Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Podkładki Everglide'a
Czy byłbyś zainteresowany kupnem podkładki Everglide ?
Ta ankieta została zakończona.
tak 5 22.73%
raczej tak 2 9.09%
jakby cena była na poziomie ok. 100zl to tak 2 9.09%
nie 13 59.09%
W sumie: 22 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

ja chce sobie zakupic jakas taka podkladke... tylko nie wiem jaka. nie potrzebuje podkladki o gigantycznych rozmiarach... nawet standart jest ok (wieksza by byla lepsza). jest jakas podkladka ktora mi radzicie do mx500? poza tym jako ze mieszkam w austrii to nie musze zamawiac bo pewnie tu znajde...

thnx

GG 1090334

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-01-2003 22:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Korvax
Training (Enforcer)

Jak kupie MX500 i bym widzial ta mate imogl przetestowac to bym moze sie skusil, ale 100 zl to duzo jak na podkladke. Niektorzy graja na myszkach za 10 zl i twierdza ze pracuje im sie bardzo dobrze. Myszka musi byc wygodna i precyzyjna-to wszystko.
P.S. KIedy bedzie Cs 1.6 full??

!!!6R455 r u l e z !!!

Old Post 18-01-2003 23:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Korvax Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Korvax Znajdź więcej post'ów przez  Korvax Dodaj Korvax do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Korvax prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer
jest jakas podkladka ktora mi radzicie do mx500?

Zwykla szmacianka - testowlaem osobiscie i wspolgraja....

Old Post 18-01-2003 23:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Korvax
Myszka musi byc wygodna i precyzyjna-to wszystko.

myszka za 10 zl nie jest tak precyzyjna jak Boomslang lub chocby mx500

Old Post 19-01-2003 00:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

quote:

za miesiac

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas

Zwykla szmacianka - testowlaem osobiscie i wspolgraja....

wiec nie oplaca sie wydawac na jakas lepsza? nie ma zbytnio roznicy jesli chodzi o granie?

GG 1090334

Old Post 19-01-2003 10:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
wiec nie oplaca sie wydawac na jakas lepsza? nie ma zbytnio roznicy jesli chodzi o granie?

Nawet jak sie nie spodoba - to stracisz tylko pare zlotych

Old Post 19-01-2003 11:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

yhy

quote:
Niektorzy graja na myszkach za 10 zl i twierdza ze pracuje im sie bardzo dobrze. Myszka musi byc wygodna i precyzyjna-to wszystko.

Twierdza tak bo nigdy niegrali na opticalach A wlasnie myszki chociazby Logitecha z serii MX sa niedosc ze wygodne to precyzyjne (nawet bardzo ;p ) ... NIema nawet co porownywac myszek za 10 zeta do optycznych chociaz by przez to ze taka myszka ma dwa razy mnie dpi niz optical przecietny .......

Old Post 19-01-2003 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Do MX'a polecam fUnc sUrface1030

Old Post 19-01-2003 14:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Korvax
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
myszka za 10 zl nie jest tak precyzyjna jak Boomslang lub chocby mx500

Wcale tak nie napisale!! Napisalem, ze niektorzy uwazaja, ze dobrze im sie gra na takich chomikach. To oczywiste, ze jakies male, szare gowno na kolke jest mniej precyzyjne od nowej myszy na podczerwien

!!!6R455 r u l e z !!!

Old Post 20-01-2003 12:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Korvax Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Korvax Znajdź więcej post'ów przez  Korvax Dodaj Korvax do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Korvax prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Male szare gowno z kulka = Logitech Wingman Gaming Mouse

Lecz ta myszka to nie jest gowno . To jest najlepsza kulkowa mycha na jakiej gralem

Old Post 20-01-2003 22:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Korvax
Training (Enforcer)

Talking

Tamta to byla chyba cordless czy jakos tak(w zestawie z klawiatura)
Takie sprzety chyba robia dla psow do obslugi szczeka.

ktos poda do strony z gra pika volleyball??

!!!6R455 r u l e z !!!

Old Post 21-01-2003 18:00
Lis3n
Who Cares ??

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
Male szare gowno z kulka = Logitech Wingman Gaming Mouse

Lecz ta myszka to nie jest gowno . To jest najlepsza kulkowa mycha na jakiej gralem

i tu sie z panem zgodze!!!!

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Old Post 22-01-2003 00:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  Lis3n Dodaj Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Korvax
Training (Enforcer)

Angry

Nie chodzi mi o gaming mouse'a tylko to byl chyba cordless.
Jak chcialem zrbic obrot tp po dwoch szybkich przejechaniach zgubila sygnal.

!!!6R455 r u l e z !!!

Old Post 22-01-2003 09:40
CzAsZeK
e.coast > czaszek

MX700 to jest jedyna mycha radiow nadająca się do gier FPP

Old Post 22-01-2003 12:37
Lucas
esports.pl

quote:
MX700 to jest jedyna mycha radiow nadająca się do gier FPP

Testowales???

Old Post 22-01-2003 14:35
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

ja czytalem ze mx700 sie nadaje do gier fpp... ale nie sprawdzalem. poza tym wielkiej roznicy miedzy mx500 a 700 nie ma... a tyle kasy wydawac tylko by nie miec kabelka... nie chce mi sie tyle placic

GG 1090334

Old Post 22-01-2003 18:23
Lucas
esports.pl

quote:
ja czytalem ze mx700 sie nadaje do gier fpp... ale nie sprawdzalem. poza tym wielkiej roznicy miedzy mx500 a 700 nie ma... a tyle kasy wydawac tylko by nie miec kabelka... nie chce mi sie tyle placic

Czytalem... ja tez wiele rzeczy czytalem...

Jest roznica - i to istotna - brak kabla. Jak do tej pory zadna mysz bez przewodowa nie byla idelna do grania. Mx 700 jest juz troche i jakos nie wywołal rewolucji...

Old Post 22-01-2003 18:53
Blue
Veteran (Ogre)

Podkładka mówicie... hmm ja mam jedyną i niepowtarzalną podkładke jakiej chyba nikt inny na świecie nie ma!! . A wiec tak mhm skład:
płyta a4 z tworzywa sztucznego
kartka a4 z bloku technicznego[niestety co ok 1 miech trzeba wimieniać bo sie tobią "bulwy" na niej ]
obszywka własnej roboty z płutna[jakaś stara poduszka poszła pod nożyczki i maszyne do szycia

Jak to wygląda:
w obszywke jest wsadzona płyta , a na tej płycie jeszcze położona kartka a4, bo tworzywo jest czarne ... chciałem jeździć po samym tworzywie... bo jest niby matowe,ale okazało sie,że mycha go nie lubi ;/[A4tech wop-35]. To kombo jest znakomite dla tej sianowatej mychy pożyczałem ze sklepu rózne podkładki,ale żadna nie byłą taka jak ta poprostu mycha na niej wyciska z siebie ostatnie poty . Ale już planuje zmiane na MX500/IE 3.0 ... którą wybrać ??;/.

Old Post 22-01-2003 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blue Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Blue Znajdź więcej post'ów przez  Blue Dodaj Blue do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Blue prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

misz

quote:
poza tym wielkiej roznicy miedzy mx500 a 700 nie ma... a tyle kasy wydawac tylko by nie miec kabelka... nie chce mi sie tyle placic

Jesli chodzi o osiagi (dpi itd. itp.) to niema ZADNEJ roznicy miedzy mx 500 a 700. Jedyna roznica (fakt istotna ;p ) to wlasnie brak kabla ..... JA mam 500 i osobiscie mi kabelek nieprzeszkadza wiec szkoda mi wydawac ponad 100 na myche bez kabla

yugin lol ;D

Old Post 22-01-2003 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

Re: misz

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Jesli chodzi o osiagi (dpi itd. itp.) to niema ZADNEJ roznicy miedzy mx 500 a 700. Jedyna roznica (fakt istotna ;p ) to wlasnie brak kabla ..... JA mam 500 i osobiscie mi kabelek nieprzeszkadza wiec szkoda mi wydawac ponad 100 na myche bez kabla

dokladnie to powiedzialem/chcialem powiedziec/mialem na mysli

GG 1090334

Old Post 23-01-2003 11:08
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: Re: misz

quote:
dokladnie to powiedzialem/chcialem powiedziec/mialem na mysli

no to wszystko jasne ;p

A no i dobrze czytales . Seria MX cudownie nadaje sie do gier , w ogole precyzja,ergonomia -->> mniam ,polecam ;D

Old Post 23-01-2003 11:19
eRbol
"Jedyny JEDI w Polsce!"

Tak sie przyglodam dyskusji, ktora wlasnie zboczyla na bardzo interesujacy mnie temat. Chcialby sie dowiedzic czy interfejs radiowy w MX700 jest w stanie maxymalnie wykarzystac mozliwosci myszki, w skrocie mowiac - jak sie ma MX700 do MX500. Interesuje mnie przedewszystkim opinia ludzi, ktorzy korzystali z obu tych myszek.

Old Post 23-01-2003 15:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eRbol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eRbol Znajdź więcej post'ów przez  eRbol Dodaj eRbol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eRbol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez eRbol
Tak sie przyglodam dyskusji, ktora wlasnie zboczyla na bardzo interesujacy mnie temat. Chcialby sie dowiedzic czy interfejs radiowy w MX700 jest w stanie maxymalnie wykarzystac mozliwosci myszki, w skrocie mowiac - jak sie ma MX700 do MX500. Interesuje mnie przedewszystkim opinia ludzi, ktorzy korzystali z obu tych myszek.

no ja mam tylko 500, bo 700 za drogie

Mysz jest ok - ale stery to dno... Tez wymaga ustawienia klawiszy funkcyjnych - bo to co proponuje logitech domyslnie - to dno i sie dubluje...

Old Post 23-01-2003 15:44
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

radyjo

quote:
Napisane oryginalnie przez eRbol
. Chcialby sie dowiedzic czy interfejs radiowy w MX700 jest w stanie maxymalnie wykarzystac mozliwosci myszki, w skrocie mowiac - jak sie ma MX700 do MX500. Interesuje mnie przedewszystkim opinia ludzi, ktorzy korzystali z obu tych myszek.

tam znajdziesz troche materialow "propagandowych" odnosnie technologii radiowej mx 700 :

http://logitech-sklep.home.pl/cgibi...mp;sid=4f059971

klikasz na "Kliknij by dokładnie zapoznać się z radiową Fast RTF" i tam jest o tym dosc zwiezle napisane ......

Ja tez mam 500 "tylko" wiec ciezko mi skonfrontowac to co jest tam napisane z rzeczywistoscia, ALE moj znajomy ma wlasnie mx 700 no i co tu duzo mowic wymiata

Old Post 23-01-2003 15:51
AlieneK
KOSZ

Ja mam Logitecha duala opticala za 220PLN i jestem zadowlony. Podkladke mam taką zwykła za 5 PLN i nie mam do niej zastrzerzeń. Jest to giętka pogryta matrialem podkladka koloru szarego. Troche ten material juz odchodzi, ale czego mozna sie spodziewaz za 5 zeta A jeslem ciekaw co robi taka podkladka za te 100PLN ?

Old Post 23-01-2003 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

MX700 jest za drogi, dlatego nie spowodowal sensacji.
Predkosc przesylu danych przez radio (myszka - odbiornik), jest taka sama/wieksza jak szybkosc przesylania danych przez USB.

W ktoryms tam numerze CHIPa pisali, ze mysz sie wogole nie tnie i nie gubi sygnalu.
Ludzie na SoGamed (www.sogamed.com) tez sobie chwala MX700.

Old Post 23-01-2003 16:20
Lucas
esports.pl

quote:
Ludzie na SoGamed (www.sogamed.com) tez sobie chwala MX700.

Jakis bezposredni link???

Old Post 23-01-2003 18:44
DvK
MastaH AdMlnisTratoR

quote:
Napisane oryginalnie przez Blue
Ale już planuje zmiane na MX500/IE 3.0 ... którą wybrać ??;/.

radze mx500.... myszki robione w technologii intellieye latwo gubia sygnal, sam mialem (i nadal mam) intellimouse optical (robiona w tej samej technologii co ie 3.0) i przy szybszych ruchach reka gubila niesamowicie sygnal... dlatego polecam ci mx500, ktora sam mam i sie ciesze btw: gram na zwyklej czerwonej szmacie z empiku za 2zl
p.s: podi chciales pi(l)ke >>>> http://www.geocities.com/viocos2001...ad_Pokemon.html <<<<

Old Post 23-01-2003 19:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DvK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DvK Znajdź więcej post'ów przez  DvK Dodaj DvK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DvK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Jakis bezposredni link???

Tam dziennie sa pisane setki topicow, teraz juz nic nie znajde
Najlepiej to bedzie jak sie tam zarejstrujesz, klikniesz Forums, wezmiesz Search Forum (czy jakos tak) i wpisz "MX" albo "MX700" "MX-700" i znajdzie ci topici na temat tej mychy (oraz innycn MX'ow).

Jest jeszcze jeden sposob, ale troche bardziej nudny Musisz sobie pochodzic po membersach i poatrzec na dole po lewej stronie jest takie pole "Show Answers" (tam sa odpowiedzi do pytan ktore sa zadawane przy rejestracji, znajduja sie tam pytania na jakiej grasz myszy, podklace, karcie graficznej itp itp.) i tam musisz znalezc usera który posiada MX700

Polecam przeszukanie forum :o

Old Post 23-01-2003 22:08
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Ja nawet nie bede mowil na czym ja gram bo malo kogo z powodu ceny namowie na zakup

Old Post 23-01-2003 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:18.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions