Shut the fu... up Destructor
Może kiedy indziej bym tego nie napisał ale dzisiaj jestem wkur...
Destructor
Nie chodzi o łudzenie się czy nie!!!Nasi może nie są bogami w piłce nożnej, to nie jest ważne!!!!!!Chodzi o sam fakt, że w Polsce jest o wiele za dużo takich idiotow jak Ty , którzy jedyne co dobrze robią to zrzędzą i to właśnie mnie wkur... najbardziej!!!! 
Polacy powinni dostać nobla w zrzędzeniu!!!!! 
A jeżeli chodzi o używanie polskich liter, to nie dobijaj mnie, jak nie chcesz ich używać to może zacznij pisać po jakiemuś innemu skoro Cię ten język tak drażni frajerze!! Co to, nastała jakaś moda na wstydzenie się polskiego!!!! O rety , ale ze mnie lama, jaki ja tępy jestem, użyłem polskich liter!! Wybacz mi o wielki Detructorze megainternauto, ideale!!!!!!!!
To moja sprawa jak chcę pisać i Tobie nic do tego!!! 
Nie znosze takiego frajerstwa z narzucaniem komuś mody, którą samemu się przejęło!!!!!!! Podstawa to być sobą ,a nie naśladować resztę - wszyscy tak robią to ja te tak zrobie i jaki ja teraz fajny jestem, modny, piękny i wszyscy mnie lubią 
To tyle, nie bierz tego aż tak bardzo do siebie, ale troche to mnie wkurzyłeś! Następnym razem zastanów się co piszesz, może nawet kilka razy, to Ci na zdrowie tylko wyjdzie!!
'hand'
|