Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Rotacja map!!!
Czy rotacja map na serwie Byry to dobry pomysl?
You do not have permission to vote on this poll.
Jawohl!!! Wreszcie zagram w mapy ktore mi sie podobaja! 25 89.29%
Nein!!! Lubie tylko Beach i Depot, ledwo znosze Tundre a tu jeszcze co?!? 2 7.14%
Nie mam zdania jestem tu przejazdem, z internetem lacze sie uzywajac telegrafu! 1 3.57%
W sumie: 28 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[POISON]Mazio
Guest

Thumbs up FINALNA WERSJA MAPY DEATHWISH (REAL OMAHA BEACH)

Wlasnie skonczylem grac na ByRy w Deathwish, chociaz jeszcze w stara wersje. Rano natomiast mialem okazje na jakims zachodnim serwerze zagrac w skonczona juz finalna wersje tej mapy.

Jest naprawde extra!!!

Poniewaz ktos prosil mnie w trakcie gry o link do zassania, podaje skad ja bralem i tam na pewno jest juz "final". Tym co lubia te mapke i grali w bete powiem jeszcze ze dopracowano szczegoly ale rowniez zmieniono podstawy i mapa stala sie bardziej grywalna (allies chociazby maja dwa wyjscia z plazy). Jesli ktos widzial bete i mu sie nie podobala niech obejrzy ostateczna wersje, moze zmieni zdanie.

here u are:

http://www.planet-wolfenstein.ch/wb...2&styleid=1

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-04-2002 17:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek
Pytanie w ankiecie jest tendencyjne . To ze lubie niestandartowe mapki nie znaczy ze lubie rotacje ktora dla mnie suxx . Nic gorszego niz wejsc na server ( czasem X minut czekac ) by zostac odrazu wywalonym bo zmiana mapki ( command Server parse czy inny bug ) . Jak ja lubie te servy gdzie ludzie gdy konczy sie czas votuja na reset bo nie chca zmiany mapy . Map_cycle musialby byc conajwyzej raz na 10 rund albo i zadziej . Np. Mapka zmienia sie raz na dzien Poniedzialek to dzien mapki Mp_Vista , Wtorek to Bk_Forest etc.

Szkoda ze nie mozna wywalic standartowych mapek z Votow -> to by rozwiazalo problem wg.mnie

Co do tych 10 rund to się zgadzam.
Nie rozumiem natomiast pomysłu usuwania standardowych map z votów. Ja tam czasem lubie pohoolać na standardach i raczej nie jestem sam. Są jeszcze do tego ludzie nowi w RTCW, którzy nawet standardów nie znają. Oczywiście są serwy dla tych i dla tamtych, ale podejrzewam, że żaden admin nie chce prowadzić serwa dla początkujących. Przynajmniej o takiej inicjatywie nie słyszałem .

Old Post 28-04-2002 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]THunDeR Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]THunDeR Dodaj [KmH]THunDeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]THunDeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Dac rotacje i basta. I tak wiekszosc osob ktore nie czyta boarda zawsze glosuje F2 bo nie chce im sie sciagnac, lub nie znaja kamperskich miejsc. Moze rotacja na serwerach ozywi troche zycia na naszych serwach...

Old Post 28-04-2002 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez [KmH]THunDeR

Ja tam czasem lubie pohoolać na standardach i raczej nie jestem sam.

Masz tyle innych serwerkow ze na standardowych mozesz hulad d woli
quote:

Są jeszcze do tego ludzie nowi w RTCW, którzy nawet standardów nie znają.

O ile mi wiadomo Byry z zalozenia nie jest dla poczatkujacych ktorzy nie znaja map standardowych

A jak jeden serwer bedzie bez standardowych to sie chyba nic nie stanie!

Old Post 29-04-2002 08:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Chrumkules

Masz tyle innych serwerkow ze na standardowych mozesz hulad d woli

O ile mi wiadomo Byry z zalozenia nie jest dla poczatkujacych ktorzy nie znaja map standardowych

A jak jeden serwer bedzie bez standardowych to sie chyba nic nie stanie!

W sumie racja. Mnie pomysł ogólnie odpowiada - na standardach najwyżej poszpilam gdzie indziej.
BTW byłem dzisiaj na ByRach - na TANK'u była w spekcie 1 osoba - wyszła kiedy ja wszedłem (ale muszę przerażać ). Wpadajcie coś qrcze, bo nie ma z kim grać. Liczę na to, że jest ranek i nikomu się jeszcze nie chce (tudzież nie mogą).

Old Post 29-04-2002 09:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [KmH]THunDeR Znajdź więcej post'ów przez  [KmH]THunDeR Dodaj [KmH]THunDeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [KmH]THunDeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rayan
Skilled (Knight)

Wioska Rox

Rotacja map? Tak, ale nie co runde a powiedzmy co 6.
Moze wkoncu wtedy beda grane takie mapy jak zamek albo wioska przez niektórych dyskryminowane.
Moim zdaniem to właśnie wiocha jest najbardziej debeściarską mapą wolfa, tutaj wychodzi teamplay i komunikacja.
Często słysze takie opinie "nie gram village bo sie tam gubie".
Więc włączmy rotacje aby zagubieni wreszcie odnależli droge.

Old Post 29-04-2002 10:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rayan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rayan Znajdź więcej post'ów przez  Rayan Dodaj Rayan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rayan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Mazio
Guest

Smile

Mysle ze ilosc osob ktore sie tu wypowiedzialy w tej sprawie jest juz godna zauwazenia i moze byc miarodajnym potwierdzeniem potrzeby takich zmian. W zwiazku z tym opierajac sie na Waszych wypowiedziach sprobuje dokonac kilku rozmow z osobami, ktore mogly by wprowadzic taki plan w zycie. Jesli uda mi sie to przeforsowac dam znac w oddzielnym poscie. Trzymajcie kciuki!!

Old Post 30-04-2002 15:32
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [POISON]Mazio
Mysle ze ilosc osob ktore sie tu wypowiedzialy w tej sprawie jest juz godna zauwazenia i moze byc miarodajnym potwierdzeniem potrzeby takich zmian. W zwiazku z tym opierajac sie na Waszych wypowiedziach sprobuje dokonac kilku rozmow z osobami, ktore mogly by wprowadzic taki plan w zycie. Jesli uda mi sie to przeforsowac dam znac w oddzielnym poscie. Trzymajcie kciuki!!

Eeee a ja myślałem że rotacja już weszła... co ostanio nie wejdę na ByRy to jak nie Chauteau albo Tank to już na pewno Deathwish . Cżyżby tylko inicjatywa głosujących (F1 everybody! ) ?

Old Post 30-04-2002 18:35
[POISON]Mazio
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [KmH]THunDeR

Eeee a ja myślałem że rotacja już weszła... co ostanio nie wejdę na ByRy to jak nie Chauteau albo Tank to już na pewno Deathwish . Cżyżby tylko inicjatywa głosujących (F1 everybody! ) ?

Szczerze mowiac nie slyszalem aby rotacja juz weszla, pewno wiec coraz wiecej osob ma dosyc grania w Beach itd.. Mysle jednak na podstawie juz przeprowadzonych na ten temat rozmow ze wejdzie szybciej niz mozna by sie tego spodziewac i to jest pocieszajace, ciekaw tylko jestem czy faktycznie beda chetni do grania i czy bedzie pelny sklad do zabawy na "nietypowych" mapach? Ehhh oby tak bylo, bo mnie juz defetyzm ogarnia patrzac na to co sie tu dzieje!!

Old Post 30-04-2002 18:57
[KmH]THunDeR
Combat (Death Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [POISON]Mazio

Szczerze mowiac nie slyszalem aby rotacja juz weszla, pewno wiec coraz wiecej osob ma dosyc grania w Beach itd.. Mysle jednak na podstawie juz przeprowadzonych na ten temat rozmow ze wejdzie szybciej niz mozna by sie tego spodziewac i to jest pocieszajace, ciekaw tylko jestem czy faktycznie beda chetni do grania i czy bedzie pelny sklad do zabawy na "nietypowych" mapach? Ehhh oby tak bylo, bo mnie juz defetyzm ogarnia patrzac na to co sie tu dzieje!!

Ja myślę, że skoro juz teraz jest squad do gry 4v4, albo nawet 6v6 to po pewnym czasie będzie full.
Miejmy nadzieję że wkrótce.

P.S.: Mazio nieźle strzelasz .

Old Post 30-04-2002 19:32
[POISON]Mazio
Guest

Talking

A wiec STALO SIE, wlasnie uploaduje nowe. brakujace mapy na ByRy i prawdopodobnie w nocy lub jutro ruszy rotacja na tym serwerze. W zwiazku z tym zamykam ten topik, a otworze nowy gdzie bedzie napisane jakie mapy i na jakich warunkach beda tam grane. W nowym temacie bedzie rowniez zamieszczony link do kazdej z map, ktore sie tam znajda, komu cos brakuje a chce grac na ByRy, polecam ssanie!

Old Post 01-05-2002 15:32
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:14.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions