Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > wyglad zewnetrzny
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
jakikolwiek blizszy kontakt, nawet taki jak sobie myslisz qrka , byleby tylko nas zblizylo w jakis sposob, zebysmy nie czuli sie obcy w stosunku do siebie

w stosunku?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-01-2002 10:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

WOBEC

ULZYLO?

Old Post 21-01-2002 11:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Nasze zachowanie powinno odpowiadac danej dziewczynie. Jesli znamy ja od jakiegos czasu to zapewne znamy jej upodobania, jej zachowanie, reakcje itp. Wtedy jest nam latwiej nawiazac z taka osoba kontakt. Jesli ma poczucie humoru, mozna byc bardziej na luzie, jesli jest powazna to trzeba zachowac powage .
Nie lubie dziewczyn, ktorym imponuje, ze chlopak przeklina, pali fajki, pije alkohol itp. Znaczyc to moze ze ona tez to lubi i reszte zycie chciala by z nim spedzic pijac, palac, ogolnie marnujac sobie zycie. Zyciem trzeba sie cieszyc, poki mozna. Wydaje mi sie ze nie mozna imponowac dziewczynie, idac ulica z fajka i przklinajac na prawo i lewo. To nie o to chdozi, ona musi mnie polubic za to kim jestem, co robie, czym sie itneresuje itd.
Dla mnie dziewczyna powinna byc ladna, jednak powinna miec to cos wewnatrz co trzymalo by mnie przy niej do konca zycia. Powinnismy miec wiele wspolnych cech, tematow itd. Trzeba szukac kogos podobnego charakterem do siebie.

Old Post 21-01-2002 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
WOBEC

ULZYLO?

troche

Old Post 21-01-2002 14:27
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
Nasze zachowanie powinno odpowiadac danej dziewczynie. .

ale nie do przesady, nie mam zamiaru zmieniac swojego charakteru dla kosog, no chyba ze jestem very in love, to juz inna sprawa, wtedy rozne glupoty sie robi,
ale tak to jestesm soba

Old Post 21-01-2002 20:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
no chyba ze jestem very in love, to juz inna sprawa, wtedy rozne glupoty sie robi,
ale tak to jestesm soba

ZimZum

Old Post 21-01-2002 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

zim swoj czlowiek, wie o co biega

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 21-01-2002 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

Old Post 21-01-2002 22:18
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Nasze zachowanie powinno odpowiadac danej dziewczynie. Jesli znamy ja od jakiegos czasu to zapewne znamy jej upodobania, jej zachowanie, reakcje itp. Wtedy jest nam latwiej nawiazac z taka osoba kontakt. Jesli ma poczucie humoru, mozna byc bardziej na luzie, jesli jest powazna to trzeba zachowac powage .
Nie lubie dziewczyn, ktorym imponuje, ze chlopak przeklina, pali fajki, pije alkohol itp. Znaczyc to moze ze ona tez to lubi i reszte zycie chciala by z nim spedzic pijac, palac, ogolnie marnujac sobie zycie. Zyciem trzeba sie cieszyc, poki mozna. Wydaje mi sie ze nie mozna imponowac dziewczynie, idac ulica z fajka i przklinajac na prawo i lewo. To nie o to chdozi, ona musi mnie polubic za to kim jestem, co robie, czym sie itneresuje itd.
Dla mnie dziewczyna powinna byc ladna, jednak powinna miec to cos wewnatrz co trzymalo by mnie przy niej do konca zycia. Powinnismy miec wiele wspolnych cech, tematow itd. Trzeba szukac kogos podobnego charakterem do siebie.

krypton mamy identyczny tok rozumowania(przynajmniej w tym temacie)

masz u mnie 4

Old Post 22-01-2002 11:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

co do podejscia do dziewczyn to czy zdarzylo wam sie kiedy s przepuscic zajebista okazje
taka ze wiece ze zmarnowaliscie sobie jedna szanse na milion i ze moze juz nigdy nie traficie na cos tak wspanialego?
mi sie to niestety zdarzylo
z jednej strony ba rdzo zaluje a z drugiej... jednak sie czegos nauczuylem...
pojolem ze trzeba byc otwartym ze nalezy rozmawiac z ludzmi nawet jesli to oznacza odtrzucenie
tak wiec radze wam nie popelniajce tego bledu co ja kiedys
jesli widzicie dziewczyne ktora wam sie podoba to sprobujcie
moze i was odrzuci ale nie bedziecie zalowac do konca zycia ze przepusciliscie okazje...

Old Post 22-01-2002 11:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite

krypton mamy identyczny tok rozumowania(przynajmniej w tym temacie)

masz u mnie 4

ty u mnie tez

Old Post 22-01-2002 13:28
deathcrush
łobuz

przeczytalem wszystkie wypowiedzi w tym topiku (co w przypadku powaznych dyskusji mi sie raczej nie zdarza).

wlasciwie dyskusja prowadzi do niczego, bo wszyscy w ten czy inny sposob stwierdzacie ze nie mozna ludzi oceniac po wygladzie, tylko trzeba poznac ich charakter , ale z drugiej strony skad mozna wiedziec jaki charakter ma ta osoba, skoro ledwo ja poznalismy?...

poza tym nikt mi nie wmowi, ze zawsze i w 100% kieruje sie zasada, ze charakter jest wazniejszy od wygladu. gadka-szmatka i rozsadne slowa to jedno, a ludzka natura i dazenie do tego co ladne i przyciaga wzrok, to drugie... nawet jesli sie bedziecie zapierac...

howgh

Old Post 22-01-2002 23:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

true true

ale nie zgadzam sie z opinia ze dyskusje do niczego nie prowadza musze powiedziec ze zawsze cos wyciagamy z takiej dyslkusji. ludzie na siebie wzajemnie oddzialywuja m.in. przez taka rozmowe. mam nadzieje ze wyjdzie mi to na dobre

Old Post 23-01-2002 02:55
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
true true

ale nie zgadzam sie z opinia ze dyskusje do niczego nie prowadza musze powiedziec ze zawsze cos wyciagamy z takiej dyslkusji. ludzie na siebie wzajemnie oddzialywuja m.in. przez taka rozmowe. mam nadzieje ze wyjdzie mi to na dobre

Z kazdej, nawet pozornie bezsensownej dyskusji mozna wyciagnac ciekawe wnioski. Najlepiej o tym wiedza Ci, ktorzy maja bogate doswiadczenia

Old Post 23-01-2002 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

o nie. z kazdej dyskusji, w ktorej sa rozne zdania ... a w tej - kazdy przyznaje racje poprzednikowi... wnioskow razcej z takiej rozmowy nie mozna wyciagnac, skoro wszyscy sie ze soba zgadzaja?

( IMHO )

Old Post 23-01-2002 22:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Jeśli już o ocenianiu na podstawie wyglądu mowa, to bądźcie uczciwi i przyznajcie się, że widząc pierwszy raz jakąś dziewczynę to jednak zwracacie uwagę na jej wygląd.
Z pośród podanych niżej sylwetek ja np. preferuję te o numerach: 7, 1 i 3

1. (o)(o) perfect breasts
2. ( + )( + ) fake silicone breasts
3. (*)(*) high nipple breasts
4. (@)(@) big nipple breasts
5. o o a cups
6. { O }{ O } d cups
7. (oYo) wonder bra breasts
8. ( ^ )( ^ ) cold breasts
9. (o)(O) lopsided breasts
10. (Q)(O) pierced breasts
11. (p)(p) breasts with tassled pasties
12. \o/\o/ Grandma's breasts
13. ( - )( - ) flat against the shower door breasts
14. |oo| android breasts

P.S. Całkiem niezły ten mój 400-y post

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 24-01-2002 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja 1 i 7

Old Post 24-01-2002 12:29
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

takze 1 i 7

Old Post 24-01-2002 21:57
astral
księciunio [ownz]

IMHO to 1 i eee... aaa... 7!

A tak na temat (chyba) to jak widzę dziewczynę wymalowaną jak barbie w różowym wdzianku i na żelazkach (takie buty z wielką podeszwą co to niby modne są) to aż mnie krew zalewa. I kto tu mówi, że nie ocenia się ludzi po wyglądzie, ja do takiej za Chiny bym nie startował.

Old Post 24-01-2002 22:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Czemu nie wybieracie 12?

Old Post 25-01-2002 00:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Czemu nie wybieracie 12?

tego nie trzeba wybierać
przyjdzie samo z czasem

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 25-01-2002 10:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Czemu nie wybieracie 12?

ja wybieram saari

Old Post 25-01-2002 10:56
deathcrush
łobuz

quote:

ja wybieram saari

poczekaj na odpowiedz Saari...

a w temacie:
13 odpowiadaja mi najbardziej...

Old Post 25-01-2002 23:36
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

15

Old Post 25-01-2002 23:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:

ja wybieram saari

Krypton - tym razem bede tolerancyjna - rozwin temat bo moze sie zle zrozumielismy a nie chce robic pasqdnej riposty jesli to tylko misunderstunding ....

Old Post 25-01-2002 23:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Hmmm... Zacznijmy od poczatku... Wogole nikt nie ma prawa oceniac nikogo, czy to zachowania, postepowania, czy decyzji. Nastepnie nazwijcie mnie ignorantem, ale ja poznaja sie na ludzich po ich wygladzia, ale nie w sensie cech nadanych przez sama matke narute, tylko nadanych przez samych siebie, czyli tatulaze, kolczyki, buty, spodnie itp. Do czego moze to prowadzic? Przez ubior, przez to w jaki sposob sie ubieramy wyrazamy kim jestesmy, ale z drugiej strony nie wolno nabirac z tego tytulu jakich kolwiek uprzedzen. Powiedzmy, ze mam jakies pojecia o czlowieku. Jakiej muzyki slucha, co lubi, jakie kolory itp. Tak samo z gestykulacja oraz innym takimi. =] Moze i jest to troszke krotkowzroczne, ale, jak mowilem, nie mozna nabierac uprzedzen. Ja kiedy dokonalem pierwszych ogledzin podchodze i sprawdzam czy moje spostrzezenia sie sprawdzily. Inna sprawa, ktos powiedzial, chyba Saari, ze najlepiej jej sie poznaje ludzie przez IRC, bo tam jestesmy tylko literkami... Z doswiadczenia wiem, ze ludzie z IRC potrafia byc bardzo obludni. Nie tyczy sie to wszyskich, ale mam zle wspomienia... Np: Fajna dziewczyna okazuja sie oblesnym kolega z klasy, ktory postanowil sobie pozartowac or smg. I jeszcze cos... Nie podoba mi sie potraktowanie w tym topicku kobiet jak towar. Chodzi mi o te piersi. Co to kurde sklep, ze sobie wybrac mozna? Kazda ma takie jakie ma i nie powino miec to zadnego znaczenia, chyba, ze piewsze co robicie to gapicie sie na cycki, a potem na nogi, potem na brzuch i wkoncu na twarz... Nie lubie czegos takie... Jak by to jeszcze pomiechac (temat) to by mozna bylo udowodnic, ze sami siebie okreslacie jako towar, ale to chyba proste i nie musze tlumaczyc.

Old Post 25-01-2002 23:55
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
(dlugo, madrze i sensownie o ubiorze, kolczykach, piersiach i towarach :S )

no owszem, ale przeciez z tymi biustami to byl tylko zart. wiadomo ze wiekoszosc facetow jest na tyle rozgarnieta ( ) ze po samym ksztalcie i wielkosci piersi nie ocenia kobiety.
biust to tylko dodatek (ale jaki mily! ) do calosci kobiety

natomiast z tym ubiorem itd to nie tak do konca, wtedy byloby tylko 10-15 typow ludzi (wraz z... nazwijmy to - mutacjami)
dwje ludzi wygladajacych wlasciwie identycznie moze miec skrajnie rozne charaktery...

ale ogolnie respect za ten txt....

Old Post 26-01-2002 00:02
kag
fenix

witam w tym jakze wspanialym topicu
ale co do tego rozpoznania po ubiorze to mam watpliwosci dochodzace az do fatal error - co z ludzmi ktorzy ubieraja sie roznie - a znam takich, jakbym mial tak oceniac to mi sie ilosc znajomych dubluje druga sprawa - a jak sie ktos ubiera standardowo [ powiedzmy - zadnych tatuazy, kolczykow, lancuchow, etc - frsh&clean prosto z fabryki ] to co z nim ? enigma ?

Old Post 26-01-2002 00:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:12.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions