quote: Napisane oryginalnie przez Goth1c
ostatnio widziałem w cafee goscia który grał sobie z botami a miał w cafee neta (stałe)
tego nie kapuje.
przecież w necie rośnie skill
Może to taka cafe jak jedna w Ursusie. Wchodzę i pytam: "macie qIIIa?" Mamy. "A jakie macie łącze?" 128kb/s "To ta cafe na SDI chodzi?" Nie, mamy łącze stałe. "A jakie są pingi przy grze?" Nie wiem, ale niech pan przyjdzie między 18 a 19 bo wtedy przychodzą czasem grać w quake'a na lanie.
No i byłem dwa dni temu w tej cafe, ale jakoś żadnego gracza nie widziałem (a jest tam 6 lub 7 kompów, więc można to szybko sprawdzić).
Zdesperowany postanowiłem pograć przez net mając gdzieś wielkość wartości ping'a. Mówię do gościa, że chce sprawdzić jak będzie się grało przez sieć. Facet pokazuje gdzie jest zainstalowany quake, odpalam i....... oczom moim ukazała się czysta instalka bez żadnych patchy (nawet 1.17 nie było). Pytam zatem "czy są jakieś inne kompy z zainstalowanymi lub ściągniętymi patchami"? Nie, na wszystkich jest to samo.
"To jak grają tutaj po lanie? Bez żadnych patchy?" Tak, zawsze grali na tym i nikt nigdy nic nie ściągał 
Przypominając sobie opowieść sweepera na bordzie lub serwisie q3 o jego przygodach w cafe wyszedłem z uśmiechem na ustach do domu.
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|