Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Grynet awanturnicy...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
blinq.kt
Combat (Death Knight)

... i to jest wlasnie bezsens. Jedni mowia ze p12 wygralo, inni ze gn, bo sa ich znajomymi, qmplami etc. A powinno sie spojrzec z bardziej niezaleznego punktu widzenia.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-01-2002 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blinq.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blinq.kt Znajdź więcej post'ów przez  blinq.kt Dodaj blinq.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blinq.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez [P12]Ciapa
Nemesis wlasnie obaczylem linka...

i dalej sadze co sadzilem ten screen nic nie stwierdza...
a jesli cos stwierdza wytlumacz co ?

a co do Kitaba... to z szacunkiem sie odnos tesh do takich graczy jak Wolf,jak zauwazylem to Wolfiq zawsze sie wypowiada gdy musi i zawsze jego wypowiedzi maja w sobie duzo prawdy...
cokolwiek by to znaczylo...

Jazz : dzieki Miszczu

Ciapa , Ciapa , Ciapa ......... zwroc uwage na ton moich postow i po jakim poscie nastapial moja ostra replika !

1. Uwazam , takie wrzoty jakich uzyl Wofl za prymitywne chociaz sam sie prawie znizylem do ich poziomu !
2. Ktos kto w taki sposob "grozi" innym mnie smieszy : uwazasz nas za lamerow ? licz sie ze slowami ! ! Wolf mam do ciebie pytanie bo co ? Pojdziesz i ich pobijesz za to , co powiedzieli ?

Takze Ciapa nie mow mi , ze mam takiego czlowieka szanowac !

Nie skrytykowalem nigdy w niewlasciwy sposob ani ciebie ani rr'a ani nikogo innego z twojego klanu , co by na to nie zasluzyl !

Wyrazilem swoja opinie o waszym postapieniu po tym meczu i jak to sie ma do 100% przestrzegania zasad !

Ja powiem szczerze z GryNetu nikogo prawie orpocz Spidera555 nie znam ! A sympatia , jesli o to chodzi , byla po waszej stronie , poniewaz nie zapomne waszego opisu jednego treningu , na ktorym mnie nie bylo , a nasze zachowanie bylo niezadowalajace ! Wykazaliscie sie kultura i wyrozumialoscia .

Wiec mam do was pytanie , co sie z tym stalo ? Wtedy wam nie zalezalo , bo nie bylo punktow ( sparing ) , a teraz robicie cos takiego byleby nie oddac punktow !

A jesli chodzi o moje popieranie Elvisa to troche wyzej mozna zoabczyc , ze twierdze , ze jego reakcaj byla : Troche za ostra !

MSN [email protected]

Old Post 14-01-2002 20:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

a ja powiem ze Elvis pewnie by tak latwo nie oddal tych punktow, gdyby sytuacja byla odwrotna!

a ja i tak nadal popieram P12 i to nie zewzgledu na symapatie ale zasady, Wolf ma racje, ze zatwierdzajac zasady zobowiazali sie ich nie lamac, wiem ze zasady sa po to zeby je lamac ale w tym przypadku trzymam stronne Wolfa i rr'a, i jak narazie zaden z was nie mogl przekonac mnie do zmiany mojej decyzji, moze cos w tym jest? moze macie slabe argumenty? nie wiem, w akzdym razie popieram WOLFA i bede dopoki nie przedstawicie mi jakiegos racjonalnego powodu aby tego zaprzestac! nie mniej jednak powtorzenie meczu wydaje sie nauczciwyszym rozwiazaniem ale to zalezy od porozumienia obu stron! a co do Elvisa to z tym postem przesadzil i to bardzo...!

Old Post 14-01-2002 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
a ja powiem ze Elvis pewnie by tak latwo nie oddal tych punktow, gdyby sytuacja byla odwrotna!

a ja i tak nadal popieram P12 i to nie zewzgledu na symapatie ale zasady, Wolf ma racje, ze zatwierdzajac zasady zobowiazali sie ich nie lamac, wiem ze zasady sa po to zeby je lamac ale w tym przypadku trzymam stronne Wolfa i rr'a, i jak narazie zaden z was nie mogl przekonac mnie do zmiany mojej decyzji, moze cos w tym jest? moze macie slabe argumenty? nie wiem, w akzdym razie popieram WOLFA i bede dopoki nie przedstawicie mi jakiegos racjonalnego powodu aby tego zaprzestac! nie mniej jednak powtorzenie meczu wydaje sie nauczciwyszym rozwiazaniem ale to zalezy od porozumienia obu stron! a co do Elvisa to z tym postem przesadzil i to bardzo...!

Mowisz , ze nie udalo sie nam ciebie przekonac ..... no a jednak chcesz powtorzenia meczu , a nie pkt dla P12 tak po prostu !
P12 mogloby sie wykazac kultura graczy , o ktrej mwoielm wyzej i wyjsc z propozycja do GryNetu , aby mecz powtorzyc , zeby nie bylo zadnych spiec miedzy-klanowych !

MSN [email protected]

Old Post 14-01-2002 21:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

NIe rozumiem po co z tego zaraz robic afere na 2 boardach? A moze i na innych tesh, ale tylko 2 czytam To jest konflikt miedzy P12, a GN! A konkretniej miedzy CL tych klanow! Takie rzeczy sie zalatwia bez publicznosci! Co to nas ***** obchodzi? Ja szanuje oba klany za gre, ale rownize i za zachowanie! Nigdy nic nie przyjemnego od zadnego gracza z tych klanow mnie nie spotkalo, wiec nie bede sie wypowoiadal kto ma racje, bo to nie moja sprawa!
EOT

Old Post 14-01-2002 21:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Ja juz koncze gadak na ten teamt, powiedzialem juz kilkakrotnie moje zdanie. Wiecej nie trzeba dodawac...

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 14-01-2002 22:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ViV
Skilled (Knight)

ViV pisze do ciebie a ty znow swoje wyzywasz innych jak maly dzieciak Ile ty masz lat ? 10 ... [/B][/QUOTE]

Zacytuj ... moje " wyzywanie jak maly dzieciak". Po liczbe moich lat odsylam do profilu.

Pozdro

Old Post 15-01-2002 07:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ViV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ViV Znajdź więcej post'ów przez  ViV Dodaj ViV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ViV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ViV
Skilled (Knight)

mojego zachowania z ViVem , jako "maturzystow" , jak by ktos to zrobil to bym sie obrazil ! [/B][/QUOTE]

Ciach

Popatrz swoje wczesniejsze wypowiedzi ... ja "miechem" nie rzucam. Moze jednak powinienem pare razy rzucic wtedy bys sie swojsko czul nie.

Pozdro

Old Post 15-01-2002 08:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ViV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ViV Znajdź więcej post'ów przez  ViV Dodaj ViV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ViV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez ViV

Ciach

Popatrz swoje wczesniejsze wypowiedzi ... ja "miechem" nie rzucam. Moze jednak powinienem pare razy rzucic wtedy bys sie swojsko czul nie.

Pozdro

A skad ci przyszedl ten pomysl ? Bo twoi znajomi tak robia ? Ja nie uzywalem nigdzie w tym topicu miecha , chyba ze dupa to dla ciebie miecho ?

MSN [email protected]

Old Post 15-01-2002 08:26
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Thumbs down

quote:
Napisane oryginalnie przez ViV
ViV pisze do ciebie a ty znow swoje wyzywasz innych jak maly dzieciak Ile ty masz lat ? 10 ...

Zacytuj ... moje " wyzywanie jak maly dzieciak". Po liczbe moich lat odsylam do profilu.

Pozdro [/B][/QUOTE]

Juz nie patrze ile masz lat bo piszesz jak 10latek (albo i jeszcze mlodzszy)

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 15-01-2002 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

quote:
Napisane oryginalnie przez scorpion.kt

Pozdro

Juz nie patrze ile masz lat bo piszesz jak 10latek (albo i jeszcze mlodzszy) [/B][/QUOTE]

Qrka cos sie pochrzanilo ViV pisze niby do samego siebie itd. lol

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 15-01-2002 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Wolf
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez nemesis.kt
GryNet wygral i tyle !
Ten pretext ze nie byli wpisani do CB jest kompletnie lamerski. Nie byli i co ? Chodzi o to ze sa w GN !
Poniewaz widze ze lubiecie sie bawic w dedektywow daje wam screen ktory UDOWADNIA iz Spider wraz z Riggsem byli juz PRZED meczem w szeregach GryNetu. Mam nadzieje ze to wyjasni sprawe.

Tak BTW to ludzie wyrobcie sobie opinie neutralne a nie P12 victa jak jest tez na boardzie cs.pl, lame ...

CO TY SMIESZNY JESTES ????
CO TY UDOWADNIASZ TYM JPGIEM ??? MECZ BYL 12.01 A NIE KIEDYS TAM - TO BYLO NAPISANE PO MECZU... SLEPY JESTES ???
FAKTY= FAKTAMI ZASADA= ZASADĄ ... WSTEPUJESZ DO LIGI MIEDZYNARODOWEJ LICZ SIE Z UTRZYMANIEM PORZADKU I ZASAD... (ok capslock off )
Jak KT uznaje olewanie zasad to dziekuje.....
2 Sprawa Grynet moze sie boi zagrac z P12 w bazowym skaldzie i wzywa posilki ???
podobna elvis napisal ze graja fair play... jasne ukrywanie czlonkow niezarejestrowanych jest na porzadku dziennym zasad fair play.....
Akceptacja porazki nie jest niczym nowym - chodzi o zaufanie woboc obydwu klanow: pytalismy sie przed meczem czy sa zarejestrowani - oni mowia ze tak wiec ok uwirzylismy im , a oni nas oszukuja.... oto powod protestu. Jakbysmy wygrali podobnie staloby sie nie boj sie.

Old Post 16-01-2002 00:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Wolf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Wolf Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Wolf Dodaj [P12]Wolf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Wolf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Wolf
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
NIe rozumiem po co z tego zaraz robic afere na 2 boardach? A moze i na innych tesh, ale tylko 2 czytam To jest konflikt miedzy P12, a GN! A konkretniej miedzy CL tych klanow! Takie rzeczy sie zalatwia bez publicznosci! Co to nas ***** obchodzi? Ja szanuje oba klany za gre, ale rownize i za zachowanie! Nigdy nic nie przyjemnego od zadnego gracza z tych klanow mnie nie spotkalo, wiec nie bede sie wypowoiadal kto ma racje, bo to nie moja sprawa!
EOT

popieram - sam nie zaczalem..
Elvis zaczal obsmarowywac postami po 2 bordach i forum CB sam zobacz

Old Post 16-01-2002 00:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Wolf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Wolf Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Wolf Dodaj [P12]Wolf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Wolf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

quote:
Napisane oryginalnie przez [P12]Wolf

CO TY SMIESZNY JESTES ????
CO TY UDOWADNIASZ TYM JPGIEM ??? MECZ BYL 12.01 A NIE KIEDYS TAM - TO BYLO NAPISANE PO MECZU... SLEPY JESTES ???

Przyznaje sie do bledu, ups sorki

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 16-01-2002 00:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Wink I ak bedzie temat zakmniety :P

Nie ma co sie juz klocic i tak bedize temat zamkniety i bedzie cisza P12 mam nadzieje ze sie dogadacie z GN jezeli bedzie powtorzenie meczu to wezcie sedziego

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Edytowane przez scorpion.kt dnia 16-01-2002 o godz. 08:45

Old Post 16-01-2002 07:43
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [P12]Wolf

popieram - sam nie zaczalem..
Elvis zaczal obsmarowywac postami po 2 bordach i forum CB sam zobacz

Niestety juz widzialem, jak ladnie wam pojechal na CB
Najbardziej podobalo mi sie, ze jestescie poczatkujacy na scenie Cs w Polsce To bylo niezle A tak wogole P12 still r0x

Old Post 16-01-2002 15:00
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:15.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions