Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Reprezetnacja Polski w ClanBase
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
whitelion
...

Thumbs up

Zastanawiam się co napisać żeby z jednej strony oddać wiernie moje myśli i obawy a z drugiej żeby członkowie reprezentacji chcieli ze mną potem jeszcze rozmawiać . nie no, żartuje, nie myśle aż tak źle... ale powiedzmy sobie szczerze że objęcie reprezentacji przez jakiegoś zupełnie przeciętnego gracza (może się myle ale widywałem go troche i... no właśnie i "nic" [że to tak złośliwie ujmę ] ) praktycznie nie znanego u nas to hmm... no cóż kiepski pomysł . Inna sprawa że w pewnym sensie marnie to świadczy o nas bo sami nie umiemy stworzyć czegoś tylko muszą to robić za nas inni było juz chyba kilka tych reprezentacji i jakoś słuch o nich zaginął. Francuz bee, ok ale czym mogą się pochwalić inni co zabierają tu głos ? co zrobiliście żeby stworzyc pożądną reprezentację ! mówicie że powinien być jakiś turniej klanów, jakies eliminacje, może jakieś delegacje z każdego klanu np. po dwóch the best po to żeby stworzyć taki team, który poprały by wszystkie liczące się klany i osoby na tej naszej nieszczęsnej scenie sof (jakaś ogólnopolska debata na ten temat i zgoda przede wszystkim). tak żeby można było spokojnie powiedzieć że to są NASI bo moim skromnym zdaniem żeby uczciwie nazwać się reprezentacją polski trzeba być i najlepszymi graczami i mieć poparcie ludu . wszystko fajnie tylko nikt nic nie robi w tym kierunku. w tej nowej reprezentacji są wybitni gracze ale obawiam się że za granicami znajdą się... wybitniejsi a może nie tyle wybitniejsi co zgrani i znający mapy i grę sof2 w wersji full, bo niestety o nas tego powiedzieć nie można. bez urazy chłopaki ja was lubie i z całego serca zycze wam jak najlepiej ale oabaiwam się że dostaniecie w skóre i taka będzie smutna prawda. obym się mylił.

p.s.
ale w końcu jest jakiś początek, przecież "nie od razu sofa zbudowano". mam nadzieję (ta... wiem czyją ona jest matką )
że wszystko się jakoś rozkręci, że może ludzie którzy powinni włączą się w tworzenie tej reprezentacji i sprawią że będzie taka jaką ją wszyscy chcielibyśmy widzieć. gud lak.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-11-2002 12:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Of koz Ares jesteś wielki, a my jako twoi uczniowie jesteśmy Twoimi najwierniejszymi fanami I oczywiście nie jest to lizusostwo, wazeliniarstwo, podlizywanie, itp, itd, etc, thc

juzef - nie jestem pewien czy tem Machamud z C22 to ten sam Machamud co w reprezentacji ... Doktorów teraz wielu

Ogur - nie kop brata za często bo przemoc nie stanowi rozwiązania Jeszcze się nie nauczyłeś że takie sprawy załatwia się po cichu - mp5 zza winkla .... a poza tym to powinno wyglądać na wypadek (oczywiście to był zart ... joke znaczy się )

No i tyle ...

Old Post 07-11-2002 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
QQryQ
Last Red Dragon

Reprezentacja

Jak w temacie Reprezentacja ?? tylko kogo i czego ???
i na jakiej zasadzie została wybrana i kogo ma reprezentowac ??
To podstawowe pytania, kilka miesięcy temu czytałem o podobnych samozwańcach w Unrealu kolesie se mieszkali i mieszkaja w niemczech z zgłosili sie do clanbase jak twierdza bo mają dobre łącza znają jezyk polski i to jak widać wystarczy zeby założyć reprezentacje kraju ( jak ktos wyzej napisał np Armenii) bo niezle gra itp.
Tylko sie pytam co będzie jak ktoś drogą eliminacji ogulno krajowych zgłosi do clanbase jeszcze 1 reprezentacje Polski wybraną i udokumentowaną drogą uczciwych eliminacji i popartą przez organizację zrzeszającą clany np. liga polska co wtedy ??? co zrobi clanbase ?? chyba da mam bana na 1000 lat
I pytanie do (naszych ??) samozwańcow co wtedy wy zrobicie ???
Proponuję się juz okopac ze wstydu najlepiej łyżeczka od herbaty
i chyba taka kara to za mało dla samozwańca !

Old Post 07-11-2002 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil QQryQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do QQryQ Znajdź więcej post'ów przez  QQryQ Dodaj QQryQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać QQryQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

hmm kula podalem calego nicka jaki byl na serverze DOKLADNIE tak sie sklada ze ten doktorek pisze dokladnie tak samo swojego jedynie czego nie ma na stronei clan base to C22| reszta to kopia wierna nie sadze zeby bylo kilka tkaich osob w europie zreszta zlewam to mam w nosie nie wiem kto wybieral ludzi do reprezentacji moze sami sie wybrali swoje zdanie mam na ten temat

aha ares hmm taaaa jestes najlepszy hehe przypomne ci jak bedziesz baty zbieral hehe i to najlepiej od takiego lamusa jak ja hehe i nie jest to podlizywanie sie lizanie dupy etc. hehe
a tak na powaznie to widze ze ludzie z demka wzieli sie za fulla spoko chlopaki wpdnijcie na lige jak jest kilka osob zobaczymy jak dostaniecie aha tylko miejcie zaktualizowane punk bustery bo bidaczki bedziecie kopani i banowani
pozdrawiam

Old Post 07-11-2002 14:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
b7ade
...Silent Killer...

Wrocilem dopiero ze szkoly i nawet nie wiecie jak mi milo slyszec chodz TROCHE pozywytne opinie (nie jak to blo w przypadku juz*** - nicka nie wymienie). Co do reprezetnacji to ludzie kurde gdyby nie Doctor to byl NIC nie bylo zadnej reprezentacji. a wygrany klan z ligi to nie reprezentacja tylko to nadal KLAN! a nie pojedynczy gracze . Zapisy na tworzenie reprezentacj krajów zakonczyly sie z 2 tygodnie temu, i tera by byla dupa a nie reprezentacja. Moze i dostaniemy w dupe, ale to nie bedzie nasza wina tylko calej polski bo umiecie tyljo krytykowac a sami nic nie macie zamiaru pomóc reprezentacji. Co do cwiczen to tera wieczorami cwiczymy zgranie. Staramy sie jak mozemy ale nie wszystko od razu ludzie!

Old Post 07-11-2002 14:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil b7ade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do b7ade Znajdź więcej post'ów przez  b7ade Dodaj b7ade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać b7ade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez b7ade
Moze i dostaniemy w dupe, ale to nie bedzie nasza wina tylko calej polski bo umiecie tyljo krytykowac a sami nic nie macie zamiaru pomóc reprezentacji

blady ty w szkole na wf ie musiales z drabinki spsc na glowe czlowieku to nie ja zglaszalem reprezentacje polski wiec prosze cie od******* sie od polskich graczy sluchaj madry czlowieku powolani do gry sa gracze ktorzy graja tylko i wylacznie w mp_testa wiec za duzego doswiadczenai w prawdziwej grze to nie maja
to jak ja bym sie zglaszal do mistrzost swiata w szydelkowaniu bo widzialem kiedys na zdjeciu szydelko a nawet kilka razy mialem w reku
a potem bym obwinial za mozliwosc porazki mojej jakies kolo gospodyn wiejskich ktore zajmuje sie tym na codzien

ty blade wez sobie zajrzyj i popatrz na reprezentacje portugali oni was zmiota a wy nawet tego nie zauwazycie tam graja cale klany wiec sa goscie zgrani maja pewnie rozpisane taktyki na zawodnikow

to ze krytykuje to ma byc zle wedlug ciebie ja jedynie otwieram ci oczy na swiat

uwazasz ze fajnie ze cos jest rep polski czlowieku jaka reprezentacja co wy reprezentujecie 16 miejsce zielo w statystykach na serverze pod wzgledem skutecznosci ??

jeszcze jedno hmm gracie za granica hmm ciekaw jestem jak tam lagi jesli sadzicie ze trening polega na strzelaniu z pingiem 150 to sie troszeczke pomyliles najlepiej sie trenuje skutecznosc przy bardzo niskim pingu gracze ktorzy tego doswiadczaja moga potwierdzic

uwazam ze zostaniecie zmiecieni z powiezchni ziemi [przez reprezentacje portugali
mimo wszystko zyczeeam powodzenia
pozdrawiam
ps
z rozmow przeprowadzanych z niektorymi graczmi dowiaduje sie jednego ze nie zgodzili by sie na to zeby kapitanem reprezentacji byl francuz

Old Post 07-11-2002 15:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Widze ze dyskusja robi sie coraz bardziej goraca . b7ade ty myslisz ze ten mahmud to niewiadomo kto . Moze i dobrze gra ale mistrzem nie jest. Zycze wam powodzenia ale obawiam sie ze daleko nie zajdziecie. Portugalie byc moze pokonacie {chyba tylko jednym punktem } ale z silniejszymi to dostaniecie do jajka. Ja podobnie jak Ares uwazam ze sklad powinien zostac poddany glosowaniu i zeby grali w niej powazni gracze . Podobno w tych meczach bedziecie grac 5v5 a was jest tylko 6. A jakby ktos nagle dostal duzego pinga i nie mogl by grac? Potrzebna jest rezerwa a z tego co tu slysze to portugalczykow jest sporo i podobno dobrze graja. Polakow tez jest duzo graja nawet lepiej . Tylko w reprezentacji jest ledwie 6 dobrych ale nie wymiataczy.
Zmieniajac temat . Tobie QQrQ proponuje czestsze odwiedzanie tego wspanialego boarda .

Old Post 07-11-2002 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
QQryQ
Last Red Dragon

Smile Reprezentacja

Co do ewentualnego squadu to tez mysle ze jest was zdecydowanie za mało 5vs5, ciekawi mnie czy i ilu moze być w rezervie na spec. jezeli nawet 2 to trzeba miec jeszcze ze 3 pod jak to sie mowi telefonem albo GG na kazde zawołanie jak nic wychodzi 10 wiec chłopaki ja tez wam zle nie zycze ale potrzeba was wiecej.
I zmiencie kapitana !!! ten ktory wami dowodzi jest nie do przyjecia (moze eMWu za niego ??)
Pozdrawiam

Old Post 07-11-2002 16:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil QQryQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do QQryQ Znajdź więcej post'ów przez  QQryQ Dodaj QQryQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać QQryQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

Re: Reprezentacja

quote:
Napisane oryginalnie przez QQryQ

I zmiencie kapitana !!! ten ktory wami dowodzi jest nie do przyjecia

zgadzam sie w 100%
pozdrawiam

Old Post 07-11-2002 16:47
Atari
Elite (Fiend)

Ogór

Zgadzam śie z Bladem to oni zgłośili Rep Polski na clanbase ale ......NIemożna było usatnowić około 20-30 zawodników z Polskiej sceny którzy grają na Full i z nich wybrać dream team składający śie z 15 zawodników chyba lepszy plan niż skoncentrować śie na 6 członkach Rep to Elita....................
i jescze 1 dużo słow jest o Polskeij scenie, zastanawiam śie czy owa istnieje czy tylko paru koleśi próbuje coś zrobić niewiem ale JA CHCE COŚ ROBIC DLA SOF2 W POLSCE IM WIĘCEJ LUDZI TYM LEPIEJ SKOŃCZTA ŚIE KŁÓCIC I DO ROBOTY

A CO DO BRATA SPOKO KOLO TYLKO STRASZNY MANIAK KOMPA, NIEMA KUMPLI I SIEDZI TYLKO W DOMU OD TAKI ATARI

Old Post 07-11-2002 17:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eMWu
Wesoły Salceson

Normalnie nie czytuje tego forum, ale buldog mi podal link, wiec sobie zerknalem.
Jako, ze jestem czescia tej RP to wypada mi zabrac udzial w dyskusji.
No i widze, ze jest wiele sprzeciwow i podnosza sie gniewne glosy

Z niektorymi opiniami nie sposob sie nie zgodzic - rzeczywiscie nabor do reprezentacji odbywal sie w sposob daleki od doskonalosci - eliminacje, badz wylanianie po pare osob z kazdego klanu bylyby lepsze.
No ale nie wiem, widocznie nikt na to nie wpadl, nie pomyslal o tym - mahmud wybral po prostu znane mu osoby z czasow inetcafe.
Mysle, ze przy nastepnej takiej okazji ten blad naprawimy.

Co do kapitana Francuza (??)
Mahmud jest Polakiem - mieszka w Lodzi. We Francji tylko studiuje od niedawna - czy to znaczy, ze juz nie jest Polakiem?
Z takim nastawieniem nigdy do UE nie wejdziemy :>
A kapitanem zostal dlatego, ze interesuje sie dzialalnoscia clanbase, jest podobno aktywnym uczestnikiem roznych przedsiewziec tej strony.
Po prostu gdy byl czas na zglaszanie sie reprezentacji to widocznie nikt oprocz niego nie byl chetny, wiec chyba dobrze zrobil.
A jesli ktos go w ogole nie kojarzy to wystarczy zajrzec na statystyki Inetcafe.
Bo na fullu grywa glownie na zagranicznych.

A jak chcecie tworzyc reprezentacje Nigerii to prosze bardzo - tylko nauczcie sie wczesniej ich jezyka i zdobadzcie nigeryjski paszport :>

Mecz z Portugalia w niedziele, wiec za pozno juz na drastyczne zmiany, ale jesli ktos posiada oryginalny cd-key (to niestety warunek konieczny) i sadzi, ze sie nadaje to zapraszamy!
Mozna sie ze mna skontaktowac np. na GG 684198 i ja podam szczegoly.

Naprawde mi zalezy o wiele bardziej na wygranej naszej reprezentacji, niz np. na moim wlasnym udziale - wiec z checia ustapie miejsca komus lepszemu (a wiem, ze takich osob sa dziesiatki )
A wiedzcie, ze kapitan reprezentacji sam brac udzialu w meczach nie musi i mahmud tak samo chetnie odstapi komus miejsce w przyszlym meczu.

No to tyle, badzmy dobrej mysli
pozdrowka
sK|eMWu

Old Post 07-11-2002 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eMWu Znajdź więcej post'ów przez  eMWu Dodaj eMWu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eMWu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
ide zalozyc reprezentacje madagaskaru..

Hehehe zobacz lepiej reprezetacje Venezuali niezly LOL
[sklad nie aktualny(juz)]
Sory ale juz ona nie istnieje na CB...cholera

Edytowane przez Zaitsev dnia 08-11-2002 o godz. 09:36

Old Post 08-11-2002 01:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
hmm glan moze powiesz odrazu ze fpp pl podlega pewnym ograniczeniom co do skrypcikow itp

nie.. my poprostu mamy jak kazdy inny serwis, organizacja swoj regulamin i zasady ktorymi musimy sie kierwac.

co do topicu.... ni chce mi sie go do konca czytac.. narazie musze odpowiedziec na list od wyzej wymienionego wiele razy Doktor_Mahmud'a....

Old Post 08-11-2002 13:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

sorka musze sprostowac doktorek mowi po polsku
nawet z nim rozmawialem hehe hmm doszly mnie sluchy ze podobno nawet niezle gra jedno co mine martwi i mi sie nie podoba to to ze nie raczy zajrzec na polskie servery z tego co widze oszczedzilo to by gosciowi napewno sporo bluzg ktore zdazylem nawypisywac
pozdrawiam

Old Post 09-11-2002 10:06
b7ade
...Silent Killer...

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
sorka musze sprostowac doktorek mowi po polsku
nawet z nim rozmawialem hehe hmm doszly mnie sluchy ze podobno nawet niezle gra jedno co mine martwi i mi sie nie podoba to to ze nie raczy zajrzec na polskie servery z tego co widze oszczedzilo to by gosciowi napewno sporo bluzg ktore zdazylem nawypisywac
pozdrawiam

hehe Jak milo slyszec dobre slowa od juzefa, po tym jak zasypal board setkami bluzg i oszczerst. Heh ale tera widze ze juzef i inni nie ma ja do mnie zaufania i ze jak cos mowie to tak jest. dopiero jak przokonal sie na wslasne oczy to uwierzyl

Old Post 09-11-2002 12:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil b7ade Kliknij tutaj by wysłać e-maila do b7ade Znajdź więcej post'ów przez  b7ade Dodaj b7ade do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać b7ade prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

blejd widzialem cie ostatnio cos slabo ci idzie musisz ciezko pracowac nad forma zeby nie przyniesc wstydu
blejd mozecie dodac kogos do skladu jeszcze??

Old Post 09-11-2002 13:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez b7ade
hehe Jak milo slyszec dobre slowa od juzefa, po tym jak zasypal board setkami bluzg i oszczerst. Heh ale tera widze ze juzef i inni nie ma ja do mnie zaufania i ze jak cos mowie to tak jest. dopiero jak przokonal sie na wslasne oczy to uwierzyl

hmm wcale sie na wlasne oczy nie przekonalem powtarzam slowa zaslyszane powiem prawde jak gralem z panem D M hmm za pierwszym razem to lomot dostawal nieziemski mojej pozycji w tabeli nie bede ujawinal bo ktos mi postawi zarzuty a wcale nie mam zamiaru nawet na nie odpwiadac
prawda jest taka ze pan D M skoro chce grac w polskiej reprezentacji moglby sie pojawic na polskiej scenie a nie pykal sobie w tajemnicy jak najdalejk od polski nie bylo by zadnych problemow i ja nie wyrazal bym swoich negatywnych opini na ten temat poza tym gracze by mieli do niego jakis szacunek a w takiej sytuacji jak jest obecnie pojawia sie pan X z kostaryki i zaklada rep pol wiec blade prosze nie wciskaj mi ze rzucam oszczerstwa bo to ze to sa oszczerstwa moglbys mi najpierw udowodnic co mam nadzieje zrobisz pokazujac "odpowiednie" wyniki meczu z portugalia czego ja sobie i tobie zycze
pozdrawiam i zycze duuuuzooo fraaaggooof

Old Post 09-11-2002 13:29
b7ade
...Silent Killer...

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
blejd widzialem cie ostatnio cos slabo ci idzie musisz ciezko pracowac nad forma zeby nie przyniesc wstydu
blejd mozecie dodac kogos do skladu jeszcze??

Mialem bardzo przykra sytuacje w domu i nie bede ci tego wyjasnial bo to nie temat na boarda

Old Post 09-11-2002 16:46
whitelion
...

hmmm a dlaczego pan D M nie zjawi sie na tym forum osobiście ? można by wszystko wyjaśnić i od razu by było wiadomo na czym stoimy, blady daj mu ten adres i już. a co do składu to nie jest aż taki zły a z resztą jak ktos ma jakieś propozycje to niech pisze od razu że widziałby tego i tego w składzie (może siebie) a nie takie jakieś dziwne aluzje robicie. jestem pewien że nikt z tego składu nie będzie się rekami i nogami brnił przed zabraniem "stołka" i napewno ustapi miejsce komus lepszemu, tylko trzeba powiedzieć jasno komu.

Old Post 09-11-2002 20:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

mysle ze paru plyerow z LDZ znalazlo by miejsce przynajmniej w rezerwach niech D M odwiedzi nasze forum jest kapitanem rep pol czyli stal sie osoba publiczna
blejd spoko nie oto mi chodzilo:ok:

Old Post 09-11-2002 21:31
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

a pozwole tutaj sobie zacytowac maila wlasnie od pana DM...

quote:

Jestem kapitanem polskiej druzyny w turnieju Nations Cup
organizowanym przez Clanbase. Zauwazylem, ze wasz serwis
poswiecil temu tematowi osobne forum.
Niestety, trudno mi wyrazic mojego oburzenia z powodu ilosci
falszywych zarzutow i przeklaman, ktorych ofiara padla polska
druzyna na Clanbase i ja, jako jej kapitan. Poczatkowo
zdecydowalem sie zignorowac te zalosne insynuacje, ale
ostatecznie postanowilem jednorazowo zabrac glos.
Robie to wylacznie w celu naprawienia krzywdy, jaka moglyby
wyrzadzic te klamliwe, zrodzone z zazdrosci i zlej woli ataki
dobremu imieniu poszczegolnych czlonkow naszej druzyny.

... jak widac DM czyta nasze forum ale sam boi sie odezwac...

Old Post 09-11-2002 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
a pozwole tutaj sobie zacytowac maila wlasnie od pana DM...

... jak widac DM czyta nasze forum ale sam boi sie odezwac...

]
zgadzam sie hmm prowadznie rep pol rodzi pewne obowiazki jednym z nich jest kontak z polska scena wypadalo by zeby wpadl na serverek na ktorym graja polacy mogl by np rekrutowc sqad zreszta zlewam to narazie sorka mam kilka wazniejszych spraw w tej chwili
pozdrooofka
zycze wszystkim wielu fragoof

Old Post 09-11-2002 22:36
eMWu
Wesoły Salceson

Polska 20:0 Portugalia

No i po meczu.
Podaje wyniki - przypominam, ze licza sie tylko wyniki Blue

mp_shop: POL 16:0 POR
mp_col1: POL 4:1 POR

Oficjalny wynik to 20:0 dla Polski, gdyz Portugalia stracila swoj jedyny punkt za umyslne samobojstwo

Tym sposobem Reprezentacja Polski zakwalifikowala sie do grupy B turnieju SOF2 INF Nations

Kolejny mecz bedzie rozgrywany ze Szwecja (miedzy 18 a 25 XI), a to juz bedzie nie lada wyzwanie :/

Old Post 10-11-2002 22:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eMWu Znajdź więcej post'ów przez  eMWu Dodaj eMWu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eMWu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

BRAVO ! BRAVO! GRATULACJE !
Nooo i zajefajna robota
Mam pytanko - czy są gdzieś staty poszczególnych zawodników ?

Jeszcze raz bravo

Old Post 11-11-2002 00:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

tak dobra robota
portugalczycy nie sa naj silniejszym zespolem dobiero mecz ze szwedami pozwoli pokazac wam klase jak ten mecz wygracie wybuduje wam oltaz zrobie posazki z brazu.
szwedzi to chyba najlepsza rep w cb??
czekamy teraz na jakies screeny , dema , raport

Old Post 11-11-2002 00:24
QQryQ
Last Red Dragon

Unhappy Ołtaż, posążek ???

Tylko komu ?? koledze z servera, a może koledze z podworka ???
Bo ja nadal nie wiem komu gratulować clanowi "POL" ??
Bo chyba tak to trzeba nazywac, bo clany tworzy grupka przypadkowych znajomych ze servera najpierw dobiera sie kilka osob, nastepnie te osoby przyjmuja inne osoby do swojego clanu, ale ale i tu pojawia sie coś co chyba jest sęsem całego zamieszania następni członkowie clanu "X" (czy tez POL") zostają juz wybrani na zasadzie eliminacji lub tez odsiewu ty jestes dobry ty tak a ty to nie i jeszcze długo nie !!!
Niemniej jednak gratuluje sukcesu całemu "clanowi POL"
uczciwie zapracowaliscie na sukces i słowa uznania !!!
ps szkoda tylko ze niczego ani nikogo nie reprezentujecie

Old Post 11-11-2002 09:32
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Wielkie brawa! Pokazaliscie jak sie gra w duzych miastach . 20:0 niezle to wyglada . Ide wrzucic newsa .

Old Post 11-11-2002 10:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eMWu
Wesoły Salceson

qqryq wez juz skoncz z tym narzekaniem - nie ma sensu tego samego w kolko walkowac.
juz sie zgodzilismy, ze reprezentacja nie byla wybierana tak jakby wszyscy chcieli, wiec twoje ciagle uwagi na ten temat mijaja sie z celem.
poki co chetnie wezmiemy do RP dobrych graczy, wiec jesli ktos uwaza, ze Szwedzi to dla niego pestka to zapraszamy do nas

Old Post 11-11-2002 20:11
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez eMWu

poki co chetnie wezmiemy do RP dobrych graczy

hmm to w koncu co to jest reprezentacja czy klan o nazwie reprezentacja ??

kurak ma racje dobraliscie sie od czapy i chcecie sie nazywac repezentacja polski a ze scena polska sofa nie macie prawie nic wspolnego wez emwu nie gadaj tutaj glupot wy nie jestescie reprezentacja tylko klan reprezentacja polski a reprezentujecie swoje osoby + pana doktorka ktory nie raczy zaszczycic polakow swoja obecnoscia tak to jest jak kapitan reprezentacji jest we francji no coz smiech na sali
pozdrawiam

Old Post 11-11-2002 21:11
QQryQ
Last Red Dragon

Narzekam

NIe rozumiesz chyba albo nie starasz się nawet, chodzi cały czas o to ze puki nie przeprowadzicie oficjalnego naboru i nie dacie szansy innym graczom nie macie prawa urzywac nazwy reprezentacja a tylko clan "POL " i czy ci sie to podoba czy nie to jest to krzywdzące wobec innych graczy.
Wymawiacie sie tym ze proponujecie ludzom gre i uczestnictwo na zasadzie zgłaszania checi to znaczy ze mam sie zgłosic do reprezentacji polski w bierkach elektrycznych ???
czy zgłosic sie do eliminacji w danej grze ??
a pytam sie gdzie są te eliminacje ???
gdzie każdy gracz ma mozliwość zagrania i pokazania swoich mozliwości na zasadze uczciwego wyniku tzn wygrana lub przegrana ???
Jak na razie to kilku kolesi decyduje kto sie nadaje a kto nie !!!
mino to nadal kibicuję i życzę kolejnych wygranych !!!

Old Post 11-11-2002 22:16
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:14.    Strony (8): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions