Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > beta 2.6
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
-v3-Leoric
catch me if you can

:(

Ściągnąłęm właśnie betkę 2.6, rozpakowuję plik pak6.pk3 do katalogu q3ut2 uruchamiam grę wlaze na mapkę office i co widze? M4 w moich rękach - LOL! Czyżbym coś źle zrobił? Help

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-11-2002 08:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Leoric Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Leoric Dodaj -v3-Leoric do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Leoric prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

pewnie sciagnales jakis pak z mapkami, a pozatym z mojego doswiadczenia wynika ze niektore bety 2.6 nie sa prawdziwymi betami.

Old Post 11-11-2002 08:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

taa

odnosnie tych skinow na picmipie 3 i vertexie... cholera moje postacie sa jak biegajacy nagi facet z rakietka do tenisa, caly jasny i w jednym kolorze... przykladowo "piwnica garazu na uptown" to pomieszczenie jest cale w czerwonej tonacji, kiedy wszedl przeciwnik z red ledwie go udupilem. Blue mam jasne jak balwan w tropikach. Ciezko znalezc optymalne rozwiazanie :/
Aj ale za to ciesze sie, ze nie mam problemow z zestrzeleniem przeciwnika, kiedy celuje centralnie dostaje centralnie w becie 2.5 celowalem centralnie i nie dostawal centralnie. 3 trupy z jednej seriii ump to mi sie podoba

Old Post 11-11-2002 08:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

... taaa, mam pb ver 0.999 i nadal dostaję bana za to samo ...
zarombista jest ta betka, taaa...

Old Post 11-11-2002 09:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

to nie beta, ale pb i nowy point release

Old Post 11-11-2002 10:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
m4ntis
l!p3|{

:(

Mam problem z klatkami odpalilem raz ut_metro i fpsy mi
juz zostaly na kazdej mapie wszystko mam na low rozdzielczosc
640 na 480 i jak zobacze jakiegos playera na serverze to mam okolo 12 -15 fpsow .Skiny jak gram z botami to umnie bega
prostokat help ...

Old Post 11-11-2002 10:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil m4ntis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do m4ntis Znajdź więcej post'ów przez  m4ntis Dodaj m4ntis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać m4ntis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
to nie beta, ale pb i nowy point release

Ja myślę że trzy w jednym , ale beta to gwóźdź do trumny

Ostatnio tak miałem 5 lat temu, jak miałem konflikt przerwań i nie mogłem sterownika do klona Soundblastera pogodzić z napędem CD.Restart co 3 minuty i ciągła praca w Notepadzie.Nie ma co, postęp się dokonał.

Old Post 11-11-2002 11:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

:||||||||

Mysle ze wraz z wydaniem bety 2.6 sprawdza sie zasada ze "Niedogodzi sie wszystkim" tak czy inaczej nikt niewroci juz do 2.5 i mozecie sobie mialczec :ppppp

2.6 rulz tyle powiem l;p ..... KoT na Reykiavik rulz....nowe bronie rulz .....
to wszystko ;p

Old Post 11-11-2002 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sting
Training (Enforcer)

Arrow zacofany ;p

Hmm kood po co? :p myslalem [zle myslalem] /bo zdawalo sie ze mi sie widzialo :/ iz w ciagu gry, mozna zmieniac ctf na ts bez votowania i wtracania sie admina badz recona :/

ale dalej podtrzymuje jak gramy TS by mapcycle byl z TS/TDM i popularpak + podstawowe .. zawsze to wiecej nie chce mi sie tego samego pisac

Old Post 11-11-2002 13:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sting Znajdź więcej post'ów przez  sting Dodaj sting do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sting prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

heh

dla mnie beta sie podoba, spodobał mi sie bardzie kałach i forme mam hahaha
A teraz tak realnie...prosze powiedzcie co można zrobić aby było wiecej fpsów, bo qrde wszystko mam na minimum...

GrEaTEyE

Old Post 11-11-2002 13:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
m4ntis
l!p3|{

hehe

Dark co sie tak podniecasz wiemy ze jest cool ale grajac na 15 fpsach i widząc jakiegos playera na servoe mi spada do 10 jak ich jest 3 to mam slideshow czuje sie jak w starym kinie

Old Post 11-11-2002 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil m4ntis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do m4ntis Znajdź więcej post'ów przez  m4ntis Dodaj m4ntis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać m4ntis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Plisss ...

Wypróbowałem wszystkie możliwości sugerowane przez różne osoby na UT BOARD i www.urbanterror.pl.
I kupa.
Ale z www.clanss.com ściągnąłem pliczek pbfull.zip, to jest po prostu zzipowany katalog pb spod Q3. Wgrałem. Mam ver. 0997.
Może ktoś kto ma 0.999 (albo inną w danej chwili aktualną) spakuje swojego pb i go gdzieś udostępni ??? Pliss. Urbanek jest cool i beta jest cool, tylko tak się czuję jakbym sobie kupił brykę, ale koła to sam sobie muszę wystrugać :(

Old Post 11-11-2002 14:44
p0p4j
...

...

Nie wydale wam sie ze bronie w 2.6 sa takie... cukierkowe? Jakies jakby wypolerowane i w ogole...

Old Post 11-11-2002 15:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p0p4j Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p0p4j Znajdź więcej post'ów przez  p0p4j Dodaj p0p4j do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p0p4j prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez m4ntis
Dark co sie tak podniecasz wiemy ze jest cool

Wlasnie dlatego sie podniecam bo jest cool :pppp

===>>>>>> panNA w ramach ciekawostki, moja wersja klienta pb to v0.994 i ani razu mnie niewywalilo, jesli chcesz moge ci to jakos podrzucic (zawsze mozna sprobowac a noz zadziala ) ........

Old Post 11-11-2002 16:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Chętnie, tyle że to w formie zipa ma 11,89 MB.Przez pocztę (moją) pójdzie tylko w formie archiwum pakowanego po ok.1,2 MB, to jest 10 plików :(
Ale thx za dobre chęci, wieczorkiem, jak mi pingi spadną poniżej 200 to zobaczę czy moje zabiegi coś dały.

Old Post 11-11-2002 16:51
forever
r3surrection.net

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
Chętnie, tyle że to w formie zipa ma 11,89 MB.Przez pocztę (moją) pójdzie tylko w formie archiwum pakowanego po ok.1,2 MB, to jest 10 plików
Ale thx za dobre chęci, wieczorkiem, jak mi pingi spadną poniżej 200 to zobaczę czy moje zabiegi coś dały.

No wła¶nie - cał± radochę z nowej bety psuje mi nasz pierd**** monopolista.... lagi jak *&^%$ !!!
tylko rano da się pograć...

Old Post 11-11-2002 17:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

eh

weźcie mi lepiej jush o TPSIE niemówice((
Tak samo jak Forever lagi są cały czas tylko nie z rana i późną nocą
Podajcie mi jakis dobry cfg...gdzie macie duzo stalych FPS....kto ma tak??

GrEaTEyE

Old Post 11-11-2002 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sting
Training (Enforcer)

Cool lol

ja mialem wszystko zawsze ok

oczywiscie do klanowki - po 5 razy mnie wywalalo, noi jak reszta sceny co ma ten problem troche sie wkurzylem :/ zaczalem te wszystkie zabiegi robic i jakies inne blabla to o malo pb nie roz..walilem :p
panna z tym masz dobry pomysl tego pb lepiej pozyczyc/przegrac od kogos jest [tak zrobilem i dalej mam stara wersje ale ani razu od tygodnia mnie nie wywalilo]

Old Post 11-11-2002 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sting Znajdź więcej post'ów przez  sting Dodaj sting do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sting prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

I po bólu (na razie)

Wszystkich skołowanych walkami z punkbusterem [zamiast z enemy teams] informuję że po skopiowaniu pod Kłejka katalogu pb uzyskanego z www.clanss.com (archiwum nazywa się pbbfull.zip) Urban chodzi i nie kopie z serwerów.
W wielkim skrócie: przedstawiło się jako ver.0.997, automat coś zamieszał, coś krzyknął że widzi 0.996L a następnie zeznał że jest 0.999.

Old Post 11-11-2002 18:39
m4ntis
l!p3|{

hm..

Popaj bronie sa miodzia w 2.6 szczegulnie H&K g-36 miodzio wyglad i animacja jest cool nic do zazucenia ale ZL300 wyglada
jak kondon po stosunku nie podoba mi sie ta bron ,a co jest
najlepsze to nie wiem dlaczego ,moze to kwestia
przywyczajenia do M4a1 .

Old Post 11-11-2002 19:45
Poker
Combat (Death Knight)

Mapki

nie wiem czy u wszystkich tak jest ale ja po ugpgr. na 2.6 nie widze w menu map mines turnpkie czy jakos tak i lava
Jak stawiam sam serwer to nie moge ich wybrac i jak chce dac vota to tez nie moge ich wybrac czy wszyscy tak macie?
P

Old Post 11-11-2002 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Poker Znajdź więcej post'ów przez  Poker Dodaj Poker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Poker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

wpisz /map ut_lava :>

Old Post 11-11-2002 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Poker
Combat (Death Knight)

Angry ehhhh

Wiem ze mozna wpisac ale dlaczego nie mozna wybrac tych map wszyscy tak maja?

Old Post 11-11-2002 20:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Poker Znajdź więcej post'ów przez  Poker Dodaj Poker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Poker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Leoric
catch me if you can

Question

NA 2.5 miałem dobry ping 180-220 (modem ) a teraz na tym samym servie ping 300-400 Tez tak macie?

Old Post 11-11-2002 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Leoric Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Leoric Dodaj -v3-Leoric do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Leoric prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
m4ntis
l!p3|{

lol ?

Ty nie masz po Upgrajdzie ja nie mialem wogule po instalacji
2.6 .Ale ja o mapy sie nie martwie mam problem z Fpsami

Old Post 11-11-2002 20:51
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

heh

dla mnie 40 fps to za mało...chcem 90 fps tak jak dawniej-stałych-leoric, wina TPSA. Poker tesh tak mam

GrEaTEyE

Old Post 11-11-2002 20:57
GuriaS
Breathe

Re: Zauważone błędy:)

quote:
Napisane oryginalnie przez Crus2001
-Jak trafisz kogoś z SR8 w waista to nie ginie odrazu tylko od ataku (ciekawe czemu)

to nie blad... tak ma byc i nie zawsze sie ginie bo ja raz sie nie wykrwawilem jak dostalem w waist z sr8...

Old Post 13-11-2002 14:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

ak

btw niezauwazyliscie za kalach przy fovie 110 podczas reloadu jest tez za krotki ? :<<

Old Post 13-11-2002 17:12
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmmm

ide sprawdzić bo niechcem w to wierzyć dark

GrEaTEyE

Old Post 13-11-2002 20:09
MaxiM
r3surrected

Re: ehhhh

quote:
Napisane oryginalnie przez Poker
Wiem ze mozna wpisac ale dlaczego nie mozna wybrac tych map wszyscy tak maja?

Niektorym mapkom brakuje plikow .arena dlatego nie mozna ich wybrac, a LAVA i JACKAL to "easter eggs", dlatego trzeba je wpisywac

Old Post 13-11-2002 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaxiM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaxiM Znajdź więcej post'ów przez  MaxiM Dodaj MaxiM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaxiM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:46.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions