Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Chiterstwo
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Przeciez ty nie wiesz pod jakim nickiem gram - to skad wiesz jak gram

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-05-2002 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]3rdtrek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]3rdtrek Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]3rdtrek Dodaj [AGD]3rdtrek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]3rdtrek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

quote:
Napisane oryginalnie przez [AGD]3rdtrek
Przeciez ty nie wiesz pod jakim nickiem gram - to skad wiesz jak gram

ale chyba kiedys grales pod tym co masz po lewej stronie
BTW schodzimy z tematy, skonczmy to

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 10-05-2002 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

ok skonczmy : ale cos dopowiem
TO bylo kiedys - teraz byl wkopal wielu osoba - po malym treningu u pewnej osoby

Old Post 10-05-2002 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]3rdtrek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]3rdtrek Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]3rdtrek Dodaj [AGD]3rdtrek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]3rdtrek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Exclamation Co , jeśli ... ? Cheat enabled ?

Heh , poczytałem sobie wasze wypowiedzi ... fajne są
Ale my tu gadu-gadu , że czitowanie to w ogóle hańba , ale wyobraźcie sobie pojawienie się Wallhacka ... Zgroza , chaos + bonusowo obecność tego pliczku/paka/whatever w top 10 najchętniej ściąganych rzeczy do wolfa ( OK , nie będę ściemniał - w top 1 konkretnie ]
Wallhack , wallhack , wallhack .
Aimbot , aimbot , aimbot .
Co prawda , granie w wolfa mijałoby się z celem , ale ...z pewnością nie dla wszystkich . Wspaniałym przykładem jest Diablo 2 Battlenet Open Servers - tam po prostu _nie_da_się_nie_spotkać_czitera [ taki paradox ]
Niektórych z pewnością rajcowałyby mass-kille bez wiekszego wysiłku [ aimbot ] , albo perfekcyjne 'czytanie' gry [ wallhack , bigbrother iz in da houuuse ]
Rememba uno more thing - to co zakazane , zazwyczaj zajebiście smakuje .

Old Post 11-05-2002 02:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

czytajac ten topic o cziterstwie aimbotach etc wybralem sie na poszukiwania w czelusciach internetu w poszukiwaniu slynnych walhackow , aimbotow etc uzywalem zwyklego googla , altavisty i programu amSuck - i ku mojemu zdziwieniu nie znalazlem nic ciekawego , pomyslalem nie mozliwe , sprecyzowalem moje szukanie i nagle pyk na jedym z forum dyskusyjnych bodaj angielskim mniejsza z tym znalazlem programik o nazwie RTCW-aimbot.exe nie myslac wiele zassalem ,odpalilem jakiez moje zdziwnie bylo gdyz zamiast wy******* celnosci etc nie odpalila mi sie winda powiem tak poswiecilem na to okolo 1.5h zeby znalezc takie cos i obadac jak to dziala i jedyne co znalazlem to kupa szajssu wniosek z tego taki albo te programy istnieja tylko w imaginacji co poniektorych , albo sa jak tajny krag i tylko miedzy wtajemniczonymi userami jest rozprowadzany lol

nasuwa mi sie jeden wniosek , dajcie sobie spokoj z tymi oskarzeniami o czity srity i wogole caly ten topic tego nie wypleni sie gadaniem , pozostaje nam sv_pure 1 i punkbuster ktory imho tylko sprawdza ustawienia konfigu i pluje sie o r_picmipy i inne *******y pozatym czitera tez mozna zabic - pamietajcie klamstwo ma krotkie nogi i zawsze wychodzi na jaw czy sie tego chce czy nie wiec olejmy te cuda najezdzanie na poisonow i inne dobre klany tylko dlatego ze czesciej sie pada z ich reki , a wy nigdy nie oddaliscie strzalu przypadkiem ktory wygladal jak by to byl aim?? nie zatlukliscie kolesia na asfalcie 2 kulami na drugim koncu? fuk dat shit takie moje zdanie na ten temat

Old Post 11-05-2002 13:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

No wlasnie ja tez szukalem tych slawnych aimbotow i znalazlem bodajrze jednego do do cs'a a o wolfiku nic a nic po 40 min zrezygnowalem Ciekawi mnie skad 3rdtrek wie jak czitowac. Jeszcze bede szukal walne se aimbota i z pf, bede sciagal ludzi oddalonych o 100 m

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 11-05-2002 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

5 za gadke Sp@nz. Wlasne, ja tam nie oskarzam i cziterstwo jak mierny gracz mi zestrzeli garnek.... a ze dobry robi to 10x czesciej to normalne.

Aha, raz tylko bylem pewnien ze pewna osoba gra na podmienionych skinach (bo nagle ktos nie zaczna snipowac jak Vasilij Zajtsew) ale nie maja dowodow nie rzucalem publicznych oskarzen....

Old Post 11-05-2002 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Mazio
Guest

Talking

Spanzik!!!!
Gdybys i tak nie byl moim Clan Leaderem, to wlasnie bys nim zostal!!! AUTOMATYCZNIE!!!!

Jesli Twoja wypowiedz nie podsumowywuje tematu, to i tak dalej przestal on byc ciekawy. Nie kazda kobieta zostaje prostytutka, prawda? Jak ktos ma taki a nie inny charakter, to mu juz nic nie pomoze. Sa aimboty czy nie ma, pies je sral! A kto ich uzywa jest dla mnie frajer i dupek!!!!!!!!!!!!

Wasz Mazio! :>

Old Post 11-05-2002 20:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gutspik
Training (Enforcer)

no Was chyba pojeb*** !!!

wtf?!? moze zaczne tak:
1. nikogo nie bede przepraszal, bo nie mam powodow! gdzie tam jest napisane POISON TO CZITERZY! ???
2. przyznancie sami, ze wynik zaskoczyl kazdego wiec z racji tego, ze nie bylem naocznym swiadkiem tego wydarzenia chcialem sie dowiedziec co bylo spowodowane takim obrotem sprawy... rzucilem konkretne pytanie o uzywanie pomagajek przez graczy POISON na codzien (duze monitory, szybkie karty graficzne, "obrotne" procki itp.)
3. otrzymalem zadowalajaca odpowiedz miedzy innym w wypowiedzi Bolsa /cyt. [Zwyczajnie loodzie czuli to ze jakos slabo sie "kosi". Slabe kompy (Tandetne monity i dopalki) czy slabo dzialajace rw mocno przeszkadzaly w grze Nigdy w zyciu nie gralem na LANie i ogoolnie byl to dla mnie szok] /koniec cyt.
4. po tej wypowiedzi stwierdzilem , ze jednak w potyczkach na rownym sprzecie wyszlo kto tak naprawde ma potencjal klanowy...
5. uwazajac sprawe za rozstrzygnieta nie zagladalem wiecej do tych wypowiedzi... i dzis przypadkowo przegladajac forum natknalem sie na taka zadyme! jakies wywody o czitowaniu i tym podobne... co to ma byc? czitowanie to najwieksza zniewaga dla szanujacego sie gracza [no moze jeszcze kamperstwo] i to samo tyczy sie tych, ktorzy oskarzaja bezpodstawnie o czitowanie!!!
6. wiec teraz moze ja poprosze o przeprosiny, bo ktos tu chyba bezpodstawnie rozpetal nagonke na moja osobe i wcale mi sie to nie widzi

Old Post 12-05-2002 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gutspik Znajdź więcej post'ów przez  gutspik Dodaj gutspik do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gutspik
Training (Enforcer)

Re: Chiterstwo

wtf?!? moze zaczne tak:
1. nikogo nie bede przepraszal, bo nie mam powodow! gdzie tam jest napisane POISON TO CZITERZY! ???
2. przyznancie sami, ze wynik zaskoczyl kazdego wiec z racji tego, ze nie bylem naocznym swiadkiem tego wydarzenia chcialem sie dowiedziec co bylo spowodowane takim obrotem sprawy... rzucilem konkretne pytanie o uzywanie pomagajek przez graczy POISON na codzien (duze monitory, szybkie karty graficzne, "obrotne" procki itp.)
3. otrzymalem zadowalajaca odpowiedz miedzy innym w wypowiedzi Bolsa /cyt. [Zwyczajnie loodzie czuli to ze jakos slabo sie "kosi". Slabe kompy (Tandetne monity i dopalki) czy slabo dzialajace rw mocno przeszkadzaly w grze Nigdy w zyciu nie gralem na LANie i ogoolnie byl to dla mnie szok] /koniec cyt.
4. po tej wypowiedzi stwierdzilem , ze jednak w potyczkach na rownym sprzecie wyszlo kto tak naprawde ma potencjal klanowy...
5. uwazajac sprawe za rozstrzygnieta nie zagladalem wiecej do tych wypowiedzi... i dzis przypadkowo przegladajac forum natknalem sie na taka zadyme! jakies wywody o czitowaniu i tym podobne... co to ma byc? czitowanie to najwieksza zniewaga dla szanujacego sie gracza [no moze jeszcze kamperstwo] i to samo tyczy sie tych, ktorzy oskarzaja bezpodstawnie o czitowanie!!!
6. wiec teraz moze ja poprosze o przeprosiny, bo ktos tu chyba bezpodstawnie rozpetal nagonke na moja osobe i wcale mi sie to nie widzi

Old Post 12-05-2002 13:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gutspik Znajdź więcej post'ów przez  gutspik Dodaj gutspik do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

quote:
Napisane oryginalnie przez [TC]sp@nz
czytajac ten topic o cziterstwie aimbotach etc wybralem sie na poszukiwania w czelusciach internetu w poszukiwaniu slynnych walhackow , aimbotow etc uzywalem zwyklego googla , altavisty i programu amSuck - i ku mojemu zdziwieniu nie znalazlem nic ciekawego

no to kiepsko szukałeś
Spróbuj zrobić tak ---> http://www.rtcw.pl -> jest tu coś takiego jak archiwum newsów --> daj 'szukaj' - klepnij "wallhack" ---> VOILA !

Old Post 12-05-2002 13:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Teraz taki wallhack + pbhack

Old Post 12-05-2002 14:47
spanzik
fear the newbie

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed

no to kiepsko szukałeś
Spróbuj zrobić tak ---> http://www.rtcw.pl -> jest tu coś takiego jak archiwum newsów --> daj 'szukaj' - klepnij "wallhack" ---> VOILA !

pamietam tego newsa byl nawet screen i krotki opis dzialania ale nie bylo linka ani informacji gdzie i jak to znalezc - jedynie notka ze forum niemieckie , tak wiec twoj post nie ma w sumie sensu

Old Post 12-05-2002 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Kurcze - ten news udowodnil , ze takie cos wogole istnieje
A , ze nikt z was nie moze znalesc - to jush inna sprawa ( a po co wogole tego szukasz ? co? - masz jakies zle zamiary ? )

Old Post 12-05-2002 17:59
ProspeR
Warrior (Scrag)

Re: Re: Chiterstwo

quote:
Napisane oryginalnie przez gutspik
wtf?!? moze zaczne tak:

Heh, nie badz smieszny.
1.Pisz to real nickiem, bo wogole nie powinienem dyskutowac z anonimem.
2. Dla mnie slormulowania odnosnie pomagajek sa dosc jednoznaczne i z licznych rozmow wiem ze nie tylko dla mnie.
3. To JA i MOJ klan zostal posadzony (czy tez zostaly wysuniete aluzje- jak zwal tak zwal, kazdy odebral jednoznacznie wypowiedz odnosnie "pomagajek"), wiec smieszne jest ze to ja musze przepraszac.
ROTFL

Old Post 12-05-2002 18:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[VAL]Snoop...
Guest

Na ogol nie udzielam sie w takich topic'ach ale zrobie wyjatek

No wiec nie wiem wogole po co rozpoczynac topic, w ktorym POISON bedzie zaprzeczal temu ze sa cheaterami a ktos tam jeszcze inny bedzie to podwarzal... przeciez to wogole nie ma sensu... nikt nikomu nic nie udowodnil, slabszy dzien sie moze zdazyc a tu od razu jakies podejzenia o cheatowanie. Przeciez wiem jak graja np Prosper i Kalaf10r bo bylem z nimi w jednym klanie, znamy sie w sumie ponad pol roku i zdazylem sie przekonac ze posiadaj good skill...dla mnie sprawy nie ma... i wogole dajcie sobie troche luzu.... to ma byc zabawa.

PS. A moze poprostu Fuzz jest tak dobre ze nawet POISON nie mial z nimi szans? Przeciez Fuzz nie przegralo chyba dotad zadnego meczu...

Old Post 12-05-2002 19:08
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

JAK KONCZA CHEATERZY :)

Jak koncza cheaterzy
Krotki filmik
http://gordonowaty.republika.pl/cziter.zip

Old Post 13-05-2002 15:28
gutspik
Training (Enforcer)

Re: Re: Re: Chiterstwo

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR

Heh, nie badz smieszny.
1.Pisz to real nickiem, bo wogole nie powinienem dyskutowac z anonimem.
2. Dla mnie slormulowania odnosnie pomagajek sa dosc jednoznaczne i z licznych rozmow wiem ze nie tylko dla mnie.
3. To JA i MOJ klan zostal posadzony (czy tez zostaly wysuniete aluzje- jak zwal tak zwal, kazdy odebral jednoznacznie wypowiedz odnosnie "pomagajek"), wiec smieszne jest ze to ja musze przepraszac.
ROTFL

1. chapaj dzide!
2. pisal se bede pod nickiem takim jaki mi sie widzi! poza tym masz chyba cos z oczami, bo w podpisie dalem xywe...
3. jak nie umiesz interpretowac zdan to sie za to nie zabieraj, bo to chyba nie twoja dziedzina...
4. a te posadzenia to se uroiles i wez jush ze mnie zejdz, bo mnie zaczynash ******** !!!
5. sam jestes smieszny... m.in. na zdjeciu z finalow

Old Post 13-05-2002 17:17
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

hehe
Co do punktu 5 musze sie zgodzic

Old Post 13-05-2002 17:32
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

prosper zostaw mlotka nie ma co sobie glowy zawracac tym kolesiem ja mam go gdzies to co on mowi i to co inni mowia ze niby POISON to cziterzy LUDZIE JA MAM TO W D***E TO CO MOWICIE NA POISON, zazdroscicie ze nie mozecie tak grac. w wawie nie wyszlo ale to co l00zik ja tam sie dobrze czuje inni tez, bedzie jeszcze nie jedna szansa pokazania prawdziwej klasy, klasy z jaka gra POISON a ty 3rdtrek pokazales jaki jestes wspanialy za czasow =PEF= wiec cicho badz tera.

Old Post 13-05-2002 18:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalaf10r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kalaf10r Znajdź więcej post'ów przez  Kalaf10r Dodaj Kalaf10r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalaf10r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Hahahahaha
Kalafior
O co ci chodzi ? Powiedzialem tylko ,ze zgadzam sie z punktem 5 co do wygladu prospera - cos nie pasi ?
2. Nie wiem o co ci chodzi z PEF ( nawet tam nie bylem ) , ale to nie temat na te forum - ( zobacz na topic : chiterstwo )

Kalafior rulez - Mam nadzieje ,ze sie nigdy nie zmienisz

Old Post 13-05-2002 19:01
ProspeR
Warrior (Scrag)

Re: Re: Re: Re: Chiterstwo

quote:
Napisane oryginalnie przez gutspik

1. chapaj dzide!
2. pisal se bede pod nickiem takim jaki mi sie widzi! poza tym masz chyba cos z oczami, bo w podpisie dalem xywe...
3. jak nie umiesz interpretowac zdan to sie za to nie zabieraj, bo to chyba nie twoja dziedzina...
4. a te posadzenia to se uroiles i wez jush ze mnie zejdz, bo mnie zaczynash ******** !!!
5. sam jestes smieszny... m.in. na zdjeciu z finalow

Ja powiem tylko jedno. Nie bede cie obrazal jak ty mnie obrazasz. Ludzie sami to osadza. Z twoimi zarzutami tylko jeden sie zgadza- sorry nie zauwazylem podpisu. Ja z interpretacja nie mam problemow (tak by moze bylo gdybym byl odosobniony w swoich odczuciach, a nie jestem.
Ja juz koncze dyskusje bo nie bede gadal z kims kto mnie obraza a nie powaznie dyskutuje....

Btw, twoja dziedzina nie jest raczej RTCW- polecam bierki znacznie prostsza gra...

Old Post 13-05-2002 19:02
gutspik
Training (Enforcer)

Re: Re: Re: Re: Re: Chiterstwo

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR

Ja powiem tylko jedno. Nie bede cie obrazal jak ty mnie obrazasz. Ludzie sami to osadza. Z twoimi zarzutami tylko jeden sie zgadza- sorry nie zauwazylem podpisu. Ja z interpretacja nie mam problemow (tak by moze bylo gdybym byl odosobniony w swoich odczuciach, a nie jestem.
Ja juz koncze dyskusje bo nie bede gadal z kims kto mnie obraza a nie powaznie dyskutuje....

Btw, twoja dziedzina nie jest raczej RTCW- polecam bierki znacznie prostsza gra...

a widzisz... wbrew pozorom przy bierkach trzeba sporo pomyslec, ale tego tesh chyba nie udalo ci sie zaobserwowac =]

Old Post 13-05-2002 19:32
[AGD]3rdtrek
Combat (Death Knight)

Kurde -przestancie sie klucic ! Tutaj macie sie wypowiadac na temat citerstwa , a nie kogos oskarzac - wyjasniac jakies klotnie itp !!!
A jak cos nie pasi , to idzcie do "wybacz mi"
Nie zalatwiajcie swoich spraw na forum ! - Pogadajcie sobie sami na gg i wyjasnijcie sobie wszystko - koniec ....
Ehhhhhhhhhh te bezsensowne klotnie w stylu :
On powiedzial ,ze jestem citer ...
- A wcale ,ze nieeeeeeeeee .............

Old Post 13-05-2002 19:53
kag
fenix

ja dalem news o wallhack, a nie szukalem zrodla tego cheata, bo sam nie cheatuje i nie zamierzam ulatwiac tego komukolwiek

Old Post 13-05-2002 20:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[VAL]Snoop...
Guest

Chlopaki

EOT

Old Post 13-05-2002 20:38
D@RK_LORD
Combat (Death Knight)

Talking

Cheatować w wolfie sie da i nie wazne czy jest PB lub Pure. Znalazłem niedawno na necie AimBota . Włączam go, potem gre wchodze na serw z PB i nic gram normalnie. Mam tylko problem z konfiguracją, bo trzeba wpisać kolor w który ma sie celować. Jest to chyba niewykonywalne bo niewazne jaki kolor wybiore to i tak w goscia nie celuje tylko w jakis punkt na ziemi lub na ścianie.
Kombinowałem też żeby skiny zrobic biale i kazac celowac w bialy, ale serw mi odrzucal pliki .pk3 . Jak ktos chce i ma stalowe nerwy to mu moge tego aimbota podeslac.

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Old Post 15-05-2002 23:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D@RK_LORD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D@RK_LORD Znajdź więcej post'ów przez  D@RK_LORD Dodaj D@RK_LORD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D@RK_LORD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

Red face

hmm z takimi wywodami to nie powinienes tu wyskakiwac no ale skoro juz zaczoles to ja ulatwie sprawe wszystkim chetnym

http://www.das-gute-c.de/aimbot.php

viola enjoy your ride lamazz

Old Post 16-05-2002 02:34
Pysiu
Warrior (Scrag)

Spanz juz mialem Cie opier@#@!# za ulatwianie wszystkim cheaterom zycia a tu taka niespodzianka

Know your limits

Old Post 16-05-2002 06:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[=||=]FarSight
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Pysiu
Spanz juz mialem Cie opier@#@!# za ulatwianie wszystkim cheaterom zycia a tu taka niespodzianka

Hehehehhe ale odrazu sprawdziłeś co tam jest .....

Old Post 16-05-2002 07:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]FarSight Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [=||=]FarSight Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]FarSight Dodaj [=||=]FarSight do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]FarSight prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:59.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions