Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Mam dosyc tej bandy idiotow. g'bye!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Jeśli to jedyne rozwiązanie... Ale IMHO forum powinno być otwarte dla wszystkich.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-07-2001 11:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mil0sh
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
ja jednak mysle ze autoryzacja przy rejestracji by sie sprzydala...nie bylo by wtedy tyle burakow...i "reszta" nie myslala by o nim w ten sposob w jaki mysla...

ale to delikatnie ujales . Imo wystarczy dawac warningi za kazdy flood, 3 woarningi i ban do konca.

Old Post 06-07-2001 11:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mil0sh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mil0sh Znajdź więcej post'ów przez  Mil0sh Dodaj Mil0sh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mil0sh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

jak bany na autoryzacje to to forum stanie sie dla elity, a tego chyba nie chcemy? Pomysl milosh bardzo mi sie podobal bo daje sense kazdemu na poprawe, ale jak nie chce to nie trzeba mu co 5 min. zwracac uwagi jak to bylo z x-cutem. Jestem za pomyslem z ostrzezeniami!

Old Post 06-07-2001 15:49
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Ilość ostrzeżeń można by wstawić pod xsywą na czerwono...
a można by tesz robić sondy kto odpadnie a kto nie...

Old Post 06-07-2001 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
lc.holy:
jak wspominal speepe

nono...

quote:
lc.holy:
Moim zdaniem najlepeij by bylo jakbyscie usuneli skrypt do liczenia postow...

That's good idea! Ja jestem jak najbardziej za, bo wtedy ludzie nie beda patrzyli z zazdroscia na tego, kto ma wiecej tych postow. Moze nie trzeba az usuwac, wystarczy zeby nie pojawiala sie ilosc tychze przy poscie. Tylko np. w memberliscie (bo kto tam zaglada? ).

quote:
[FPP]czapka:
1. Konto pocztowe za email zostanie usuniete - wymyslimy inna forme przydzielania tych kont.. pewnikiem za "jakosc" nie za "ilosc".

I tu wlasnie przydaloby sie ocenianie userow, o ktora tak czesc osob walczy(lo). Heh, jednak wtedy ludzie mogliby se po znajomosci dawac wysokie noty... A moze tylko moderatorzy (ale nie tylko danego forum,. tylko ogolnie wszyscy) mogliby oceniac?

quote:
2. Zablokowac rejestracje dla wszystkich, wprowadzic weryfikacje.
Coz, to nie zadziala - w takim "podaniu" mozna napisac jedno, a robic potem cos innego.

IMO jednak nie powinno byc czegos takiego. Powody podalem gdzies wyzej. Na demony, po co mamy sie wywyzszac???

Chyba najlepszym sposobem bedzie banowanie flooderow. Czlowiek najlepiej uczy sie na bledach. I na przyklad, daloby sie odblokowac bana takiemu kolesiowi, ale to juz tylko wlasnie poprzez autorke.

BTW: Zauwazyliscie, ze sie chyba ostatnio poprawilo? Przynajmniej w "O niczym..." i w Q3 w tych tematach, do ktorych zagladam.

Old Post 06-07-2001 17:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]aLEczapKA
Jak narazie widzimy kilka rozwiazan problemu "lamerstwa" na boardzie:

4. Wprowadzic wiecej moderatorow - rozwiazanie uwazam, najlepsze.

Nie chcemy zamykac boardu i robic z niego forum tylko dla "elyty", jak zauwazyl Sweeper - kazdy powinien miec szanse sie wypowiedziec, czy zrobi z tego dobry uzytek to jush jego sprawa, sa srodki zeby pozbyc sie natretniakow na stale.

Na q3a - wyataczy nas dwoch - z takimi eksperymentami to gdzie indziej....

Co do elyty to sie zgadzam....

Old Post 06-07-2001 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadBoy
Skilled (Knight)

Ja jestem tu od niedawna, ale powiem, że na początku też mnie zaintrygował ten e-mail(ale posty i tak piszę dla samej satysfakcji ich pisania-rozmowy z innymi maniakami FPP i nie tylko). Ale e-mail 25MB to taki jak mam teraz -ten wystarcza!

Old Post 06-07-2001 21:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadBoy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BadBoy Znajdź więcej post'ów przez  BadBoy Dodaj BadBoy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadBoy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

Na q3a - wyataczy nas dwoch - z takimi eksperymentami to gdzie indziej....

na q3a naszczescie nie ma takich burakow...ale moga sie zdarzyc...

wlasnie przez to ze wszyscy moga pisac na boardzie to cala scena uwaza ten board za lamerski i przychodza na niego tylko zeby sobie poczytac i sie posmiac...

Old Post 07-07-2001 09:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Fuck it. I co z tego? Fuck the scene. Poza tym kogo to wina?

Old Post 07-07-2001 14:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Śmiali się, bo mieli wtyczki u Roos'a... Ale teraz to się skończyło

Old Post 07-07-2001 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

To chyba troche niedoinformowany jestes...

Old Post 07-07-2001 18:05
bLADE
Guest

wale scene... i tak z q3 mam malo wspolnego... jak nie widza jakia tu klima panuje to wiecie co im w co :-P

Old Post 07-07-2001 19:04
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
To chyba troche niedoinformowany jestes...

Mówię o tym, że śmiali się użytkownicy innych board'ów (resetowego), że to lamerski board i każdy może na nim pisać. A na boardzie Reset'u pisali ci, którzy mieli układy z Roos'em. Czy nie tak?

Old Post 07-07-2001 19:28
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

a Sweepowi chodzi o to ze nic sie nie skonczylo bo QOPL odzylo ale na servie gracza

Old Post 07-07-2001 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

A no, chyba że tak. O tym nie słyszałem... Faktyczne, niedoinformowany jestem

Old Post 08-07-2001 12:29
deathcrush
łobuz

milo ze wreszcie komus zaczelo zalezec na "odlamianiu" boarda. najlepszt byl pomysl ze zwiekszeniem ilosci moderatorow.
a jak chodzi ludzi z innych boardow: rzeczywiscie maja do tego boarda stosunek co najmniej krytyczny

Old Post 08-07-2001 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

spoczko, inni padna a my bedziemy istniec

Old Post 09-07-2001 00:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

we will see

Old Post 09-07-2001 05:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DZASKUL
Combat (Death Knight)

quote:

wlasnie przez to ze wszyscy moga pisac na boardzie to cala scena uwaza ten board za lamerski i przychodza na niego tylko zeby sobie poczytac i sie posmiac...

Skoro przychodza sie tu posmiac to znaczy ze nie piszecie tu bez sensownie , gdyz tego by sie nie dalo czytac. I skoro tu przychodza to znaczy ze nie ma lepiej niz na board.fpp.pl.

Wniosek prosty nikt nie zaglada na strony gdzie sie nic nie dzieje niema nic interesujacego i jest totalne dno.

Old Post 10-07-2001 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DZASKUL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DZASKUL Znajdź więcej post'ów przez  DZASKUL Dodaj DZASKUL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DZASKUL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DZASKUL

Skoro przychodza sie tu posmiac to znaczy ze nie piszecie tu bez sensownie , gdyz tego by sie nie dalo czytac. I skoro tu przychodza to znaczy ze nie ma lepiej niz na board.fpp.pl.

Wniosek prosty nikt nie zaglada na strony gdzie sie nic nie dzieje niema nic interesujacego i jest totalne dno.

Dokladnie, wg mnie jest tutaj naprawde kilka osob z ktorymi mozna "pogadac" coprawda zdazaja sie osoby z kotrymi nie pogadasz ale takie nalezy ignorowac i koniec =] Dla mnie ten board jest wartosciowy, siedze tutaj ile tylko moge i jeszcze troche wiecej. Mam odruch ze tu wchodze i cos dodam, jakas rozmowe dopowiem, rozwine dodam od siebie czy tez poprowadze od poczatku. Tutaj jest fajnie, podoba mi sie wystroj graficzny, podobaja mi sie ludzie tutaj, bo sa przyjazni i szybko nowych akceptuja a ja nowy jestem praktycznie, no moze juz nie taki nowy ale zawsze =] Dobrze tu jest i nie pierdo lta i nie sluchajta glupot co inni mowia. Czy to co ktos mowi musi byc prawda? Mysl samemu, samemu oceniaj i tyle. Dla mnie ten board jest jedynym serio =] Poprostu dobry board =] Na innych jakos nie moge sie znalesc =]

Old Post 10-07-2001 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

jak dla mnie klima tu nie jest zbyt dobra....dlatego tramwajka z nami nie ma....na resecie przynajmniej sie wszyscy znali i lubieli...a tutaj wpadnie jakis koles narobi bydla i jest zajebiscie...a tam sie przynajmniej trzeba napracowac (czyt. lizac dupe) zeby cos popisac i poradzic sie bardziej doswiadczonych...ale 100 razy bardziej wole czytac "powazny" board resetu niz wypociny paru debilow ktorzy sobie posty tylko nabijaja...

Old Post 10-07-2001 23:51
SweepeR
sweter

No szczerze mowiac, na QOPL jakos dawno nie widzialem zadnej sensownej rozmowy... Topiki w stylu Q3 Sux jakos mi sie nie podobaja... A odzywki ludzi tam piszacych tez nie sa zbyt ciekawe. Aktualnie na QOPL wpadne tylko po to, zeby zobaczyc czy cos nowego w Q3 jest. I potem od razu daje Ulubione -> Fora Dyskusyjne -> FPP Board

Old Post 11-07-2001 17:00
oxygen
new challenger

tia...tyle ze na fpp tez nic madrego nie znajdziesz....a tam przynajmniej wielu ludzi z polskiej sceny powie cos sensownego czasami...tu na takie cos nie ma szans

Old Post 12-07-2001 15:49
OGO
niema mnie

quote:
tia...tyle ze na fpp tez nic madrego nie znajdziesz....a tam przynajmniej wielu ludzi z polskiej sceny powie cos sensownego czasami...tu na takie cos nie ma szans

A powiedz jakie dla Ciebie sa madre topicy?

Old Post 12-07-2001 17:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Question

OGO to [FPP] to od quake.fpp.pl ???

Old Post 12-07-2001 17:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler
OGO to [FPP] to od quake.fpp.pl ???

Tak. =] Ciekawe swoja droga jak dlugo tam wytrzymam =]

Old Post 12-07-2001 17:53
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Wink

hlip...hlip....ja tez kcialem...hlip...hlip...

ale GL! [FPP]OGO - mam nadzieje ze jakies arty da sie wrzucic!

Old Post 12-07-2001 18:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler
hlip...hlip....ja tez kcialem...hlip...hlip...

ale GL! [FPP]OGO - mam nadzieje ze jakies arty da sie wrzucic!

Gl [FPP]OGO !!!!! ale masz fajnie... powiedz nam co mozesz robic na boardzie jak masz [FPP]???

Old Post 12-07-2001 18:07
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

duzo tam osob w ekipie quake.fpp.pl jest?

moze bym sie pokusil

chociaz teraz bede pewnie robil nowy servis w fpp i nie wiem czy bede mial czas ale moze cos bym tam popisal na quake

Old Post 12-07-2001 18:22
S4i1or
Thorin Oakenshield

Nowy serwis? O czym???

Old Post 12-07-2001 20:10
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:02.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions