Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > czy lubisz mp_beach>>
czy lubisz MP_beach
You do not have permission to vote on this poll.
tak 35 57.38%
nie 26 42.62%
W sumie: 61 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

no widzisz ta mapa jest poprostu nudna tam jest wszystko już jest tam znane powtarzam to jest nudne zero nowości cały czas te same widoki

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-05-2002 21:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Dokladnie przydal by sie Serv co by lecialy tylko nowe mapy !
Bo mam ich duzo a nie mam gdzie grac!
Hodek przyznaje ci 100% raci!!

Old Post 25-05-2002 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rudolf H.SS Znajdź więcej post'ów przez  Rudolf H.SS Dodaj Rudolf H.SS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rudolf H.SS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

Dzieki za poparcie

Mini Portal i nietylko

Old Post 26-05-2002 10:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Rudolf H.SS & Hodek dobrze gadacie, dolejcie sobie wodki.

A do tej ankiety to dodalbym jeszcze jedna odpowiedz: "nienawidze" - bo powoli takie odczucia zaczynaja sie rodzic w mym sercu...

IRCnet: #polishlegion

Old Post 26-05-2002 10:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez PsychOPAT
Rudolf H.SS & Hodek dobrze gadacie, dolejcie sobie wodki.

A do tej ankiety to dodalbym jeszcze jedna odpowiedz: "nienawidze" - bo powoli takie odczucia zaczynaja sie rodzic w mym sercu...

no może przesadził bym mówiąc że nie nawidze tej mapy bo bym na niej nie grał a gram i to często (przez większość graczy ) ale jak już wspomniałem jest nudna każdy ma na ten temat swoje zdanie i moje jest takie

Mini Portal i nietylko

Old Post 26-05-2002 20:56
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek

no może przesadził bym mówiąc że nie nawidze tej mapy bo bym na niej nie grał a gram i to często (przez większość graczy ) ale jak już wspomniałem jest nudna każdy ma na ten temat swoje zdanie i moje jest takie

Napisale, ze zaczynaja sie rodzic dopiero takie uczucia. Na szczescie dla mnie wolf znowu troszki odzyl dzieki mapce train (czy jakos tak-z tymi kolejkami gorskimi)

Old Post 27-05-2002 08:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Talking

No tak ! Ale zobaczymy jak dlugo bedzie ta mapa na serverach!
Jak znam swiat to za paare dni bedzie znow caly czas beach leciala!
Gdzie nie popaczysz Beach! Wczoraj to juz tak mnie to wkur.. ze po 1,5h w Beach i przy nie udanych Vote o inna mape zaczolem sie nudzic i bawic sie PF albo Flamerem co raczej wcale albo zadko robie!

Beach jest ok nie moge powidziec! Ale nie przesadzajmy ! ILe idzie w to samo grac! Czas pograc w nowe mapy!

Pozdrowienia Rudi

Old Post 27-05-2002 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rudolf H.SS Znajdź więcej post'ów przez  Rudolf H.SS Dodaj Rudolf H.SS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rudolf H.SS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

quote:

Napisale, ze zaczynaja sie rodzic dopiero takie uczucia. Na szczescie dla mnie wolf znowu troszki odzyl dzieki mapce train (czy jakos tak-z tymi kolejkami gorskimi)

czemu tylko tram (tak sie pisze ) są jeszcze ine ciekawe mapki, nowe dkamnie np dobrymi mapkami są ice i tundra nie wiem jak dla was

Mini Portal i nietylko

Old Post 28-05-2002 12:24
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek

czemu tylko tram (tak sie pisze ) są jeszcze ine ciekawe mapki, nowe dkamnie np dobrymi mapkami są ice i tundra nie wiem jak dla was

Tak, pewnie, ze sa fajne (poza tym, ze w tundrze mozna bylo latwo zatrzymac allies w respownie), ale w ostatnich dniach tylko na tramie da sie zagrac jako na niestandardowej mapce (jesli ktos, tak jak ja, nieposiada CD_KEYA)...

Old Post 28-05-2002 13:17
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

quote:

Tak, pewnie, ze sa fajne (poza tym, ze w tundrze mozna bylo latwo zatrzymac allies w respownie), ale w ostatnich dniach tylko na tramie da sie zagrac jako na niestandardowej mapce (jesli ktos, tak jak ja, nieposiada CD_KEYA)...

NIe przejmoj sie! My tez nie posiadamy CD-Key heeee
daj gg jak postawie znow server i dam nie standart mapy dam cie znac

Pozd Rudi

Old Post 28-05-2002 16:51
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rudolf H.SS

NIe przejmoj sie! My tez nie posiadamy CD-Key heeee
daj gg jak postawie znow server i dam nie standart mapy dam cie znac

Pozd Rudi

Bede dozgonnie wdzieczny. Moj numer: 1313027, al lepiej napisz to na boardzie, zeby jak najwiecej osob o tym serwie wiedzialo i gralo w niestandardowe

Old Post 29-05-2002 08:57
ProspeR
Warrior (Scrag)

heh, widze ze ten temat wiecznie zywy

Old Post 03-06-2002 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Wiecie co przez bicza stracilem ochote na wolfa jak widze w eye mp_beach to wylaczam eye i robie co innego

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 28-06-2002 23:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

MartiN zemna sie tak samo dzeje! Zaczynam tracic ochote i zaczynam grac juz w inne gry! Ile to idze grac w ta jedna mape! Jak pacze na Wolfesteincity i widze co dzenie nowa mape to ja sciagam ale sam nie wiem po co jak i tak jej chyba nigdy life nie zobacze!

Zalatwcie mi Crack do 1,33 na Win a moze jednak bede stawial server moj na weekend! i dam wszyskie mapy jakie sciaglem!

Pozd.

Rudi

Old Post 29-06-2002 09:51
MAr-n
PROwokator

Pogramy w Red Faction bo mam nowy dysk

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 29-06-2002 11:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

jednanajlepszym pomysłem jest ta rotacja map wczoraj tzn dzisiaj w nocy grałem na servie niemieckim Telenet tam rotacja następuje po 4 rundach i każdy jest zadowolony nawet ja mający najsłabszy chyba tam sprzet i połączenie

PS zauwarzyłem że na wiekszości zagranicznych servach są rotacje i to jest dobre szkoda że w polsce tego nie ma ale jak mnie pamięc nie myli to w jakimś topicu ostatnio o tym gadana

Mini Portal i nietylko

Old Post 29-06-2002 14:16
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Jak to mi kiedys ktos powiedzial Polska jest w niekturych sprawach 100 lat za murzynami

Old Post 29-06-2002 15:46
[BSM] Eladamari
Combat (Death Knight)

Nie zebym nie lubil plazy ale mam jej DOSC!!! ile mozna gram na niej non stop od czasu 1 testu i bede glosowal wszedzie na no co dotyczy bicza (chciazby chodzilo o kolor piasku!) Pozatym czytac http://board.fpp.pl/showthread.php?...8166#post158166 A co do rotacji jak juz bedzie to wywalic votowanie to raz a dwa wszedzie poinno byc SW. Co do map przy rotacji ciekawe czy nieciekawe macie je znac mogea sie okazac bardzo zabawne ludzie przeciez polowa PL sceny wolfa nie zna inne j mapy niz ta chedorzona plaza. Nowi gracze wpadaja na nia i nie wiedzac o innych mapach graja na niej.

Old Post 30-06-2002 10:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BSM] Eladamari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BSM] Eladamari Znajdź więcej post'ów przez  [BSM] Eladamari Dodaj [BSM] Eladamari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BSM] Eladamari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BSM] Eladamari
Combat (Death Knight)

No wiec wchodze z Gehco na BIA (nie bylo bicza po bajkowym byl niedosyt) byla mapka Tram (czy jakos tak) no to fajnie gramy. Mapka mi sie spodobala orginalna ale po paru minutach Salomo z Eagles stwierdzil ze mapka jak dla niego za trudna on ma problem z zaatakowaniem wiec dal vota na bicz Wyszlo 4:3 i niestety ale map change i to bylo na tyle z grania na ciekawej, nowej orginalnej mapie. Jakis lamek z Eagles nie zdobywajac do 60 punktow jak to sie na bicz dzieje przewaznie (doki wysadzanie murow) stwierdzil ze on musi miec dobre ststy (no niech go pies wychedzorzy). Jak widac lamki sa nawet w klanach. Sorry to byl [pierwszy i ostatni podwojny post

Edytowane przez [BSM] Eladamari dnia 30-06-2002 o godz. 11:09

Old Post 30-06-2002 10:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BSM] Eladamari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BSM] Eladamari Znajdź więcej post'ów przez  [BSM] Eladamari Dodaj [BSM] Eladamari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BSM] Eladamari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

Vota nie mozemy wywalic a co bedzie jak znajdzie sie debil i bedzie walil TK i jak go kickniemy bez vota a admina nie bedzie pod reka

(...)

Old Post 30-06-2002 11:16
Xaoo
[POISON]

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
Vota nie mozemy wywalic a co bedzie jak znajdzie sie debil i bedzie walil TK i jak go kickniemy bez vota a admina nie bedzie pod reka

naciskasz F1 i predzej lub pozniej go kicknie

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 30-06-2002 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BSM] Eladamari
Combat (Death Knight)

nie jestem autorytetem w ale wydaje mi sie ze mozna dawac bana na vote map (na bajkowym nie mozna ustawic SW czasami a mape mozna)

Old Post 30-06-2002 21:48
JHamer
Sniper

quote:
Napisane oryginalnie przez PaRoWa^^
Bicz jest najbardziej dopracowana mapa jaka widzialem w jakiej kolwiek grze - zroznicowana (walki na duzym terenie jak i w korytarzach), duzo sposoboof dojscia do dokoof i ich doniesienia, jest duzo punktoof strategicznych ....

chyba trochę przesadzasz...jest wiele innych map o równie dobrej (jak nie lepszej) grywalno�ci. chociażby: market garden (rox!!! ), tram czy najnowsze philadelphia experiment, project schwalbe or mountain assault.
cu
btw. beach mi się b.podoba... ale ile można walić na tej samej mapie od ładnych paru miesięcy. IHMO ludzie grają na beach bo znają ją na pamięć (każde ziarnko piasku na plaży hi,hi,hi) i dla innych mapek w pamięci już mało miejsca

Old Post 01-07-2002 10:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JHamer Znajdź więcej post'ów przez  JHamer Dodaj JHamer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JHamer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

nienawidze bicza na FFA nikt nie wie co ma robic kazdy lata "byle po doki" non stop peefy i medycy bez ammo a najdziwniejsze ze kazdemu to sie podoba granie 35 dzien z rzedu 5 godzin bicza nosz mnie trafia cholera , bicz jest fajny ale z klanem jak sie gra a nie z banda kolkow co wchodzi na dol i mowi zgubilem sie (autentyczne zdarzenie)

Old Post 02-07-2002 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

eee tam

Czy ktoś nie lubi słodyczy albo sex-u. Mało jest takich. Tylko jeśli ktoś wchrzani 10 kg cukierków albo będzie się kochał 40 godzin pod rząd to nie będzie miał wesołej miny. To samo jest z beach to jest bardzo dobra i lubiana mapa tylko jest jeden mały problem - jest chyba zbyt często grana. Bo jeśli się gra kilka dni non stop na beach to ma się podobne uczucie jakby się kochać z kobietą przez 40 godzin albo zjeśc te wspomniane 10 kg cukierków - czyli wszystko dobre ale bez przesady.

Spanzik mówi że na beach w ffa ludzie nie wiedzą jak grać.
To popatrz co ludzie robią na assault, base lub village. Zresztą nawet ludzie z najlepszych klanów w ffa to grają trochę inaczej

Co do map o dobrej grywalności to jest conajmniej kilkanaście tak samo dobrych co beach - o tym już były tematy na boardzie.

Inna sprawa - jest bardzo dużo osób które ma dość grania na beach ale z drugiej strony w vote-ach częściej przeważają zwollenicy beach. Jak ten problem rozwiązać to pisało kilka osób na tym boardzie w topicach o mapach/ rotacji map.

Kiedy na Byry wprowadzono rotację to większość osób wyniosła się na inne serwery.

Nie wiem , może trzeba założyć jakieś stowarzyszenie przeciwko ciągłej grze na mapie beach bo sytuacja robi się coraz bardziej tragiczna. Nie boje sięużyć tego słowa - tragiczna bo chociaż
lubie beach to gra na tylko tej mapie nie służy mojemu zdrowiu i zdrowiu całej sceny Wolf-a ( szczególnie zdrowiu psychicznemu)

Old Post 02-07-2002 13:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

Unhappy mp_bicz

z biczem jest taki problem ze mimo tego ze jest ona sooper grywlana plansza to juz dawno sie loodziom znoodzila

osobiscie mam ochote sobie na samo slowa "moze mp_beach"
ale jezeli ktos loobi

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 02-07-2002 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .eFD2eM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .eFD2eM Znajdź więcej post'ów przez  .eFD2eM Dodaj .eFD2eM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .eFD2eM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

hmm

mzoe poprostu umoowic sie [admini] i przez jaksi czas wogoole nie wrzucac bicza jednomapowe kolki beda musialy sie naumiec grac na innych sceneriach

BTW co myslicie o podmienienu textoorek na tramie ze sniegu na zielona trafke :> juzt kidyn

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 02-07-2002 23:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .eFD2eM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .eFD2eM Znajdź więcej post'ów przez  .eFD2eM Dodaj .eFD2eM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .eFD2eM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Ostanio na Servie Monsterkill Ger
Sa do grania nowe mapy jak Operation Schwalbe!

IP: 134.103.192.39

Old Post 02-07-2002 23:36
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

ale z tego co siem orientooje to tam jst chyba kaslo ?? czyz nie ??

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 02-07-2002 23:43
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez .eFD2eM
ale z tego co siem orientooje to tam jst chyba kaslo ?? czyz nie ??

To sie zle orientujesz bo nie ma hasla!

Old Post 03-07-2002 20:23
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:14.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions