Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Pytania i odpowiedzi
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

ehhh

Dobra teraz prosze kooda żeby powiedział mi jakie musze mieć ustawienia w cfg....SDI 1.3ghz athlon 256 ddramu i gforc2mx 64mb, mastachu
P.S. Chcem takie odp jak dla uszka thx

GrEaTEyE

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-08-2002 10:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

A co ja automat "wrzuc_monete_to_powiem_Ci_wszystko" ? Macie publikacje, moje 3 kolumny, które w zupełnosci powinny wam wystarczyc.. a moze zaczne pobierac oplaty za poradnictwo?

btw: sliver nie wiem czego ty chcesz ode mnie na GG ale ja sie nie odezwe... nie chce mi sie.

Old Post 12-08-2002 11:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Kood już się nie męcz:)

GE nie męcz już Kooda zamieszcze taki programik co to niby właśnie podaje co w pisać w cfg dla danego łącza,nie wiem na ile jest sprawny.

W moim przypadku zwiększyłem ilość pakietów na max a zrezygnowałem z kopii zapasowych,mówiąc szczerze dałem wszystko na max-zobaczymy co będzie.

Old Post 12-08-2002 12:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p0p4j
...

Exclamation Pytanie Do -=BzN=-[Monara]*CL*...

Kiedy skończysz stronke -=BzN=- :
a) jooz jest gotowa
b)robie ja i robie
c) nie zrobie jej nigdy
d) Koziołek Matołek

Old Post 12-08-2002 13:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p0p4j Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p0p4j Znajdź więcej post'ów przez  p0p4j Dodaj p0p4j do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p0p4j prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Monar"bzn"
Thug Life

Talking Re: Pytanie Do -=BzN=-[Monara]*CL*...

quote:
Napisane oryginalnie przez p0p4j
Kiedy skończysz stronke -=BzN=- :
a) jooz jest gotowa
b)robie ja i robie
c) nie zrobie jej nigdy
d) Koziołek Matołek

odpowiedz b

Old Post 12-08-2002 13:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Monar"bzn" Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Monar"bzn" Znajdź więcej post'ów przez  Monar"bzn" Dodaj Monar"bzn" do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Monar"bzn" prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

A ja mam pytanko odnosnie sprzetu: otoz mam celek 500 (bue) 128 sdr ram... no i kwestia taka, ze mam zamiar kupic gf2 64 ale pamieci ddr... i tu pytanie: czy ddr z karty nie bedzie w jakis sposob kolidowac z 128 sdr ram? Slowem czy lepiej zebym kupil jednak slabszego gf2 na pamieciach sdr ? :/ Dodam, ze mam plyte z chipsetem intel BX 440...
(i nie mowcie, zebym kupowal gf3 czy 4 ti 4600... prosto.. gf2 sdr czy ddr :> )

Old Post 12-08-2002 14:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

:D

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
A ja mam pytanko odnosnie sprzetu: otoz mam celek 500 (bue) 128 sdr ram... no i kwestia taka, ze mam zamiar kupic gf2 64 ale pamieci ddr... i tu pytanie: czy ddr z karty nie bedzie w jakis sposob kolidowac z 128 sdr ram? Slowem czy lepiej zebym kupil jednak slabszego gf2 na pamieciach sdr ? :/ Dodam, ze mam plyte z chipsetem intel BX 440...
(i nie mowcie, zebym kupowal gf3 czy 4 ti 4600... prosto.. gf2 sdr czy ddr :> )

z tego co wiem to nie powinno kolidowac, po prostu karta bedzie szyvsza na ddr ale pewnosci nie mam, a ja mam pytanko kood bo widzialem teaser filmu i widzialem ze masz high detail i tak dalej, i jak ci to chodzi na takim sprzecie, mi na p3 1 ghz,256sdram, geforce2 64sdram, i ja na high mam 15 klatek gram teraz na low i na 640/480 i w miare chodzi chociaz czasami mam 20-30 klatek jak duzo osob wyskoczy ale nawet na mapach jak docks(w dokach jak zaczynam i wybiegam to mam 30 klatek) jak to zrobiles ze ci tak chodzi??(dam buzi jak odpowiesz kasy nie mam)

Old Post 12-08-2002 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ucho-oko-itd Znajdź więcej post'ów przez  ucho-oko-itd Dodaj ucho-oko-itd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ucho-oko-itd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

hmm to co widzisz na filmie to cfg do robienia filmow, wiec wszystkie bajery wlaczone, co by film ladniej wygladal Ja nie gram na codzien na takich ustawieniach! A podczas odtwarzania demka to jest tego jakies 40 fps... ale gdybym gral na takich to bym sie wkurzyl i wywalil monitor za okno z 10 fps na liczniku :>>
A gram na swoim cfg, w ktorym powylaczalem ile sie da, a grac sie da na poziomie... low detail, bajery wylaczone i male zmiany w grafice, ktore pozwalaja na podwyzszenie fps... chociaz wolalbym grac z wlaczonymi bajerami bo po prostu sie przydaja... np slady na scianach.,, to sie cholernie przydaje w orientacji przeciwnika... to jednak nie moge. Wylaczylem wszystko co sie da i moge grac z 35 fps spokojnie... jedynie na klanowkach 5v5 mam te 50 fps (prawie stale)

Old Post 12-08-2002 15:15
kood
just lame

No ale przychodzi taki czas, ze windows dostaje czkawki, przeciazenie systemu i wtedy mam stale 15 fps.. po formacie znow 35 :> Wiec moze za duzo wladowales w windowsa i po prostu Cie komp olewa bo nie chce mu sie tak meczyc

Old Post 12-08-2002 15:18
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

heh

dzieki za odp. kood
Bardzo dzieki psycho za programa

GrEaTEyE

Old Post 12-08-2002 15:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

lala

quote:
No ale przychodzi taki czas, ze windows dostaje czkawki, przeciazenie systemu i wtedy mam stale 15 fps.. po formacie znow 35 :> Wiec moze za duzo wladowales w windowsa i po prostu Cie komp olewa bo nie chce mu sie tak meczyc

no wlasnie nie, mialem xp ale sie wkurwilem i skasowalem, a teraz mam 98 se, prawie pusty niewiem jeszcze poprobuje
Kood a kiedy twoj film bedzie??

Old Post 12-08-2002 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ucho-oko-itd Znajdź więcej post'ów przez  ucho-oko-itd Dodaj ucho-oko-itd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ucho-oko-itd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

Nie mam pojecia kiedy... intro prawie mam... no a reszta, efekty i inne duperele... nie wiem.

Old Post 12-08-2002 16:00
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmmmmmm

kood a to ma być coś podobnego do boolterproofa2?

GrEaTEyE

Old Post 12-08-2002 16:01
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Grafa jest najważniejsza.

Karta graficzna moim zdaniem jest na pierwszym miejscu w komputerze,można dopakować wszystkiego na maxa a wsadzić GF2 MX i kupa bedzie dalej,mam kilka badziewi co niby podwyższają fps w Q3 ale w moim przypadku nawet jak by wzrosły o 5 to i tak żadna różnica,jak by ktoś chciał to mogę wrzucić.

Kood to do ciebie-naprawdę dobra rada,jak już chcesz kupić GF2 to tylko DDR a dokładnie mogę doradzić WINFAST Ti Ultra DDR 64MB sądzę że to najlepsza karta w tej grupie,wiem bo przetestowałem ich wiele,wiadomo trójeczka to już całkiem inna maszyna ale jak borykasz się z brakiem kasy to polecam właśnie winfasta i gwarantuje że będziesz się bardziej o ping martwił niż o fps.

Nie ma znaczenia że grafa jest na DDRach bo karty na takich memorkach wyszły dużo wcześniej niż pamięci wciskane w płytę.

Old Post 12-08-2002 18:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

psycho

a jakie to som te programy do quake 3 od fps???

Old Post 12-08-2002 18:59
kood
just lame

Heh no taa... tyle ze okazalo sie, ze nie maja juz na skladzie kart z pamieciami DDR, a skad wezme karte pozostanie moja tajemnica :> Zreszta to na jakis czas, co by nieco "podrasowac" kompa za dosyc male pieniadze, a mialem juz okazje testowac gf2 i wypadl swietnie (np. stale 55 fps w kazdych warunkach) i inne benchmarki...
"badziewa co podwzyszaja fps" ? hmm, chyba nie mowisz o tych 3 plikach .dll ? :>>

tak btw: to jest chyba 1 porzadny topic, w ktorym nikt nie wali glupot w stylu topica Qc-Vesta a konkrety... i tak ma zostac. :>

Old Post 12-08-2002 21:13
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Re: psycho

quote:
Napisane oryginalnie przez ucho-oko-itd
a jakie to som te programy do quake 3 od fps???

Właśnie jak tam Kood powiedział to kilka dlli,nie wiem czy to coś pomaga,wcisne ci tu jeden taki pakiet może ktoś to sprawdzał to ci odpowie czy tak czy nie,napewno jak je wsadzisz to ich nie ubędzie to możesz sprawdzić to powiesz czy pomaga.

Old Post 12-08-2002 21:34
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: Re: do leona

quote:
Napisane oryginalnie przez leon

voytas nie mam pojecia czemu dostales az 6 maili z odp. hm i nie naciskalem kilka razy, raz tylko.

Dzieki kood za odp. wiec bedziemy czekac na stronke bR nastepne pol roku Ale dobrze by bylo jak byscie mieli strone, bo i na niej bedzie panowac niezla klima

czy ty chcesz sie przylaczyc do bR|aciakof?? hehe

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 12-08-2002 23:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p0p4j
...

Talking Re: Re: Pytanie Do -=BzN=-[Monara]*CL*...

quote:
Napisane oryginalnie przez Monar"bzn"

odpowiedz b

czy jestes tego pewien? Może jednak telefon do przyjaciela (devila może) moze zastanoow sie nad odpowiedzia "d"

Old Post 13-08-2002 08:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p0p4j Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p0p4j Znajdź więcej post'ów przez  p0p4j Dodaj p0p4j do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p0p4j prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
leon
Skilled (Knight)

Talking Re: Re: Re: do leona

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ

czy ty chcesz sie przylaczyc do bR|aciakof?? hehe

M.G nie chce sie przylaczyc do bR|aciakof, bo bym nie pasowal do ich rodziny

kood a ja mam do ciebie takie pytanie, bo ty grasz z sr8. I chcialbym sie dowiedziec czy ty masz tak ustawione (zbindowane) ze jak nacisniesz ten klawisz pod ktorym masz sr8 to ze odrazu na zooma przeskakuje? Mozna tak wogule zrobic znasz skrypta na to ? Thx

Old Post 13-08-2002 12:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil leon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do leon Znajdź więcej post'ów przez  leon Dodaj leon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać leon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Talking Re: Re: Re: Re: do leona

quote:
Napisane oryginalnie przez leon

M.G nie chce sie przylaczyc do bR|aciakof, bo bym nie pasowal do ich rodziny

hmmm ja tak patrze ze nam zazdroszcza znaczy sie bRaciom zazdoszcza takiego Misia jak ja ale sobie pochlebiam fajnie ze sa ludzie ktorzy uwazaja ze nasz klan jest fajny(co tu sciemnac jest super i lepiej byc nie moglo) a z tym pasowaniem na jakiej podstawie to stwierdzasz??? pozdruuufka

Edytowane przez Vesta dnia 13-08-2002 o godz. 13:24

Old Post 13-08-2002 13:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vesta Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vesta Znajdź więcej post'ów przez  Vesta Dodaj Vesta do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vesta prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

Vestunia.. misiuuu bzy bzy

ok odpowiem poraz ostatni (tu czy w grze, whatever) JA NIE UZYWAM SKRYPTOW, nie wiem czemu, ale nie trawie ich. NIe lubie sobie uwygadniac pewnych spraw... wszystko robie recznie bo tak jest wieksza frajda... to jak jazda z automatycznym biegiem... nic nie robisz poza kierownica i pedalem gazu.. a tak to dwojeczke sie wrzuci, a potem trojeczke i git.

biore sobie sr8 (rolka.. tym przewijam bronie) naciskam r.. mam zooma... mouse 1 i trup. Cala filozofia...

Old Post 13-08-2002 17:43
Silverdevil
SILVER

quote:

ok odpowiem poraz ostatni (tu czy w grze, whatever) JA NIE UZYWAM SKRYPTOW, nie wiem czemu, ale nie trawie ich. NIe lubie sobie uwygadniac pewnych spraw... wszystko robie recznie bo tak jest wieksza frajda... to jak jazda z automatycznym biegiem... nic nie robisz poza kierownica i pedalem gazu.. a tak to dwojeczke sie wrzuci, a potem trojeczke i git.

biore sobie sr8 (rolka.. tym przewijam bronie) naciskam r.. mam zooma... mouse 1 i trup. Cala filozofia...

:> kodd nic dodac nic ujac cala flizofia snajpera kod odezwij sie do mnie na gg plzzzzz 4079340

Old Post 13-08-2002 22:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

wozaaaaaaaa

jako ze wyczailem ten temat to spytam; co lepiej qpic plyte glowna i procka czy karte graf czy . Moj sprzet obecnie to P3 909mghz 256 [?]ram gf2 400 32mb plytka jakis noname[wlasnie odkrylem po roku uszkodzony usb me=lame] pliz o konkretne odpowiedzi. thx

Old Post 13-08-2002 23:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Talking

quote:

oj bzzzyyy bzzzzyyyy buhahaha

Old Post 13-08-2002 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vesta Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vesta Znajdź więcej post'ów przez  Vesta Dodaj Vesta do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vesta prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: wozaaaaaaaa

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
jako ze wyczailem ten temat to spytam; co lepiej qpic plyte glowna i procka czy karte graf czy . Moj sprzet obecnie to P3 909mghz 256 [?]ram gf2 400 32mb plytka jakis noname[wlasnie odkrylem po roku uszkodzony usb me=lame] pliz o konkretne odpowiedzi. thx

hmm doradzam ci kupic płytke główna i karte graficzna zamiast procesora...grafa przede wszystkim. Dzieki grafie otrzymasz stałe fps, a jak bedziesz miał 1.7ghz i jakąś rivke to zapomnij o tym
spoko z tym usb jest tak że sprawdza sie że jest popsuty po jakims roku bo do piero zaczynasz sie tym bawic
P.S. Chcem zakupić server na sdi....pomóżcie mi w jakich cenach można to dostac i parametrach...thx

GrEaTEyE

Old Post 14-08-2002 14:42
Poker
Combat (Death Knight)

Fps zaleza od ogolnej predkosci komputera w obrobce grafiki
Niestety pc tak jest zbudowany ze wszystko zalezy od procesora
Wystarczy porownac wyniki z gf 3 i gf 2 na tym samym procesorze np p3 800 napewno roznica nie bedzie taka jak na 1.2
Niestety to nie konsole wciaz potrzebny jest mocny procesor i do tego karta

Old Post 14-08-2002 14:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Poker Znajdź więcej post'ów przez  Poker Dodaj Poker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Poker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Re: :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Poker
Fps zaleza od ogolnej predkosci komputera w obrobce grafiki
Niestety pc tak jest zbudowany ze wszystko zalezy od procesora
Wystarczy porownac wyniki z gf 3 i gf 2 na tym samym procesorze np p3 800 napewno roznica nie bedzie taka jak na 1.2
Niestety to nie konsole wciaz potrzebny jest mocny procesor i do tego karta

tak ja maqm p4 2ghz gf2 mx200 (mint - sux) to grafika mi skacze z 90 fps do 50 lol

Old Post 14-08-2002 15:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

Re: Re: psycho

quote:
Napisane oryginalnie przez Psycho

Właśnie jak tam Kood powiedział to kilka dlli,nie wiem czy to coś pomaga,wcisne ci tu jeden taki pakiet może ktoś to sprawdzał to ci odpowie czy tak czy nie,napewno jak je wsadzisz to ich nie ubędzie to możesz sprawdzić to powiesz czy pomaga.

hmmm jak wrzucilem te pliki to mi sie komp zawiesil

Old Post 16-08-2002 00:06
kood
just lame

No wlasnie zapomnialem powiedziec, ze te .dll gowno daja i na 90% kompow zawieszaja je

Old Post 16-08-2002 09:28
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:12.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions