Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > kochajacy inaczej
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez ceK4.3Rm4C
Zreszta przeczytaj inne moje posty z tego topica, to zrozumiesz, że przyznałem się do błędu.
KonieC.

Gwoli ścisłości - przyznałeś się i przeprosiłeś za coś zupełnie innego. I chwała Ci za to... Ale z tą chorobą, to Ty wypaliłeś...

Po edycji:
I qrcze doszło do tego, że zamiast wpłynąć na zamknięcie tematu rozwinąłem go na drugą stronę

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-02-2002 17:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]3Rm4C
the Reaper

Smile prośba :)

Przedstawiam wniosek o jak najszybszym zamknięciu tematu.
Do rozważenia w trybie natychmiastowym.

Old Post 15-02-2002 18:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]3Rm4C Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]3Rm4C Dodaj [FPP]3Rm4C do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez ceK4.3Rm4C
Przypominam, forum nazywa sie "o niczym konkretnym"
Więc chyba wolno mi cos powiedziec.

mimo ze to offtopic niektore opinie nie sa akceptowane - w szczegolnosci dyskryminowanie innych na podstawie ich rasy, narodowosci czy orientacji seksualnej

you accept (reject, respect);

Old Post 15-02-2002 19:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]3Rm4C
the Reaper

Smile

OK. Zrozumiałem. It's my fault.

Old Post 15-02-2002 19:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]3Rm4C Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]3Rm4C Dodaj [FPP]3Rm4C do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE

Ten samo owoc milosci czasem laduje na smierniku... Kto to robi? Homoseksualisci czy heteroseksualisci?

Ta, ale jaki jest stosunek par facet/baba do facet/facet ? Gdyby bylo wiecej par facet/facet to by jeszcze wiecej dzieciakow ladowalo w smietnikach imo

btw. po co zamykac temat, moze pozniej ktos cos nowego dopowie?

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 15-02-2002 20:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]3Rm4C
the Reaper

Talking

Hehe, i tym samym wywoła kolejną "burzę" poglądów??

Old Post 15-02-2002 20:12
[FPP]3Rm4C
the Reaper

jednak zamknijmy

Old Post 15-02-2002 20:15
bizonek
def

Ja tam takie parki toleruje, ale mi, tak samo jak dla tramwaja, nóż się otwiera w kieszeni....
A co do posiadania dzieci przez takie parki, to już przesada, i to ostra.

Old Post 15-02-2002 20:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

mi tam oni nie przeszkadzaja
byle bym nie mial z nimi klopotow to moga sobie zyc

Old Post 15-02-2002 20:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]3Rm4C
the Reaper

Smile

Bison brawa!

quote:
Napisane oryginalnie przez bisonek

No coz, jak widzimy ludzka psychika nie zna granic.

Old Post 15-02-2002 20:24
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez bisonek
Ja tam takie parki toleruje, ale mi, tak samo jak dla tramwaja, nóż się otwiera w kieszeni....

Zgadzam sie w 100% - niech sobie beda (choc widok takiej parki wzbodza we mnie obrzydzenie), a adopcja dla takich jest calkowicie niedopuszczalna!

Old Post 15-02-2002 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Jak dla mnie temat ten jewst strasznie kontrowersyjny i nie jestem w stanie stwierdzic co trzeba w zwiazku z tym zrobic.

Z jednej strony jestem calkowicie i absolutnie przeciwna zjawisku takiemu jak homoseksualizm i to nie tylko u facetow (jak ktos zacznie *******ic o tym ze dwie kobiety to cos ladnego to zamorduje na miejscu). To jest pasqdne, niezgodne z natura i calkowicie nienaturalne. Az boje sie na mysl ze mogliby cos takiego uznac za normalne.. widzielibysmy calujace sie takie parki na codzien - jak dla mnie

Z drugiej jednak strony rozsadek mi mowi jedno - co z tymi biednymi normalnymi ludzmi ktorzy zyja w niewiedzy... duzo jest par w ktorych jedna strona jest oszukiwana przez druga... Kiedy f.ex zona siedzi z dziecmi w domu a tymczasem maz zabawia sie z kolega... nie chcialabym byc na miejscu takiej osoby...

Najchetniej wsadzilabym takich w rakiete kosmiczna i niech spier... stad jak najdalej ...

Old Post 15-02-2002 22:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]3Rm4C
the Reaper

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Najchetniej wsadzilabym takich w rakiete kosmiczna i niech spier... stad jak najdalej ...

LOL, Saari ty to masz texty

Old Post 15-02-2002 22:25
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

no cuz jesli mowa o parach facet/facet to nie mam nic przeciwko O ILE są z dala odemnie

jestem tylko ciekaw jakie byly by uwagi jesli mowa byla by o parach kobiet
mam dziwne przeczycie ze opinia byla by troche łagodnieisza

Old Post 15-02-2002 22:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]3Rm4C
the Reaper

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ
jestem tylko ciekaw jakie byly by uwagi jesli mowa byla by o parach kobiet
mam dziwne przeczycie ze opinia byla by troche łagodnieisza

HEHe ciapeq, nie ty jeden masz takie przeczucie

Old Post 15-02-2002 22:41
[FPP]3Rm4C
the Reaper

Talking zdziwienie:)

Dziwi mnie tylko, czemu ash tylu ludzi zainteresowało się tym tematem

Old Post 15-02-2002 22:44
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

moae dlatego ze to cos nowego
dyskusje o dresach są juz nie"smaczne"i nudne

Old Post 15-02-2002 22:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]3Rm4C
the Reaper

Smile hmm

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ
moae dlatego ze to cos nowego
dyskusje o dresach są juz nie"smaczne"i nudne

Imo prawda, ale może powinniśmy poszukac tematow o tzw "głębszej treści" ???
Jak myslicie?

Old Post 15-02-2002 22:50
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

wracajac do tematu, moj nauczyciel biologi kiedys powiedzial: nie liczy sie plec, licza sie uczucia

Old Post 15-02-2002 22:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]3Rm4C
the Reaper

Talking

neo...zajebistego masz belfra
Omg ile mozna o tym gadac...

Old Post 15-02-2002 22:59
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

ano
mi sie wydaie ze ten topic jest dosc glembokiei tresci
a w mniemaniu wielu ludzi moze nawet za glemboki, niewygodny i drazliwy
ale trudno sie dziwc te sprawy w naszym kraiu sa ciagle tematem tabu choc teraz wychodzą na światlo dzienne

Old Post 15-02-2002 22:59
[FPP]3Rm4C
the Reaper

Red face

Wiesz...szczerze ci powiem, że topicow związanych z homoseksualizmem mam po prostu dość

Old Post 15-02-2002 23:10
deathcrush
łobuz

racja. to jest po prostu niemaczne... dosyc... to jak topik o gownach czy czyms podobnym... enaf! (c) Tygrysek

Old Post 15-02-2002 23:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

nie czytam borda tak dlugo jak ty a wienc niewiem co bylo wczesniei i nie jestem w stanie powiedziec czy taki topic juz byl
ale to mi chyba inni urzytkownicy wybaczą jesli moie uwagi i sposrzezeni są błendne
bo jesli tak to sory

Old Post 15-02-2002 23:23
Infinite
nieszczesliwie zakochany

sprowadzcie tu lucasa
on pala zadza zamykania topicow i chetnie wyswiadczy wam ta przysluge

Old Post 17-02-2002 12:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
sprowadzcie tu lucasa
on pala (...)

napisales to nieswiadomie, prawda?

Old Post 17-02-2002 23:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja tez sie chce pobawic w zamykanie

Old Post 18-02-2002 01:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:16.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions