quote: Napisane oryginalnie przez Gazor
Z najnowszych optycznych Logitecha najbardziej sycaca jest : Wheel Mouse Optical. Rowniez posiada podwojny sensor optyczny ...
Pomyłka stary. Oznaczenie X2 i te wszystkie kawałki na pudełku, w których przewija się słowo dual dotyczą nowszej generacji myszek logitecha, które wykorzystują podwójną czułość, czyli zamiast dotychczasowych 400, 800 dpi.
Tylko MouseMan Dual Optical ma dwa sensory, ale żaden z nich nie działa jednocześnie, tzn. brany jest pod uwagę sygnał z pierwszego sensora, który odczytał położenie myszy.
Ja wybrałem duala właśnie dlatego, że uznałem iż ta mysz szybciej "zorientuje się" co się dzieje gdy oderwę ją na chwilę od podłoża. Drugi czynnik to jej kształt, który mi odpowiada.
P.S. Moja oferta sprzedaży jest już nieaktualna. Sorry, ale dałem się powieść emocjom po przeczytaniu o nowej MX300. Wyboru mychy dokonałem po wielu przemyśleniach i próbach jak będzie leżała w ręce, a z mychami powoli robi się jak z kartami graficznymi - zawsze będzie się z tyłu 
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|