Dobra Panowie.
Po pierwsze to piszę tutaj jako osoba prywatna. Bardzo proszę nie mieszać w to klanu GoD bo wszystkie kwestie jakie tu piszę są moimi prywatnymi opiniemi i członkowie tego klanu mogą się z nimi nie zgadzać. Oczywiście reprezentuję tu swój klan, ale nie jako jego rzecznik, ale jego członek, który zobowiązany jest do kultury wypowiedzi. A propos taga klanowego - zostałem z jego powodu wykopany jak na razie z dwóch zachodnich serwerów ... bo pewnie jestem z ciemnogrodu.
Po drugie, zaczynając ten wątek nie byłem adminem i nawet nie zanosiło sie na to że nim będę. Nawet teraz nie jestem pełnym adminem i moje działania są mocno ograniczone .... i pomimo tego że mam uprawnienia do kopania i banowania to jedyną fomą represji jaką dotąd zastosowałem były pioruny (buldog wie dalczego nimi dostał ). Dlatego proszę o nie mieszanie pojęć - mój pierwszy post został napisany bez konsultacji z ligą i nie pociągnął za sobą jakichkolwiek represji wobec klanów z mojej strony. Jedyne co teraz zamieżam robić kiedy na serwie spotkam ludzi z <SS> to pytać czy wiedzą jak bardzo mają żałosny tag ... sądząc po poziomie tych ss-ów z kótrymi grałem to gra z nimi ni będzie zbyt rozwijająca 
Dalej ... możecie juzefa zapytać czy jestem zwolennikiem cenzora ... a on moze wam zgodnie z prawdą odpowiadać że nawet się z powodu odmienności zdań o cenzorze ostro zbluzgaliśmy Też uważam że każdemu może się wyrwać .... ale są pewne granice po przekroczeniu których admin możę wkroczyć. Przykłady ? prosze bardzo :
Jeśli ktoś nagminnie w karzdej wypowiedzi sprowadza polszczyznę do poziomu rynsztoka.
Jeśli ktoś obraża innych graczy. I nie jest to chwilowe działanie pod wpływem emocji, a celowe irytowanie innych.
Jeśli ktoś TK-uje specjalnie i np. robi reconecty zeby sie automatycznie nie zbanować.
Lub (co ostatnio częste na lidze) ktoś żegna się po czym opuszcza gre w fektowny sposób - tkuje na starcie tylu zeby się zbanować - sam i tak idzie i już grać nie będzie (orzynajmniej na czas bana), a innym popsuje gre (cała runda na specu - grrrrrrr).
CZy uważacie ze w takich wypadkach admini mają na to lać ostrym łukiem gotyckim ?
Ja kiedy obrażają moją rodzinę i nie moge takiego gościa sklepać po mordzie bo siedzi na zafajdanym dynamicznym IP gdzieś w Wielkopolsce , a ja mam z Ursynowa zakrutkie łapy, po prostu szlag mnie trafia i rozwalam kolejna klawiaturę w zastępstwie zawszonej mordy takiego syna kozy .... a wy? przełykacie takie akcje gładko, czy może w myslach polecacie tego gnoja złej woli admina który skopie mu dupe, zbanuje puści info na inne serwy żeby zbanowali i jeszcze upubliczni dla was IP buraka, żeby mu jakiegoś trojana czy inną niespodzianke podłożyć .... no nie bądźcie święci bo w karzdym drzemie ziarenko bestialstwa i wredoty
Długi tekst, ale mam nadzieję że miły w czytaniu 
Pozdroofki