Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Wkurza mnie to ze jak ktos dobrze gra to dostaje bana na servie!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

wzasadzie to ten serwer nie potrzebuje reklamy wrecz przeciwnie

juz teraz nie da sie tam dostac

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-09-2001 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Smile

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]Lis3n
i tam zregoly nie ma chiterow tylko bardzo dobrzi gracze mila atomsfera i fajna zabawa !!!

nie omieszkam sprawdzic juz jutro
dzieki za info rap

Old Post 13-09-2001 22:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]SnipeR
wzasadzie to ten serwer nie potrzebuje reklamy wrecz przeciwnie

juz teraz nie da sie tam dostac

no tak ale z checia bym sprobowal na nowych serwerach pograc bo ip'ekow za duzo sam nie znam
wiec sprobuje sie wbic

Old Post 13-09-2001 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu

no tak ale z checia bym sprobowal na nowych serwerach pograc bo ip'ekow za duzo sam nie znam
wiec sprobuje sie wbic

Wejdz se na jakas strone o counterze - tam znajdziesz adresy

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Old Post 13-09-2001 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Thumbs down

quote:
Napisane oryginalnie przez *MagiC*/Tramwaj

Wejdz se na jakas strone o counterze - tam znajdziesz adresy

taaa wiem ale tylko te podstawowe co ja znam jak top'y poligony cs'y null'e zion'y itp...a reszty to juz trzeba sie doszukiwac a jak z kafei i tak wchodze to nie ma sensu zebym za kazdym razem bral ze soba wszystkie ip i spisywal na kartce niosl tam i sprawdzal po kolei lepiej zapamietac te z ktorych sie korzysta no ale jak mi ktos mowi kto sie zna lepiej ode mnie ze jakis serwer jest taki dobry to go sprawdze

Old Post 13-09-2001 23:35
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

A czy nie lepiej dac do cafe servy do ulubionych? Ja tez gram z cafe iu tam zawsze jest duzo servow

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Old Post 14-09-2001 06:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez *MagiC*/Tramwaj
A czy nie lepiej dac do cafe servy do ulubionych? Ja tez gram z cafe iu tam zawsze jest duzo servow

ta ale tu jest 16 kompow nie chce mi sie na kazdym instalowac

Old Post 14-09-2001 10:40
Rzeznik
Siła wyższa

Mówicie, że na CyberStrefie można dobrze pograć? W żadnym wypadku... Wchodzę sobie kiedyś na ten serw, patrze "nextmap is cs_thunder", a z uwagi na to że nie lubię tej mapy proponuję żebyśmy zavotowali na italy. A tu nagle jakaś lama się odzywa i mówi, że italy to nuda i jak jeszcze raz sie odezwe dostane kicka... I co z takim lamerem można zrobić? Bez komentarza....

Old Post 14-09-2001 13:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

quote:

ta ale tu jest 16 kompow nie chce mi sie na kazdym instalowac

Ja proponuję chodzić do gralni z własną listą ulubionych (plik instaluje się w głównym katalogu z HL). Można go potem przenieść na wszystkie komputery i problem rozwiązany.

Old Post 14-09-2001 14:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik

Ja proponuję chodzić do gralni z własną listą ulubionych (plik instaluje się w głównym katalogu z HL). Można go potem przenieść na wszystkie komputery i problem rozwiązany.

plik favsvrs.zip nie wazy duzo i spoko sie na dysku zmiesci

Old Post 14-09-2001 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:

nie omieszkam sprawdzic juz jutro
dzieki za info rap

no problemo
ale i tak w kazdej cafe powinien byc zainstalowany gamespy

Old Post 14-09-2001 23:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Red
nie grac tam i tyle .... ja tesh tam nie gram bo lameriada czesto sie tam odbywa .... jest tyle serweruf ze akurat banan na adze mnie nie rusza ....

no ale uwaga... wlasnie przeczytalem ze Boro postanowil ustawic PB na required! moze skonczy sie tam w koncu lameriada i zaczna tam grac wporzo ludzie... choc ostatnio byly juz tam niezle ekipki ))

Old Post 14-09-2001 23:14
yebisu
litl'o alcoholic

Question

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPEC]RapTuS

no ale uwaga... wlasnie przeczytalem ze Boro postanowil ustawic PB na required! moze skonczy sie tam w koncu lameriada i zaczna tam grac wporzo ludzie... choc ostatnio byly juz tam niezle ekipki ))

ale to w koncu to dobry jest serwer czy nie bo ja juz nic nie kapie niby taki dobry a tu piszesz ze "moze sie skonczy lameriada"?
ja juz nic nie kapie czy to tylko ja?....no comment pliz

Old Post 15-09-2001 00:39
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:

ale to w koncu to dobry jest serwer czy nie bo ja juz nic nie kapie niby taki dobry a tu piszesz ze "moze sie skonczy lameriada"?
ja juz nic nie kapie czy to tylko ja?....no comment pliz

jak zaczynalem grac w CS (luty) to bylo malo serwerow i kumple mowili mi ze najlepsi zawsze graja na m.in. Aga.... no ale ostatnio pojawilo sie na prawde duzo serwerow o wiele lepszych no i z PB REQUIRED wiec nie bylo bata zeby trafic na jakiegos czitera.. owszem zdarzaly sie wyjatki ale z reguly admini robili swoje i wywalali takich od razu z serwera...

Old Post 15-09-2001 16:07
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:38.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions