Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > c@fe w waszym miescie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

na bocie tez mozna wyrobic sobie "jakiegos tam" skilla ale do pewnego stopnia, pozniej to juz tylko ćwiczenie aima

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-03-2002 16:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

nie tylko aima...

Old Post 05-03-2002 18:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

czy ja wiem czy aima?
bot to w końcu program który zazwyczaj chodzi podobnie.
ustawisz się w dobry miejscu i frag twój.
a co jeszcze oprócz aima?

Old Post 05-03-2002 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Goth1c Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Goth1c Znajdź więcej post'ów przez  Goth1c Dodaj Goth1c do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Goth1c prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Goth1c
ostatnio widziałem w cafee goscia który grał sobie z botami a miał w cafee neta (stałe)
tego nie kapuje.
przecież w necie rośnie skill

Może to taka cafe jak jedna w Ursusie. Wchodzę i pytam: "macie qIIIa?" Mamy. "A jakie macie łącze?" 128kb/s "To ta cafe na SDI chodzi?" Nie, mamy łącze stałe. "A jakie są pingi przy grze?" Nie wiem, ale niech pan przyjdzie między 18 a 19 bo wtedy przychodzą czasem grać w quake'a na lanie.

No i byłem dwa dni temu w tej cafe, ale jakoś żadnego gracza nie widziałem (a jest tam 6 lub 7 kompów, więc można to szybko sprawdzić).
Zdesperowany postanowiłem pograć przez net mając gdzieś wielkość wartości ping'a. Mówię do gościa, że chce sprawdzić jak będzie się grało przez sieć. Facet pokazuje gdzie jest zainstalowany quake, odpalam i....... oczom moim ukazała się czysta instalka bez żadnych patchy (nawet 1.17 nie było). Pytam zatem "czy są jakieś inne kompy z zainstalowanymi lub ściągniętymi patchami"? Nie, na wszystkich jest to samo.
"To jak grają tutaj po lanie? Bez żadnych patchy?" Tak, zawsze grali na tym i nikt nigdy nic nie ściągał
Przypominając sobie opowieść sweepera na bordzie lub serwisie q3 o jego przygodach w cafe wyszedłem z uśmiechem na ustach do domu.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 06-03-2002 08:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

bobek a co jeszcze oprocz aima mozna na biednych bociorach wycwiczyc, moze unikanie trafien z raila . mozna ofkoz wycwiczyc jeszcze unikania rakiet, plasmy itp ale chyba nic wiecej

Old Post 06-03-2002 08:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Goth1c
CPMA "4 fun" player

Unhappy

ja ostatnio miałem podobną sytuację jak Sweep.
tylko mi się nie udało w spokoju opóścić cafee tylko dostałem.
co prawda nie mocno
czemu? bo zainstalowałem nowego pr i na pulpicie zrobiłem skrtó żeby odrazu odpalał się cpm a goście nie umieli tego wyłączyć

Old Post 06-03-2002 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Goth1c Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Goth1c Znajdź więcej post'ów przez  Goth1c Dodaj Goth1c do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Goth1c prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

troleczq - mozna sie nauczyc uniakania rejla ktury cie trafi albo rakiety kitra cie trafi miendzy oczy hi i to wszytko ALE to nie jest aim

Goth1c - ULTRA - LOL !!!

Old Post 06-03-2002 17:34
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Byłem wczoraj w Krakowskiej cafe na Siennej. Ogólne wrażenie - fajna cafe, ale krzesła przy kompach są tak beznadziejne, że do tej pory mnie plery bolą.
A teraz spostrzeżenie ogólne, które tyczy się nie tylko ww. cafe, ale również i innych, w których jest zainstalowane sprytne oprogramowanie do mierzenia czasu użytkowania kompa. Strasznie mnie wkurza, jak muszę płacić za czas instalacji quake'a i ściągania do niego patchy.
Nauczony przykrym doświadczeniem (wczoraj poraz drugi) już nigdy nie pójdę do cafe bez własnej płytki z kompletem patchy i map.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 12-03-2002 08:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
Nauczony przykrym doświadczeniem (wczoraj poraz drugi) już nigdy nie pójdę do cafe bez własnej płytki z kompletem patchy i map.

Takie czasy - czlowiek kiedys nosil tylko config - teraz calego q3...

A jak gra w cpma - to tez full rzeczy trzeba wgrywac...

Old Post 12-03-2002 08:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lucas

Takie czasy - czlowiek kiedys nosil tylko config - teraz calego q3...

A jak gra w cpma - to tez full rzeczy trzeba wgrywac...

Wczoraj grałem w vq3 bo na cpma sprzęt mi się wieszał, a wolałem zacząć grać niż kombinować co z tym zrobić

Old Post 12-03-2002 08:21
ViruS
Training (Enforcer)

Ja tam jush o kafei pisalem w Who is f**** lamer. U mnie kafeja jest jedna i suxxx. Ale skoro jest jedna, to maja p****** monopol na graczy i jak sie chce pyknac duela to trzeba zcierpiec to cholerstwo. (

Old Post 02-04-2002 08:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ViruS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ViruS Znajdź więcej post'ów przez  ViruS Dodaj ViruS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ViruS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

Re: c@fe w waszym miescie

quote:
Napisane oryginalnie przez tRoll_q
Jakie sa najfajniejsze cafe w waszym miescie i ile ich jest. co oferuja - gry, lacze ipt. i oczywiscie czy czesto sa turnieje i czy obsluga zna sie na rzeczy. O i czy dobry poziom gry w q3 (to w koncu najwazniejsze). I najwazniejsze - czy obsluga zna sie na rzeczy (na q3 ofkoz)

A co Tobie do tego

Old Post 03-04-2002 08:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:00.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions