Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > BIć czy Nie BIĆ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

oj OGO chyba za boardzo filozofujesz, GL w przeciwstawianiu sie wszystkim trudnoscim.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-01-2002 14:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Z dresami to jest roznie. Czasami ide sobie ulica, widze taka grupke, spojrze na nich i ide dalej. Oni nic. Ale czasami zdarzaja sie zaczepni. Zaczynaja cos sie pytac, tu o fajke, tu o kase itd. Ale ja nie reaguje. Moje miasto jest raczej niezbt duze (okolo 25000) i znam tam bardzo duzo ludzi. Jest na osiedlu paru zaczepnych ludkow (niekoniecnzie dresow). Raz mnie zaczepili, chcieli mi w*******ic. Po jakichs 10 minutach przeszedlem tam z sasiadem i jego kumplami. Od tamtego czasu tamten osobnik co chcial mi w*******ic mowi mi na ulicy czesc. Samemu nie ma co walczyc z dresami.
Podobna przygode mial moj kuzyn. Idzie sobie w swojej koszulce Slipknota. Z tylu ma napisane PEOPLE=SHIT. I przeczytala to brygada skateow. Chcieli tez mu cos zrobic. Jednak 50 m przed nim byl ten sam sasiad (jak to milo miec sasiadow) z kumplami i powiedzieli skateom co sadza o ich pomysle. O finiszu nie bede mowil .
Czsami taki dres (skate) potrafi sie do ciebie przyczepic z tego powodu, ze sluchasz takiej muzyki jak hard rock, heavy metal. Chca co w*******ic za to ze nosisz koszulke Iron Maiden albo Metallici. Na szczescie w Jarocinie zdarza sie to bardzo rzadko. Przeciez nasze miasto slynie z festiwali rockowych, na pewno wiekszosc z was o tym slyszala. Z tego powodu wiekszosc z nas wychowala sie na muzyce typu rock. Dopiero teraz mlode pokolenie (podstawowka i pierwsza gimnazjum najdalej) jest nastawiona glownie na techno, hip-hop. Ja nikogo nie tepie, ze slucha techno, po prostu mnie to nie obchodzi i to jest moje zdanie.
Moim zdaniem, jesli znasz duzo ludu to idz do tych dresow, powiedz im co o nich sadzisz. To zalatwi sprawe. A jesli nie znasz dostatecznie tyle ludu to zapomnij o nich, nie zwracaj na nich uwagi.

Old Post 15-01-2002 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

w powyzszej wypowiedzi jest za duzo w p i e r d o l i c

Old Post 15-01-2002 15:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Skini = fanatycy lub debile
Punki = luzacy lub debile

Latwo przyczepic sobie "plakietke" :S

A konflikty subkultur tworza bledne kolo.
Mam duzo znajomych "dresow" i ass for me sa oni tylko smieszni i glupi :S

Old Post 15-01-2002 16:49
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
w powyzszej wypowiedzi jest za duzo w p i e r d o l i c

to wyedytuj/wykasuj (dopsze ze chociaz ocenzurowane), a nie sie chwal

Old Post 15-01-2002 16:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Tylko, ze nie zawsze takie lolasy co mnie zaczepiają to dresy.......
ale tylko dresy były agrsywne, no ale ja nigdy nie staram sie okazywac strachu (bo jak jest 4 gosci i pieprzą ze mi w*******ą jak nie dam kasy to sie troche przestraszyłem...).....
a w winnych przypadkach to tylko rzałosna imimtacja dresoow......no ale tak czy inaczej nie lubie takich ludzi. Dotychczas nie musiałem sie bronić bo ja nie jestem agresywny wobec tamtych, a fanatykoow totalnych to jeszce nie spotkałem. I jak juz pisałem nie miałem nawet czego bronić....Kilka zeta to mi wisi, no ale jak by kcieli zegarek albo grubszą kase to zapewne stawiał bym opoor (chciaz zalezy ilu by było oponenntoow ).
Ale wqrwia mnie to, ze czasem musze omijac grupy dresoow ktoorzy nie wyglądają zbyt przyjaźnie.

Old Post 15-01-2002 17:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Hmm ja omijam i mnie to nie wkurza - wole nie dostac wp***dol'u niz nie byc wkurzonym :S

Old Post 15-01-2002 17:56
gazi
podróżnik

yoshi daj sobie juz spokoj :/

a tak wogole to dzisiaj jechalem sobie autobusem do domq,
i obok mnie stala sobie zakochana parka
- calowali, przytulali sie dosc namietnie
i nagle pewien siedzacy dziadek odwrocil sie
i wrzasnal do nich:
-co tu sie dzieje do cholery! to nie dom publiczny!
generalnie tamci krzykneli cos: to nie dom publiczny
bo nie jestesmy u pana w domu

ale ja sie tak po tym wszystkim zastanawiam czemu ludzie bardziej gorsza sie
widokiem i odglosami milosci niz brutalnosci ?
na to ostatnie w ogole niereaguja...

Edytowane przez gazi dnia 15-01-2002 o godz. 19:30

Old Post 15-01-2002 19:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez OGO
Tutaj widać, na tym topic`u, jak jest zastraszone społeczeństwo. Czy tak powinno być ?

Ogo: twoje zdanie jest nadwszechmiar sluszne, ale praktyka wyglada bardzo czesto inaczej...

Old Post 15-01-2002 19:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
i nagle pewien siedzacy dziadek odwrocil sie i wrzasnal do nich:
-co tu sie dzieje do cholery! to nie dom publiczny!

Tacy to najczesciej (nie zawsze) maja na****** - nic nie mam do starszych loodzi, jak 3eba to pomoge, ale jesli zaczynaja wyzywac kogos bo "za ich czasow sie tak nie robilo" to mnie qrwica bierze...

Old Post 15-01-2002 19:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Amiri
Training (Enforcer)

Re: Re: BIć czy Nie BIĆ?

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

LOL......wiesz co zroop... poradze ci jak to ja robie :
1. mam kiepski zegarek juz ze 4 razy mi go kcieli zajebac, ale jak go zobaczyli zmienili zdania (teraz mam nowy, ale jest prawie taki sam, i tesz juz raz z niego zrezygnowali)

Heh ja mam taki za 20zł z zajebiście porysowanym szkiełkiem - jeszcze mnie z niego nie chcieli skroic :-D

quote:
2. Kase w papierkach zawsze chowam tak ze sam mam problem ze znalezieniem , (na monety nie mam sposobu)

Dobry pomysł. Sam tak zacznę robic. A co do tych monet to walic - 10zł to nie kasa, a chyba nikt nie nosi większych sum w bilonie.

quote:

3. nie mam komoory
4. nie mam innych wartościowych rzecz

Przegięcie. Nie będzie mi jakiś dres dyktował co mam ze soba nosic. Finito.

Old Post 15-01-2002 19:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Amiri Znajdź więcej post'ów przez  Amiri Dodaj Amiri do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Amiri prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod
Hmm ja omijam i mnie to nie wkurza - wole nie dostac wp***dol'u niz nie byc wkurzonym :S

heh...wlasnie napisałem, ze ja ich omijam i wqrza mnie to ze nie moge se spokoijnie isc bo musze patrzec czy nie musze kogos ominąć......a w******* tez nie mam zamiaru dostac

Old Post 15-01-2002 19:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Re: Re: Re: BIć czy Nie BIĆ?

quote:
Napisane oryginalnie przez Amiri

Heh ja mam taki za 20zł z zajebiście porysowanym szkiełkiem - jeszcze mnie z niego nie chcieli skroic :-D

Dobry pomysł. Sam tak zacznę robic. A co do tych monet to walic - 10zł to nie kasa, a chyba nikt nie nosi większych sum w bilonie.

Przegięcie. Nie będzie mi jakiś dres dyktował co mam ze soba nosic. Finito.

nieno....komoora to dla mnie niepotrzebne urządzenie (i nie mam zamiaru płacić tyle ****, wole cole se qpić ) wię nie mam komoory nie ze względu na dresy tylko mi poprostu nie potrzebna....a inne wartościowe rzeczy to takie jak discman walkman i inne łańcuszki (niem mam takich ) to i tak nie wychodze z nimi.....

Old Post 15-01-2002 19:59
yoshi.thod
Guest

quote:
yoshi daj sobie juz spokoj :/

Wybacz Gazi, aczkolwiek nei rozumiem z czym mam dac sobie spokoj

A codo AlienKa: Komora jest bardzo przydatna, jak jush masz to trudno bez niej rzyc (tak jak z kompem )

Old Post 15-01-2002 20:58
AlieneK
KOSZ

quote:

Wybacz Gazi, aczkolwiek nei rozumiem z czym mam dac sobie spokoj

A codo AlienKa: Komora jest bardzo przydatna, jak jush masz to trudno bez niej rzyc (tak jak z kompem )

czasem by sie moze przydała, ale dla mnie zadrogo.....

Old Post 15-01-2002 21:18
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

czasem by sie moze przydała, ale dla mnie zadrogo.....

200 PLN w komisie + 50 PLN na POP'a to chyba nie jest ogromna suma - da sie uzbierac, nie?

Old Post 15-01-2002 21:23
deathcrush
łobuz

ktos tu pisal zeby nie zgrywac bohatera, bo mozna na wozku skonczyc. owszem, przeciez jak jest 1/6 czy cos kolo tego, to nie bede zgrywal twardziela... ale do jednego czy dwoch wypierdkow to nie zaszkodzi
i skonczcie gadac o skinach i punkach bo to na pewno nie doprowadzi do sensownych wnioskow

Old Post 15-01-2002 22:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

hmm... ja wiem czy nie doprowadzi...

a btw tram, mowisz ze jak jest 1 czy 2 to die do nich dowalasz
Ja nie startuje nawet jak jest 1 o glowe nizszy

Old Post 15-01-2002 22:47
MLS
Strange one

quote:
ale ja sie tak po tym wszystkim zastanawiam czemu ludzie bardziej gorsza sie
widokiem i odglosami milosci niz brutalnosci ?
na to ostatnie w ogole niereaguja...

W przypadku odglosow milosci sa pewni, ze nic im sie nie stanie jak powiedza jakas uwage. Tylko problem w tym, ze niepotrzebnie sie czepiaja - zapewne jak sami byli mlodzi tez lubili okazywac uczucia w miejscach publicznych...
A jesli chodzi o brutalnosc, to wiekszosc osob nie reaguje, z obawy o wlasne bezpieczenstwo...

Old Post 15-01-2002 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MLS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MLS Znajdź więcej post'ów przez  MLS Dodaj MLS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MLS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MLS
Strange one

quote:
Ja nie startuje nawet jak jest 1 o glowe nizszy

I dobrze - jeden, na dodatek mniejszy, nie oznacza wcale ze slabszy. Sam znam kilka osob, ktore nie balyby sie przylozyc duzo starszej i wyzszej od siebie osobie...

Old Post 15-01-2002 22:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MLS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MLS Znajdź więcej post'ów przez  MLS Dodaj MLS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MLS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Thumbs down

ok. ta dyskucja jest bezcelowa.
call vote eot.

Old Post 15-01-2002 23:00
oxygen
new challenger

wiekszosc z was ma gowniane pojecie o dresach...znaci jakiegos? czy tylko jak was zaczepia akurat dresiarze to zaczynacie **********c na nich? nie macie prawa o nich mowic na przykladzie wybryku kilku glupich debili.....rownie dobrze mogl to byc sk8 czy ktos inny....fakt duzo kolezkow w dresach szuka latwego zarobku czy kilku frajerow....kase na tym mozna zrobic...ale nie sa to dresiarze...nie zachowuja sie tak jak oni...mozecie wierzyc albo nie ale dresiarze maja swoje zasady i przynajmniej ja i moi qmple nie zaczepimy nikogo na ulicy jezeli sobie wczesnie na to w jakis sposob nie zasluzyl...

a Ty |SUN| Cali jestes dla mnie zerem za ten text i sam bym ci chetnie najebal jakbym cie spotkal

eot dla mnie bo wiekszosc z was nie ma pojecia o czym mowi

Old Post 15-01-2002 23:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
(...)

Czekalem na twoja albo MajeSa wypowiedz

Old Post 15-01-2002 23:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

no tak jakos wyszlo ze nie mialem wczesniej czasu na czytanie boarda...bo bym juz tu dawno napisal swoje 3 grosze hehe :>

Old Post 15-01-2002 23:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MLS
Strange one

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
mozecie wierzyc albo nie ale dresiarze maja swoje zasady i przynajmniej ja i moi qmple nie zaczepimy nikogo na ulicy jezeli sobie wczesnie na to w jakis sposob nie zasluzyl...

Wyjasnij moze w jaki sposob mozna sobie zasluzyc? Bo najczesciej wystarczy sie spojrzec na taka grupke dresow (czasem sk8'ow) by miec prze******... Czy to, ze ide sam wieczorem, a Was jest np. czterech to juz wystarczajacy powod, by mi zajebac? W ogole po co zaczepiacie kogokolwiek?! Swiata w ten sposob nie zmienicie! Jedyne co Wam z tego przyjdzie to (czasem) latwy zarobek, komora, i satysfakcja ze komus wjebaliscie...

EOT

ps. sorry za malo cenzuralne wyrazy, ale mnie ponioslo... I tak nieciekawie prezentuje sie moj setny post...

Old Post 15-01-2002 23:14
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez MLS

Wyjasnij moze w jaki sposob mozna sobie zasluzyc? Bo najczesciej wystarczy sie spojrzec na taka grupke dresow (czasem sk8'ow) by miec prze******... Czy to, ze ide sam wieczorem, a Was jest np. czterech to juz wystarczajacy powod, by mi zajebac? W ogole po co zaczepiacie kogokolwiek?! Swiata w ten sposob nie zmienicie! Jedyne co wam z tego przyjdzie to (czasem) latwy zarobek, komora, i satysfakcja ze komus wjebaliscie...

EOT

ps. sorry za malo cenzuralne wyrazy, ale mnie ponioslo... I tak nieciekawie prezentuje sie moj setny post...

whateva

widac oxygen i jemu podobni a 'dresy wlasciwe' to 2 rozne grupy ludzi... zgadzam sie z yoshim - dalsza dyskusja jest bezcelowa.

Old Post 15-01-2002 23:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez MLS

Wyjasnij moze w jaki sposob mozna sobie zasluzyc? Bo najczesciej wystarczy sie spojrzec na taka grupke dresow (czasem sk8'ow) by miec prze******... Czy to, ze ide sam wieczorem, a Was jest np. czterech to juz wystarczajacy powod, by mi zajebac? W ogole po co zaczepiacie kogokolwiek?! Swiata w ten sposob nie zmienicie! Jedyne co Wam z tego przyjdzie to (czasem) latwy zarobek, komora, i satysfakcja ze komus wjebaliscie...

EOT

zasluzyc sobie=zalezc za skore np. wjebac sie butami w zwiazek z dziewczyna :>
...ale napewno nie tym ze sie popatrzysz...nieznajomych nie zaczepiamy btw

Old Post 15-01-2002 23:31
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez Weirdo

whateva

widac oxygen i jemu podobni a 'dresy wlasciwe' to 2 rozne grupy ludzi... zgadzam sie z yoshim - dalsza dyskusja jest bezcelowa.

to nie sa 2 rozne grupy...ma tez takich znajomych o ktorych byla tu mowa....ale trzeba wiedziec na co mozna sobie pozwolic a na co nie...mnie nie jara komus dojebac za nic...moich najblizszych qmpli tez...ale to nie znaczy ze jestesmy inni...bo w jakims sensie jestesmy podobni do tych "zlych"

Old Post 15-01-2002 23:36
yoshi.thod
Guest

Czyli ogolnie wszyscy dresy sa tacy sami, nie wszyscy ci naje|3ia za darmo, ale wiekszosc tak. Wiec lepiej jak ich nie znasz nie prosic o fajke :S

jak dla mnie eot.

Old Post 15-01-2002 23:45
oxygen
new challenger

quote:
Czyli ogolnie wszyscy dresy sa tacy sami, nie wszyscy ci naje|3ia za darmo, ale wiekszosc tak. Wiec lepiej jak ich nie znasz nie prosic o fajke :S

jak dla mnie eot.

mnie mozna smialo prosic o fajke...zawsze dam nie wazne czy jestem sam czy ze znajomymi...rozumiem ze nie zawsze sie je ma a glod tytoniowy ciagnie

Old Post 15-01-2002 23:47
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:03.    Strony (8): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions