Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > początkujący counter strike'owiec
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ha3m

Re: początkujący counter strike'owiec

quote:
Napisane oryginalnie przez ereaser
yyy...siemanko wszystkim jestem nowym graczem cs,gram tagże w q3,dziwne co?A no sam sie dziwie ale te obie gierki podobają mi sie tak samo tylko że jedną z nich znam bardziej(znaczy sie configi rużne takie)mianowicie chodzi tu o q3,w cs'a zaczołem grac dopiero niedawno i BARDZO mi sie spodobała ta giera (poprostu wymiata) i chciałbym własnie sie was spytac czy w cs'ie można nagrywac demka tak jak w q3 i czy moglibyscie mi podżucic swuj cfg jesli wogule można posiadac cfg w cs'ie
wiem wiem głupio gadam ale jestem tu dopiero początkujący,znaczy sie zielony i prosiłbym o pomoc z waszej strony w wprowadzeniu mnie w spaniały swiat cs'a
zgury dziekuje

przede wszystkim - odzwiedzaj codziennie http://cs.fpp.pl
BO TEN SERWIS PO PROSTU RZĄDZI!

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-02-2002 15:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Elmin
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
...hehe i obowiazkowo obok "forgivetk" musi byc "SORRY ZA TK!!!"...

Co to jest ten TK?
Pozdrawiam
Konrad Pekala (aka Elmin PL na serwerach Q3...)

Old Post 17-03-2002 21:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

TeamKiller taki co swoich zabija

Old Post 17-03-2002 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Re: Re: początkujący counter strike'owiec

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m

ktos cie wprowadzil w blad, ten serwis sux0rz

Old Post 18-03-2002 06:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Back

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
witam
chcialem tylko napisac ze ja gram: w q3, tfc, cs, hl, sof, ut, red alert 1 i 2, earth 2150, f-16 agresor, f-22 raptor, gta 1, 2 i londyn, the sims, nascar, f-1 itd., itp., etc. wszystkie gry mi sie podobaja ale nie sadze zeby to bylo dziwne (chyba)
pozdrawiam

To graj dalej....

Old Post 22-03-2002 09:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Back Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Back Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Back Dodaj [FPP]Back do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Back prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

Re: Re: Re: początkujący counter strike'owiec

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

ktos cie wprowadzil w blad, ten serwis sux0rz

pier***isz glupoty....

Old Post 22-03-2002 11:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Re: Re: początkujący counter strike'owiec

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m

No ba . Hej, pijcie mleko hej! .

Początkujący CS'owiec = kolejny maniak .

Old Post 22-03-2002 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AMDom®
hands up u bitch !

cfg , niiieeeeeeeeeeee , wsytdze sie
mam tam chity

Old Post 22-03-2002 21:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AMDom® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AMDom® Znajdź więcej post'ów przez  AMDom® Dodaj AMDom® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AMDom® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez AMDom®
cfg , niiieeeeeeeeeeee , wsytdze sie
mam tam chity

ja kiedys mialem twoje cfg z xitu ale teraz stare jest chyba juz... bo to z 8-9 miechow bedzie.

Old Post 22-03-2002 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AMDom®
hands up u bitch !

Uuuuuuuuu tamto cfg to przedpotopowe

Old Post 22-03-2002 21:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AMDom® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AMDom® Znajdź więcej post'ów przez  AMDom® Dodaj AMDom® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AMDom® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:28.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions