Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Rcon
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Siekiera
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

ta racja siekiera sam się wnerwiam jak mi ktoś walnie heada i rugam jego cóż popełniam błędy ale to się z wiekiem umromuje,(nijestem taki zły)no ale tez jest przesada z njubajami jak walnie ciebiee z 5 x pod rząd i jak będziesz chiciał mó wytłumaczyć że do swojego teamu np. red się niestrzela to on ciebie wyruga;( przykre, ale prawdziwe!

zgadzam sie...takich co na próbe tlymaczenia co robią zle i jeszcze pyskują jest sporo...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-04-2002 17:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siekiera Znajdź więcej post'ów przez  Siekiera Dodaj Siekiera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siekiera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

quote:
Napisane oryginalnie przez Siekiera

zgadzam sie...takich co na próbe tlymaczenia co robią zle i jeszcze pyskują jest sporo...

ja też sie zgadzam ostro mnie wqrza jak jakiś njubaj mnie postrzeli kilka razy i nawet przepraszam nie powie a jak mu uwage zwrocisz to jeszcze mięsem obrzuca...

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 26-04-2002 23:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
ja też sie zgadzam ostro mnie wqrza jak jakiś njubaj mnie postrzeli kilka razy i nawet przepraszam nie powie a jak mu uwage zwrocisz to jeszcze mięsem obrzuca...

a ja po prostu nie reaguje
w nadziei, ze taki gostek (widzac, ze sie nie bronie, nie odstrzeliwuje w jego kierunku, w ogole - nie reagujac na jego strzaly) - stwierdzi ze cel, ktory nie ucieka nie jest atrakcyjny.
Reakcje (kickanie, krzyczenie na niego) - pozostawiam innym. Zwykle po 2,3 moich deatchach - mam od niego spokoj (na rozne sposoby). Raz, cze servy ktore konfiguruje - sa anty TKowe (po 3TKach wywalaja chyba), dwa - w koncu w UT ostatnie glaby nie graja - i nawet srednio inteligentny czlowiek sie zorientuje, ze cos tu nie gra - skoro on we mnie strzela a ja w niego nie.

pewnie znowu teraz sie jakis ktos przyczepi jak to ja sie przechwalam, albo czego to nie mam w komputerze, ech....

Old Post 27-04-2002 06:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

a ja po prostu nie reaguje
w nadziei, ze taki gostek (widzac, ze sie nie bronie, nie odstrzeliwuje w jego kierunku, w ogole - nie reagujac na jego strzaly) - stwierdzi ze cel, ktory nie ucieka nie jest atrakcyjny.
Reakcje (kickanie, krzyczenie na niego) - pozostawiam innym. Zwykle po 2,3 moich deatchach - mam od niego spokoj (na rozne sposoby). Raz, cze servy ktore konfiguruje - sa anty TKowe (po 3TKach wywalaja chyba), dwa - w koncu w UT ostatnie glaby nie graja - i nawet srednio inteligentny czlowiek sie zorientuje, ze cos tu nie gra - skoro on we mnie strzela a ja w niego nie.

pewnie znowu teraz sie jakis ktos przyczepi jak to ja sie przechwalam, albo czego to nie mam w komputerze, ech....

wcale sie nie przechwalasz (kogo obchodzi co masz w kompie )
ale czasami jak sie wypowiadasz to pisz jaśniej

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 27-04-2002 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL

wcale sie nie przechwalasz (kogo obchodzi co masz w kompie )
ale czasami jak sie wypowiadasz to pisz jaśniej

hehe a tak się zdarza że ja papugi słowa rozumiem w 99.9% ql gość i wogle, nic mu do zarzucenia

GrEaTEyE

Old Post 27-04-2002 14:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Chodzi mi o biednych graczy, którzy pierwszy raz odpalili mod (niektórzy ściągają bo godzinami przez modem) wchodzą do gry i wykonują pare głupich ruchów takich jak : medic! a oni stoją i szukają klawisza do bandażowania albo wpakowują pięknego heada koledze z drużyny (nie daj boże komuś ze znanego klanu).I co?.. najczęściej są zwymyślani od debili, idiotów i ch**** w d*** je******J i kicknieci z serwera.

no wiec jesli mozna, ja sie chcialem znowu to slow mojego Wielkiego Przedmowcy odniesc.

dziś gralem sobie na jednym z servów z panem X (ze mna w blu) i panem Y(red), w proporcjach 2:1, w TDM. ćwiczylismy sobie skoki na uptown. nagle sie podlaczyl kolejny gracz, nazwijmy go Z. no i co zrobił? no przeciez tryb TDM - wiec zaczał strzelać. killnal i mnie i mojego teammate. na to pan Y zavotowal zeby kicknac pana Z. A wczesniej mu sprzedał heada.
No więc tutaj chciałem publicznie powiedzieć ze potępiam takie zachowanie. Skąd gracz Z miał wiedzieć zeby nie strzelać? Nikt z moich kolegow-współgraczy nie przystanal, aby wklepac tekscik typu "cwiczymy skoki, nie strzelaj". pewnie bylo im trudno ale oczywiscie /callvote kick Z to przeciez zawsze sie znajdzie czas, prawda?

(zainteresowani wiedza o kim mowie).
dobranoc

Old Post 28-04-2002 01:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siekiera
Skilled (Knight)

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez PAPUGa
[B]

no wiec jesli mozna, ja sie chcialem znowu to slow mojego Wielkiego Przedmowcy odniesc.

oj powiem ci papuga że moje WIELKIE SŁOWA nie przypadły chyba do gustu graczom.ostatnio jak prubuje sie zalogować na snajpa to jestem od razu kickany, a na pytanie czemu słysze "bo cie nie lubimy".tak to jest gdy staje sie w obronie innych to samemu sie dostaje.no cóż..czeba to wliczyć w koszty.szkoda tylko że nie moge teraz grać z nickiem Siekiera i GIGANTYCZNA POCHWA(jakoś zkojarzyli jedno z drugim)przykro mi też że na 20 graczy 8 głosuje yes a reszta ma wszystko w dupie.....i tak oto powstał kolejny przykład jak urokliwa jast nasza scenka UT

ps.takie sytuacje sprawiają że mi ręce opadają..

Old Post 28-04-2002 06:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Siekiera Znajdź więcej post'ów przez  Siekiera Dodaj Siekiera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Siekiera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

quote:
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez PAPUGa
[B]

oj powiem ci papuga że moje WIELKIE SŁOWA nie przypadły chyba do gustu graczom.ostatnio jak prubuje sie zalogować na snajpa to jestem od razu kickany, a na pytanie czemu słysze "bo cie nie lubimy".tak to jest gdy staje sie w obronie innych to samemu sie dostaje.no cóż..czeba to wliczyć w koszty.szkoda tylko że nie moge teraz grać z nickiem Siekiera i GIGANTYCZNA POCHWA(jakoś zkojarzyli jedno z drugim)przykro mi też że na 20 graczy 8 głosuje yes a reszta ma wszystko w dupie.....i tak oto powstał kolejny przykład jak urokliwa jast nasza scenka UT

ps.takie sytuacje sprawiają że mi ręce opadają..

wow szczerze mowiac nie wierze kto mogl byc taki qtasem i kickac cie bez powodu z serwera ale jesli to prawda i wiesz kto to byl to daj mi znac na gg - 2372380 - zajme sie tym

co do twojego stawania w obronie to jakbys przeczytal wczesniejsze wypowiedzi kmb007 w komentarzach do newsow to bys wiedzial dlaczego go nie kochamy:> ale nikt tu po tobie nie bluzga poniewaz go bronisz a co do kmb to gosc nawet nie potrafi zrozumiec zartu tylko wyzywa ludzi od idiotow (vide: post reactivate)

Old Post 28-04-2002 09:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DreadOn3
Dread Killah of bR

quote:

dziś gralem sobie na jednym z servów z panem X (ze mna w blu)
(zainteresowani wiedza o kim mowie).
dobranoc

Erkhm pan X napisal don't shoot i nie strzelal dostal heada po czym Z sie kapnal o co chodzi i bylo posprawie No i pan Y chcial dac mu kicka i sprzedal mu head'a ale to chyba nie wazne

Old Post 28-04-2002 09:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DreadOn3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DreadOn3 Znajdź więcej post'ów przez  DreadOn3 Dodaj DreadOn3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DreadOn3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Siekiera
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc

wow szczerze mowiac nie wierze kto mogl byc taki qtasem i kickac cie bez powodu z serwera ale jesli to prawda i wiesz kto to byl to daj mi znac na gg - 2372380 - zajme sie tym

co do twojego stawania w obronie to jakbys przeczytal wczesniejsze wypowiedzi kmb007 w komentarzach do newsow to bys wiedzial dlaczego go nie kochamy:> ale nikt tu po tobie nie bluzga poniewaz go bronisz a co do kmb to gosc nawet nie potrafi zrozumiec zartu tylko wyzywa ludzi od idiotow (vide: post reactivate)

no niestety prawda, a co do osób to jak będą jeszcze takie akcje to dam ci znać.narazie nie chce stawiać się w sytuacji "mamo a oni mnie biją", może sie rozejdzie po kosciach.

ps.cool gość z ciebie

Old Post 28-04-2002 10:26
quietc
UT VIRGIN

quote:

no niestety prawda, a co do osób to jak będą jeszcze takie akcje to dam ci znać.narazie nie chce stawiać się w sytuacji "mamo a oni mnie biją", może sie rozejdzie po kosciach.

ps.cool gość z ciebie

czerwienie sie:>

Old Post 28-04-2002 11:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez DreadOn3

Erkhm pan X napisal don't shoot i nie strzelal dostal heada po czym Z sie kapnal o co chodzi i bylo posprawie No i pan Y chcial dac mu kicka i sprzedal mu head'a ale to chyba nie wazne

ja tam pisalem o Panach X oraz Y, a o kim Ty piszesz, to ja nie wiem

Old Post 28-04-2002 17:27
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:

czerwienie sie:>

taki delikatny tez nasz QC... ma obrazek Dziewicy w ikonce
moze chcial nam cos tym zasugerowac?

Old Post 28-04-2002 17:28
quietc
UT VIRGIN

quote:

taki delikatny tez nasz QC... ma obrazek Dziewicy w ikonce
moze chcial nam cos tym zasugerowac?

TO JEST DIABLICA:>>>>>>>>

Old Post 28-04-2002 17:37
PAPUGa
Elite (Fiend)

hm....

quote:
TO JEST DIABLICA:>>>>>>>>

hm, diablica z podpisem UT Virgin?
tak QC, juz dobrze, wierzymy Ci, wierzymy

Old Post 28-04-2002 19:09
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:00.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions