Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Redaktorzy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

hmm... wszystko jest spox na stronie... do oprawy mozna sie przyzwyczaic choc ta mala czcionka jest troche denerwujaca. mnie troche denerwuje ze zbyt czesto macie tylko te same info co na cs.pl... jasne, powinniscie je zamieszczac ale extra by bylo gdyby sie znalazlo wiecej innych niusuw, ktorych na cs.pl nie znajde... wiem ze to nie jest latwe ale taka jest moja opinia.

GG 1090334

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-05-2002 17:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer
hmm... wszystko jest spox na stronie... do oprawy mozna sie przyzwyczaic choc ta mala czcionka jest troche denerwujaca. mnie troche denerwuje ze zbyt czesto macie tylko te same info co na cs.pl... jasne, powinniscie je zamieszczac ale extra by bylo gdyby sie znalazlo wiecej innych niusuw, ktorych na cs.pl nie znajde... wiem ze to nie jest latwe ale taka jest moja opinia.

co do wyglądu i szaty graficznej strony się nie wypowiem .
Co do newsów, to mamy mało ludzi, tak samo mało jest czasu... I rownie mało jest newsów. Stąd te powtórzenia - te same newsy na cs.pl i u nas... Staramy się jak możemy... Jeżeli macie ciekawego newsa, postawiliście serwa, zrobiliście mapkę itp, napiszcie, napewno to wykorzystamy...

Edytowane przez [FPP]takjakby dnia 26-05-2002 o godz. 17:38

Old Post 26-05-2002 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Emzor

co do wyglądu i szaty graficznej strony się nie wypowiem .
Co do newsów, to mamy mało ludzi, tak samo mało jest czasu... I rownie mało jest newsów. Stąd te powtórzenia - te same newsy na cs.pl i u nas... Staramy się jak możemy... Jeżeli macie ciekawego newsa, postawiliście serwa, zrobiliście mapkę itp, napiszcie, napewno to wykorzystamy...

emzor... mam nadzieje ze ci sie nie zrobilo przykro przez moj post? jesli tak to przepraszam

GG 1090334

Old Post 26-05-2002 17:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:

emzor... mam nadzieje ze ci sie nie zrobilo przykro przez moj post? jesli tak to przepraszam

eee... co Ty .
Ale takie są realia...

Old Post 26-05-2002 18:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

quote:

przynajmniej jeden sie odwazyl brawo

jezeli chodzi o te same newsy na co na cs.pl, to nie myslcie, ze patrzymy na cs.pl i piszemy o tym samym.. szukamy na roznych stronach.. a to juz nie nasza wina, ze cs.pl tez o tym napisalo

Old Post 26-05-2002 18:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Po prostu live is brutal My piszemy w 4 (na razie), a przeciez jest jeszcze zwykle zycie ... Serwis ten jest naszym malym swiatkiem, ale na nim nasz czas sie nie konczy Ja bardzo chetnie bym sobie pisal, pisal i pisal, ale realia sa niestety bezlitosne

Old Post 26-05-2002 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Hammer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Hammer Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Hammer Dodaj [FPP]Hammer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Hammer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis

spokojnie spokojnie ... juz napisalilsmy co myslimy o wasze pracy .

P.S. Smirnoff zastanow sie jak mam zbanowac 25 metrowa sosne ? Jak zetne to mnie konserwator przyrody skroji na grube miliony

to może ponegocjuj z sosną

Old Post 26-05-2002 20:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Emzor

Jeżeli macie ciekawego newsa, postawiliście serwa, zrobiliście mapkę itp, napiszcie, napewno to wykorzystamy...

no ta moja własnie sie kompiluje to zapodam...
tyle ze na cs.pl tez chce wysłac
zeby byla bardziej popularna

Old Post 26-05-2002 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Czekamy Jesli masz screeny to tez bylibysmy zainteresowani

Old Post 26-05-2002 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Hammer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Hammer Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Hammer Dodaj [FPP]Hammer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Hammer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

no ta moja własnie sie kompiluje to zapodam...
tyle ze na cs.pl tez chce wysłac
zeby byla bardziej popularna

ghem, tylko nam zapodaj pierwszym . U nas na boardzie powstała więc sam wiesz... .

Old Post 26-05-2002 21:33
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Ja kiedyś wysłałem screena, ale nie został zamiesczony turdno.
(dla zainteresowanych: http://www.czaszek.pl/bombsite%20HS.JPG)

Ja się też wypowiem na temat serwisu:

WYGLĄD
I. Reklama sux (ta na górze i ta po lewej)
II. Kolumny sux
III. Jak już ktoś wyżej napisał stronka powinna być szersza (albo nie powinno być tych reklam i innych "pierdół" po prawej stronie

REDAKCJA
I. Więcej wywiadów (lubie je czytać ) (tylko bez pytań typu Jaka jest twoja ulubiona mapa i dlaczego de_aztec ? - toche dziwnie brzmi )
II. Gdyby serwis był troche bardziej czytelny to napewno częściej bym go czytał.

Old Post 26-05-2002 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Smirnoff ja mieszkam zaraz pod pieknym stokiem Szyndzielni wiec sosny , swierki takie tam krzewy caly czas zaslaniaja mi widok tylko dlatego macie szanse w CSie bo cholerne galezie zaslaniaja monitor

Proponuje je wyciac, ale to i tak niewiele ci da

Old Post 26-05-2002 22:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

CzAsZeK: Hmmmmm Drogi Czytelniku. Czy WacPan wie coz to za zwierz jest potocznie nazywany ironia ? Kazdy interesujacy sie scena czlowiek wie, ze ulubiona mapa Puru jest de_aztec takie tez padlo pytanie

Old Post 27-05-2002 06:22
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

macie screena "zagubiony terrorysta"

Old Post 27-05-2002 10:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
connan.kt
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Hammer
CzAsZeK: Hmmmmm Drogi Czytelniku. Czy WacPan wie coz to za zwierz jest potocznie nazywany ironia ? Kazdy interesujacy sie scena czlowiek wie, ze ulubiona mapa Puru jest de_aztec takie tez padlo pytanie

a to wam sie akuratu bardzo udalo o wlasnsnie wiencej takich

Old Post 27-05-2002 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil connan.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do connan.kt Znajdź więcej post'ów przez  connan.kt Dodaj connan.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać connan.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff
macie screena "zagubiony terrorysta"

ja mam screena z bombą na sieg'u....
a co do cs.pl to nie zamiescili zadnego newsa na ten temat....

Old Post 27-05-2002 17:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

connan.kt: Mi tez sie podoba Po prostu wczulem sie w tym wywiadzie i zadawalem pytania jak swietej pamieci Ciszewski, gdy robil wywiad z Kaziem Gorskim w 74

AlieneK: Na temat konkurencji nie bede sie wypowiadal

Old Post 27-05-2002 17:33
AlieneK
KOSZ

lolki to są....ja im zapodaje teamt na newsa z moją mapka a oni nie zamieszczą nawet...nawet mnie nie poinformowali ze nie zamieszcza, a do tego czasu są juz 3 nowe newsy...
a cs.fpp.pl od razu....

-----??-----
Mam wielką prosbe do kogokolwiek.....
mozecie sie spytac na board.counter-strike.pl albo ca counter-strike.pl w komentarzach dlaczego dostałem tam bana(na)???? wchodze...pishe komentarz do niusa wysyłam...a tu ban... :o
Czyżby moja mapka az tak im sie nie spodobała???
no dobra...to jeszce raz prosze...dowiedzcie sie ...
a nie moge wejsc tam na boarda...moze dlatego ze ban, ale moim kolegom tez nie wchodzi....

Edytowane przez AlieneK dnia 27-05-2002 o godz. 19:15

Old Post 27-05-2002 17:41
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

cs.fpp traktuje ludzi poważnie...

Old Post 27-05-2002 20:01
AlieneK
KOSZ

hehe
to miło

ale popytajcie sie tam troche za co ....
bo ja nie wiem...

---po edycji----

OK...juz wiem...dostałem odpowiedz od Jolkka. Dostałem bana na 2 tygodnie za bluzgi....no w sumie był topik o wykładzie prof. Miodka (ktos zapodał). No i ja troche sie wczułem i napisałem kilka k**ew

wystąpiłem juz o złągodzenie kary....
czekam na odpowiedz....

Edytowane przez AlieneK dnia 27-05-2002 o godz. 21:23

Old Post 27-05-2002 20:04
Cali
słodki chłopak :]

Re: Redaktorzy

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Hammer
Chcialbym sie zapytac, a raczej poznac Wasza opinie na temat zespolu redakcyjnego naszego serwisu Przydadza nam sie slowa krytyki, czyli co zle robimy, co musimy poprawic itp. Co chcielibyscie zobaczyc. Ogolnie Wasze pomysly. No dalej ... Wylejcie na nas pomyje

Do bani co oni robią ! wywalić ich ( joke of korz )

Old Post 28-05-2002 16:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
connan.kt
Training (Enforcer)

ciekwae kiedy wiencej osob bedzie zaglondac na strone niz na bard hehe

Old Post 28-05-2002 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil connan.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do connan.kt Znajdź więcej post'ów przez  connan.kt Dodaj connan.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać connan.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Ludzie beda zagladac na cs.fpp.pl, gdy beda ciekawe newsy
Beda ciekawe newsy, gdy beda przeslanki by je napisac
Przeslanki beda, gdy redakcji zechce sie je zebrac
Redakcji zechce sie je zebrac, gdy ludzie beda je czytac.

I koleczko sie zamyka

Old Post 28-05-2002 20:51
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

proste, prawda ?

Old Post 28-05-2002 21:05
c35
old FPP.pl member

wracajac do pracy redaktorow.. jak Wam sie podoba dzisiejszy update ??

Old Post 29-05-2002 06:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Bardzo

Old Post 29-05-2002 06:46
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:03.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions

-->