Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Muza
Jakiej mjuziki słuchacie ?
Ta ankieta została zakończona.
Hip hop 5 17.24%
metal 12 41.38%
rock 4 13.79%
pop 0 0%
reagge 0 0%
inna - jaka ? 8 27.59%
W sumie: 29 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
wiem...

ale idz juz sobie stad.

dokładnie ... nie potrzeba tu takich lameroof ... robcie sobie burdel tam, a to forum zostawcie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-04-2002 10:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
astral
księciunio [ownz]

Talking

quote:

Goat Trance?

Hej ty tam! weirdo chedozony! Sluchaj co ci rzeknie astral! Znaczy ja! Za obraze mojej muzyki jako pierwszy honorowo wezmie sie za ciebie obledny quake`owiec astral. I wrazi ci slugsa w kaldun, wedle swietego zwyczaju, na pohybel tobie, a na radosc biednym dziewicom! Walka ma byc honorowa i wedle prawa kresek ani timerow uzywac nie lza, jeno na czystym q2 konfesjonalnie lupic jeden drugiego dopokad 10 minut w klepsydrze nie uplynie! Spotkamy sie na ubitej ziemii (ICP).

(c) from A. Sapkowski "Miecz przeznaczenia"

Old Post 22-04-2002 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil astral Znajdź więcej post'ów przez  astral Dodaj astral do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

c'mon, take your best shot

Old Post 22-04-2002 13:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
c'mon, take your best shot

nie weidro.... to nie tak.... powiniennes teraz powiedziec:

"- A bodaj was zaraza, kurwie synu! - rozległ się z dołu rozsierdzony wrzask. -
Nie macie gdzie szczyn wylewać? A bodaj was wszy żywcem zżarły, bodajby was
pokaziło, bodajbyście zdechli!.
...na znak tego ze przyjmujesz wyzwanie

(c) copyright by A. Sabkowski "Miecz Przeznaczenia"

Old Post 22-04-2002 13:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

pewnie masz racje

Old Post 22-04-2002 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

Talking

ja będę oryginalny i napiszę, że słucham "Detroit techno" ewentualnie jakiś minimal or sth

zespołów nie będę wymieniał bo i tak nie wiedzielibyście o czym mówię

ps. 2 step (gdyby ktoś nie wiedział) to jest to połączenie speed garage (taki leciutki house) z drum`n`bassem (lub nu-skul breakz)

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 22-04-2002 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez montana

wiesz... dokladnie takiej odpowiedzi sie po tobie spodziewalem /monotony?

ad1: skoro takiej sie spodziewales, to po cholere pytasz?!
ad2: jak Ci tak bardzo nie pasuje moja odpowiedz, to specjalnie dla Ciebie odpowiem na pytanie jeszcze raz, ale troche inaczej, tak zebys sie nie spodziewal i nie zarzucil mi /monotony :

z ubolewaniem musze stwierdzic, iz nie zdazylo mi sie dotad slyszec o forum o ktorym wspomniales, a tym bardziej prezentowac na nim swojego skromnego zdania. jednakze jestem pewien, ze forum to jest wspanialym miejscem do dyskusji na wysokim poziomie. postaram sie niezwlocznie nadrobic moje zaleglosci i je odwiedzic

zadowolony?

Old Post 23-04-2002 00:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

eeeeeeee, stare zespoly rzadza

-dzem
-queen
-lady pank

czyli dobry rock!!

Old Post 23-04-2002 09:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Turek
Combat (Death Knight)

Bardzo lubie Daft Punk.

Old Post 23-04-2002 12:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Turek Znajdź więcej post'ów przez  Turek Dodaj Turek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
ale idz juz sobie stad.

Hipokryta?!

Old Post 23-04-2002 18:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

?

you accept (reject, respect);

Old Post 23-04-2002 18:06
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Hmm... juz sie wiele razy wypowiadalem na ten temat. Jeszcze raz i znow zakrecimy baczka i jeszcze raz, w kolko itp...
Tym razem nie bede sie rozpisywal.
Muzy slucham roznej. Podobaja mi sie dzwieki Ambientu, troche Drum'n bass itp. Hip hopu nie trawie. Moim zywiolem jest raczej muza ciezsza, zarowno gitarowa jak i sntetyczna. Procz tego uwielbiam smutny Gotyk oraz roznego rodzaju psychodelki. Metal, Rock, Numetal i te sprawy. Muza spokojna, dolujaca itp, darcie mordy, Industrial... Cos tam jeszcze mozna do tego kotla wrzucic. Pozatym gram na gitarce i na kompie cos tworze czasami.

Old Post 25-04-2002 16:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

Talking BOUNCE !!!!!!!!!

SYSTEM OF A DOWN I SLIPKNOT,PRODIGY,KALIBER44,Sex PISTOLS!!!!

Old Post 25-04-2002 20:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]Falek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [KmH]Falek Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]Falek Dodaj [KmH]Falek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]Falek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

Talking

i jeszcze drum 'n' bass i Korn

Old Post 25-04-2002 20:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]Falek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [KmH]Falek Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]Falek Dodaj [KmH]Falek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]Falek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

Falek: po co zamieszczasz ten crap w kazdym poscie? (zalacznik)

nie lepiej na sygne wsadzic?

you accept (reject, respect);

Old Post 25-04-2002 20:19
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez [KmH]Falek
i jeszcze drum 'n' bass

dobrze gada chłopak

Old Post 25-04-2002 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

puszcza tylko drum 'n' bass
tylko nie wiem po co to pisze??

Old Post 26-04-2002 13:06
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
(...)Hip hopu nie trawie(...)

to tak jak ja.... dobrze.... swój człowiek...

Old Post 26-04-2002 13:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

a ja slucham rodzicow

Old Post 26-04-2002 22:36
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
a ja slucham rodzicow

to jest dopiero ciezka muzyka...

Old Post 26-04-2002 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
a ja slucham rodzicow

no... ja tez ich lubie...

mój ulubiony kawalek to "wylącz ten komputer i idź juz spac"
chociaz "posprzątaj w tym burdelu" tez jest fajny...

Old Post 26-04-2002 22:49
GorE
fucking with me is free

Lubie System, limp bizkit, linking park, tool, gorillaz, hey, aaf, ramstain, daft i wiele innych

tako rzece debil gore

Old Post 26-04-2002 23:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GorE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GorE Znajdź więcej post'ów przez  GorE Dodaj GorE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GorE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

quote:
a ja slucham rodzicow

taaaaaaaa ja lubię kawałek 8 na płytce "Bałagan w pokoju" brzmi on mniejwięcej tak: POSPRZĄTAJ TU MAŁY BO KUPIĘ CI SANDAŁY (nienawidzę sandałków).

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

no... ja tez ich lubie...

mój ulubiony kawalek to "wylącz ten komputer i idź juz spac"
chociaz "posprzątaj w tym burdelu" tez jest fajny...

znam ten kawałek całkiem ostry

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan

to jest dopiero ciezka muzyka...

dokładnie!!! jak słyszę którąś z tych płyt to chce mi się

Old Post 26-04-2002 23:32
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez GorE
(...) linking park

beep! nie ma takiej opcji

btw: ja nie slucham rodzicow, dla mnie to jakis nedzny mdly pop...

Old Post 26-04-2002 23:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]Falek
www.kmh-clan.prv.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-

beep! nie ma takiej opcji

btw: ja nie slucham rodzicow, dla mnie to jakis nedzny mdly pop...

ja tez nie slucham ale pozartowac zawsze mozna

Old Post 27-04-2002 00:29
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez [KmH]Falek

ja tez nie slucham ale pozartowac zawsze mozna

Falek juz ci ktos to mowil ale pozwolisz ze poworze... wez se walnij ten obrazek do sygnaturki bo juz ktorys raz z kolei sie nabieram ze masz cos fajnego w tym zalaczniku i niepotrzebnie klikam...

Old Post 27-04-2002 12:41
rcube
KOSZ

A co sądzicie o No Doubt
Kiedyś fajna kapela rockowa, a tera..........jakiś pop

No wiem że większość w tym i ja korzysta z Audiogalaxy lub innego p2p w poszukiwaniu muzy, ale natknołem sie na stronke
http://www.koval.delcom.pl/15.html Hmmm... sami sprawdźcie czym stało sie tera No Doubt.
Hehe ... ciekawe jaki koleś sie odważył to zamieścić (pierwszy wynik w wyszukiwaniu No Doubt), przypomniały mi sie czasy gdy jeszcze Napstera nie było i mp3 bez problemu znajdowało sie na różnych www

Old Post 27-04-2002 19:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Insmac_old
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
"posprzątaj w tym burdelu"

starzy nazywają rzeczy po imieniu

Old Post 27-04-2002 19:38
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Insmac

starzy nazywają rzeczy po imieniu

dokladnie... moi starsi sa bardzo rzeczowi...

Old Post 27-04-2002 21:07
[SPECNAZ]Ger
nyga joint

nie lubie hip-hopu, nie trawie "naglego atako spawacza" ani "slumsow"

ale za to kocham offspringa (gitaRRa)

L.A.P.D
Bad Habbit
Burn it up
Dirty Magic
No Hero
i jeszcze pare innych

[email protected]
gg: 1006057

Old Post 28-04-2002 01:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Ger Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Ger Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Ger Dodaj [SPECNAZ]Ger do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Ger prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:08.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions