Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Download na fpp.pl
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

mariachi oczywiscie masz racje ale przeciez wychodza pache i one sa po to zeby te bugi eliminowac w singla nie gram jak zawsze powtarzam ale multi tez wyskakuja bledy i to powazniejsze bo nie mozna sie laczyc z serwerami
pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-09-2002 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
El_Mariachi
Gitarzysta

Owszem, tylko, że zawsze jakieś bugi będą, chociażby małe ale zawsze jakieś będą.

Old Post 02-09-2002 20:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Noooo nie porównujcie bagów singla z multiplejem ....
W multi nie widziałem jeszcze ciał i broni lewitujących na poziomie wzroku, nie widziałem też gości którzy wytrzymywali 5-6 strzałów w głowe. Tak samo do zarżnięcia typa potrzeba 1-2 udeżenia nożem, a nie 7-8 udeżeń w szyje tak jak w singlu.
Poza tym mapy do multi są bardziej dopracowane. Brushe są dobrze dopasowane, a w singlu dość często nachodzą na siebie i wygląda to brzydko ....
No i dla mnie najważniejsze - w singlu kilka razy widziałem gości (głównie poziom w szpitalu) którzy po bezpośrednim trafieniu granatem ręcznym nawet go nie poczuli. Dla mnie to grzech główny bo granaty lubię rzucać zanim gdzieś wejdę (tak dla wyczyszczenia ). No a jeśli nie działają to jaki jest sens takiego działania?
I jeszcze jeden błąd związany z mapami - widać gdzie są granice pól uruchamiających działanie poszczególnych przeciwników. Jeśli nie przekroczy się pewnej lini to można wykończyć z dystansu cały batalion, a oni nawet nie drgną ....

Old Post 03-09-2002 09:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

wlasnie dlatego miedzy innymi nie grywam w singla

Old Post 03-09-2002 11:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

El_mariachi niektore bledy sa prawie niezauwazalne . KuLLa jesli chodzi o trafienia w sof'ie 2 to tez mnie to denerwuje. Przeciez sof 2 mialbyc taki realistyczny a jak kolo w mp tescie przezywa 2 magazynki z M4 i jeden z m590 w leb to rzeczywiscie musi byc z niego twardzielem .

Old Post 03-09-2002 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

gazdzik nie twardzielem a cziterem
jeszcze sie nie spotkalem z taka sytacja zeby ktos przezyl wiecej niz 2 strzaly w leb podkreslam celne
z m4 starcza 2 strzaly
a z m590 1
tylko celnie )
i w przypadku m590 koniecznie na niewielka odleglosc
jesli ty na to trafiles to serwer oszukiwal i tek gosc ktory to przezyl

Old Post 03-09-2002 12:58
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

juzef tak bylo. kolo po dostaniu ode mnie 9 celnych strzalow w czolo z m590 przezyl i mnie jak ladowalem bron jednym zabil a mialem 100 hp i 100 armoru.

Old Post 03-09-2002 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

http://www.sof2-europe.com/modules....p;orderby=hitsD

jeden lewitujacy bodik dla tych co nie widzieli (w mp owkors) jesli link jest zepsuty to jest to www.sof2-europe.com dzial screenshots/funny ok 4 zdiecie od gory a jesli chodzi o dziwnie 'twardych' przeciwnikow to nie mialem takiego problemu jeszcze ,raczej szybko gina

Old Post 03-09-2002 16:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Hehehehe. Niezłe
A przy okazji - ktoś jeszcze ma 125 fps w multiplayu (tak jak na fotce)?
U mnie maks to 90 i więcej ani rusz ... a mniej to nawet często.
Jest tam też fotka z hk2 CTF kiedy w bazie blue pali się kilka zapalających + leży masa ciał. Zazwyczaj u mnie spada wtedy nawet do 7-8 fps
Jakieś sensowne pomysły jak to poprawić ?

Old Post 03-09-2002 17:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

gf 4 ti ????

Old Post 04-09-2002 12:45
El_Mariachi
Gitarzysta

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
gf 4 ti ????

Najpostrze wyjście ) A tak serio to ja na oryginalnym conifgu w multi mam słabe wyniki ale jak załaduję mojego configa takiego jednego to jest całkiem nieźle w 1024x768...

Old Post 04-09-2002 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil El_Mariachi Znajdź więcej post'ów przez  El_Mariachi Dodaj El_Mariachi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać El_Mariachi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Taaaa ..... Gf4 - to jest rozsądne wyjście
buhahahahahahaha .... przestań bo mnie brzuch rozbolał
Załatwiłem sprawe inaczej - zamiast 'geometric cośtam' na full ustawiłem je na medium. I od razu nawet western town przestało mi skakać
A wszystko oczywiście 1024x768 (inaczej nie moge )

Old Post 04-09-2002 21:14
juzef
goraczka krwotoczna

kulla przyjacielu idziesz na latwizne tak mialbys wszystki szczegoly na full )

Old Post 04-09-2002 21:37
El_Mariachi
Gitarzysta

Chyba lepiej mieć więcej fpsów nić trochę lepsze krawędzie P

Old Post 05-09-2002 19:27
El_Mariachi
Gitarzysta

Chyba lepiej mieć więcej fpsów nić trochę lepsze krawędzie P

Old Post 05-09-2002 19:32
juzef
goraczka krwotoczna

ehh fps odwieczna bolaczka ja bym zamienil wszystkie krawedzie na trochy wiecej fps (w sumie to juz zrobilem )
aha podziwiam sprzety osob na ktorych western chodzi normalnie spotkalem sie z tak sytuacja jak ludzie uciekaja z serwera bo jest western wszystkim sie ta mapa snuje i laczy tam jest najprawdopodobniej za duzo szczegolow i swiatel poprostu ktos kto robil te plansze robil to bez wyobrazni o graczach ze slabszymi komputerami ale no coz mapa wyglada w niektrych miejscach niezle choc ma bugi zreszta jak wszystko
pozdrawiam

Old Post 06-09-2002 02:12
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Western town (1 i 2 ) są produkcji niejakiego Marko. Gośc robi fajne mapki, ale zazwyczaj mają jedną wadę. Gość nie zna umiaru w detalach. Chdzi o ilość wsadzonych na jeden widok płaszczyzn i konieczność ich liczenia. Tak na oko to 2-3 krotnie przekracza ilość trójkącików sugerowanych przez maperów z revena

A w temacie mapek - strasznie mi się ostatnio podobała mapka Jordan Marketplace. Znakomita do szybkiego CTF, trochę podobna pod tym względem do dusta, ale bez możliwości łażenia po górze murów
No i nie trzaska mi się na niej slajdszoł 7 fps

Old Post 06-09-2002 10:54
juzef
goraczka krwotoczna

tak zgadzam sie
ale jesli ty miale 7 fps to co powiesz o mnie
gosciu przesadzil ze szczegolami na maxa i dlatego goscie uciekaja z tej mapy chyba ze maja jakies kosmiczne sprzety
aha jordan ostatnieo widzialem ale na demie z cheterem

Old Post 06-09-2002 14:39
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:18.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions