Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > America's Army --> jak Wam pasi?
Czy jest potrzebny nowe forum w FPP.PL o AA?
You do not have permission to vote on this poll.
tak, przydaloby sie miejsce gdzie gracze mogliby sie znalezc i wymieniac info 9 42.86%
nie, a po kiego grzyba o tym gadac?!? 12 57.14%
W sumie: 21 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lucas
esports.pl

No ja dopiero sciagam 1.30 (katuje z zapchanego ftp wp) i potem dopiero ocenie...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-10-2002 06:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

eeeeeeeeee
a mozecie podac jakie dobry i szybki URL do najnowszej wersji w jednym pliku bo mam jakąś starą wersje i nie wiem ktorą (i nie wiem jak sprawdzic) ...i wogole

Old Post 16-10-2002 15:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]wcpiker
Warrior (Scrag)

Nie palnujecie zrobienia na fpp.pl działu o AA ? Jak widac jest na tym forum wielu zwolennikow tej gry (ja tez nim jestem) a i server multimedia zadko swieci pustakmi.

Old Post 16-10-2002 17:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]wcpiker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]wcpiker Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]wcpiker Dodaj [FPP]wcpiker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]wcpiker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez wcpiker
Nie palnujecie zrobienia na fpp.pl działu o AA ? Jak widac jest na tym forum wielu zwolennikow tej gry (ja tez nim jestem) a i server multimedia zadko swieci pustakmi.

Szkoda ze tylko chetni potem sie wykrusza i bedzi emartwy dzial...

ftp://ftp.gry.wp.pl/pub/demo/ArmyOps130.exe

Old Post 16-10-2002 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ehh..ten link nie działą ale thx

znalazłem inny URL
http://files.ausgamers.com:81/demos.../armyops130.exe

transfer niezbyt szybki, ale mnie sie nie śpieszy

Old Post 16-10-2002 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
ehh..ten link nie działą ale thx

Dziala - ale jak jest zawalony ftp wp to odrzuca.... Sprawdz z rana...

Old Post 16-10-2002 22:54
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Dziala - ale jak jest zawalony ftp wp to odrzuca.... Sprawdz z rana...

to gry.wp.pl, moze kaza sobie za to placic? :}

Old Post 16-10-2002 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

no i to niezaleznie od tego czy bedzie dzialac, czy nie - a raczej nie bedzie :o

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 17-10-2002 00:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

to upadnie

Old Post 18-10-2002 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

sciągłem...uffff
odpalam. Najpierw mialem problemy z zalogowaniem sie...to odpaliłem swoje drugie konto.....zapomnialem, ze nie mialem zaliczonego treningu i nie moglem sie podłączyc :/ w koncu trening przeszedlem, ale ciągle nie moglem sie podłączyc :/
w koncu jakos zalogowalem sie na poprzeni login. Jest...dziala odpalam gejspaja ...oczywiscie wszsykie serwery powyzej 300 ping :/ a na mojej ulubionej mapie bridż jeszce wyższe :/ po kilkuminutoweym rifreszowaniu znalazlem serw dobry na mojej ulubionej mapie z pingiem lniecałe 300 to wpadam .....gram....oczywiscie mnie zabili...potem mam m4a1 with m203....jej...postrelam se z granatow ..a tu taka (_|_) !
O ile pamietam na granaty przełącza sie po prostu zmieniając tryb strzalu (moze sie coś zmienilo ??), ale coś sie nie chciało zmnienic i moglem manewrowac tylko pomiedzy 1 strzzlem a potrojnym :/. A i tam mnie zabili...potem sie wqrfilem bo wyszedłem do windy i okazało sie ze nie mam kursora na ekranie....opcja alt + tab nie dziala (znaczy dzialala, ale mi nie wchodzilo do gry) ...
Ogolnie w pierwszej wersi tego nie było, nie bylo badziewnych snajperek i nie mialem problemow ze strzelaniem......zjehbali te gre całkowicie. Moze jeszce pogram jutro jak mi przejdzie .....bo sie wqrfilem powaznie :/

Old Post 18-10-2002 16:07
Mazio
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
sciągłem...uffff
wpadam .....gram....oczywiscie mnie zabili...potem mam m4a1 with m203....jej...postrelam se z granatow ..a tu taka (_|_) !
O ile pamietam na granaty przełącza sie po prostu zmieniając tryb strzalu (moze sie coś zmienilo ??), ale coś sie nie chciało zmnienic i moglem manewrowac tylko pomiedzy 1 strzzlem a potrojnym :/. A i tam mnie zabili...potem sie wqrfilem bo wyszedłem do windy i okazało sie ze nie mam kursora na ekranie....opcja alt + tab nie dziala (znaczy dzialala, ale mi nie wchodzilo do gry) ...
Ogolnie w pierwszej wersi tego nie było, nie bylo badziewnych snajperek i nie mialem problemow ze strzelaniem......zjehbali te gre całkowicie. Moze jeszce pogram jutro jak mi przejdzie .....bo sie wqrfilem powaznie :/

jesli chodzi o m203 - teraz za przelaczenie w tryb granatnika odpowiada ten sam klawisz, ktorym rozkladasz podporke pod snajpa lub pod Sawem (m247) - sprawdz jaki masz w opcjach klawiatury, w czesci combat (zdaje sie ze opisany jest jako supported)/

zamiast alt+tab wystarczy nacisnac klawisz systemowy Win (z logo) aby wyjsc do pulpitu

co do snajperek - nie sa badziewne, wprowadzily sporo urozmaicenia w grze i dzieki nim walka jeszcze bardziej zblizyla sie do realnego wygladu starcia na poziomie druzyny. Snajperki nie sa dostepne na wszystkich mapach co rowniez jest dobre, gdyz gdzieniegdzie bylyby zbedne lub nierealne byloby ich uzywanie. moze niektorzy pamietaja, ze gralem w wolfa jako snajper (najczesciej) i chyba nie najgorzej mi z tym szlo... moge wiec chyba ocenic kwestie snajperek w AA. Po ostatnim patchu - musze przyznac, ze nigdy w zadnej grze nie spotkalem sie z tak realnie wygladajacymi zaleznosciami wplywajacymi na snajpera w ogniu walki - np. po szybkim biegu i rzuceniu sie na ziemie celem oddania strzalu (zajecie dogodnej pozycji) musisz przez chwile uspokoic oddech i opanowac drzenie rak, bo celownik jezdzi jak opetany - dopiero po chwili Twoja zdolnosc do oddania celnego strzalu wraca do stanu jaki jest dla Ciebie normalny w danej chwilii (jest wiele roznych wspolczynnikow, ktore wplywaja na celnosc). Nowy patch wprowadzil np. wskaznik efektywnosci walki w prawym dolnym rogu ekranu.

Ogolnie kazdy kolejny dodatek poza nowymi mapami wnosi sporo zmian, usprawnien i likwiduje bledy, ktore jeszcze nalezy usunac.

Kto chce dowiedziec sie wiecej o grze, zapraszam na najlepsza moim zdaniem strone po polsku jej poswiecona - znajdziecie tam mnostwo informacji i mozecie rowniez nawiazac kontakt z polskimi graczami co w wypadku klopotow moze byc przydatne..

link jest w banerze mojego podpisu.

zapraszam

Old Post 30-10-2002 14:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

no tak....giera jest fajna i bardzo relana...ale i tak nie lubie snajperek
co do granatnika juz wiem jak to działa
alt + tab w grze mi dziala, tylko, ze jak wyjde do windy to mi kursor znika, a jak wciskam alt + tab i chce wejsc do AA to nie wchodzi :/ dlatego mnie tozniechęca bo nie bardzo mam zamiar czekac 10 minut na skonczenie rozgrywki I do tego te serwery (mam na mysli zapingowane)...minimum to 200 pinga ..agrr...pewnie wyszly jakies nowe mapy, ale mi sie podoba tylko most w sumie jesli jestes taki znawca to moze polecisz mi jakies fajne mapki na ktorych mozna sensownie pograc

Old Post 30-10-2002 15:34
[FPP]wcpiker
Warrior (Scrag)

z fajnych mapek to weapon cache jest chyba najlepszy ale niektorym juz sie znudziła bo za dlugo byla ustawiona na multimedii a co do pingow to nie sa one tutaj az tak istotne jak w CSie czy Q3 i przy 200 mozna spokojnie grac.

Old Post 30-10-2002 16:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]wcpiker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]wcpiker Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]wcpiker Dodaj [FPP]wcpiker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]wcpiker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

Moze ktos szuka informacji o AAO lub chcialby wiedziec co nowego w naszej gierce sie od ostatniego postu wydarzylo?

- nadal jest "for free"

- od pazdziernika pare nowych patchy (nowe mapy m.in)

Gra stala sie dopracowanym sieciowym FPP. posiada ogromna ilosc graczy na swiecie i calkiem liczna (przynajmniej jak na nasze warunki przystalo) "polska scene America's Army", ktora skupia sie wokol strony internetowej poswieconej wylacznie tej grze

- http://www.americasarmy.pl

z wlasnym forum (okolo 1000 uzytkownikow jak dotychczas)

- http://www.americasarmy.pl/forum/

i calkiem znosnym klimatem.

Z brakow moge wymienic - brak polskiej ligi (specyfika gry) oraz niewielka ilosc polskich serwerow, co rekompensuje za to duza ilosc zagranicznych posrod ktorych mozna wybrac cos dla siebie.

Ostatni patch - 1.6 - przyniosl przesiadke gry na finalna wersje enginu UT2003 od Epica, co znacznie poprawilo prace programu i jesli chodzi o szybkosc dzialania, jak rowniez kod sieciowy gry. Od razu dodam, ze w AAO niczym dziwnym jest granie z pingiem miedzy 100, a 200 - wierzcie mi, sa to pingi z ktorymi gra wiekszosc grajacych na swiecie (w/g zrodel okolo 200 000 osob). Jest to rzecz, ktora moze nie miescic sie w glowie komus kto grywa w inne sieciowki ze standardowym pingiem 30 (hehe pamietam takie z RTCW ).

I jeszcze jeden link - film przygotowany przez polskich graczy wykonany w grze (w nim najnowsza mapa "Radio Tower")

ftp://213.241.49.167/warbirds/film/revenge.avi

wazy 15.8 mb ale ze jest na polskim ftpie transfery sa na ogol przyzwoite..

ps. mam nadzieje, ze podanie linkow nie jest niczym zlym w oczach moderatorow serwisu FPP w ktorym o AAO raczej niewiele sie mowi - pozdrowienia Saari i zyczenia z okazji urodzin (spoznione)

Edytowane przez dnia 04-08-2003 o godz. 08:43

Old Post 28-03-2003 02:33
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Mazio
.

Ostatni patch - 1.6 - przyniosl przesiadke gry na finalna wersje enginu UT2003 od Epica, co znacznie poprawilo prace programu i jesli chodzi o szybkosc dzialania, jak rowniez kod sieciowy gry. Od razu dodam, ze w AAO niczym dziwnym jest granie z pingiem miedzy 100, a 200 - wierzcie mi, sa to pingi z ktorymi gra wiekszosc grajacych na swiecie (w/g zrodel okolo 200 000 osob). Jest to rzecz, ktora moze nie miescic sie w glowie komus kto grywa w inne sieciowki ze standardowym pingiem 30 (hehe pamietam takie z RTCW ).

I

Napewno??? Ponoc to tylko nowa mapa.... Cos z tym enginem 2003 to raczej sciema.... Mi sie wydaje ze to stary UT...

Old Post 28-03-2003 06:35
d4
* d r u n k *

quote:
bla bla bla bla bla
Od razu dodam, ze w AAO niczym dziwnym jest granie z pingiem miedzy 100, a 200 - wierzcie mi, sa to pingi z ktorymi gra wiekszosc grajacych na swiecie (w/g zrodel okolo 200 000 osob). Jest to rzecz, ktora moze nie miescic sie w glowie komus kto grywa w inne sieciowki ze standardowym pingiem 30 (hehe pamietam takie z RTCW :) )

W R6 też spoko da się grać z pingiem około 120-150.O ile nie jesteś z drużyny assault gdzie szybkość i tylko szybkość się liczy. Jeżeli jesteś z tych co się przyczaić lubia to 120 spokojnie starcza, lub sniperem ustawionym w dobrym miejscu. Wtedy spokojnie możesz mieć większy ping.

Old Post 28-03-2003 09:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

quote:
(...)musze przyznac, ze nigdy w zadnej grze nie spotkalem sie z tak realnie wygladajacymi zaleznosciami wplywajacymi na snajpera w ogniu walki - np. po szybkim biegu i rzuceniu sie na ziemie celem oddania strzalu (zajecie dogodnej pozycji) musisz przez chwile uspokoic oddech i opanowac drzenie rak, bo celownik jezdzi jak opetany(...)

A z kąd wiesz że tak jest w realu ?
Szczerze powiedziawszy nie spotkałem sie z czymś takim
- troszke sytuacji opisanych wyzej w realu zaliczyłem i zaraz po 100metrach sprintem w pełnym oporządzwniu padłem na glbe z dragonovem w łapie - jeden strazł - i guma do tarczy oddalonej o następne 300m - w tarczy dziurka jakieś 1,5 cm pod dziesiątką...

Niewiedzieć czemu autorzy gry nie wzieli pod uwage jednej prostej zasady, którą instruktorzy w polskim woju wbijają szeroegowcom do łbów - jeśli oddajesz strzał - wstrzymjesz oddech na 5-8 seqnd przed nacisnięciem spustu.
Nie oddychasz - celownik nie jezdzi

Na dobrą sprawe to uśmiecham sie szeroko, kiedy ktoś mówi o tym jak shooter fpp jest "realistyczny" - imo coś takiego ( jak narazie ) nie istnieje. Fakt - są gierki w których broń zachowóje się np zgodnie z tym jak to jest w realu, ale niestety na tym się kończy, bo w dalszym ciągu nie trzeba tachac spluwy w łapie, i podnosic jej do strzału, biegać z tą spluwą ( fakt - po sporym przebiegniętym dystansie celny strzał z pozycji stojącej/klęcząc nie zdaża sie zbyt często ) czy setki innych czynników które wpływaja na celność czy prędkość...

Keep that in mind...

Old Post 28-03-2003 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

Nie bardzo chce mi sie polemizowac

Moge tylko powiedziec tyle - nie bylem w "realu" snajperem, ale potrafie celnie strzelac

R6 jest cool ale nie moge zniesc widoku innych graczy, animacje sa tam a'la

" - Azja zejdz z pala!
- Nie zejde!
- Zejdz! Damy Ci duzo pieniedzy!
- EEE, po co?!?! I tak jestem nadziany!!"

wszyscy ruszaja sie jak 30 letnie bobasy w pampersach po piersi z wdziecznie wsadzonym granatem trzonkowym w du.. uzywajac wdzieku pijanej 60letniej primadonny z przedostatnim stadium delirium tremens... A to mi dziala na nerwy.

Czy engine zostal zmieniony - nie bede sie zakladal - ale gram w ta gre na tyle dlugo, ze moge powiedziec iz stala sie po tym patchu inna, grajac w te same mapy co wczesniej mozna wyczuc bylo zaraz po spatchowaniu pewne subtelne roznice w wygladzie otoczenia czy w samym ruchu - nie bede jednak dorabial teorii do praktyki i klocil sie o to, ktora pliszka ma najladniejszy ogon!

Po prostu zapraszam chetnych do sprobowania gry za ktora nie trzeba placic. Z tego co wiem US Army zainwestowala jak dotychczas 6 mln $ w ta gre, a my nadal mozemy uczestniczyc w tym eksperymencie "for free" i chociazby ten jeden fakt odroznia AAO od innych tytulow, ktore znam...

Jakby co linkiem jest rowniez moj baner..

HOAAH!!

Old Post 28-03-2003 13:22
Jarek
Pop Shop Boy :P

Alez ja w zadnym wypadku nie bronie R6 - z kąd Ci to wogle do głowy przyszło
To jest inny zupełnie rodzaj gry - w aao z tego co pamietam ( bo troszke w to kiedyśtam grałem ) prowadzi sie raczej otwartą wojenkę, a w r6 wszystko po cichutku, ostroznie...
A co do animacji postaci, to chyba troszke przesadziłeś z tym granatem trzonkowym...

Old Post 28-03-2003 14:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

no dobra, niech Ci bedzie! cofam trzonkowy zamieniajac go na obronny w stylu "ananas"... ale z pampersow nie rezygnuje!!

Old Post 28-03-2003 14:44
[FPP]Lipas

Coz. Widze, ze dyskusja w klubie AA trwa nadal i szczerze mowiac, chyba sie przekonam, zeby ponownie zasiasc na troszke do AA. Ale nie wroze jej zbyt dlugiego pobytu na moim dysku, bo niedlugo bede znowu potrzebowal miejsca na stuff i cosik bede musial wywalic

Old Post 30-03-2003 23:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

Wg. 15§ pkt.3 statutu Polskiego Zakonu Uzytkownikow Granatnika M203 im.McArty'ego takie herezje Obywatelu Lipas sa karane przez samopocwiartowanie sie przy uzyciu kostki mydla "Dove" oraz posypywaniem sie w trakcie sola do kapieli o zapachu "7-u morz" "Polleny".
Dodatkowo za usuniecie z dysku twardego plikow konfiguracyjnych, w tym - user.ini i americasarmy.ini grozi Wam przepadek przyszlego mienia do 3 pokolenia w przod i w bok z przeznaczeniem go na zadoscuczynienie krzywd moralnych wyrzadzonych wlasnemu komputerowi i jego zdrowiu psychicznemu. O tej sprawie zadecyduje specjalna komisja w toku prowadzonych przesluchan z udzialem wyzej wymienionego.
Kary te podlegaja zamianie na dobrowolne oczyszczenie terenu pomiedzy Eufratem a Tygrysem z piasku w terminie na 3 dni przed planowana tam XV Defilada Zwyciestwa Polskiej Mysli Technicznej nad Krolem Babilonskim Husseinem Hammurabim III.

Moze wiec Lipas sie zastanow zanim ta gra wyrzadzi w Twojej glowie takie spustoszenie jak w mojej?

Old Post 01-04-2003 13:13
[FPP]Lipas

quote:
[...]
Moze wiec Lipas sie zastanow zanim ta gra wyrzadzi w Twojej glowie takie spustoszenie jak w mojej?

Przekonales mnie

Old Post 02-04-2003 10:47
Mazio
Guest

Ojej, ojej! Chyba jednak osiagnalem dokladnie odwrotny efekt niz zamierzalem...

Z calym przekonaniem zapraszam Cie mimo wszystko do "kolejnego podejscia" do "AA:O" bo gra warta jest uwagi!!

Z pewnoscia jest sporo elementow, w ktorych ta gra przeciera szlaki innym, oraz ktore wyrozniaja ja na tle innych pozycji gatunku prowadzac w strone gdzie zaden tytul FPP jeszcze nie zmierzal (a wiele zapowiadalo taki zamiar). Chodzi mi tu o system "Honor" i jego wplyw na gre z ewidentnym zacieciem w kierunku RPG (z pelna swiadomoscia bluznierstwa dla znawcow tego drugiego gatunku ).

Wszystkim tym, ktorzy nie sa zwolennikami mistrzostwa w "rocket jumpach", dziesieciu fragow na minute, oraz odmierzania czasu do kolejnego respawnu "quada", przedkladajac towarzyszaca kazdej czynnosci zolnierzy na prawdziwym polu walki trosce o nie sprzedawaniu tanio swojej skory polecam AA:O. To gra dla cierpliwych oraz myslacych graczy!

Czego i Wam, i sobie zycze!

Old Post 03-04-2003 11:28
Ven3
Guest

.

Edytowane przez dnia 28-04-2003 o godz. 18:02

Old Post 03-04-2003 11:46
Mazio
Guest

nie rozumiemy sie Ven3 - postuje tutaj by dac szanse tym, ktorzy nie znaja adresu http://www.americasarmy.pl znalezienia tej strony i tego adresu! Poczatek topiku mial miejsce jeszcze przed powstaniem jakiejkolwiek polskiej strony czy sceny AAO, gdyz gram w te gre od pierwszego dnia pojawienia sie gry na swiecie w ogolnodostepnych miejscach!

a wyzej wymieniona stronka jest mi nie tylko znana ale rowniez niektore z zamieszczonych tam tekstow sa mojego autorstwa lub tlumaczenia (co nieskromnie tu mowie - podkresle jednak czysto "charytatywny" charakter istnienia tej strony, jak rowniez mojego w niej udzialu) - patrz: opis taktyk dla mapy "Insurgent Camp", tekst o podkrecaniu gry dla optymalizacji FPS - "Jak podkrecic Wuja Sama" i inne...

ps. moj baner w podpisie rowniez jest linkiem do wyzej opisanej stronki

Old Post 03-04-2003 12:12
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:48.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions