Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Mlodsi nie moga grac w CSa ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Eustachy
forgotten

ale itak nigdy nie zrobisz des takiego ladnego arta jak ja...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-01-2002 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

Re: Mlodsi nie moga grac w CSa ?

quote:
Napisane oryginalnie przez scorpion.kt
Dzis jak codziennie zostalem wyzywany od gowniarzy maluchow .... Mnie to juz powoli wqurza co to ma byc ? Nie moge gadac nawet prze mikro ? Za kazdym razem jest tak ze sie nabijaja z mojego glosu Czy glos jest wazny ? No chyba nie - nie dla mnie wedlug mnie sie licza umiejetnosci i mam nadzieje ze tym tematem osiagne to ze starsi beda respektowac mlodszych. Mam nadzieje ze osiagne moj cel :|

ta daj sobie spokój z nimi jak grasz na góralu to taki ban nie za szkodzi
albo zablokuj mu mówienie... kto sie z niego śmieje ???

Email: [email protected]

Old Post 17-01-2002 20:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil The! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do The! Znajdź więcej post'ów przez  The! Dodaj The! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać The! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

A wiec tylko daje ostrzezenie dzieci chodzcie do szkoly bo pozniej bedziecie pisali posty jak Traper...... z pelna ortografia itp.

.::::M:e:m:b:e:r:::o:f:::a:r:s:z:y:w:a:::w:u:n:a:s:t:k:a:::::.

Old Post 17-01-2002 23:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Ciapa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Ciapa Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Ciapa Dodaj [P12]Ciapa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Ciapa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Re: Re: Mlodsi nie moga grac w CSa ?

quote:
Napisane oryginalnie przez The!

ta daj sobie spokój z nimi jak grasz na góralu to taki ban nie za szkodzi
albo zablokuj mu mówienie... kto sie z niego śmieje ???

Masz racje zapomnialem ze moge dawac gagi Kto mnie wkurzy fo dostanie Ale serio . Za przeklinanie 5min GAG

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 18-01-2002 11:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja nie mam nic do młodszych jak grają...czasem mnie tylko smieszą...
jak w gralni se patrze na dziecko grające w CS'a to ledwo dosięga klawiatury i mychy....no i ledwo widz monitor..... a co do głosu to tez mnie czasem smieszy jak słysze takie dziecko co sie drze przez micro: ****...!!! kawer mi....idzeimy tendy ****aa kto wali po mnie....??? i tego typu texty ...ale ogoolnie to nic nie mam do młodszych ode mnie...

Old Post 18-01-2002 11:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Talking Maluchy R00LZ

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
ja nie mam nic do młodszych jak grają...czasem mnie tylko smieszą...

Smiesza cie dlatego bo cie rozwalaja

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 18-01-2002 12:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SlizG.Hucker]
jusz nie slizg :((

ahahhahah ale mu bojechał ahhaha

GG 2637902

Old Post 18-01-2002 12:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG.Hucker] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG.Hucker] Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG.Hucker] Dodaj [SlizG.Hucker] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG.Hucker] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blinq.kt
Combat (Death Knight)

scopek lej na gosci, poprostu zal im d*** sciska ze ich zabijasz, albo ze ktos mlodszy moze byc lepszy od takich "wielkich" masterow jak oni.

Old Post 18-01-2002 12:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blinq.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blinq.kt Znajdź więcej post'ów przez  blinq.kt Dodaj blinq.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blinq.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

WoW.......
Ja ogolnie nie mam takich problemow ze mnie ktos wqrza.......a to tylko dlatego ze jak tylko wchodze na server to wszyscy dostaja mute......i jest po klopocie.......a sam mikrofonu nie uzywam bo jest mi to nie potrzebne.........

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 20-01-2002 14:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Re: Maluchy R00LZ

quote:

Smiesza cie dlatego bo cie rozwalaja

jak mnie rozwalają to sie denerwooje..
ale czemu mnie smieszą to napisałem......a ty se wyrywasz zdanie z mojej wypowiedzi

Old Post 20-01-2002 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
del
lame me

Re: Re: Maluchy R00LZ

Ogoolnie to tez nic do tych graczy "starych inaczej" nic nie mam ale jak czasem siedze w gralni i patrze jaka im ten cs podniete sprawia to wydaje sie to zdeka niezdrowe. No ale ja tez sie darlem jak bylem mlody grajac w q1, q2 i wyroslem na porzadnego obywatela .

Old Post 21-01-2002 06:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil del Znajdź więcej post'ów przez  del Dodaj del do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać del prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: Re: Re: Maluchy R00LZ

quote:
Napisane oryginalnie przez del
No ale ja tez sie darlem jak bylem mlody grajac w q1, q2 i wyroslem na porzadnego obywatela .
z tym bym polemizowal!

Old Post 21-01-2002 09:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

Re: Mlodsi nie moga grac w CSa ?

quote:
Dzis jak codziennie zostalem wyzywany od gowniarzy maluchow .... Mnie to juz powoli wqurza co to ma byc ? Nie moge gadac nawet prze mikro ? Za kazdym razem jest tak ze sie nabijaja z mojego glosu Czy glos jest wazny ? No chyba nie - nie dla mnie wedlug mnie sie licza umiejetnosci i mam nadzieje ze tym tematem osiagne to ze starsi beda respektowac mlodszych. Mam nadzieje ze osiagne moj cel :|

tylko popatrz scorp: jestes mlodszy, ale sam bys tych wszystkich gosci rozwalil grając tylko stopami, bez użycia rąk ani myszki. nie przejmuj sie.

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 21-01-2002 09:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

Scorpion jaki masz ping jak grasz na serwach ??

Old Post 21-01-2002 10:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
del
lame me

Re: Re: Re: Re: Maluchy R00LZ

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
z tym bym polemizowal!

na jakiej podstawie? nie glosowalem na sld

Old Post 21-01-2002 12:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil del Znajdź więcej post'ów przez  del Dodaj del do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać del prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Re: Re: Re: Re: Re: Maluchy R00LZ

quote:
Napisane oryginalnie przez del

na jakiej podstawie? nie glosowalem na sld

no wlasnie joke !

MSN [email protected]

Old Post 21-01-2002 13:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
del
lame me

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maluchy R00LZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Kitab

no wlasnie joke !

Nie bede przyjmowal takich uwag od loodzi, ktorzy calymi dniami biegaja z karabinami i do siebie strzelaja . joke

Ja wole rocket launcherka . Q2 ownz

Old Post 21-01-2002 13:36
DeZo
Veteran (Ogre)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maluchy R00LZ

Hmmmmm ten data juz mnie zaczyna denerwowac.....niech sobie zalozy topic w koszu i tam robi testy

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 22-01-2002 11:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
del
lame me

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maluchy R00LZ

eee tam . juz ma 7 postoow, jak dobije do setki to przestanie testowac i zacznie odliczanie do 1000

Old Post 22-01-2002 12:21
Coen Hunter
Wolny Strzelec

A wracajac do tematu nikt nie bedzie sie z ciebie smial Scorpion jak bedziesz mowil przez mikrofon normalnie , ale jak zaczniesz spiewac to inna sprawa ....... !

MSN [email protected]

Old Post 22-01-2002 12:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
del
lame me

sure

a jak cie to wkurza to sciagnij sobie jakis progz do modulowania glosu i bedzie git

Old Post 22-01-2002 12:37
scorpion.kt
Eat my shorts ...

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Neck
Scorpion jaki masz ping jak grasz na serwach ??

|-|0M3|2 mowi ze ma 50 - 150 ping z reguly a choke 50 - 100 (serio) , masz ty SIMPSONIE

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 22-01-2002 13:48
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

s!mps0n r0x0rz
Wiesz co ci powiem zaloze sie ze gdybys mial ping 10-15 to bys wymiatal ostro (serio) . Ale ja sie ciesze chociaz ciebie moge zabic

Old Post 22-01-2002 19:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Neck
s!mps0n r0x0rz
Wiesz co ci powiem zaloze sie ze gdybys mial ping 10-15 to bys wymiatal ostro (serio) . Ale ja sie ciesze chociaz ciebie moge zabic

Na takim pingu to ja se moge ...
Mam sekundowe lagi np.
Jestem w akcji strzelam strzelam a nagle NIC sie nie rusza i nic robic nie moge i jestem DEATH

PS: Skad masz abrahama ? Se musze zalatwic Barta bo tapete juz mam

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 23-01-2002 05:37
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

a ja mieszkam w domq przy ulicy abrahama! czyz to zbieg okolicznosci!

a co do barta. to Neo jest nim

Old Post 23-01-2002 10:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=cs=Hitman
Training (Enforcer)

Talking mlodsi

Dobrze gadasz scorpion sam mam 5 lat ) .

Old Post 05-02-2002 10:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =cs=Hitman Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =cs=Hitman Znajdź więcej post'ów przez  =cs=Hitman Dodaj =cs=Hitman do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =cs=Hitman prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=cs=Hitman
Training (Enforcer)

MAM CHOLERNIE PISKLIWY GLOS POWINIEMEm chodzic do opery .Scorp NIE PRzEJMUJ SIE (Wiem powtarzam sie )

Old Post 15-02-2002 16:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =cs=Hitman Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =cs=Hitman Znajdź więcej post'ów przez  =cs=Hitman Dodaj =cs=Hitman do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =cs=Hitman prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:57.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions