Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Beznadziejny temat o beznadziejnej GRZE
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

Talking Poprawka bracie...

Avalone, zanim sie wypowiesz na temat jakiejs gry to:
pograj w nia dluzej niz jedna runde... inaczej: zapytaj kogos kto gral dluzej niz jedna runde.... inaczej: poczytaj jakies artukuly... bo 90% z tego co napisales to bujda na resorach, lub poprostu brak wiedzy na powyzszy temat.... inaczej: w sumie po co ja to pisze

P.S. Wielkie pozdroowka dla calej sceny UrT, jedyne czego mi brakuje w moim nowym zywiole (CS) to wlasnie wiekszosci z was. Ale coz, nie mozna miec wszystkiego

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-10-2002 22:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaxiM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaxiM Znajdź więcej post'ów przez  MaxiM Dodaj MaxiM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaxiM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

do CSa zrazily mnie 5-7 letnie dzieci ktore w to pogrywaly...

Old Post 15-10-2002 07:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
do CSa zrazily mnie 5-7 letnie dzieci ktore w to pogrywaly...

A mnie do tego beznadziejna detekcja trafień (dostawalem wielokrotnie z pistoletu w noge i padałem jak od strzału ze snajpa w oko. ) i kretyński system zakupów!! (większego debilizmu jeszcze nie wymyślono w tego typu grach...)

Old Post 15-10-2002 10:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

Talking Hehe, dokladnie

quote:
Napisane oryginalnie przez forever
A mnie do tego beznadziejna detekcja trafień (dostawalem wielokrotnie z pistoletu w noge i padałem jak od strzału ze snajpa w oko. ) i kretyński system zakupów!! (większego debilizmu jeszcze nie wymyślono w tego typu grach...)

Jeszcze miesiac temu powiedzialbym (i mowilem, przyznaje) dokladnie to samo, slowo w slowo, jak babcinego pieska kocham. Pewnego dnia znalazlem dzialajacy cd-key i postanowilem ze sprawdze doklanie co takie masy ludzi widza w tym hoojowym CS'ie. No i tak sprawdzilem ze juz po 12 godzin dziennie gram
Moze CS ma jakis przekaz podprogowy, w kazdym razie uzaleznia

Old Post 15-10-2002 14:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaxiM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaxiM Znajdź więcej post'ów przez  MaxiM Dodaj MaxiM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaxiM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Re: Hehe, dokladnie

quote:
Napisane oryginalnie przez MaxiM
Jeszcze miesiac temu powiedzialbym (i mowilem, przyznaje) dokladnie to samo, slowo w slowo, jak babcinego pieska kocham. Pewnego dnia znalazlem dzialajacy cd-key i postanowilem ze sprawdze doklanie co takie masy ludzi widza w tym hoojowym CS'ie. No i tak sprawdzilem ze juz po 12 godzin dziennie gram
Moze CS ma jakis przekaz podprogowy, w kazdym razie uzaleznia

Ja już troche w niego grałem - mam oryginał całego HL generation i nie cd-key mnie od tej gry odrzuca... jedyne co ta gra ma bardziej realistyczne od UT to textury map i to by bylo na tyle - CAŁA reszta jest chu... oups.. sorki... powiedzmy - nie do zaakceptowania...

Old Post 15-10-2002 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

Talking No tak.

Jak tam wolisz, nikogo nie chce przekonywac do swoich racji, poprostu mowie co mysle
Apropos cd-keya, od lewego sie zaczelo, ale teraz juz mam HL + CS BestSeller oryginalny wiec juz jestem fair
P.S. Nadal w swoich wypowiedziach cytujesz mnie slowo w slowo, mnie sprzed miesiaca i wiecej rzecz jasna. Telepatia?

Old Post 15-10-2002 15:27
forever
r3surrection.net

Re: No tak.

quote:
[...]
P.S. Nadal w swoich wypowiedziach cytujesz mnie slowo w slowo, mnie sprzed miesiaca i wiecej rzecz jasna. Telepatia?

Heh no jeśli telepatia to jakaś anemiczna... (2-3 miechy)
a co do takiego samego zdania to różnica między nami polega na tym że ja już troche w tego CSa grałem i z czasem się do niego zniechęciłem - to nie było zauroczenie UrT tylko normalne wyeliminowanie gry poprzez doświadczanie experymentalne że tak powiem hehehehehe

Old Post 15-10-2002 15:42
Sniezek
Elite (Fiend)

maxim powinienes zatem zmienic forum ;> CS ma swoje oddzielne ))

Old Post 15-10-2002 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

Thumbs up Hehe

Alez zmienilem, ale czasem i tu jeszcze wpadam

Old Post 15-10-2002 20:29
Avalone
...

Re: Poprawka bracie...

quote:
Avalone, zanim sie wypowiesz na temat jakiejs gry to:
pograj w nia dluzej niz jedna runde... inaczej: zapytaj kogos kto gral dluzej niz jedna runde.... inaczej: poczytaj jakies artukuly... bo 90% z tego co napisales to bujda na resorach, lub poprostu brak wiedzy na powyzszy temat.... inaczej: w sumie po co ja to pisze [i]
[/B]

ekhem dawno tu nie wpadalem ale obronie swoj honor

po pierwsze

mam orginal hl i cs'a i gralem w to durzo wczesniej niz ty miales cd-keya i zapeniam cie ze w wakacje mialem 15 godzinne sesje (pamietaci taki okres czasu co zniknolem na 6 miechow i wrucilem ?? to wlanie przez cs'a ) wiec o brak wiedzy mnie nie posadzaj

wiesz to jest tak jak z laskami jak sie zakochasz to dla ciebie dziwczyna nie ma zadnych wad dopiero jak dluzej z nia pobedziesz dobiero wychodzi szydlo z worka

hehe niedawno pogralem sobie w cs'a nanowo zeby sprawdzic czy cos sie nie zmienilo po paczach...
pare rzeczy faktycznie jush nie ma (np. teraz masz trudnosci z strafem jak wali do ciebie z 2 gosci na raz po 2 jush teraz nie jest tak ze stoisz na drabince i strzelasz sobie tylem do niej zwrucony teraz masz zminiejszona celnosc :> w sumie po co ja to pisze najbardzie mnie jednak rajcuje jedno jak chcesz wskoczyc na jakas wiekrza skrzynke musisz wyciagnac noz i w powietrzu podkulic nogi wtedy ci sie to uda mimo iz ma trochce cs nie znacznych wad nie twierdze ze ut ich nie ma i lubie w sumie obie te gry mimo iz podczas czytania tego textu mozna odniesc ze nie znosze cs'a mam nadzieje maxim ze to kiedys przeczytasz

Old Post 17-10-2002 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:12.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions