Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Your Future
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]3Rm4C

What??? heheheh Jestem ciekaw z kim insmac? Jakos nigdy nie opowiadales kogo masz na oku...

To są dalekosiężne plany maso

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-04-2002 10:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]3Rm4C
the Reaper

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Insmac

To są dalekosiężne plany maso

A jak bardzo dalekosieżne?

Old Post 18-04-2002 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]3Rm4C Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]3Rm4C Dodaj [FPP]3Rm4C do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]3Rm4C
A jak bardzo dalekosieżne?

tak jak i twoje

Old Post 19-04-2002 12:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Podoba mi się to zestawienie...

mi tez... sam jeszcze nie wiem co ze soba zrobie... metlik mam w glowie i tyle, a co najlepsze... juz za roook matuuuraaa...

Old Post 20-04-2002 00:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Ja nie mysle kategoria zbyt dalekiej przyszlosci...wedlug mnie nie ma sensu sobie zaprzatac glowy przyszlymi problemami...
Sa terazniejsze te z ktorymi nam sie juz udalo uporac.....ale to co nam zycie przywiedzie to jest wielka zagadka.
Niewiadomo bo moze juz jutro nie bedziemy zyc bo jakis palant bedzie prowadzil po pijaku......
Nigdy nic nie wiadomo..........no ale wcale nie mowie ze nie mozecie miec marzen...

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 20-04-2002 08:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Chce byś pierwszym człowiekiem na Marsie

Old Post 20-04-2002 09:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Talking

Piłkarzem Bayernu nie będe - nie chce mi sie biegać po boisku

Ale managerem Bayernu moge zostać (najpierw lot w kosmos - Mars)

Old Post 20-04-2002 10:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:09.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions