałem jak sie tutaj ciekawie gada

Old Post 09-01-2002 15:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

No nic... starzejemy sie panowie...

Old Post 09-01-2002 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Proponuje jednak zrobic osobne forum, ludziki wszystkie [tzny moderatorzy, weterani, normal userzy i nawet ci poczatkujacy] mialyby dostep do forum fpp calego, a tylko wybrana gartka osob do forum specjalnego [bynajmniej nie od stanu umyslowego czy fizycznosci...].

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 09-01-2002 15:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ja sie wstrzymuje do glosu - kiedys sadzilem ze to dobry pomysl, pozniej ze gloopi, a teraz "doswiadczenia" wiem, ze ciezko jest przewidziec co by sie po takim czyms stalo

Old Post 09-01-2002 16:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Wiecie co, przegladnalem ten wlasnie temat i jednak dochodze do wniosku ze nie ma sensu robic drugiego forum, popatrzcie na ten topic, tutaj tez jest juz totalne gowno. Nie beed wymienial palcami ale pare osob juz sporo postow nabilo w ktorych kazdy mial dlugosc 3/4 linijki, a tresci mial tyle co alfabet.

To nie ma sensu bo widac to wcale nie newbies tak bezczelnie postuja.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 09-01-2002 16:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d00min
son of a gun

quote:
spox... juz dzisiaj mnie te topici wk... na maxa... wchodze i 40postow o niczym. gdyby mnie akurat na boardzie nie bylo to jak jest glupi topic to dawac "zglos post do mederatora" i w komentarzu napisac zeby usunac... jak tylko moderator odbierze maila to bedzie delete...

w sumie nie ma problemu ale nie nadazysz z kasowaniem

Old Post 09-01-2002 16:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d00min Kliknij tutaj by wysłać e-maila do d00min Znajdź więcej post'ów przez  d00min Dodaj d00min do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać d00min prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d00min
son of a gun

Jesli chcemy sie pozbyc syfu trzeba drastycznych metod... proponuje usunac wszystkie aktualne topici i zaczac wszystko od poczatku! Ulatwi to "posprzatanie" boardu moderatorom i pozniejsza kontrole...

Tyczy sie to dzialu o q3..

Old Post 09-01-2002 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d00min Kliknij tutaj by wysłać e-maila do d00min Znajdź więcej post'ów przez  d00min Dodaj d00min do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać d00min prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

Unhappy

mysle ze mozna nie usuwac wszystkich topicow najwyzej zostawic : 3 - 4 lub wiecej ... (ale duzo z nich trebaby wywalic )to wlasnie da latwiejsze pozbieranie sie boarda quake 3 ... tak mysle

a widze ze troche przesadzaja Acid i Diodak bo oni chyba nie dawno zalozyli se konto i ciagle sie bluzgajja jednozdaniowymi *bluzgami* chcac tym podejrzewam zdobywac posty czy co a o diodaku mysle to samo co ci co glosuja

Edytowane przez dnia 09-01-2002 o godz. 17:36

Old Post 09-01-2002 17:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Hmmm ..chyba najlepiej zeby po prostu moderatorzy ogladali co ludzie robia i za pierwszym razem edytowali posta z tekstem typu - zeby bylo mi to ostatni raz a za drugim zeby taki lamer wylatywal ...

ale do tego trzeba moderatora ktory by czytal to wszystko i w ogole

oxy - ja siedze roznie - na q3 tez czesto ale niewiele sie wypowiadam bo najczesciej sa to pytania techniczne na czym sie srednio znam

Old Post 09-01-2002 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

No popatrzcie, jeden glos srogiej prawdy o coniektorych i jak ocena potrafi zejsc w dol.

Btw, ja mysle ze durne topici i nabijanie postow to nie tylko sprawa jakiejs choroby lamosactusa, lecz tez dlatego ze q3 sie juz doszczetnie wypala, a z nim mody, pomyslowosc graczy, ambicje i chec zrobienia czegos "nowego". Innymi slowy, mozemy juz tylko wspominac o czasach dobrobytu. Zegnam.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 09-01-2002 18:17
d00min
son of a gun

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
No popatrzcie, jeden glos srogiej prawdy o coniektorych i jak ocena potrafi zejsc w dol.

Btw, ja mysle ze durne topici i nabijanie postow to nie tylko sprawa jakiejs choroby lamosactusa, lecz tez dlatego ze q3 sie juz doszczetnie wypala, a z nim mody, pomyslowosc graczy, ambicje i chec zrobienia czegos "nowego". Innymi slowy, mozemy juz tylko wspominac o czasach dobrobytu. Zegnam.

Na twoim miejscu nie perzejmowal bym sie ocena... ja mialem niedawno 5 i chyba kogos to wkurzalo... heh co poradzisz.

Nie ma juz w sumie o czym pisac ale zdarza sie od czasu do czasu ciekawe topici i w sumie warto ciagle przegladac ten board...
Co do q3 to niestety nic nie trwa wiecznie...

Old Post 09-01-2002 18:33
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez d00min

Na twoim miejscu nie perzejmowal bym sie ocena... ja mialem niedawno 5 i chyba kogos to wkurzalo... heh co poradzisz.

Nie ma juz w sumie o czym pisac ale zdarza sie od czasu do czasu ciekawe topici i w sumie warto ciagle przegladac ten board...
Co do q3 to niestety nic nie trwa wiecznie...

Dlatego zamiast probowac na sile trzymac q3 w respiratorze, wole pomoc ut sie urodzic i wyksztusic plyny z pluc... Papa

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 09-01-2002 18:38
d00min
son of a gun

quote:

Dlatego zamiast probowac na sile trzymac q3 w respiratorze, wole pomoc ut sie urodzic i wyksztusic plyny z pluc... Papa

Twoja wola. Ja narazie zostaje przy respiratorze i musi sie cos naprawde mocnego wydarzyc aby mnie od niego odciagnac. To: "Papa" ma oznaczac koniec twoich wypowiedzi na boardzie?

Old Post 09-01-2002 18:52
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
dlatego ze q3 sie juz doszczetnie wypala, a z nim mody, . Zegnam.

quote:

hm prawie sam sobie przeczysz

Old Post 09-01-2002 18:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
++]Ac1D[++
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK
mysle ze mozna nie usuwac wszystkich topicow najwyzej zostawic : 3 - 4 lub wiecej ... (ale duzo z nich trebaby wywalic )to wlasnie da latwiejsze pozbieranie sie boarda quake 3 ... tak mysle

a widze ze troche przesadzaja Acid i Diodak bo oni chyba nie dawno zalozyli se konto i ciagle sie bluzgajja jednozdaniowymi *bluzgami* chcac tym podejrzewam zdobywac posty czy co a o diodaku mysle to samo co ci co glosuja

wiesz co bobek , to co było to było i tylko raz nie mam ochoty wiecej tego robić

Old Post 09-01-2002 19:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ++]Ac1D[++ Znajdź więcej post'ów przez  ++]Ac1D[++ Dodaj ++]Ac1D[++ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ++]Ac1D[++ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

jakby co to "zglos post do moderatora" i napisac o co chodzi... zara sprawa bedzie zalatwiona...

Old Post 09-01-2002 19:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez d00min

Twoja wola. Ja narazie zostaje przy respiratorze i musi sie cos naprawde mocnego wydarzyc aby mnie od niego odciagnac. To: "Papa" ma oznaczac koniec twoich wypowiedzi na boardzie?

Zostane przy boardzie UT. Jakby co tam mnie spotkacie.
Bye

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 09-01-2002 19:41
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Najlatwiej odejsc i powiedziec - bawcie sie z tym problemem sami... nie lepiej cos naprawic?

Old Post 09-01-2002 19:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
To nie ma sensu bo widac to wcale nie newbies tak bezczelnie postuja.

Dotknales sedna sprawy. Tez nie lubie uogolniac, ale duzo "bezkarnych" nazwijmy to moderatorow zachowuje sie gorzej niz newbies. Dobrze, ze nie wszyscy

quote:

Stary! nie przejmuj sie ocena!!! Zreszta kuknij se w topic o ocenianiu, gdzie ten teamat zglebilismy troche. Bierz przyklad ze mnie. Ja tu mialem ocene 1 dlugi czas i co z tego wynika? I tak sie dziwie, ze po moim zachowaniu na boardzie quakea utrzymuje mi sie taka wysoka ocena

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Najlatwiej odejsc i powiedziec - bawcie sie z tym problemem sami... nie lepiej cos naprawic?

Otoz to! Musze Ci jednak powiedziec Saari, ze nie da sie tego tak prosto zrobic. Chyba Schooler powiedzial, ze trudno przewidziec jak ludzie sie zachowaja po wprowadzeniu jakis ograniczen i ja sie z tym zgadzam. Sa juz boardy dla wybranych, sa boardy z cenzura postow i topicow, ale chyba nic z tego dobrego nie wyniknelo do tej pory.

Old Post 09-01-2002 20:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

to co będziemy tak siedzieli i dyskutowali najlepiej sie brac do roboty a potem se będzie można pogadac,tylko za co sie zabrac ?

Old Post 09-01-2002 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez ereaser
tylko za co sie zabrac ?

mysle ze od wywalenia itp. tych topicOOf ktore nie byly uzywane jusz dawno oraz "pomysleniu" o nowych...

Old Post 09-01-2002 22:17
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Zacznijmy od natychmiastowego usuwania durnych topicow - moderatorow powinno byc wiecej aby mogli kontrolowac sytuacje na boardzie i jak juz mowilam - jeden glupi topic - ostrzezenie... drugi ...wylotka...

Obrazliwe, nawolujace do bezsensownej klotni, debilne teksty tez powinny byc w podoby sposob traktowane...

Nie starajmy sie na sile wprowadzic jednej zmiany ktora zrobi z boarda cudo - zmiany trzeba wprowadzac powoli i spokojnie - inaczej sie nie da... albo bedziemy robic cokolwiek albo siedziec w miejscu i plakac ze lamerstwo sie szerzy ....

Old Post 09-01-2002 22:36
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:34.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions