Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > str. UrT
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

no tak powiedzmy ze pierwszy drugi... to rzeczywiscie nieciekawy pomysl, ale sa rzeczy ktore dla jednych sa smieszne dla drugich nie i nie sadze zeby byly wyznacznikiem ktory od razu skresla wypowiadajacych sie... bo np dla Greateye'a Silvera Totema i reszty naszych milusinskich smieszne sa calkiem inne rzeczy i sytuacje niz np dla takiego Maro albo kooda... (zbierznosc ksywek przypadkowa), i nie chodzi mi o to ze jedna frakcja wyzywa inna za "glupie" zarty, tylko o to ze od jakiego poziomu zartow powinnismy sie zaczac bac ? nie ma zadnej ksiegi przepisow poziomu glupowatosci tekstow wypisywanych na forum... a dla jednych pewne rzeczy sa smieszne lub tez tresciwe a dla innych nie... wiec ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-11-2002 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

JA tam nic nie wiem...................................ps. WLASNIE NABILEM POSTA (c) Hey_Dude_!

prosty przyklad z tego topic'u

nie sadze ze ta wypowiedz byla dla kogokolwiek smieszna lub tresciwa

chodzi mi tylko i wylacznie o takie post'y - nie zabraniam wam smiac sie, uzywac wlasnego jezyka, zartowac, rozmawiac o tym zeby nie jezdzic rowerem po lodowce - niczego wam nie zabraniam! nie spamujcie tylko forum - bo ja za to dostaje po glowie... nigdy nie wprowadzalem tu zadnych restrykcji ani nic w tym rodzaju i nikt temu nie zaprzeczy... ale dobre czasy moga sie skonczyc - albo wprowadze tu porzadek albo zamkne to forum...

i porozmawiajcie czasem o UrT

Old Post 24-11-2002 16:39
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<[vp]>ToTem6
Skilled (Knight)

Angry MAPY

nie chce robić nowego tematu ale mam takie pytanie:
czemu wy wszyscy lubicie moje 2 najgorsze mapy: abbey i casa
TAKIE DURNE MAPY !!!!
1.) jedno poziomowe
2.) mało przejść
3.) nie ma swobody na tych mapkach tzn. wszyscy sie rozłazą po tych mapkach i gdzie nie pojdziesz to wrog

CZEMU LUBICIE TAKIE PORĄBANE MAPKI ?
np. Docks Super mapka gdzie nie pójdziesz to inne rzeczy widzisz ( np. abbey same czerwone dachy, casa wszedzie żółte morki )
Uptown, supcio mozna sie rozejść ( ale w 2.6 mozna z kazdego miejsca sie dostac szybko do apartament rooftop )

jeszcze wszędzie pisza ze te mapki sa super itp. ( np. Papuga mial topik z ankietą i tam było "abbey i casa tylko", ut.pl : "Grywalnośc na na subway jest wspaniała, bez trudu może konkurować z ut_abbey czy z ut_casa."

powiedzcie mi co jest takiego świetnego w abbey i casa ?

Old Post 24-11-2002 16:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil <[vp]>ToTem6 Znajdź więcej post'ów przez  <[vp]>ToTem6 Dodaj <[vp]>ToTem6 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
hmm chyba ktos tu nie rozroznia luznej rozmowy na dowolne tematy od beszczelnego nabijania i spamowania board'a wypowiedziami nic nie wnoszacymi do tematu...

ja nie chce zeby tu bylo powaznie, ja chce zeby to bylo forum a nie smietnik i zeby ludzie z zewnatrz nie spogladali na nas jak na osoby niepelnosprytne...

nie mam racji?

ok masz racje..:| , nie chce byc beszczelny, i nie chce sobie nabijac bo mam w d.. ile mam postow , jezeli jestes wladny, na moja prosbe chce zebys mi zrownal ilosc moich postow do 0, slownie zera!, sorx za cokolwiek czego nie powinienem robic. Bez urazki!, na przyszlosc zastanowie sie czy warto cos wpisywac.

Old Post 24-11-2002 17:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hey_Dude_! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hey_Dude_! Znajdź więcej post'ów przez  Hey_Dude_! Dodaj Hey_Dude_! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hey_Dude_! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

no fajno... ale wazna rzecz jak wytlumaczyc 13 latkowi ze ma nie robic tego albo tamtego... ? forum to nie jest statystyczna kupa tych samych ludzi... i wiem ze np starsi uzytkonicy forum nie beda robic "wiochy" a ci mlodsi moga nie wiedziec jak sie zachowac... beda robic dokladnie to samo co na serverach tzn oczerniach innych, "nabijac posty" myslac ze sa przez to lepsi gdy maja ich wiecej i gdy o tym mowia.. i tak dalej przyklady mozna by mnozyc...

Old Post 24-11-2002 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
no fajno... ale wazna rzecz jak wytlumaczyc 13 latkowi ze ma nie robic tego albo tamtego... ? forum to nie jest statystyczna kupa tych samych ludzi... i wiem ze np starsi uzytkonicy forum nie beda robic "wiochy" a ci mlodsi moga nie wiedziec jak sie zachowac... beda robic dokladnie to samo co na serverach tzn oczerniach innych, "nabijac posty" myslac ze sa przez to lepsi gdy maja ich wiecej i gdy o tym mowia.. i tak dalej przyklady mozna by mnozyc...

frd...mylisz sie co do tego, majes podkreślił żeby boarda niespamować, czy ja go spamuje? nie, czy ja tutaj kogoś masowo wzywam? nie...wiec frd ty też powinieneś sie przystosować do nas młodszych a nie tylko uważasz że starszy mądrzejszy, lub wiecej dla niego respectu. frd materialista a tak wogle to jak gram na servach to neiczuje urazy, np luzak...na boardzie jestem czop dla niego a w grze daje mi medyka------przykład ok ok...frd nieznasz mnie w realu to niegadaj plz

GrEaTEyE

Old Post 24-11-2002 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<[vp]>ToTem6
Skilled (Knight)

Re: MAPY

quote:
Napisane oryginalnie przez <[vp]>ToTem6
nie chce robić nowego tematu ale mam takie pytanie:
czemu wy wszyscy lubicie moje 2 najgorsze mapy: abbey i casa
TAKIE DURNE MAPY !!!!
1.) jedno poziomowe
2.) mało przejść
3.) nie ma swobody na tych mapkach tzn. wszyscy sie rozłazą po tych mapkach i gdzie nie pojdziesz to wrog

CZEMU LUBICIE TAKIE PORĄBANE MAPKI ?
np. Docks Super mapka gdzie nie pójdziesz to inne rzeczy widzisz ( np. abbey same czerwone dachy, casa wszedzie żółte morki )
Uptown, supcio mozna sie rozejść ( ale w 2.6 mozna z kazdego miejsca sie dostac szybko do apartament rooftop )

jeszcze wszędzie pisza ze te mapki sa super itp. ( np. Papuga mial topik z ankietą i tam było "abbey i casa tylko", ut.pl : "Grywalnośc na na subway jest wspaniała, bez trudu może konkurować z ut_abbey czy z ut_casa."

powiedzcie mi co jest takiego świetnego w abbey i casa ?

... i trickjumpow nie mozna porobic ( no moze 1en )....

Old Post 24-11-2002 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil <[vp]>ToTem6 Znajdź więcej post'ów przez  <[vp]>ToTem6 Dodaj <[vp]>ToTem6 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
frd...mylisz sie co do tego, majes podkreślił żeby boarda niespamować, czy ja go spamuje? nie, czy ja tutaj kogoś masowo wzywam? nie...wiec frd ty też powinieneś sie przystosować do nas młodszych a nie tylko uważasz że starszy mądrzejszy, lub wiecej dla niego respectu. frd materialista a tak wogle to jak gram na servach to neiczuje urazy, np luzak...na boardzie jestem czop dla niego a w grze daje mi medyka------przykład ok ok...frd nieznasz mnie w realu to niegadaj plz

GR8, skoro nie czujesz urazy to teraz tez jej pliz osobiście nie poczuj: JESTEŚ nabijacz postów i spammer boardowy
kilka osób tak się wypowiedziało w innym topicu.

ja pewnie tez jestem, ale to tylko dlatego, że mam strasznie dużo do powiedzenia na każdy temat chociaż niekoniecznie się na nim znam

Old Post 24-11-2002 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

Gr8 z tego co tutaj napisalem to bronie wspolnej sprawy waszej i naszej a wlasciwie naszej... bo sie dowiaduje o co tak dokladnie chodzi nigdzie nie napisalem ze jestescie w jakis sposob gorsi czyli niby mlodszy nie czuje sie madrzejszy i nie jestem a pozatym nie ma tez stwiedzenia ktore moglo by swiadczyc ze jestem materialista pozatym nie pisze sie : cos tam o medyku i za chwile dobra nie znasz mnie z rila co ma piernik do wiatraka pozatym kupy ludzi nie znam z reala i nie poznam wiec po co mi cokolwiek o nich wiedziec oceniam po tym co widze a wiec po tym co tu pisze nie napisalem ze cos robisz zle chociaz z dotychczas wyczytanych twoich postow masz inny rodzaj poczucia humoru niz wiekszosc doroslych uczestnikow ( tak przeprowadzilem ankiete na temat wieku ) spoko jesli w realu jestes inny niz tu to zwracam honor ale jesli w necie udajesz kogos innego to czemu nie bedziesz jendak soba super mastahem charakternym jak to mawiaja ludzie

Old Post 24-11-2002 22:14
kood
just lame

fucktycznie jesli komus zalezy, zeby nie spamowac/ zapychac bazy czy cokolwiek to nazwac, to wypadaloby sie podporzadkowac. Fakt jest jeden, rzadko, ktory topic trzyma sie tematu, a wystarczy jedno zdanie "nie na temat" i wiekszosc zaczyna podazac tym torem... po prostu przenosicie swoje odpowiedzi z poziomu gadu gadu, krotko i niby zartobliwie, dla mnie forum to miejsce na dluzsze wypowiedzi, a nie na pojedynczy usmiech z tekstem "ale ty jestes glupi".

Co do abbey i casa, dlaczego ludzie na nich graja? hmm bo sa niesaomowicie grywalne, bo wiekszosc meczy w CB rozgrywa sie na tych mapach? bo nie sa za duze, nieskomplikowane? bo sie po prostu przyjely? i ostatnie: bo ludzie czuja niechec do nowosci lub odmiennosci, tam gdzie sa "dobrzy" czuja sie najlepiej, zagrasz na bardziej skomplikowanej mapie masz problemy... sam przyznaje, ze slabiej gram na docksach niz casa czy abbey, proste: docksy sa trudniejsze niz casa.... a czemu ludzie na serverach graja tylko abbey i casa: bo zawsze znajdzie sie samolubny debil, ktory chce sobie na casa pograc a nie moze proste faktu przyjac "nie chcesz grac na tej mapie to nie graj, daj innym pograc i przyjdz pozniej". Marzenia scietej glowy, zeby ktokolwiek tak pomyslal, czas spac.

Old Post 24-11-2002 23:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<[vp]>ToTem6
Skilled (Knight)

Post ech...

dobra, nie piszcie takich tasiemców o gr8 bo czytam to na siłe,
( moze łądnie ocenicie na 5 gwiazdek temat )
test vB code

Old Post 25-11-2002 15:13
<[vp]>ToTem6
Skilled (Knight)

Talking urt

Urban terror/ / /

Zaznaczcie napis "terror" i macie logo UrT

Old Post 25-11-2002 15:30
loostro
Organizator Ligi

lol

totem skoro juz musiałeś mogłeś to napisać w 1 poście

Majes -> te forum jest w phpBB2 ???

zgadzam sie z Majesem , że nie ILOŚĆ , ale JAKOŚĆ się liczą. Niektóre wypowiedzi NIC nie wnoszą do tematu , a wręcz przeciwnie - prowokują innych do zboczenia z tematu.

Ja np. mam na razie 4 posty , ale nie sądzę by któremukolwiek z nich moglibyście coś zarzucić ... a przecież pisze to 14-latek! :-)
osoby takie jak gr8eye powinny się zastanowić po jaką cholerę wogóle odwiedzają te forum skoro NIC nie wnoszą , a wręcz zaśmiecają forum
nie obraź się gr8 , ale jak wszedłem na te forum i zobaczyłem 1-2 posty to już wiedziałem jakie są inne posty...
może ty myślisz że taki styl wypowiedzi jeest "na luzie" ale serio wolę jak piszesz normalnie , tzn. na temat.
zrozum ze ja nie po to piszę (i inni chyba też) żeby jaja sobie robić , ale po to żeby dostać odpowiedź na pytanie.
nie poczuj się urażony , w sumie od czasu do czasu napiszesz coś składnego :-) zanim klikniesz "Wyślij odpowiedź" zastanów się czy post ma sens... gdyby wykasować wszystkie twoje posty nie na temat miałbyś może o 1/3 postów mniej , ale zostałyby te najlepsze , moim zdaniem :)

no to jeszcze pykne coś o Urt -> zapraszam wszystkich na temat o lidze UrT (www.liga-urt.prv.pl)

kiedy ruszy ut.xg.pl ? :>

btw: czemu wszyscy (nie tylko na tym forum) jako podpis wypisują cytaty , jakieś ikonki , jakieś żarty , a prawie nikt nie ma tego co normalny człowiek kojarzy z słowem PODPIS ???
bo podpisy większości to raczej POPIS :-)

Old Post 25-11-2002 18:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil loostro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do loostro Znajdź więcej post'ów przez  loostro Dodaj loostro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać loostro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<[vp]>ToTem6
Skilled (Knight)

Re: lol

quote:
Napisane oryginalnie przez loostro
totem skoro juz musiałeś mogłeś to napisać w 1 poście

Majes -> te forum jest w phpBB2 ???

zgadzam sie z Majesem , że nie ILOŚĆ , ale JAKOŚĆ się liczą. Niektóre wypowiedzi NIC nie wnoszą do tematu , a wręcz przeciwnie - prowokują innych do zboczenia z tematu.

Ja np. mam na razie 4 posty , ale nie sądzę by któremukolwiek z nich moglibyście coś zarzucić ... a przecież pisze to .... ( itd )

piszesz zeby nie zbaczac z topica a sam zbaczasz!
gr8 tez ma 14 lat, i nie piszcie takich duuuuuzych postów, zwłaszcza nie na temat

Old Post 25-11-2002 18:15
<[vp]>ToTem6
Skilled (Knight)

Angry ***

A gdyby GruCha tutaj coś napisał np. nie na temat coś to qrde ciekawe czy byście mu dogadywali tak jak gr8 !?!?
albo napisał temat "fotki urt maniakow" to odrazu 5 gwiazdek, 99999.(9) postów bo jego słowa są święte!
a gdyby gr8 był najlepszym graczem UrT to czy byście mu tak dogadywali ?!?!
Zastanawijcie sie co piszecie!

Old Post 25-11-2002 18:20
Sniezek
Elite (Fiend)

1)ale grucha pisze na temat wiec mu nie dogadujemy
2) fotki urt maniakow to swietny topic
3)to czy gr8 jest najlepszym zawodnikiem czy nie , nie ma wplywu na jego zachowanie moim zdaniem
4)sam sie zastanow co piszesz!!!!

Old Post 25-11-2002 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<[vp]>ToTem6
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
1)ale grucha pisze na temat wiec mu nie dogadujemy
2) fotki urt maniakow to swietny topic
3)to czy gr8 jest najlepszym zawodnikiem czy nie , nie ma wplywu na jego zachowanie moim zdaniem
4)sam sie zastanow co piszesz!!!!

Old Post 25-11-2002 18:31
PuMPeR
Początkujący

Talking HAHAHAHAHa

Ale cool ej umówcie sie na jakimś zjezdzie i wtedy sie pokłucicie
(moze dojdzie do ręko-czynow)

Old Post 25-11-2002 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PuMPeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PuMPeR Znajdź więcej post'ów przez  PuMPeR Dodaj PuMPeR do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<[vp]>ToTem6
Skilled (Knight)

Re: HAHAHAHAHa

quote:
Napisane oryginalnie przez PuMPeR
Ale cool ej umówcie sie na jakimś zjezdzie i wtedy sie pokłucicie
(moze dojdzie do ręko-czynow)

lol'ek mam takie coś w domu:

Old Post 25-11-2002 20:23
loostro
Organizator Ligi

quote:
piszesz zeby nie zbaczac z topica a sam zbaczasz!
gr8 tez ma 14 lat, i nie piszcie takich duuuuuzych postów, zwłaszcza nie na temat

totem jakbyś niezauważył parę(naście) postów przed moim dyskusja toczyła się na temat na jaki się wypowiedziałem więc o co ci chodzi?
to czy gr8 jest najlepszy czy nie mało mnie obchodzi - grucha może sobie być najlepszy , a ja i tak będę oceniał go po słowach i czynach a nie po grze w UrT
tu nie jest UrT tu jest Forum

Old Post 25-11-2002 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil loostro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do loostro Znajdź więcej post'ów przez  loostro Dodaj loostro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać loostro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm

a tak wogole to moze piszcie na temat... przypominam:
Czy jest jakaś Polska str. o UrT ale nie taka jak Ut.pl ze tylko newsy, kolumny tylko taka jaką była ut.xg.pl ; q3arena.wp.pl/ut
by można coś z tej str. ściągnąć
hehehehe jak narazie doskonale nam wszystkim wychodzi wykonywanie wyglaszanych przez nas samych wyznacznikow wypowiadania sie na temat a totem kurde nie pisz tyle postow bo mnie szlak trafia lepiej juz jakbys napisal 5 stron maszynopisu niz kurde jakies glupoty w stylu usmiech...

Old Post 25-11-2002 22:20
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: hmm

quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
a tak wogole to moze piszcie na temat... przypominam:
Czy jest jakaś Polska str. o UrT ale nie taka jak Ut.pl ze tylko newsy, kolumny tylko taka jaką była ut.xg.pl ; q3arena.wp.pl/ut
by można coś z tej str. ściągnąć

no ale co byś chciał zaciągnąć?
jeśli http://kubus.rulez.pl/~markus/ Ciebie nie satysfakcjonuje bo za wolny speed, albo co - to ja mogę na killa dorzucić cosik, tylko.... czy naprawdę jest coś wartościowego, co WARTO dawać do downloadów?

P.S. MajeS pisał, że zabrał się (który to już raz? ) za nowy dizajgn ut.pl i że w nowym będzie działać download i w ogóle fajerwerki. Zaciskam kciuki, aby skończył przed Świętami, powiedzmy przed Nowym Rokiem

Old Post 26-11-2002 00:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
loostro
Organizator Ligi

Arrow ;)

wiecie sam download można też zrobić na różnych serwach np. jeśli to nie więcej niż 20MB to walcie na http://free.prohosting.com zakładajcie konta i jush :o
nom a ja powiem tyle że liga tyż będzie miała download jak tylko znajde lepszy serw niż te WP :p

BTW: kurna dodałem do strony ten znacznik
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2"> do sekcji HEAD a na stronie NADAL są krzaczki!!! stronę edytuję 100% w NOTEPAD i robiłem ją 100% w notepad. HELP!

albo podajcie strone skąd ściągnę WinRara 3.0 to rozpakuje konwerter (2.7 mam winrara i nie chce ropakować) i skonwertuje

Old Post 26-11-2002 06:24
<[vp]>ToTem6
Skilled (Knight)

Re: ;)

quote:
Napisane oryginalnie przez loostro
wiecie sam download można też zrobić na różnych serwach np. jeśli to nie więcej niż 20MB to walcie na http://free.prohosting.com zakładajcie konta i jush :o
nom a ja powiem tyle że liga tyż będzie miała download jak tylko znajde lepszy serw niż te WP :p

Ty to mi sie przyda,
ej wiecie miałem super sen, umiałem robić str. internetowe

Old Post 26-11-2002 09:58
PuMPeR
Początkujący

Talking ChaChaCha

ToTem teraz za kare, że twój post ma 2 gwiazdki masz to wszystko wydrukować i dac mi(poczytam do poduszki)
P.S.
Cha, Cha, Cha <=== co dostane z dyktanda??

Old Post 26-11-2002 16:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PuMPeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PuMPeR Znajdź więcej post'ów przez  PuMPeR Dodaj PuMPeR do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Re: Re: hmm

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
P.S. MajeS pisał, że zabrał się (który to już raz? ) za nowy dizajgn ut.pl i że w nowym będzie działać download i w ogóle fajerwerki. Zaciskam kciuki, aby skończył przed Świętami, powiedzmy przed Nowym Rokiem

zapomnij

Old Post 26-11-2002 16:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p0p4j
...

Majes... o ile pamietam mowiles... Nowy dizajn ut.pl z nowa beta (chodzilo o 2.6) i co? ani widu, ani slychu o nowym ut.pl ...
Mam nadzieje ze juz wkrootce czekam z niecierpliwoscia...

Old Post 26-11-2002 18:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p0p4j Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p0p4j Znajdź więcej post'ów przez  p0p4j Dodaj p0p4j do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p0p4j prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

nie nie nie, zle zrozumiales p0p4j
MaJeS na pewno przewidzial ze nowa beta bedzie zabugowana i oficjalna beta 2.6 bedzie dopiero po wydaniu odpowiedniego patcha, takze nowy design powinien sie pojawic wraz z nowym patchem do bety

Old Post 26-11-2002 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<[vp]>ToTem6
Skilled (Knight)

Re: ChaChaCha

quote:
Napisane oryginalnie przez PuMPeR
ToTem teraz za kare, że twój post ma 2 gwiazdki masz to wszystko wydrukować i dac mi(poczytam do poduszki)
P.S.
Cha, Cha, Cha <=== co dostane z dyktanda??

A ze spas'sa bys nie chcial ?

Old Post 26-11-2002 19:07
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

str urt

No coś było mówione że wraz z startem ut 2.6 miał być nowy Dizajgn, ale to były tylko przypuszczenia! wiec niewiem o co wam chodzi, ja czekam Cierpliwie na nowe ut.pl, bo mam nadzieje że bedzie ciekawsze od tego.
P.S. Weźcie sie odemnie odczepcie, loostro niemam urazy do Ciebie, ale sam niewiesz co mówisz...Respect...a co do tych rękoczynów to hehe, ale ja w tą działke niewchodze, jak chcecie to moge dać qmpli w równym wieku do bicia sie hehe joke
P.S.2. Znam gościa który dobrze robi stronki, nawet lepiej od kve, tylko że on nigdy niema czasu...
P.S.3. Niekażdy mój post jest głupi, ten tak
P.S.4. ja nigdy niepróbowałem nabijac postów, szczerze, a że odpisuje czesto to tylko wynika z tego że sie nudze
P.S.4 respect for all

GrEaTEyE

Old Post 26-11-2002 19:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:26.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions