Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > CPMA 0.99v
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no ja dzisiaj od kumpla porzyczylem eng (piracka) ale pewnie i tak kupie pl

co w pudelku bylo oprocz gry?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-08-2001 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
a to moje zastrzerzenia:

- 15000000000000000000000000000000ms

- cooldown

tak, i zaraz ktos powie ze przeciez jest vote. spox ale po co to wogole wprowadzac i robic zamieszanie??? zeby przypominalo vq3??? to byla pierwotna idea PM??? chyba nie...

Zalozenia sie zmienily. Z malego modzika takiego, na ktorym mozna sobie popykac for fun ambicje jego tworcow urosly do moda turniejowego - stad fuzja z OSP, ktora caly czas trwa. Zauwaz, ze od momentu wypuszczenia CPMA scena PM coraz bardziej sie rozwija, coraz wiecej ludzi w niego gra. Wczesniej niewiele osob wiedzialo wogole ze ProMode istnieje.

1500ms
ProMode Team wprowadzil ta zmiane po wielu ciezkich dyskusjach i wielu trafnych argumentach. Popatrz sobie jak wygladaja gry na polskich serwerach. Ktos dorwie rejla, na dodatek ma maly ping i juz wiadomo, ze wygral, w zaden sposob mu nie podskoczysz, jedynie fartem, jesli przejmiesz kontrole nad rejlem. Przy 1000ms jedynie RG sie liczy. Takze przez to mecz sprowadza sie do latania na pale i tylko celnego strzelania z rejla. Zero taktyki, na CPM1a nawet zbroje za bardzo nie pomagaja. Na ten temat juz bylo wiele dyskusji prowadzonych, wiele argumentow ludzie uzywali, PM Team wiele razy sie wypowiadal.

Zreszta, po to jest wlasnie vote, zeby kazdy sobie gral tak jak mu sie podoba. Na polskich serwerach i tak masz fastrail'a, lgcooldown wylaczony, wiec co za problem?

Old Post 06-08-2001 18:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

to patrz na mnie
ja mam ponizej 3!!!!!
to jakas paranoja!!!!
nie wiem kto wystawial te oceny ale one nie sa zgodne z rzeczywistoscia

Old Post 06-08-2001 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fryx
Force Commander

quote:
no ja dzisiaj od kumpla porzyczylem eng (piracka) ale pewnie i tak kupie pl

co w pudelku bylo oprocz gry?

fajowy breloczek reszta standard

btw ocen to chyba ktos dla jaj zaniza no chyba ze wsrod tych ktorych uwazamy za 'kolegow' sa jacys zdrajcy
no i infinite wystawilem ci 5

Old Post 06-08-2001 19:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fryx Znajdź więcej post'ów przez  fryx Dodaj fryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

no problem fryxiu

Old Post 06-08-2001 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fryx
Force Commander

jop, pelen luzik infinitq

Old Post 06-08-2001 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fryx Znajdź więcej post'ów przez  fryx Dodaj fryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

fryxiu....
kolesie od csa wpadaja beszczelnie na nasze forum i obnizaja wszystkim graczom q3 oceny....nic na to nie poradzimy
lamerstwo...thats all

Old Post 06-08-2001 22:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
QuaD
Your personal killer.

quote:
Napisane oryginalnie przez Fryx

w pl bo eng to w polsce chyba nie da sie dostac (ew na specjalne zamowienie etc) jak juz mowilem ful wypas wlasnie zacialem sie na Demogorgonie gosc ma chyba z 500hp nawet moj pol-ork z AC -17 i cromem wysiada imo dodatek wart kazdych pieniedzy a juz na pewno 80 zyli

btw dostalem smiecie od jakiegos Kirk Smitha (1mb spamu) o podwojnym rozszerzeniu - juz 2 raz. Ktos inny dostal tez cos takiego smiecia? to chyba wirus albo inny syf.

btw 2 te ***e co mi wystawily takie noty to chyba jakies gowniarze. zreszta - prosze o wystawienie mi jakichs wyzszych not zebym mial srednia powyzej 3 bo 2 to wstyd

Spam od tego Kirka Smitha zawital i do mojej skrzynki i teraz w nim grzebie.
Moja ocenka tez mi sie za bardzo nie podoba ale skoro tak mnie widza trudno.
A propos nowej gierki to Max Pyne jest niezly.

Old Post 07-08-2001 12:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil QuaD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do QuaD Znajdź więcej post'ów przez  QuaD Dodaj QuaD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać QuaD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quadziu wystawilem ci 5
pozatym tak jak fryx wg mnie zaslugujesz na ta ocene

Old Post 07-08-2001 12:43
oxygen
new challenger

ja wam wszystkim tez powystawiam 5 ale narazie nie ocenilem zbyt wiele osob...nie chce mi sie poprostu ocen wystawiac...jak nie bede mial co robic to wam wystawie piateczki

Old Post 07-08-2001 13:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
fryxiu....
kolesie od csa wpadaja beszczelnie na nasze forum i obnizaja wszystkim graczom q3 oceny....nic na to nie poradzimy
lamerstwo...thats all

cos mi sie zdaje ze wpadne dzis na forum cs

Old Post 07-08-2001 13:16
gazi
podróżnik

oceny liczbowe raczej sie nie sprawdzily...lamerstwo krazy
moznaby wprowadzic jakies komentarze o kazdej osobie...

Old Post 07-08-2001 13:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

juz sie pojawila taka propozycja wczesniej

Old Post 07-08-2001 13:35
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR

Zalozenia sie zmienily. Z malego modzika takiego, na ktorym mozna sobie popykac for fun ambicje jego tworcow urosly do moda turniejowego - stad fuzja z OSP, ktora caly czas trwa. Zauwaz, ze od momentu wypuszczenia CPMA scena PM coraz bardziej sie rozwija, coraz wiecej ludzi w niego gra. Wczesniej niewiele osob wiedzialo wogole ze ProMode istnieje.

ale co z tego wynika dla przecieztnego gracza w polsce?

- na turniej swiatowy i tak nie pojezie

- na servach ze znanymi ze swiata nie zagra

- i to ze bedzie on na CPL'u nic dla niego nie znaczy

mi chodzi poprostu o to ze jak byl jeszcze lansanity czy cpm1.0 to wchodziles sobie na serv, spokojnie grales z najlepszymi i byl luzik

a teraz... wchodzisz na serv, 30min gadasz o tym czy grac na 1500 czy na 1000 itd. to juz nie to samo. wtedy zawsze mozna bylo z kims zagrac, a teraz wchodzisz na serv i czakasz az ktos sie laskawie pojawi

imho PM zepsuly gwiazdy "swiatowe" typu xfoo i inni

CPM1.0 to byl, jest i bedzie najlepszy mod do q3, nie mial zadnych wad (tylko te dzwieki zmienione), nikt sie nie klucil czy grac na 1500 czy na 1000 (i tu wazna uwaga - czy ktos wtedy pomyslal ze zle gra sie na 1500? nie, a to dlatego ze nikomu to nie przeszkadzalo). a teraz powymyslali jakies cooldowny i inne pierodly... po co???????????

quote:

1500ms
ProMode Team wprowadzil ta zmiane po wielu ciezkich dyskusjach i wielu trafnych argumentach. Popatrz sobie jak wygladaja gry na polskich serwerach. Ktos dorwie rejla, na dodatek ma maly ping i juz wiadomo, ze wygral, w zaden sposob mu nie podskoczysz, jedynie fartem, jesli przejmiesz kontrole nad rejlem. Przy 1000ms jedynie RG sie liczy. Takze przez to mecz sprowadza sie do latania na pale i tylko celnego strzelania z rejla. Zero taktyki, na CPM1a nawet zbroje za bardzo nie pomagaja. Na ten temat juz bylo wiele dyskusji prowadzonych, wiele argumentow ludzie uzywali, PM Team wiele razy sie wypowiadal.

czy to zle ze ten kto lepiej celuje z raila wygrywa z tym kto robi to gorzej???

quote:

Zreszta, po to jest wlasnie vote, zeby kazdy sobie gral tak jak mu sie podoba. Na polskich serwerach i tak masz fastrail'a, lgcooldown wylaczony, wiec co za problem?

ale wprowadza to niepotrzene zamieszanie, PM team (czy ktos za czasow CPM1.0 wogole wiedzial ze cos takiego istnieje???) chce niepotrzebnie zrobic moda ktory by odpowiadal graczom vq3. po co???? nie oni grjaa sobie w powolne vq3 i nie wprowadzaja do pm "ulepszen"

Old Post 07-08-2001 18:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
oceny liczbowe raczej sie nie sprawdzily...lamerstwo krazy
moznaby wprowadzic jakies komentarze o kazdej osobie...

Czapka sie chyba powiesi (ciagle prosimy go o jakies zmiany )

Co do ocen - nie wystawilem nikomu - na razie czytam co piszecie....

Old Post 07-08-2001 21:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
juz sie pojawila taka propozycja wczesniej

Tia - J@rzabek rzucil pomyslem

Old Post 08-08-2001 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
ale co z tego wynika dla przecieztnego gracza w polsce?
- na turniej swiatowy i tak nie pojezie
- na servach ze znanymi ze swiata nie zagra
- i to ze bedzie on na CPL'u nic dla niego nie znaczy

mi chodzi poprostu o to ze jak byl jeszcze lansanity czy cpm1.0 to wchodziles sobie na serv, spokojnie grales z najlepszymi i byl luzik

a teraz... wchodzisz na serv, 30min gadasz o tym czy grac na 1500 czy na 1000 itd. to juz nie to samo. wtedy zawsze mozna bylo z kims zagrac, a teraz wchodzisz na serv i czakasz az ktos sie laskawie pojawi

Primo: to nie wina moda, ze q3 nie jest juz tak popularne. Secundo, chyba wszyscy graja na 1000ms, a serwery chyba maja zablokowane vote'owanie na ten temat.

A co do twoich argumentow o tym, ze polak poza kraj nie wyjdzie, to tym bardziej potwierdza, ze jezeli chce, to niech sobie gra na 1000ms, tak jak wiekszosc w Polsce woli.

quote:
imho PM zepsuly gwiazdy "swiatowe" typu xfoo i inni

Why??? Ja sadze wrecz przeciwnie. Poza tym nie sadze, ze PM sie zepsul a takze wrecz przeciwnie.

quote:
CPM1.0 to byl, jest i bedzie najlepszy mod do q3, nie mial zadnych wad (tylko te dzwieki zmienione), nikt sie nie klucil czy grac na 1500 czy na 1000 (i tu wazna uwaga - czy ktos wtedy pomyslal ze zle gra sie na 1500? nie, a to dlatego ze nikomu to nie przeszkadzalo). a teraz powymyslali jakies cooldowny i inne pierodly... po co???????????

Hmm... O ile dobrze pamietam, to w CPM1.0 byl 1000ms... Powymyslali cooldowny po to, by walka byla bardziej wyrownana. Argumentow za padlo juz wiele. Przeciw tez.

quote:
czy to zle ze ten kto lepiej celuje z raila wygrywa z tym kto robi to gorzej???

Nie! Ale Railgun 1000ms daje zbyt duza przewage temu, kto lepiej nim wlada! Bez sensem jest, zeby gra polegala tylko i wylacznie na wladaniu jedna bronia! Prawdziwie dobry gracz potrafi doskonale wladac kazda bronia, a przynajmniej wiekszoscia, a nie jedynie polegac na jednej! 1000ms daje za duzy p0wer Railgun'owi.

quote:
ale wprowadza to niepotrzene zamieszanie, PM team (czy ktos za czasow CPM1.0 wogole wiedzial ze cos takiego istnieje???) chce niepotrzebnie zrobic moda ktory by odpowiadal graczom vq3. po co???? nie oni grjaa sobie w powolne vq3 i nie wprowadzaja do pm "ulepszen"

PM team (czy ktos za czasow CPM1.0 wogole wiedzial ze cos takiego istnieje???)
Hmm... ja dobrze wiedzialem. W sumie to chyba duzo osob wiedzialo, jesli tylko ktos sie interesowal scena i tym co sie na niej dzialo to doskonale to wiedzial...

Nie robia moda, ktory odpowiadalby bardziej graczom VQ3. Robia moda, ktory w rozgrywce bedzie laczyl refleks, umiejetnosci oraz taktyke. A przy tym dawal dobra zabawe. Na dodatek robia moda turniejowego, stad fuzja z OSP, ktory bedzie dawal duze mozliwosci adminom serwerow - pelna kontrole nad gra, wiele ciekawych rozwiazan.
Wiesz co? Wkurzaja mnie ludzie, ktorzy sadza, ze skoro im sie cos nie podoba, to wszyscy inni musza sie dostosowac. Jesli Ci sie cos nie podoba, to przeciez nikt nie zmusza do tego aby tak grac. Zyjemy w wolnym swiecie. Tymczasem jest pelno osob, ktore innym na sile narzucaja swoje poglady, czesto wbrew ich woli.

Old Post 08-08-2001 19:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

chyba szkoda rozmawiac na ten temat, wiadomo ze nikt nikogo nie przekona

aha, jeszcze jedno, najlepszy przyklad. dlaczego PM team "prosil" o to aby na turniejach byla uzywana tylko ta kolorowa CPM1a? i to ma byc wolnosc? i niech mi ktos powie ze jest ona lepsza od pierwotnej...

Old Post 08-08-2001 20:47
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja powiem tylko
dobre bo polskie!

Old Post 08-08-2001 22:57
SweepeR
sweter

Hmm... wiem, ze nikt nikogo nie przekona, wiec jeszcze tylko ten jeden moj post i konczmy.

quote:
aha, jeszcze jedno, najlepszy przyklad. dlaczego PM team "prosil" o to aby na turniejach byla uzywana tylko ta kolorowa CPM1a? i to ma byc wolnosc? i niech mi ktos powie ze jest ona lepsza od pierwotnej...

Dobre uzasadnienie podali - demka. Poniewaz staro-teksturowa wersja CPM1a jest grana tylko i wylacznie w Polsce, to kazdy kto chce sobie obejrzec polskie demka na CPM1a poza samymi Polakami, musi troche w pakach mieszac. A czym sie rozni ta kolorowa wersja od starej? Tylko i wylacznie teksturami. Nawet fps sa takie same.

Infinite: nie wiem czy takie polskie... O ile dobrze wiem, to Decker nie jest Polakiem. Ba, nawet nie jest pochodzenia polskiego...

Old Post 09-08-2001 10:32
Infinite
nieszczesliwie zakochany

eeee ale graja polacy z reszta niewazne
myslicie ze polska dostosuje sie do "prosb"?

Old Post 09-08-2001 10:36
SweepeR
sweter

nie.

Old Post 09-08-2001 10:47
gazi
podróżnik

czy jest mozliwosc przekompilowania demek *.dm_48 na *.dm_66
i vice versa ?

Old Post 09-08-2001 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
czy jest mozliwosc przekompilowania demek *.dm_48 na *.dm_66
i vice versa ?

Chyba nie - kurde to wszystko przez te PRy (mi jeden wystarczy) je...e. Mam tylko nadzieje, ze po QC sie juz uspokoja.

Old Post 09-08-2001 11:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
QuaD
Your personal killer.

quote:
Napisane oryginalnie przez LaGranda [Qnet]

Chyba nie - kurde to wszystko przez te PRy (mi jeden wystarczy) je...e. Mam tylko nadzieje, ze po QC sie juz uspokoja.

Uspokaja sie dopiero w momecie w ktoorym zajma sie bardziej nowym projektem. Wtedy do pisania PR zostanie oddelegowana juz tylko mala grupk koderoow.;

Old Post 09-08-2001 14:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil QuaD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do QuaD Znajdź więcej post'ów przez  QuaD Dodaj QuaD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać QuaD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
Hmm... wiem, ze nikt nikogo nie przekona, wiec jeszcze tylko ten jeden moj post i konczmy.

Dobre uzasadnienie podali - demka. Poniewaz staro-teksturowa wersja CPM1a jest grana tylko i wylacznie w Polsce, to kazdy kto chce sobie obejrzec polskie demka na CPM1a poza samymi Polakami, musi troche w pakach mieszac. A czym sie rozni ta kolorowa wersja od starej? Tylko i wylacznie teksturami. Nawet fps sa takie same.

Infinite: nie wiem czy takie polskie... O ile dobrze wiem, to Decker nie jest Polakiem. Ba, nawet nie jest pochodzenia polskiego...

wyobraz sobie taka sytuacje na jakims wiekszym turnieju:

- czemu gramy na tej kolorowej cpm1a?

- zeby pan xxx ze stanow mogl sobie demko obejrzec nie sciagajac 315kb ze stara cpm1a

troche glupio

Old Post 09-08-2001 14:32
SweepeR
sweter

Hmm... ja tez wole "nasze" CPM1a, ale to chyba raczej kwestia przyzwyczajenia. Owszem bezsensem bylaby taka sytuacja jaka podales. Teraz juz jest za pozno na takie zmiany. I wiem, ze nikt tego nie chce, wiec nie poparlbym chyba kogos, kto by probowal to wprowadzic, gdyz klociloby sie to z tym, co gdzies wyzej napisalem.

Old Post 09-08-2001 19:04
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
fryxiu....
lamerstwo...thats all

Nie radze zaczynać z nimi bo to chamy i prostaki(sorry jeżeli kogoś tym urażłem a jeżeli tak to na złego borda wszedłeś).
Zaraz przestaną się udzielać na bordzie wogóle a ich życiowym celem stanie się obniżanie ocen noam Quakerom. Ale w końcu nast jest chyba więcej(zaraz sprawdze)

Old Post 12-08-2001 21:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ehhh buraczki

Old Post 13-08-2001 10:51
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:14.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions