Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > koszmary
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Wania
-w-

Ech .. jestem namietnym lunatykiem, rodzice kiedys chcieli mnie do lozka przywiazywac ,dzieki Bogu juz lunatykowanie przestalo mnie nawiedzac. Moje nocne eskapady zazwyczaja odbywaja sie na terenie mojego mieszkania ... Ostaatnio z opowiadan rodzicow dowiedzialem sie ze biegalem dookola mieszkania krzyczac "GDZIE JEST KIBELEEEEEK" .... badz w nocy wstalem, uderzajac reka w sciane darlem sie w nieboglosy " TO TA REKLAMA", kiedy indziej znow chcialem wyjsc na klatke schodowa lecz nie mogelem sobie poradzic z klamka i zatrzasnietymi drzwiami

Co do snow.. sa przerozne, podobnie jak Raptor wspomial spadam, z wysokiego budynku, z tym ze nie budze sie zaraz przed spotkaniem z ziemia, lecz z calym impetem uderzam o ziemie, slysze dookola ludzi "On nie zyje" ,nadjezdzajaca karetke... Wtedy sie budze ...

Czasem czuje ze gdzies jestem, lecz nie jestem w stanie widziec tego co dookola mnie sie dzieje, oczy mam jakgdyby sklejone, nie zdolne do otwarcia po mimo najsilniejszych staran !

Co do Pesymistycznej postawy wobec zycie Maslav ! JESTEM Z TOBA .. w 10000 %

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-08-2001 21:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Exclamation

Huh... ja równieżjestm pesymistycznie nastawiony do życia, skrajnie pesynistyczniea nawet z odrobiną cynizmu. Sweep ciągle powtarza że "pieprzę" itp, itd. Cóż, pewne zdażenia w moim życiu sprawiły że sobie wiee uświadomiłem i wiem swoje. Od pewnego czasu (THX Sweep) zmieniłem się troszkę i wszystko mnie bawi, śmieszy. Potrafię smiać się nawet z najgorszej rzeczy. Niewiem czym to jest wywołane. Często jak idę po ulicy brechtam sie z innych ludzi itp... Zauważyłem że wielu pesymistów jest wesołych, może nawet za wesołych. Innymi słowy olewam wiele rzeczy itp... Nie przejmuję się byle czym itp, ale jestem pesymistą.
Czy ja sie oby nie powtarzam???

Old Post 05-08-2001 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR

Czy ja sie oby nie powtarzam???

hmm... mozliwe ze mamy bardzo podobne opinie i charaktery i ogolnie punkt myslenia... mozliwe ze dlatego znalezlismy sie na tym boardzie... mozliwe ze to wszystko stalo sie nie bez powodu... mozliwe ze ten board to nie tylko to co nam sie wydaje... myslisz ze oddychasz teraz powietrzem?

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 05-08-2001 22:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

Widzisz, możliwe że zawirowania czasoprzestrzenne spowodowały dziwne rozrzucenie dwóch osobników z pozoru innych, wychowanych w innych mejscach, mających z pozoru inne zainteresowania, ale jakże podobnych do siebie, w dwa różne miejsca Polski. Może mamy jakąś misję. Może jak się spotkamy nastąpi koniec świata. Może nie mieliśmy się nigdy poznać/spotkać, ale board nam to umożliwił i w ten sposób przyczyniamy się do przyszłości całych mas ludzi. Jeżeli to okaże się prawdą to niedługo ziemia wybuchnie, wystarczy że się spotkamy (wpadnij do mnie )...
Może któryś z nas miał się urodzić w innym momencie rozwoju ludzkości. Kto wie czy nie jestemy strażnikami świętego, starodawnego przymieża, które zostało zawarte przez naszych przodków, i teraz zostało ono złamane, a my naszą postawą musimy pokonać tyrana...
Mógłbym tak jeszcze długo.Naprawdę jest to trochę dziwne... Cieszę się że znalazłem wkońcu osobę taka samą jak ja... UFF!!! Tyle lat poszukiwań...

Old Post 05-08-2001 23:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Może nie mieliśmy się nigdy poznać/spotkać, ale board nam to umożliwił i w ten sposób przyczyniamy się do przyszłości całych mas ludzi. Jeżeli to okaże się prawdą to niedługo ziemia wybuchnie, wystarczy że się spotkamy

moze ten board pomimo uprzejmych moderatorow jest we wladaniu ciemnych mocy? jesli tak to trzeba dzialac szybko itd. itp... ksiazke mozna napisac

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 06-08-2001 09:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

"Napisane oryginalnie przez Wania
Ech .. jestem namietnym lunatykiem, rodzice kiedys chcieli mnie do lozka przywiazywac ,dzieki Bogu juz lunatykowanie przestalo mnie nawiedzac. Moje nocne eskapady zazwyczaja odbywaja sie na terenie mojego mieszkania ... Ostaatnio z opowiadan rodzicow dowiedzialem sie ze biegalem dookola mieszkania krzyczac "GDZIE JEST KIBELEEEEEK" .... badz w nocy wstalem, uderzajac reka w sciane darlem sie w nieboglosy " TO TA REKLAMA", kiedy indziej znow chcialem wyjsc na klatke schodowa lecz nie mogelem sobie poradzic z klamka i zatrzasnietymi drzwiami "

-----------------------------------------------------------------------------------

Byłem kiedys maniakalnym lunatykiem jak Wania... np:

w środku nocy zakładałem buty i wychodziłem na klatke... jak rodzice się obudzili to siedziałem na schodach i darłem się: "szukam smerfów gdzie one są buuuuu !!!"

Często mi się zdarzało, że pomyliłem sedes z drzwiami

najwięcej (chyba) śni mi się gdy mam gorączkę ! wtedy mam najgorsze koszmary które się powtarzają zawsze kiedy jestem chory! a są to najgorsze pierdoły jakie sobie możecie wyobraźić np: wszystko maleje ... i nagle się budzę spocony, wystraszony ... i nie wiem z jakiego powodu ten sen spowodował u mnie tak okropny strach!?

Old Post 06-08-2001 21:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Najwieksze dogiecie w moim zyciu bylo z ww wspomniana reklama, podobno przez polowe nocy sie darlem ... a na pytanie mamy .. "Piotrek .. spisz ?" Odpowiedzialem " TAK "

Old Post 06-08-2001 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Exclamation

Jak byłem mały miałem pewien powtarzający sie koszmar. Stałem przed ogromnym labiryntem i miałem 10 minut by dojść do jego środka. Jeżeli bym tego nie zrobił - zginę. Jak się on pojawiał zawsze nie udawało mi sie przejść go. Zawsze byłem zabijany, ale za każdym razem w inny okrutny sposób. To było wprost straszne... Zawsze się bydziłem i biegałem wtedy po pokoju wydzierając się okropnie. Nie mogłem nic poradzić na ten powracający koszmar, aż pewnego razu jak mi się śnił to udało mi się dojść do środka labiryntu. Nagle wszystko zniknęło a ja sie obudziłem. Koszmar już nie powrócił... Trochę to dziwne.

Old Post 06-08-2001 21:41
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Mój brat gada przez sen. Na początku gadał coś o karate i innych sztukach walki, jakbym słyszał jakiegoś mistrza karate... Potem już tylko pieprzył w obcym języku, coś jakby japoński lub chiński. Ostatnio mu to przeszło, ale zdaża mu sie nawijać przez sen.

Old Post 06-08-2001 21:46
OGO
niema mnie

Ja gadam przez sen i to dużo =] Cała rodzina ma polew ze mnie, choć ostatnio się przyzwyczaili i już nie brechtają ze mnie. Dużo się śmieję podczas snów =]

Old Post 06-08-2001 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

A to witam w klubie, ja rownierz potrafie niezle seminarium poprowadzic przez sen, moj ojciec kiedys z ciekwym glosem zaczal odliczac .. " 10, 9, 8 .. 3, 2, 1," na koniec krzyknal, budzac cala rodzine " STARTUJEEEEEMMMMMMMYYYYYYYYY" ...
Myslalem ze sie posikam ze smiechu, kiedy ojciec zaczal cos wspominac o tym ze fajnie mu sie leci rakieta

Old Post 06-08-2001 22:02
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania
A to witam w klubie, ja rownierz potrafie niezle seminarium poprowadzic przez sen, moj ojciec kiedys z ciekwym glosem zaczal odliczac .. " 10, 9, 8 .. 3, 2, 1," na koniec krzyknal, budzac cala rodzine " STARTUJEEEEEMMMMMMMYYYYYYYYY" ...
Myslalem ze sie posikam ze smiechu, kiedy ojciec zaczal cos wspominac o tym ze fajnie mu sie leci rakieta

ja czesto mam sny o lataniu! albo skoki na 10 m jak w matrikśe uwielbiam takie sny

Old Post 06-08-2001 22:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

Sorki za offtopic ale wlasnie zauwazylem ze - szefski jest 1000cznym uzytkownikiem Boarda

Old Post 06-08-2001 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

Red face a u mnie

ze mna to jest tak...

albo nie miewam snow albo ich poprostu nie pamietam (a czemu??? patrzcie post Raptora)...
i mam swiety spokoj

czasem tylko (raz na 2-3 miechy) rano bede pamietal jakies urywki (obrazy twarze i nic wiecej)

Old Post 06-08-2001 23:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]esede Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]esede Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]esede Dodaj [SPECNAZ]esede do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]esede prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

heheh.... jak mialem 10 lat to poszedlem do kuchni bo srac mi sie zachcialo i patrze: gdzie jest papier? nie ma to pewnie nie lazienka jeszcze 5 sek. i bym sie zesral do kosza

Old Post 08-08-2001 11:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
heheh.... jak mialem 10 lat to poszedlem do kuchni bo srac mi sie zachcialo i patrze: gdzie jest papier? nie ma to pewnie nie lazienka jeszcze 5 sek. i bym sie zesral do kosza

pojeb =]... kurde... mi sie cos takiego nie zdarzylo... idz sie leczyc =]

Old Post 19-08-2001 11:19
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

taaa... przynajmniej to nie przez kompa =]

Old Post 19-08-2001 13:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

lol

Old Post 19-08-2001 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
taaa... przynajmniej to nie przez kompa =]

tjaaa... a przez co? znjadles cos nie strawnego na kolacyjke?

Old Post 19-08-2001 21:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

co chcesz? bylem male dziecko =]

Old Post 20-08-2001 10:02
Onion

Talking

A mooj kochany braciszek kiedys sie poszedl wylac na wycieraczke i gdyby nie moja kochana mamusia to pewnie by to zrobil Ale to jeszcze nic kiedys z bracholkiem sie wyzywalismy przez sen

Old Post 20-08-2001 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

neistety nie mam brata =]

Old Post 21-08-2001 17:45
Onion

Cool

Przykro mi Trzeba bylo powiedziec rodzica zeby sie bardziej postarali A masz moze siostre?

Old Post 22-08-2001 12:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

nei mam... moze to i dobrze? moge pprzy kompie w spokoju siedziec =]

Old Post 22-08-2001 17:50
bLADE
Guest

quote:
nei mam... moze to i dobrze? moge pprzy kompie w spokoju siedziec =]

kurde... a tfoja mama i babcia... wylacz komputer stasiu =]... oka... komp... odalbym swojego kompa za laske... serio... tyle sie staram, tyle adoruje i nic =\

Old Post 04-09-2001 19:58
Wania
-w-

Mam laske, komputer 24h, jedzenie picie i cala reszte asortymentu niezbiednego do zycia CZEGOZ WIECEJ CHCIEC ?

Old Post 04-09-2001 20:37
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania
Mam laske, komputer 24h, jedzenie picie i cala reszte asortymentu niezbiednego do zycia CZEGOZ WIECEJ CHCIEC ?

eee... ja chce baby =P

Old Post 06-09-2001 12:52
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Jak się wyrwiesz z tego "grzesznego wirtualnego świata" to
znajdziesz bez problemu

Old Post 06-09-2001 13:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV
Jak się wyrwiesz z tego "grzesznego wirtualnego świata" to
znajdziesz bez problemu

gdybys wiedzial jak... gdybys tylko wiedzial co ja robie z babami na biwakach... jakie macanki odchodza, jakie flirciki, jak takies nie cenzuralne propozycje =]... ma to co inni nie maja ale i tak zadna mnie nie chce... wszystkie mofia nie... a probowalem jush 4 razy... widac za malo =\

Old Post 06-09-2001 19:25
deathcrush
łobuz

czlowieeeeku... rece odpadaja. czym ty sie chwalisz

"gdybys wiedzial jak... gdybys tylko wiedzial co ja robie z babami na biwakach... jakie macanki odchodza, jakie flirciki, jak takies nie cenzuralne propozycje =]... "

w przedszkolu/podstawowce tez mnie to cieszylo, ale stwierdzilem ze jednak wolalbym COS WIECEJ

pomysl o tym

Old Post 07-09-2001 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:13.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions