na powarznie...
quote: Napisane oryginalnie przez demarcos
dobrze kotku.....jeszcze jakies sugestie?
nie? to odmaszerowac...( i ropniaki wylecz )
heh czlowieku mysilisz ze jak cos napiszesz na mnie i wogule sie powysimewasz to mi sie cos satnie... tracisz tylko czas nawet zemnom nie gadles w realu wiec nie wiesz jaki jestem... zresztom nie widzisz ze ja na was leje cieplym moczem czasami se cos napisze zeby sie posmiac z waszych czesto zajebisice smiesznych odpowedzi... W sumie musisz byc nawet wporzo koles jak takie txt rzucasz ale masz za bujnom wyobrazinie "ropniaki?...& 2 lata grania w q3 lul & szukanie kolegu ..."
nie wiem jak ty ale ja nie traktuje tego wogule powarznie i nie mam zamiaru sie martwic jak krg kiedys, co powiecie... dobrze ze ja i on jak i wielu innych normalnych(no nie wiem ) ludzi kturzy lubiom poprostu w wolnym czasie popykac sobie w q3 zrozumialo ze nie ma co sie zajmowac jałowymi dyskusjami netowymi (czatowymi, boardowymi itp.) jak jest tyle rzeczy do zrobienia w zyciu realnym! Ja komputer traktuje jak rzecz do wykrzystania "zabawke" i jesili chce cos zrobic to to robie, nie mam czasu na tumaczenia... to tylko czysty fun i nic wiencej. Nie czuje takich akcji(czyt.nie rozumiem was poprostu) jak poznanie przyjaciela na necie (czaty, boardy itp.) jak i przciez tylu ludzi otacza nas kazdego dnia! to po co? sie pchac w jakies niewiadome znjaomsci... oczywiscie som wyjontki i kazdy moze sobie znajdzie jakiegos kumpla- qoourcze po co?. Ale board to jusz wogule sie do tego "chyba?" nie nadaje... mysilem ze zostal stworzony do pomagnia, informownia graczy ciekawch dyskusji na temat q3 a nie wzajmnego wyzwania sie... a tu jak sie tylko o cos zapyta to zostaje bez odpowiedzi albo zwyzwany lub prostu slynne solowa oxygena-sorry brachu ? naucz sie sam do tego potrzbne sa lata treningu... tak mnie to wsztsko rozbawilo ze bylem ciekaw do czego jestescie zdolni... co mi wyszlo zadko mozna znlesc cos ciekawgo do poczytania,lubice dyskusje typu co jest bardziej sux-ulubione slowo boardowicza? a co mnie wqurzyko czekawie zapidacjocy sie topic o filmie o q3 zostal zmkaninty to bylo narwde simeszne po drugi chentnir bym zobaczy kogo np:gazi obstawi by w rolach wojownikuw areny(saari=klesk no wresicie sie rozumiemy )... dlatego to jest jeden z ostatnich postuw jaki tu pisze no cos tam skorbne chce miec 100 
PS.Jak by co to oprucz oaru osub ni znam was wienc ani nic do was nie mam ani nie traktuje was powarznie wienc jesili wy mnie nie znace to moja radom jest zebyscie tak robile aczkolwiek to jusz wasza sprawa...
PS2.Ktos sie zakchoal cos teges najbliszye spotkanie w ralu zpraszam finały hum!
PS3.Chece cie mi dac pieniadze zebym jusz nic wiencej nie pisal/wiencej pisal ? najbilszy kontakt finaly hum!
PS4.Pewnie/napewno? mnie zwyzwacie ciekaw tylko co wymsilicie...