Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > brunetki, blondynki - gdzie sa te dziewczynki?!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:

Hey man you know I'm really ok, the gun in my hand will tell you the same"

and your next breath `ill be your last, `cause i got a bad habit, of blowin` away =]

offspring rules 3 pierwsze plyty =]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-09-2001 18:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
uprzejmie prosimy o: (przynajmiej ja)
1. wylaczenie caps-locka

moze ma radziecka gumowa klawiature w ktorej niektore przyciski jak sie wcisna to podcisnieniem trzeba je wyjmowac?
a poziom intelektualny zostawmy na razie bez komentarza

Old Post 10-09-2001 19:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

Thumbs up

quote:

and your next breath `ill be your last, `cause i got a bad habit, of blowin` away =]

offspring rules 3 pierwsze plyty =]

ZGADZA SIE!! nareszcie ktos o tym napisal . ale ze trzy pierwsze plyty rzadza, a reszta....

Something's odd
I feel like I'm God
You stupid dumbshit goddam motherfucker
I open the glove box
Reach inside
I'm gonna wreck this fucker's ride

Old Post 10-09-2001 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

no ladnie, dziewczyny olaliscie i przerzuciliscie sie na sztampwoy temat - muze :-/

Old Post 10-09-2001 19:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

Question

no dobra ja juz wracam do tematu . tylko co napisac...

Old Post 10-09-2001 20:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Yazoo
no dobra ja juz wracam do tematu . tylko co napisac...

jak to co..
Jestem wysokim, przysojnym brunetem> Lubie sport i dobra muzyke.
Zadzwon 0608XXXXX

Old Post 10-09-2001 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

nie wracaj do tematu =] w koncu to offtopic =]

jescze mozna by polublic ixnay on the hombres za `cool to hate` =]

i hate the jocks, then i hate the geeks

i hate the trendies but i also hate the freaks, yeah

i hate the office, i hate the quad,

dont wanna learn nothing i wanna be a slob =]

albo beheaded =] jak nie znasz to musisz poznac =] sciagnij se z http://offspring.jest.spoko.pl

Old Post 11-09-2001 09:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
(...)wyzszy poziom intelektualny, merytoryczny czy jak tam wolisz tekstow...

skad ty to wzioles? jakie modre wyrazy... pauperyzacja Twojej... czy cos =]

Old Post 11-09-2001 09:46
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

hmmm... dziewczyn znam od cholery... jedna ma kompa (jak spytalem o parametry powiedziala ze ma czegos 800, a tam w srodku sie swieci =P), druga ma brata z kompe... zna sie lepiej bo pisze sobie na nim referaty =P...

super dziewczyny z kompami najczesciej mieszkaja 300 km odemnie (hello idusio sloneczke przekochane)...

do tego ze na miejscu (czyt. Walbrzych) znam 2 z kompem, ale wymija mnie w realu i nie chce pogadac, druga gada ze mna tylko to jest przyjazn nic wiecej =]... jetam... szkujacie a znajdziecie... ja wogole mam duzo przyjaciulek, wiecej niz kolegow =]]]]]

Old Post 11-09-2001 09:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

ale mnie to wqrwia...blade czy ty na kazdym topicu musisz sie chwalic jaki casanova z ciebie?
dajze sobie juz na wstrzymanie...bo ciupne sie ze prawiczkiem dalej jestes

Old Post 11-09-2001 11:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Powiem wam ze u mnie na pierwszym miejscu sa biby, nauka panienki na troche dalszym...po tym co widze wiekszosc na moim osiedlu to wszystkie sa h.....owe i nie mam z nimi o czym gadac wiec je poprostu olewam naprawde fajne gosciowy mozna zadko spodkac...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 11-09-2001 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE

skad ty to wzioles? jakie modre wyrazy... pauperyzacja Twojej... czy cos =]

haha... to o pauperyzacji powiedzialem polonistce... oczywiscie nie osobiscie do niej =]

Old Post 11-09-2001 17:37
Yazoo
Master (Spawn)

quote:
nie wracaj do tematu =] w koncu to offtopic =]

jescze mozna by polublic ixnay on the hombres za `cool to hate` =]

i hate the jocks, then i hate the geeks

i hate the trendies but i also hate the freaks, yeah

i hate the office, i hate the quad,

dont wanna learn nothing i wanna be a slob =]

albo beheaded =] jak nie znasz to musisz poznac =] sciagnij se z http://offspring.jest.spoko.pl

beheaded rulez!! albo tehran. w tehran offspring sprzeciwia sie wojnie, dajac przyklad atakow na kraje islamskie. tyle ze po dzisiejszych wydarzeniach w NYC piosenka staje sie coraz mniej aktualna ...

Old Post 11-09-2001 17:50
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
ale mnie to wqrwia...blade czy ty na kazdym topicu musisz sie chwalic jaki casanova z ciebie?
dajze sobie juz na wstrzymanie...bo ciupne sie ze prawiczkiem dalej jestes

wlasciwie to niech sobie pisze... HMWD

ja wyraze swoje zdanie o pannach z komputerami: sa fajne. jesli tylko uzywaja go raz na jakis czas to jest ok. jakies mp3, chat, czasem zadanko z informatyki. wiecej nie potrzeba, w koncu to plec piekna i podkrozane i przekrwione oczy po calonocnej sesji IRC'a na pewno nie dodaja im uroku

Old Post 11-09-2001 20:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
...blade czy ty na kazdym topicu musisz sie chwalic jaki casanova z ciebie?

musze...

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
wlasciwie to niech sobie pisze...

dziekuje za zrozumienie o Panie i Waldco!

quote:
Napisane oryginalnie przez stahoo
haha... to o pauperyzacji powiedzialem polonistce... oczywiscie nie osobiscie do niej =]

I co powiedziala? =]

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
ja wyraze swoje zdanie o pannach z komputerami: sa fajne. jesli tylko uzywaja go raz na jakis czas to jest ok. jakies mp3, chat, czasem zadanko z informatyki. wiecej nie potrzeba, w koncu to plec piekna i podkrozane i przekrwione oczy po calonocnej sesji IRC'a na pewno nie dodaja im uroku

sa odstepstawa od regulu (hello Istarq, hello Idziatko kochaniutkie, hello Nancy` =])

Edytowane przez dnia 12-09-2001 o godz. 09:32

Old Post 11-09-2001 20:31
oxygen
new challenger

blade ty *******ony buraku nie wqrwiaj mnie...tylko pierwszy cytat jest moj reszta juz nie wiec spierdalaj i nie wciskaj mi do geby czyichs slow bo to jest zalosne

Old Post 12-09-2001 00:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

No oxygen, teraz to i ja bym się wqrvił... Ale czy musicie do ***** nędzy się tak zachowywać ?!?! Niech sobie nabijają post'y, olać misję. Jak im (nie mówię tutaj do bLADEa czy kogoś innego bezpośrednio, po prostu do nabijaczy post'ów) to sprawia radość, to ich sprawa. Olejcie to i nie będzie sprawy. na zgodę?

Old Post 12-09-2001 06:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
blade ty *******ony buraku nie wqrwiaj mnie...tylko pierwszy cytat jest moj reszta juz nie wiec spierdalaj i nie wciskaj mi do geby czyichs slow bo to jest zalosne

wiem., sorry... jebslo mi sie =]

Old Post 12-09-2001 09:30
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
No oxygen, teraz to i ja bym się wqrvił... Ale czy musicie do ***** nędzy się tak zachowywać ?!?! Niech sobie nabijają post'y, olać misję. Jak im (nie mówię tutaj do bLADEa czy kogoś innego bezpośrednio, po prostu do nabijaczy post'ów) to sprawia radość, to ich sprawa. Olejcie to i nie będzie sprawy. na zgodę?

do nabijanie... co sie ***** z wami dzieje? wszyscy sie czepiaja innych. Kazdemu cos nie pasuje, pomylic sie jush nie mozna. Atmosfere tu sie autentycznie ***** jush na max! *****... jak tak dalej pojdzie to ja nie wytrzymam. Ciagle slysze czyjes (czyt. tramwaj i oxygen) narzekanie na to ze lud sie powyglobia (czyt. "ponabija"). na poczatku bylo fajnie... naprawde dobrze sie tu gadalo, teraz... pffff... OGO ma racje, z boardem cos sie zle dzieje. Moze za dlugu ze soba gadamy... moze troche nowego ludu by sie tu przydalo. ale jak... jak tylko ktos tu przychodzi to odrazu wyskakuja na niego ze "nabija"...

Old Post 12-09-2001 09:38
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
(nie mówię tutaj do bLADEa czy kogoś innego bezpośrednio, po prostu do nabijaczy post'ów

nie mowisz wprost bo sie boisz krytyki i ze sobie nie poradzisz z prowadzeniem dyskusji na ten temat a takze ze ktos ci po ocenie pojedzie......thats all

Old Post 12-09-2001 13:58
oxygen
new challenger

blade jak ci board przestal pasowac to go olej...ja bym tak zrobil

Old Post 12-09-2001 14:00
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Hueh
Poczytalam sobie troche chlopaki
Ciekawe rzeczy wypisujecie o kobietach ...dziekuje ( to miala byc ironia jak cos )

Old Post 12-09-2001 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

oo! dziewa na boardzie

czyzby topic skutkowal?

a wiec... keep going...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 12-09-2001 14:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

bLADE, oxygen dajcie luzu nie ma sie co chlastac zycie jest na to za krotkie w grupie sila nie pojedynczo...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 12-09-2001 14:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Hueh
Poczytalam sobie troche chlopaki
Ciekawe rzeczy wypisujecie o kobietach ...dziekuje ( to miala byc ironia jak cos )

No i co sądzisz po tym jak sobie poczytałaś?

Old Post 12-09-2001 15:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO

No i co sądzisz po tym jak sobie poczytałaś?

Nie chcesz wiedziec
Szczerze mowiac macie szczescie, ze tolerancyjna jestem

Old Post 12-09-2001 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

hehe
jak tak czytam ten topic to dochodze do wniosku ze nie moge dojsc do zadnego wniosku

Old Post 12-09-2001 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:

nie mowisz wprost bo sie boisz krytyki i ze sobie nie poradzisz z prowadzeniem dyskusji na ten temat a takze ze ktos ci po ocenie pojedzie......thats all

Nie poradzę sobie z prowadzeniem dyskusji na ten temat? Nie bądź śmieszny. Nie wymieniam "po nazwiskach" bo nie mam zamiaru wdawać się z kimkolwiek w konflikty. Poza tym każdy wie, kto nabija post'y, także chyba nie muszę (i nie zamierzam) tego pisać... A ocene mam w dupie, jak sądzisz, że jestem lama, daj mi tą 1... End of message.

Old Post 12-09-2001 16:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

to ma byc nabijanie? widzialem boardy (np. forum.fallout.pl) gdzie ludzie nabijaja ile wlezie glupimi postami, a mimo to nikt sie nie czepia... nei chodzi mi o igorowanie nabijaczy, co to to nie... ale jestes wyraznie zazdrosny, ze ktos moze kiedys miec wiecej od ciebie... tak jakby za kazdego posta dostawalo sie 1$ =] albo tobie odejmowalo... a tymi komentarzami sam sobie nabiles niezla sumke...

Old Post 12-09-2001 18:07
S4i1or
Thorin Oakenshield

Stahoo: mówisz do mnie czy do oxygena?

Old Post 12-09-2001 18:10
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:13.    Strony (6): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions