Normalnie nie czytuje tego forum, ale buldog mi podal link, wiec sobie zerknalem.
Jako, ze jestem czescia tej RP to wypada mi zabrac udzial w dyskusji.
No i widze, ze jest wiele sprzeciwow i podnosza sie gniewne glosy 
Z niektorymi opiniami nie sposob sie nie zgodzic - rzeczywiscie nabor do reprezentacji odbywal sie w sposob daleki od doskonalosci - eliminacje, badz wylanianie po pare osob z kazdego klanu bylyby lepsze.
No ale nie wiem, widocznie nikt na to nie wpadl, nie pomyslal o tym - mahmud wybral po prostu znane mu osoby z czasow inetcafe.
Mysle, ze przy nastepnej takiej okazji ten blad naprawimy.
Co do kapitana Francuza (??)
Mahmud jest Polakiem - mieszka w Lodzi. We Francji tylko studiuje od niedawna - czy to znaczy, ze juz nie jest Polakiem?
Z takim nastawieniem nigdy do UE nie wejdziemy :>
A kapitanem zostal dlatego, ze interesuje sie dzialalnoscia clanbase, jest podobno aktywnym uczestnikiem roznych przedsiewziec tej strony.
Po prostu gdy byl czas na zglaszanie sie reprezentacji to widocznie nikt oprocz niego nie byl chetny, wiec chyba dobrze zrobil.
A jesli ktos go w ogole nie kojarzy to wystarczy zajrzec na statystyki Inetcafe.
Bo na fullu grywa glownie na zagranicznych.
A jak chcecie tworzyc reprezentacje Nigerii to prosze bardzo - tylko nauczcie sie wczesniej ich jezyka i zdobadzcie nigeryjski paszport :>
Mecz z Portugalia w niedziele, wiec za pozno juz na drastyczne zmiany, ale jesli ktos posiada oryginalny cd-key (to niestety warunek konieczny) i sadzi, ze sie nadaje to zapraszamy!
Mozna sie ze mna skontaktowac np. na GG 684198 i ja podam szczegoly.
Naprawde mi zalezy o wiele bardziej na wygranej naszej reprezentacji, niz np. na moim wlasnym udziale - wiec z checia ustapie miejsca komus lepszemu (a wiem, ze takich osob sa dziesiatki )
A wiedzcie, ze kapitan reprezentacji sam brac udzialu w meczach nie musi i mahmud tak samo chetnie odstapi komus miejsce w przyszlym meczu.
No to tyle, badzmy dobrej mysli 
pozdrowka
sK|eMWu
|