Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > UT w Krakowie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: kafejka

quote:
Napisane oryginalnie przez AnImAtE
PS Deklarujcie sie kto chce byc, bo musimy wiedziec ile osob bedzie orientacyjnie.

tylkoż kurcze: KIEDY ?!?!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-09-2002 00:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Talking zjazd Urbanów :)

Po tym jak gadalem z Animatem to w tym tygodniu chca zrobic, z piatku na sobote, termin chyba w miare bo i szkolni ludzie sie zalapac moga, ja z frdem bedziemy teraz tylko trzeba czekac na chcetnych bo Psychacz cos tam poskrobie i bedzie kafeja... takze ludu zglaszajcie sie

Old Post 02-09-2002 01:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

jo bede

Old Post 02-09-2002 10:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
jo bede

A ja też mogę na jedno piffko wpaść???

Old Post 02-09-2002 10:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
+Dugi+
Skilled (Knight)

Talking Re: kafejka

> PS Deklarujcie sie kto chce byc, bo musimy wiedziec ile osob bedzie orientacyjnie.

jesli to bedzie w Kraq to na mnie mozecie liczyc

+Dugi+

Old Post 02-09-2002 10:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil +Dugi+ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do +Dugi+ Znajdź więcej post'ów przez  +Dugi+ Dodaj +Dugi+ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać +Dugi+ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

ja bym byl jesli Pawel sie zabierze a Pawel przebakiwal ze jedzie to ja chyba tez jade... mam nadzieje ze bedzie ktos kto wypije ze mna winiacza pokoju.. a wogole macie w tym krk jakies dobre wina ponizej 5zloty ?

Old Post 02-09-2002 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

Cavalier w kartonach litrowych za 3.60 zl, nawet niezle sie pije.. wiem bo pilem pod krakiem... tak tylko...

Old Post 02-09-2002 17:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

Kavalier jest git... ale lepszy jest Black Kurant za 3.80 ( nie ta droga woodka ;> ) i jednego ze soba wezne mam nadzieje ze ktos ze mna sie chetnie napije... jak ktos chce moge przywiesc wiecej.. wino pozeczkowe (nie wiem przez jakie ż / rz sie pisze porz/z eczka ) naprawde pyszne polecam...

Old Post 02-09-2002 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Monar"bzn"
Thug Life

Talking Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
Kavalier jest git... ale lepszy jest Black Kurant za 3.80 ( nie ta droga woodka ;> ) i jednego ze soba wezne mam nadzieje ze ktos ze mna sie chetnie napije... jak ktos chce moge przywiesc wiecej.. wino pozeczkowe (nie wiem przez jakie ż / rz sie pisze porz/z eczka ) naprawde pyszne polecam...

Ja tam Monar jestem wiec zapraszam jesli wykitoojesh ja bende z Devilem Cycem i moze z Paciem.

Ja tam wina pierdo/le,
to nic nie szkodzi ja mysle o tym stalele
mam w głowie szoom jak na poostym kanale
pierdo/le nie wiem czego chce tego sie boje
taka CHTHC nie wiem na czym stoje
zniszczone zboje to jedyne czym płace
w głowie mam HC to czyste THC
To nie witamina C tego sie nie polyka
To słoozy do palenia to inna technika
HITT i styka kolejne styki trace
Taka stylistyka dominooje Kc

Old Post 02-09-2002 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Monar"bzn" Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Monar"bzn" Znajdź więcej post'ów przez  Monar"bzn" Dodaj Monar"bzn" do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Monar"bzn" prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Monar"bzn"
Thug Life

Re: Re: hmm..

Wiec tak mam do was organizatozy prosbe zebyscie mnie poinformowali co gdzie kiedy i ile szmaloo ba ja bende z 5 osobami prawdopodobnie

-=BzN=-[Monar]-Cl-
-=BzN=-[Paq]
-=BzN=-[BuZo]
-=BzN=-[Popaj]
+
Devil z pmn
Zabieramy sie wszyscy ja mam sie wszystkiego dowiedziec wiec lis napiszcie mi co i jak na gg 1761947 thx tylko zeby to wypaliło bo Zbig przyjezdza do mnie z Wodzisławia Śąskiego

Old Post 02-09-2002 23:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Monar"bzn" Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Monar"bzn" Znajdź więcej post'ów przez  Monar"bzn" Dodaj Monar"bzn" do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Monar"bzn" prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AnImAtE
Skilled (Animate)

Psycho needed

Jesli ktos ma gg Psycho albo do niego telefon to prosze mnie oswiecic na gg.
Z gory dziekuje.

Animate

Old Post 03-09-2002 00:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AnImAtE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AnImAtE Znajdź więcej post'ów przez  AnImAtE Dodaj AnImAtE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AnImAtE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AnImAtE
Skilled (Animate)

zalatwione

Juz mam, dziekuje.

Old Post 03-09-2002 00:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AnImAtE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AnImAtE Znajdź więcej post'ów przez  AnImAtE Dodaj AnImAtE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AnImAtE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

Talking lol

buahahaha tyle powiem na te wasze zjazdy a ty animate co abstynent jestes czy lanie bys dostal od rodzicow jakbys sie napil , z tego co widze to w wiekszosci lameria tam bedzie jak s*****syn buahaha zjazdy co to kolonia jakas czy pielgrzymka nie styka wam ze i tak zacharygracie nonstop w tego ut to jeszce zjazdy robicie idzcie sie leczyc bo wy juz chyba swiata poza tym nie widzicie.
wiem ze pare osob to potepi i ze sie powtarzam ale moze wreszcie dotrze

Old Post 03-09-2002 13:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuCyFeR
Training (Enforcer)

Smile Anonimowy Alkoholik

Nawet pielgrzymka to przebija bo codziennie balety sa wieczorami:).Widze ze git sie zapowiada ten zjazd dla co niektorych.Jechac w c***j kilometrow zeby zobaczyc jakiegos typa w okularach i pograc cala noc w gre w ktora gracie na codzien.Pewnie gdyby zjazd mialby byc w pubie lub agenturze to 99,9 % by nie przyjechalo:).Ale przeciez to kochany urban w ktorego gra wiekszosc brudasow:).Moze sie myle....przeciez zawsze mozna zagrac w kakaowe oko. hehe

Old Post 03-09-2002 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuCyFeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuCyFeR Znajdź więcej post'ów przez  LuCyFeR Dodaj LuCyFeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuCyFeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
quietc
UT VIRGIN

Talking

ciekawe czy teraz mielibyscie odwage pojawic sie na zjezdzie zeby to ludziom (albo mi:> ) powiedziec prosto w twarz

buahahahahahaha

Old Post 03-09-2002 15:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil quietc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do quietc Znajdź więcej post'ów przez  quietc Dodaj quietc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać quietc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

ehh pare łebków uwarza sie za lepszych bo nie gra az tyle na komputerze... a pomyslcie sobie tak ja np trabie tanie wina codziennie a taki zjazd bedzie dla mnie czyms nowym... i to ze nie jestescie takimi komputerowcami utwierdza was w przekonaniu ze jestescie np madrzejsi ? i mozecie radzic innym, pozatym zyj i pozwol zyc innym, pomyslcie sobie sa zjazdy alkoholikow, narkomanow czemu do kurny nedzy nie moze byc zjazdu komputerowcow, ja bym zreszta przyjechal nawet jakbysmy mieli pic tylko... smarkateria ktora potrafi tylko przeklinac, jest kilka osob ktore pod wplywem tej gry nie bluzgaja i nie mowia tego co slina na jezyk przyniesie wyrosly juz z tego, ty capone niestety chyba nie wyrosles z tego statium i pyskujesz bo ciebie mamusia nie chce puscic... moze do kogos to dotrze ehh...

Old Post 03-09-2002 15:56
kood
just lame

hmm

Zjazdy sa bee? Hahaha... wiec mam olac tych wszystkich ludzi, ktorych poznalem przez komputerek i jezdzilem do roznych wiekszych miast polski i to jest strata czasu i be? Lul, to zajebista frajda tak sie spotkac i pogadac w cztery oczy przy piwku, zamiast klepac w klawiaturke i sie sztucznie do szklanego ekranu usmiechac. Nie bylem jeszcze na zadnym zjezdzie zwiazynym z UT, ale co to cholera za roznica? Dzis mam o kilku przyjaciol wiecej, a wasze *******enie poprawilo mi humor i wzbudzilo mile wspomnienia. Dzieki!

Old Post 03-09-2002 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Monar"bzn"
Thug Life

yo yo yo

To jak jest ten zjazdf jaka Ulivca cafe i o ktoorej i jaki koszt powiedzcie cos bo zeby nie było na ostatnią chwile bo moooszą jeszcze osoby ktoozy sa z poza kraka zdonzyc na zjazd (załatwcie jakąs cafe z dobrymi kompami)Organizatozy podajcie tu noomery gg plis

Old Post 03-09-2002 19:28
AnImAtE
Skilled (Animate)

lol

Nie chce mi sie nawet komentowac postow pana skubanego i lucyfera. Zalosc i tyle. Tylko bawi mnie zmiana nastawienia pana skubanego do mojej osoby od kiedy przeszedlem do klanu pain
Jesli chodzi o reszte to na razie nie moge podac terminu bardziej zblizonego niz piatek wieczorem i miejsca bardziej precyzyjnego niz Krakow.
Zapewniam was jednak ze zjazd sie odbedzie.
Moj numer gg to 887985.
Na razie jestem na etapie negocjowania kafejki.
Jutro bede rozmawial z Psycho a jesli on nie zalatwi kafei to pogadam z inna osoba, tak ze na razie na gg nic nowego wam nie powiem.
Gdy tylko bede wiedzial wiecej to poinformuje tutaj.

Przemyslalem sprawe, jednak wysile sie na slowo dla lucyfera i skubanego : jednak zapraszam was goraco na ten zjazd jak wam tylko mama pozwoli. Pare osob z checia was powita... Papuga sie tez ucieszy jak przeczyta wasze posty
Zabawni jestescie... piszcie wiecej, bedize zabawniej...

Animate

Old Post 03-09-2002 22:22
Monar"bzn"
Thug Life

Re: lol

quote:
Nie chce mi sie nawet komentowac postow pana skubanego i lucyfera. Zalosc i tyle. Tylko bawi mnie zmiana nastawienia pana skubanego do mojej osoby od kiedy przeszedlem do klanu pain
Jesli chodzi o reszte to na razie nie moge podac terminu bardziej zblizonego niz piatek wieczorem i miejsca bardziej precyzyjnego niz Krakow.
Moj numer gg to 887985.
Jutro bede rozmawial z Psycho a jesli on nie zalatwi kafei to pogadam z inna osoba, tak ze na razie na gg nic nowego wam nie powiem.

Przemyslalem sprawe, jednak wysile sie na slowo dla lucyfera i skubanego : jednak zapraszam was goraco na ten zjazd jak wam tylko mama pozwoli. Pare osob z checia was powita... Papuga sie tez ucieszy jak przeczyta wasze posty

Animate

sPOCZKO TYLKO MAM PROSBE ZEBY LOODZIE SIE NIE DOWIEDZIELI W PIATEK TYLKO JAKOS WCZESNIEJ BO Z WARSZAWY JEST TROSZKE DO KRAKA .

Old Post 03-09-2002 23:22
Monar"bzn"
Thug Life

quote:
Moj numer gg to 887985.

Animate

sPOCZKO TYLKO MAM PROSBE ZEBY LOODZIE SIE NIE DOWIEDZIELI W PIATEK TYLKO JAKOS WCZESNIEJ BO Z WARSZAWY JEST TROSZKE DO KRAKA LOOB NP. kUDEL Z -=BzN=- JEST ZE SZCZECINA NOI PRZYDALO SIE WCZESNIEJ POWIEDZIEC THX WIELKIE.Sorx za 2 post ale cos mi sie pojebało.

Old Post 03-09-2002 23:24
AnImAtE
Skilled (Animate)

...

Tak czy tak przyjechac na wieczor moga.

Old Post 04-09-2002 02:50
Monar"bzn"
Thug Life

Talking Re: ...

quote:
Tak czy tak przyjechac na wieczor moga.

Ale nie bendzie kolo jechał ze szczecina do kraka jesli to nie wypali nie sorki ze tak gadam ale chce byc pewny bo zapraszam do kraka 2 z bzn ktoorzy do mnie przyjezdzaja 1 nsa pewno

Old Post 04-09-2002 08:45
GuriaS
Breathe

quote:

czesze sie
ale animate postaraj sie najpozniej jutro wieczor to podac, bo nie chce wszystkiego robic w ostatniej chwili itd :>

Old Post 04-09-2002 15:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Psycho
miejsce na twoją reklamę

wow jaka afera wokół tego:>>>>>>>>>>>>

zaraz jade do kafei to wam wszystko powiem i tu najważniejsze----> ja załatwiam -(czytaj rezerwuje cafe) a organizacją to myślę że Anim się zajmie bo ja mam dość do roboty:> tzn dam wam namiar no i kogoś z dworca czy tam z innych takich mogę odebrać i dostarczyć na miejsce tzn ze 3 osoby,reszta musi jakoś się doczołgać do cafe,dla tych co przyjadą carem postaram się mapke narysować albo coś.

Old Post 04-09-2002 19:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AnImAtE
Skilled (Animate)

Szczegoly

Dobra, wiemy juz wszystko.
Niestety okazalo sie ze w piatek jest knajpa zarezerwowana, wiec z przyczyn technicznych jestesmy zmuszeni przeniesc zjazd na SOBOTE.
To zla wiadomosc, a teraz dobre:
Kompy to duronki 800 MHz i athlonki 1 GHz, monitory wiekszosc to 17 i 19 cali.
Koszt to 10 zlotych na leba. Zaczynamy o 22. Spotkanie bysmy zrobili na miescie a ja was juz zaprowadze na miejscie kazni.
Do jutra musimy potwierdzic wynajecie kafei wiec prosze teraz o zgloszenia tych ktorzy na 100 procent sie na ta nocke pisza. Musimy wiedziec ile osob dokladnie bedzie. Zgloszenie do jutra do godziny 20.00 na moje GG gwarantuje miejsce przy kompie. Jest tylko 19 miejsc wiec sie spieszcie. Moje GG podaje jeszcze raz: 887985
Jesli nie zglosi sie tak z parenascie osob to dajemy sobie spokoj.
Tych co juz sie zadeklarowali prosze o ponowne potwierdzenie, bo nie wiem czy wam termin odpowiada.
W razie jakichkolwiek pytan jestem do waszej dyspozycji czy tu czy na gg. Jak dam rady to odpowiem

Animate

Old Post 04-09-2002 22:24
Monar"bzn"
Thug Life

Re: Szczegoly

quote:
Dobra, wiemy juz wszystko.
Niestety okazalo sie ze w piatek jest knajpa zarezerwowana, wiec z przyczyn technicznych jestesmy zmuszeni przeniesc zjazd na SOBOTE.
To zla wiadomosc, a teraz dobre:
Kompy to duronki 800 MHz i athlonki 1 GHz, monitory wiekszosc to 17 i 19 cali.
Koszt to 10 zlotych na leba. Zaczynamy o 22. Spotkanie bysmy zrobili na miescie a ja was juz zaprowadze na miejscie kazni.
Do jutra musimy potwierdzic wynajecie kafei wiec prosze teraz o zgloszenia tych ktorzy na 100 procent sie na ta nocke pisza. Musimy wiedziec ile osob dokladnie bedzie. Zgloszenie do jutra do godziny 20.00 na moje GG gwarantuje miejsce przy kompie. Jest tylko 19 miejsc wiec sie spieszcie. Moje GG podaje jeszcze raz: 887985
Jesli nie zglosi sie tak z parenascie osob to dajemy sobie spokoj.
Tych co juz sie zadeklarowali prosze o ponowne potwierdzenie, bo nie wiem czy wam termin odpowiada.
W razie jakichkolwiek pytan jestem do waszej dyspozycji czy tu czy na gg. Jak dam rady to odpowiem

Animate

Spox ja jade i ze mna 2 kolesi na 100% jeszcze 2 sie zastanawia.

Old Post 04-09-2002 22:49
kood
just lame

zebyscie zrobili ten zjazd pod koniec sierpnia kiedy bylem w Kraku to moglibyscie podpatrzec jak gra mistrz snajpy (samokrytyka rulz) a tak to klops... i uwazajcie na Qc, nie dajcie mu sie schlac

Old Post 05-09-2002 00:07
+Dugi+
Skilled (Knight)

Question sobota?

sobota srednio mi pasuje... jezd w ten sam dzien zlot fanow Depeche Mode qrde, dam jeszcze znac... fajnie by sie bylo spotkac wczesniej na rynku, gdzies posiedziec a potem dopiero pograc Ani, jesli pojade to sie odezwe do tej 20-ej...

Old Post 05-09-2002 00:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil +Dugi+ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do +Dugi+ Znajdź więcej post'ów przez  +Dugi+ Dodaj +Dugi+ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać +Dugi+ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mazoor
Guest

nie ******* ! http://q3arena.gry.wp.pl/board

jedyny board

Old Post 05-09-2002 00:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:37.    Strony (6): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions