Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > grafika ...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
lenar
Madafaka

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos

Posluchaj ,cos ci powiem chlopczyku w drucianych okularkach.
Jak kisisz dupe w domu zamiast isc na panienki czy na pifko do knajpy z kumplami ktorych pewnie i tak zbyt wielu nie masz ,to patrzysz w ten zasrany monitorek 24/h na zmiane sie masturbujac wiec sie nie dziw ze jestes taki obeznany młokosie.
Tak nawiasem mowiac to patrzac na twoja postac w filmie slizg 2 to az sie boje wlaczac pcta ......Hmmm wzrost 180 na 40 kg wagi?? (nie zebym urazal tu anorektykof czy cos)Taak poztym to polecam ci zaje.bisty tonik do oczyszczania tfej facjaty -tyle zaj.ebistych ropniakow na buzce to jeszcze niewidzilem-albo nie zagraj moze w q3 to same zejda lub zrob sobie kompleks z Mx'a i poprzegladaj pare www.Aha naprawde nie przejmuj sie tym ze nie masz akceptacji wsrod kolegow i kolezanek....przeciez masz swojego q3 i stalke w domku,no i zajebiste nagrody sponsorjesz .
Aczkolwiek nie zapominajmy o tym iz lenar planuje (hmm od jakis dwoch lat ale planuje ) stac sie kims wyjebiscie dobrym w q3 wiec uporczywie trenuje i jak narazie nie ma czasu na tego typu rzeczy by napisac madra rade..z drugiej strony moze staras
z sie w jakis sposob pozyskac uznanie na boardzie, ale z ciebie cfaniaczek jesus.Z drugiej strony wielkie dzieks-bynajmniej rzadziej wlaczam pc gdyz na tapete dalem sobie skrina z twoja osobka slizg_the_movie.. hmm moze tak na sprzecie sie nieznam jak ty ale troszku fotoszopa sie nauczylem.... hm co powiesz na maly toplesss w twoim wykonaniu? a moze by tak na skrin miesiaca mastahu??? ehhh oszczedze ,znowuz bys sie kolejnych kompleksow nabawil i jescze bardziej bys sie zaszyl w swoim pokoiku utwierdzajac sie w przekonaniu iz i tak wszyscy cie szanuja a twoi kumple z interka zawsze beda przy tobie -buhahahhh
reasumujac me wywody.......jestes najwieksza ciotą jaka kiedykolwiek widzialem.
Pa lenarku ,aha nie zapomnij sie zmasturbowac po przeczytaniu tego textu i wlaczyc q3 na rozluznienie.....

hmm...dobre aha i nie denrwuj sie tak bo nie urosiniesz

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-01-2002 17:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lenar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lenar Znajdź więcej post'ów przez  lenar Dodaj lenar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lenar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lenar
Madafaka

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

o co ciebie leni idzie?

demarcos:

ta...

Old Post 23-01-2002 17:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lenar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lenar Znajdź więcej post'ów przez  lenar Dodaj lenar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lenar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
Napisane oryginalnie przez lenar

hmm...dobre aha i nie denrwuj sie tak bo nie urosiniesz

dobrze kotku.....jeszcze jakies sugestie?
nie? to odmaszerowac...( i ropniaki wylecz )

Old Post 23-01-2002 17:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
No to się dowiedziałaś, wszyscy się dowiedzieliśmy - co demarcos myśli o lenarze...

nie tylko on...wszyscy tak o nim mysla...zapytaj kogo chcesz

Old Post 23-01-2002 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GoRRe
Training (Enforcer)

Talking ale...

quote:
Napisane oryginalnie przez b1n1o
Demarcos daj link do filmu ze Slizgu . Z góry Dziękówa . A pozatym niezły tekst haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaa

Ale post, całe 4um się rozjechało

Old Post 23-01-2002 19:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GoRRe Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GoRRe Znajdź więcej post'ów przez  GoRRe Dodaj GoRRe do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GoRRe prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

Re: ale...

quote:
Napisane oryginalnie przez GoRRe

Ale post, całe 4um się rozjechało

infi swojego czasu slynal z takich postow

Old Post 23-01-2002 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
++]Ac1D[++
Combat (Death Knight)

hmm.... jestem tu nowy i ,lenara nieznam ale może mi ktoś wyjaśnić za co go tak lubicie

Old Post 23-01-2002 20:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ++]Ac1D[++ Znajdź więcej post'ów przez  ++]Ac1D[++ Dodaj ++]Ac1D[++ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ++]Ac1D[++ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

a co juz nie slyne?

Old Post 23-01-2002 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lenar
Madafaka

na powarznie...

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos

dobrze kotku.....jeszcze jakies sugestie?
nie? to odmaszerowac...( i ropniaki wylecz )

heh czlowieku mysilisz ze jak cos napiszesz na mnie i wogule sie powysimewasz to mi sie cos satnie... tracisz tylko czas nawet zemnom nie gadles w realu wiec nie wiesz jaki jestem... zresztom nie widzisz ze ja na was leje cieplym moczem czasami se cos napisze zeby sie posmiac z waszych czesto zajebisice smiesznych odpowedzi... W sumie musisz byc nawet wporzo koles jak takie txt rzucasz ale masz za bujnom wyobrazinie "ropniaki?...& 2 lata grania w q3 lul & szukanie kolegu..."
nie wiem jak ty ale ja nie traktuje tego wogule powarznie i nie mam zamiaru sie martwic jak krg kiedys, co powiecie... dobrze ze ja i on jak i wielu innych normalnych(no nie wiem ) ludzi kturzy lubiom poprostu w wolnym czasie popykac sobie w q3 zrozumialo ze nie ma co sie zajmowac jałowymi dyskusjami netowymi (czatowymi, boardowymi itp.) jak jest tyle rzeczy do zrobienia w zyciu realnym! Ja komputer traktuje jak rzecz do wykrzystania "zabawke" i jesili chce cos zrobic to to robie, nie mam czasu na tumaczenia... to tylko czysty fun i nic wiencej. Nie czuje takich akcji(czyt.nie rozumiem was poprostu) jak poznanie przyjaciela na necie (czaty, boardy itp.) jak i przciez tylu ludzi otacza nas kazdego dnia! to po co? sie pchac w jakies niewiadome znjaomsci... oczywiscie som wyjontki i kazdy moze sobie znajdzie jakiegos kumpla- qoourcze po co?. Ale board to jusz wogule sie do tego "chyba?" nie nadaje... mysilem ze zostal stworzony do pomagnia, informownia graczy ciekawch dyskusji na temat q3 a nie wzajmnego wyzwania sie... a tu jak sie tylko o cos zapyta to zostaje bez odpowiedzi albo zwyzwany lub prostu slynne solowa oxygena-sorry brachu? naucz sie sam do tego potrzbne sa lata treningu... tak mnie to wsztsko rozbawilo ze bylem ciekaw do czego jestescie zdolni... co mi wyszlo zadko mozna znlesc cos ciekawgo do poczytania,lubice dyskusje typu co jest bardziej sux-ulubione slowo boardowicza? a co mnie wqurzyko czekawie zapidacjocy sie topic o filmie o q3 zostal zmkaninty to bylo narwde simeszne po drugi chentnir bym zobaczy kogo np:gazi obstawi by w rolach wojownikuw areny(saari=klesk no wresicie sie rozumiemy )... dlatego to jest jeden z ostatnich postuw jaki tu pisze no cos tam skorbne chce miec 100

PS.Jak by co to oprucz oaru osub ni znam was wienc ani nic do was nie mam ani nie traktuje was powarznie wienc jesili wy mnie nie znace to moja radom jest zebyscie tak robile aczkolwiek to jusz wasza sprawa...
PS2.Ktos sie zakchoal cos teges najbliszye spotkanie w ralu zpraszam finały hum!
PS3.Chece cie mi dac pieniadze zebym jusz nic wiencej nie pisal/wiencej pisal ? najbilszy kontakt finaly hum!
PS4.Pewnie/napewno? mnie zwyzwacie ciekaw tylko co wymsilicie...

Old Post 23-01-2002 22:20
Infinite
nieszczesliwie zakochany

no comment

Old Post 23-01-2002 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

lenar **** teraz to zes przegial...

JAK NIE PISZESZ NA BOARDACH TO PO KIEGO TU WCHODZISZ I TO TY SIE NABIJASZ Z INNYCH. a to ze inni ciebie nie lubia to sie wcale nie dziwie. i jak masz zamiar takie durne posty pisac to tak jak mowisz, lepiej wogole nie wchodz.

po drugie tak jak podkresliles nie znasz tutaj wielu osob wiec nie wystawiaj im opinii

po 3 pisz tak zeby mozna bylo zrozumiec

po 4 tutaj zawsze ktos odpowie na kazde pytanie wiec nie mow ze od razu bluzgaja

po 5 nastepny fan kroga

Old Post 23-01-2002 23:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

no co krg to moj idol
ze tez jeszcze nie wzielem od niego autografu

moze powinien zmienic xyve na Maciej "enriqe" Wasyluk? cio?

Old Post 23-01-2002 23:51
lenar
Madafaka

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
lenar **** teraz to zes przegial...

JAK NIE PISZESZ NA BOARDACH TO PO KIEGO TU WCHODZISZ I TO TY SIE NABIJASZ Z INNYCH. a to ze inni ciebie nie lubia to sie wcale nie dziwie. i jak masz zamiar takie durne posty pisac to tak jak mowisz, lepiej wogole nie wchodz.

po drugie tak jak podkresliles nie znasz tutaj wielu osob wiec nie wystawiaj im opinii

po 3 pisz tak zeby mozna bylo zrozumiec

po 4 tutaj zawsze ktos odpowie na kazde pytanie wiec nie mow ze od razu bluzgaja

po 5 nastepny fan kroga

No poto tu wchodze zeby sie posimac i rozluzinc no i jestem ciekaw co odpiszecie(nie powiem czasami nawet bylo fajnie )... aha no wlasnie nie znam tu 90% ludu i nie wystawiam o was opini tylko moowie jakie robicie na mnie wrazenie . Fan krg hmm no w miare spoko gosicu ale do fana to mi jeszcze daleko ...

Old Post 24-01-2002 00:38
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
Napisane oryginalnie przez lenar

No poto tu wchodze zeby sie posimac i rozluzinc no i jestem

wiesz, co do rozluznienia to alternatywe juz ci podalem wiec nie ma potrzeby tu wchodzic
pap

Old Post 24-01-2002 07:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Lenar -> może byś tak uzasadnił swoją wypowiedź odnośnie kart graficznych? Jak sam pisałeś board służy do wymiany informacji. Przestań więć chrzanić tylko powiedz czemu rady udzielane Saari były złe?
P.S. Tylko jak już napiszesz tę odpowiedź to daj mamie, tacie lub komuś innemu do sprawdzenia by można było to zrozumieć bo strasznie wyrazy przekręcasz

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 24-01-2002 08:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

czy muwienie ze ludzie na boardzie sie nie znaja na kompach to jest poprostu wypowiedzenie wrazenia jakie "my" robimy na tobie (no to jest w pewnym sesie glupia "bluzga" ...
wczesniej ten topic byl normalnie rozpatrywany i ludzie eh "pomagali" saari w sprawie tych kart graficznych.

a po drugie : to od twojego posta ta "kłutnia" się zaczela.
dziękuję.

Old Post 24-01-2002 09:14
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

wiecie po porostu go zignroujcie
tak bedzie lepiej dla niego i dla waszego brzucha

/callvote ignore lenar

Old Post 24-01-2002 09:26
H:Rotgar
Solid Snake

Question :-)

ad.1 Heh ale dysputa sie wywiazała :-) W sumie to może ktoś mi objaśnic, co takiego lenar zrobił??? Jestem ciekaw
ad.2 Saari w sumie to widze ze jestes w zbyt goracej wodzie kapana...GF 2 MX 200 i jush chce sprzedawac...spoko, ja bym radzil najpierw wymienic procka, bo tak naprawde to nic nie zobaczysz prawie zmiany bez mocnego Athlona ( P IV suxx )
Albo mam lepsze wyjscie: przespaceruj sie do empiku idz na 3 pieterko popros Tomka o pomoc...ale bedzie zdziwko

Old Post 24-01-2002 09:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil H:Rotgar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do H:Rotgar Znajdź więcej post'ów przez  H:Rotgar Dodaj H:Rotgar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać H:Rotgar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:11.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions