Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Zasoby > Kosz > Jak daleko zajdą nasze Orły na MŚ2002?
Jak daleko zajdą Nasze Orły na MŚ2002?
You do not have permission to vote on this poll.
nie wyjdą z grupy 10 31.25%
1/8 finału 6 18.75%
1/4 finału 4 12.50%
1/2 finału 1 3.13%
Finał 0 0%
MISTRZ 1 3.13%
nie mam dekodera Polsatu 10 31.25%
W sumie: 32 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]climhazzard
ale z drugiej strony - kiedy się już dostaliśmy - to nagle wszystkim zawodnikom się odechciało grać - i dawali dupy...

wg mnie część z nich robi to czysto dla kasy - brakuje im wyrwy i się opierdalają...

na to juz niewiele da sie poradzic.. ale na WC nie ma czegos takiego ze awans w kieszeni i mozna baki zbijac, tam kazdy mecz jest o wszystko, a to niezle rokuje naszej druzynie... w takich potrafia sie sprezyc...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-03-2002 23:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tyfhus
Skilled (Knight)

Smok Wawelski:)

No chlopcy !!!
My tu gadu gadu, a tu nadchodzi pora obiadu
Jeszcze niecałe 24h do chwili prawdy
Nasi jutro kopią zada Kitajcom
Polska gola - trzeba za Nich golnąć
Pojedziemy Ich tak w kakao, że sie hemoridow nabawia

'hand'

'I slit my wrists and quickly slip away...'

Old Post 26-03-2002 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tyfhus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tyfhus Znajdź więcej post'ów przez  Tyfhus Dodaj Tyfhus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tyfhus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Talking

Można by załozyć nową ankietę ale nie ma sensu
Oki. Jaki jutro będzie wynik?

Orły: 2 - 1 : Kamikadze

Teraz walne z kopyta. Gdzie gra Nakata: w Romie chyba nie, czyli w AC Parma jeszcze (jakoś na RAI nie wychwyciłem jego sylwetki).
Japońce są twarde (pamiętacie ich mecz z Argentyną podczas MŚ98), i technicznie chyba lepsi od nas, ale jak przyjadą na stadion Widzewa(i na kazdy inny w Polsce) to będa z wrażenia szczęk szukac jak zobaczą "wyjebisty" stadion.
Japonczyki przestana kumać - cała ich gospadarka oparta na kopiowaniu tego co już wymyślili na zachodzie, setki i więcej miliony dolarów wyrzucone na stadiony, a tu w centrum Europy nowa jakość Obiektów sportowych. Bedą sfrustowani i spróbuja pewnie w ciągu tych 3 miesięcy dostosowąc własne obiekty do standardów jakie panują w centrum Europy

Old Post 26-03-2002 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tyfhus
Skilled (Knight)

Na Chłopaków nie ma bata :)

Nie no taki brak optymizmu to mnie irytuje
A nie dosyć, że brak optymizmu, to jeszcze całkowity brak realizmu
Orły - Kitajce: 4-0

Polska gola

'hand'

Old Post 27-03-2002 07:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tyfhus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tyfhus Znajdź więcej post'ów przez  Tyfhus Dodaj Tyfhus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tyfhus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Re: Na Chłopaków nie ma bata :)

taaa, zajebiscie... juz 3:0 dla zoltkow

Old Post 27-03-2002 15:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Łódzcy kibice to idioci

No przesadzasz do przerwy skromne 0:2
Denerwują mnie natomiast łodzcy kibice - to miasto nie zasługuje na oglądanie naszych orłów .
Petardą? W bohatera? Tego nigdzie indziej nie zobaczymy .

Old Post 27-03-2002 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

WIDZEW WIDZEW ŁÓDZKI WIDZEW JA TYCH ŻYDÓW NIE NAWIDZE

-----------------------------------------------------------------------
Dobra, nic nie mam do żydów ja w ten sposób zademonstrowałem swoje niezadowolenie do łódzkich "kibiców"= kibole j.e.b.a.n.e. Nie to że stadion obleśny to jeszcze kibole.
Kto ich tam wpuścił????????????????????????? Wystrzelać
------------------------------------------------------------------------

Old Post 27-03-2002 16:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
WIDZEW WIDZEW ŁÓDZKI WIDZEW JA TYCH ŻYDÓW NIE NAWIDZE

Wiedziałem rcube , że prędzej czy później coś takiego z Ciebie wyjdzie.
Tylko wcale nie mam satysfakcji
Wiem o co Ci chodzi, o kibolstwo i chuligaństwo (chociaż uważam to osobiście tylko za zasłonę dymną dla wyrażenia swoich poglądów w zgoła innej materii) - ale można byłoby to napisać inaczej, nikogo nie obrażając.

Old Post 27-03-2002 16:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Taaa widzewiacy to idioci (przynajmniej wiekszosc), z nimi zawsze sq problemy. Do nas na mecz przyjechali dobrze przygotowani (kije, kastety i... siekiery). Na szczescie policia im te zabawki pozabierala, ale sam fakt jest juz żenujący. Szkoda, ze wpuszczono ich na stadion . A w dzisiejszym meczu tylko potwierdzili swoj stopień upośledzenia. Dobra robota widzew, oby tak dalej...

Old Post 27-03-2002 17:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

Zachowania kibicow jak i dzisiejszego meczu nie warto komentowac.
No ale jak juz to JEDNA WIELKA SIARA

I jak PZPN mogl wybrac w ogole taki stadion na mecz miedzynarodowy??? Przeciez w Polsce sa lepsze, co prawda niewiele lepsze ale jednak. Japonczycy podobno stwierdzili ze jest archaiczny:|

Old Post 27-03-2002 18:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
[b]WIDZEW WIDZEW ŁÓDZKI WIDZEW JA TYCH ŻYDÓW NIE NAWIDZE

to idzie troche inaczej...

a w ogole to troche Polacy zwalili ale coz, takie zycie...

Shool: skad u Ciebie taki optymizm z tym 3:0

Old Post 27-03-2002 21:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

to idzie troche inaczej...

a w ogole to troche Polacy zwalili ale coz, takie zycie...

Shool: skad u Ciebie taki optymizm z tym 3:0

Nie będę używał nie poprawnej polszczyzny .......widzew ja tej k...y nienawidzę.

zapomnijmy o tym całym poscie z Widziewem , oki

Old Post 27-03-2002 21:43
DeStRuCt0r
Guest

Wiadomosc dla wszystkich fanow Polskiej Reprezentacji: Polacy nie wyjda z grupy, bo nawet z ******mi zoltkami nie potrafili wygrac!!!!!!!!!!!!!!!!! Co za PORAZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z Japonia przegrac

Old Post 27-03-2002 22:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Thumbs down

Jestescie jak male dzieci. Polska przegrała mecz i już tragedia. Nie wyjdą z grupy, po co jechac na te mistrzostwa wogóle. Przeciez nie mogą zawsze wygrywac. Lepiej, żeby teraz przegrywali i wyciągnęli wnioski na czas mistrzostw, niż mieli się tam dopiero uczyć. Jeden mecz nam nie wyszedł, nie ułożył się a wy już siejecie defetyzm. Mało w tym kraju jest prawdziwych kibiców .

Old Post 28-03-2002 09:21
[FPP]Klarkash-ton
Guest

heh, poniosla mnie
sorka za to 3:0

Old Post 28-03-2002 10:32
Tyfhus
Skilled (Knight)

Angry Destructor i spółka...wrrrrrrrrr

Jak mi jeszcze który z tekstem wyjedzie, że Polska jest beznadziejna bo przegrała z Japonią to chyba łeb urwę i nasram do środka
To takie typowe to pier***one zrzędzenie Polaków, że tego już znieść się nie da
LUDZIE!!!!! Ile kurde zrzędzic można? Co? - i tratatata tą tępą jadaczką i klepią i klepią , a samemu to takie k**a chodzące ideały co?
Belke z oka wyciągnąć, a nie za cudzą drzazgę się zabierać w morde Jerza
I z dala od chłopaków mi tutaj
kto nie znami ten przeciwko nam... o kurna troche przesadziłem i zacytowało mi się wujaszka Stalina

I browarka za Orłów
Kto nie pije ten donosi

'hand'

Old Post 28-03-2002 23:45
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Mistrzu
Jestescie jak male dzieci. Polska przegrała mecz i już tragedia. Nie wyjdą z grupy, po co jechac na te mistrzostwa wogóle. Przeciez nie mogą zawsze wygrywac. Lepiej, żeby teraz przegrywali i wyciągnęli wnioski na czas mistrzostw, niż mieli się tam dopiero uczyć. Jeden mecz nam nie wyszedł, nie ułożył się a wy już siejecie defetyzm. Mało w tym kraju jest prawdziwych kibiców .

nie ma komu kibicowac....
a to nie ejst pierwszy mecz, ktory nie wyszedl, spojrz na ostatni mecz eliminacji 1:4 przegrac!!!!! Dostalismy sie do mistrzostw i to juz raczej koniec, wiecej nie zawojujemy, chociaz wszyscy by tego bardzo chcieli Jak wyjdziemy z grupy to bede w wielkim szoku

Old Post 29-03-2002 09:07
DeStRuCt0r
Guest

Re: Destructor i spółka...wrrrrrrrrr

quote:
Napisane oryginalnie przez Tyfhus
Jak mi jeszcze który z tekstem wyjedzie, że Polska jest beznadziejna bo przegrała z Japonią to chyba łeb urwę i nasram do środka
To takie typowe to pier***one zrzędzenie Polaków, że tego już znieść się nie da
LUDZIE!!!!! Ile kurde zrzędzic można? Co? - i tratatata tą tępą jadaczką i klepią i klepią , a samemu to takie k**a chodzące ideały co?
Belke z oka wyciągnąć, a nie za cudzą drzazgę się zabierać w morde Jerza
I z dala od chłopaków mi tutaj
kto nie znami ten przeciwko nam... o kurna troche przesadziłem i zacytowało mi się wujaszka Stalina

I browarka za Orłów
Kto nie pije ten donosi

'hand'

tepa jadaczke to masz ty!!!!!
po co piszesz z polskimi literami??? netykiety sie nie zna???
a Polacy nie potrfaia grac w gale i nie ludz sie, ze zdobeda mistrzostwo swiata.... Ich najwiekszym sukcesem jest to, ze pojada na te mistrzostwa i pozwiedzaja wschodnie zabytki kultury

Old Post 29-03-2002 09:10
Onion

Cool

Po tym co zobaczylem w meczu z Japonia sadze, ze Polacy to takie orly z podcietymi skrzydlami. Moze poprostu nie chcialo im sie grac albo nie wim co. Widzilem mecze USA i Portugali i z tego co zobaczylem to gra naszej reprezentacji wygladala jak gra chlopcoow z podwoorka. Ciessmy sie z tego ze jada na te mistrzostwa ale nie wymagajmy od nich niemozliwego

Old Post 29-03-2002 09:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Re: Re: Destructor i spółka...wrrrrrrrrr

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

tepa jadaczke to masz ty!!!!!
po co piszesz z polskimi literami??? netykiety sie nie zna???
a Polacy nie potrfaia grac w gale i nie ludz sie, ze zdobeda mistrzostwo swiata.... Ich najwiekszym sukcesem jest to, ze pojada na te mistrzostwa i pozwiedzaja wschodnie zabytki kultury

Ale ty jesteś głupi Destruktor - sorry. Ja mam w dupie taką netykietę, która zabrania używania polskich liter.
Tyfhus ma rację. Polacy nie potrafią się cieszyć. Wystarczy spojrzeć na nasze święta. Które jest wesołe? Święto niepodległości a w TV uroczystra transmisja składania wieńców pod Grobem Nieznanego Żołnierza. I ta mentalność jest widoczna i tu, na tym boardzie. Polacy to smutny naród, zwykła porażka wprowadza depresję, tak jakby liczyło się tylko zwycięstwo. Destruktor nie jesteś kibicem, więc daj już spokój. Nasi nie potrzebóją takich jak Ty. Mam już dośc tego wiecznego użalania się Polaków nad sobą.

Old Post 29-03-2002 10:03
Tyfhus
Skilled (Knight)

Shut the fu... up Destructor

Może kiedy indziej bym tego nie napisał ale dzisiaj jestem wkur...
Destructor
Nie chodzi o łudzenie się czy nie!!!Nasi może nie są bogami w piłce nożnej, to nie jest ważne!!!!!!Chodzi o sam fakt, że w Polsce jest o wiele za dużo takich idiotow jak Ty , którzy jedyne co dobrze robią to zrzędzą i to właśnie mnie wkur... najbardziej!!!!
Polacy powinni dostać nobla w zrzędzeniu!!!!!

A jeżeli chodzi o używanie polskich liter, to nie dobijaj mnie, jak nie chcesz ich używać to może zacznij pisać po jakiemuś innemu skoro Cię ten język tak drażni frajerze!! Co to, nastała jakaś moda na wstydzenie się polskiego!!!! O rety , ale ze mnie lama, jaki ja tępy jestem, użyłem polskich liter!! Wybacz mi o wielki Detructorze megainternauto, ideale!!!!!!!!
To moja sprawa jak chcę pisać i Tobie nic do tego!!!
Nie znosze takiego frajerstwa z narzucaniem komuś mody, którą samemu się przejęło!!!!!!! Podstawa to być sobą ,a nie naśladować resztę - wszyscy tak robią to ja te tak zrobie i jaki ja teraz fajny jestem, modny, piękny i wszyscy mnie lubią

To tyle, nie bierz tego aż tak bardzo do siebie, ale troche to mnie wkurzyłeś! Następnym razem zastanów się co piszesz, może nawet kilka razy, to Ci na zdrowie tylko wyjdzie!!

'hand'

Old Post 29-03-2002 10:40
DeStRuCt0r
Guest

co do polskich liter: naucz sie debilu, ze nie wszystkie pzregladarki obsluguja poprawnie polskie litery i nie pisze sie z polskimi literami z szacunku dla tych, ktiryz ich uzywaja.......
a co do reprezentacji: nie badz k.u.r.w.a. smieszny!!!!!
i nie wsyskakuj z morda debilu, bo mnie tylko denerwujesz....
czy ja cie obrazilem w moim poscie??
No to naucz sie kultury c.h.u.j.u i nie p.i.e.r.d.o.l. glupot...
i nie nazywaj mnie idiota bo sam nim jestes, poniewaz nie potrafisz realnie ocenic szans naszej druzyny narodowej...
osiagnelismy juz bardzo duzy sukces, ale nia wiecej nas nie stac i musisz sie z tym pogodzic
Mistrzu: ty nie badz taki madry debilu.. procil cie ktos o komentarz? wypisujesz jakies bzdury, ze Polska to smutny kraj i wogole..... kogo to obchodzi??
A tak btw: kogo twoim zdaniem nalezy nazwac kibiecem?? Oceniasz kim jestem, a nawet mnie nie znasz.... Nie badz smiesnzuy i swoje smutne wywody zatrzymaj dla siebie

Old Post 29-03-2002 10:58
Lucas
esports.pl

Topic leci do kosza....

Old Post 29-03-2002 12:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lucas
Topic leci do kosza....

Dlaczego?
Tylko dlatego że Nasze Orły poległy? To nie są jeszcze mistrzostwa. Naucz sie przegrywac [FPP]Lucas

Old Post 29-03-2002 13:20
Lucas
esports.pl

quote:

Dlaczego?
Tylko dlatego że Nasze Orły poległy? To nie są jeszcze mistrzostwa. Naucz sie przegrywac [FPP]Lucas

Ja nie mowie wogole o pilce. Topic polecial bo tu juz tylko bluzgi zostaly.....

Old Post 29-03-2002 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

quote:
(...)nie badz k.u.r.w.a. smieszny!!!!!
i nie wsyskakuj z morda debilu(...)
czy ja cie obrazilem w moim poscie??
(...)Mistrzu: ty nie badz taki madry debilu..

Oj żałosne Destruktorku żałosne. Jedyną osobą na tym boardzie która powinna się naczyć kultury jesteś ty co najdobitniej pokazałeś w swoim poscie. /koncze z polskimi literami - jedyny rozsadny argument tego pajaca/. Nazywasz mnie debilem, ciekaw jestem, czy wiesz co to znaczu wogole ?

A kibicem nie jestes na 100%. Bo prawdziwy kibic jest ze swoja druzyna do konca i z powodu jednej glupiej porazki nie sieje wokol defetyzmu (za trudny wyraz? Sprawdz w slowniku.). Nie wiem, moze to ze masz 1300 postow na koncie czyni Cie w Twoim mniemaniu lepszym od innych, ale wierz mi, ze tak nie jest. Tak sie sklada, ze debili (takich jak ja) nie biora do MENSY. Ale kogo to obchodzi... nie takiego zarozumialego buraka jak Ty z pewnoscia...

Old Post 29-03-2002 15:13
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Mistrzu

Oj żałosne Destruktorku żałosne. Jedyną osobą na tym boardzie która powinna się naczyć kultury jesteś ty co najdobitniej pokazałeś w swoim poscie. /koncze z polskimi literami - jedyny rozsadny argument tego pajaca/. Nazywasz mnie debilem, ciekaw jestem, czy wiesz co to znaczu wogole ?

A kibicem nie jestes na 100%. Bo prawdziwy kibic jest ze swoja druzyna do konca i z powodu jednej glupiej porazki nie sieje wokol defetyzmu (za trudny wyraz? Sprawdz w slowniku.). Nie wiem, moze to ze masz 1300 postow na koncie czyni Cie w Twoim mniemaniu lepszym od innych, ale wierz mi, ze tak nie jest. Tak sie sklada, ze debili (takich jak ja) nie biora do MENSY. Ale kogo to obchodzi... nie takiego zarozumialego buraka jak Ty z pewnoscia...

chciale sie pochwalic ze w MENSIE jestes?? BUAHAHHAHAAH super i co z tego??? A jak chcesz to mopge cie podszkolic w kulturze co ty na to???

Old Post 29-03-2002 15:48
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

quote:

A jak chcesz to mopge cie podszkolic w kulturze co ty na to???

Spoko, nie moge sie doczekac. Juz dales pierwsza lekcje:

quote:

Old Post 29-03-2002 16:43
DeStRuCt0r
Guest

druga lekcje raczej bys dlugo pamietal...

Old Post 29-03-2002 19:33
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

quote:
druga lekcje raczej bys dlugo pamietal...

Hiehie trzymam Cie za słowo lamcio...

Old Post 29-03-2002 21:31
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:24.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions