quote: Napisane oryginalnie przez [P12]Ciapa
Nemesis wlasnie obaczylem linka...
i dalej sadze co sadzilem ten screen nic nie stwierdza...
a jesli cos stwierdza wytlumacz co ?
a co do Kitaba... to z szacunkiem sie odnos tesh do takich graczy jak Wolf,jak zauwazylem to Wolfiq zawsze sie wypowiada gdy musi i zawsze jego wypowiedzi maja w sobie duzo prawdy...
cokolwiek by to znaczylo...
Jazz : dzieki Miszczu
Ciapa , Ciapa , Ciapa ......... zwroc uwage na ton moich postow i po jakim poscie nastapial moja ostra replika !
1. Uwazam , takie wrzoty jakich uzyl Wofl za prymitywne chociaz sam sie prawie znizylem do ich poziomu !
2. Ktos kto w taki sposob "grozi" innym mnie smieszy : uwazasz nas za lamerow ? licz sie ze slowami ! ! Wolf mam do ciebie pytanie bo co ? Pojdziesz i ich pobijesz za to , co powiedzieli ?
Takze Ciapa nie mow mi , ze mam takiego czlowieka szanowac !
Nie skrytykowalem nigdy w niewlasciwy sposob ani ciebie ani rr'a ani nikogo innego z twojego klanu , co by na to nie zasluzyl !
Wyrazilem swoja opinie o waszym postapieniu po tym meczu i jak to sie ma do 100% przestrzegania zasad !
Ja powiem szczerze z GryNetu nikogo prawie orpocz Spidera555 nie znam ! A sympatia , jesli o to chodzi , byla po waszej stronie , poniewaz nie zapomne waszego opisu jednego treningu , na ktorym mnie nie bylo , a nasze zachowanie bylo niezadowalajace ! Wykazaliscie sie kultura i wyrozumialoscia .
Wiec mam do was pytanie , co sie z tym stalo ? Wtedy wam nie zalezalo , bo nie bylo punktow ( sparing ) , a teraz robicie cos takiego byleby nie oddac punktow !
A jesli chodzi o moje popieranie Elvisa to troche wyzej mozna zoabczyc , ze twierdze , ze jego reakcaj byla : Troche za ostra !
MSN [email protected]
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|