Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Sluchacie ... czytajcie
czy:
Ta ankieta została zakończona.
strona sie przyda ? 10 83.33%
po co kolejny gniot ? 2 16.67%
W sumie: 12 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
forever
r3surrection.net

quote:
Napisane oryginalnie przez Makrel
[...]a ty 4everku nie dawaj mi jakichs miedzy narodowych przykładów robienia czegos za darmo itd [...]

Dlaczego nie? a poza tym ty wciaz nie rozumiesz ze to nie ma znaczenia czy za darmo czy nie - w sprawie tak postawionej jak ty to zrobiles mozna odpowiedziec tylko tak jak datrixo ci napisal - TAK MajeS robi ci łaske! Mi nie - ja szanuje jego prace, ale tobie tak :>

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-05-2003 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Makrel
Combat (Death Knight)

Ok nie warzne nikogo nie chciałem obrazić i nie bede juz tłumaczył o co mi biega bo wy nic nie kminicie grrrr z toba 4ever sie nie bede wdawał w dyskusje bo nie mam szans ...

grrr szkoda ze tak mało osób sie udziela na boardzie ale cóz ... pewnie chłpaki maja problem z zalogowaniem sie bo ja etz taki mialem ;p nie chciało mi się ;p

Old Post 25-05-2003 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Makrel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Makrel Znajdź więcej post'ów przez  Makrel Dodaj Makrel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Makrel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
...warzne.....kminicie ...
mało osób sie udziela na boardzie ale cóz ... pewnie chłpaki maja problem z zalogowaniem sie

po prostu: ręce odpadają....

Old Post 26-05-2003 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Makrel
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
po prostu: ręce odpadają....

Dlaczego rece opadaja , co ja takeigo powiedziałem ? ja miałęm problem z zalogowaniem sie bo mi sie nei chciało i nie miałem kiedy az sie wziełęm w garsć

Old Post 26-05-2003 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Makrel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Makrel Znajdź więcej post'ów przez  Makrel Dodaj Makrel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Makrel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

quote:
[...]ja miałęm problem z zalogowaniem sie bo mi sie nei chciało i nie miałem kiedy az sie wziełęm w garsć

To tak jakbys sie zesrał bo ci sie nie chcialo isc do kibla... LOL

Old Post 26-05-2003 22:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Monar"bzn"
Thug Life

Tak sobie czytam i myśle że zaczne pisac tu nie pisałem tu już z 8 miechoow wiec witam all
==============================================
Co do tej strąki to bardzo dobry pomysł brawo!! wżucie na tą strone Eye raze, z ckrakiem i opis jak używać rcona przez ten programik bo napewno sie komuś to sprzyda jeśli chcecie to moge zrobić jakiś opis jak coś to dajcie znac na gg:1761947

Old Post 27-05-2003 00:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Monar"bzn" Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Monar"bzn" Znajdź więcej post'ów przez  Monar"bzn" Dodaj Monar"bzn" do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Monar"bzn" prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Makrel
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez forever
To tak jakbys sie zesrał bo ci sie nie chcialo isc do kibla... LOL

Grrrr niech no ja cie ...... moze nagłosnić ze istnieje cos takiego jak Board ??

Old Post 27-05-2003 00:34
Monar"bzn"
Thug Life

Talking

quote:
Grrrr niech no ja cie ...... moze nagłosnić ze istnieje cos takiego jak Board ??

Ja nagłośnie powiem gracza z BzN ze ich wuzuce jeśli sie tu nie zarejestrują

Old Post 27-05-2003 09:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Monar"bzn" Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Monar"bzn" Znajdź więcej post'ów przez  Monar"bzn" Dodaj Monar"bzn" do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Monar"bzn" prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruBk4
_o/

Talking ?:)

http://dgames.tkdami.net/images/serwer.jpg
mam pytanie co to jest ? jak to działa?

Old Post 27-05-2003 12:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruBk4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruBk4 Znajdź więcej post'ów przez  GruBk4 Dodaj GruBk4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruBk4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

quote:

Zebys sie nawet nie wazyl zrobic cos takiego :QQQQQQQQQQ

Old Post 27-05-2003 12:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Makrel
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Zebys sie nawet nie wazyl zrobic cos takiego :QQQQQQQQQQ

Grrr czego ?! moze wkoncu ktos wiecej bedzie sieudzielał;p i jaiegos debilka w koncu zbanujecie ;p

Old Post 27-05-2003 14:40
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Liczy sie jakos a nie ilosc, wiec nie zyczymy tu sobie jakis ulomow :Q

Old Post 27-05-2003 17:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Re: ?:)

quote:
Napisane oryginalnie przez GruBk4

hmmm mnie to wyglada na zupelnie normalny serwerek przystosowany do wsadzenia do rack'a... co w nim dziwnego??

Old Post 27-05-2003 18:05
Sniezek
Elite (Fiend)

wlasnie, wystarczy ze ktos dark_angelowi ktos boarda pokazal )

Old Post 27-05-2003 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
wlasnie, wystarczy ze ktos dark_angelowi ktos boarda pokazal )

o ty wredna mendo ty :>

Old Post 27-05-2003 19:46
scalator
Guest

Re: Re: ?:)

quote:
Napisane oryginalnie przez forever
hmmm mnie to wyglada na zupelnie normalny serwerek przystosowany do wsadzenia do rack'a... co w nim dziwnego??

Oczywiście

Old Post 28-05-2003 07:20
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: ?:)

quote:
Napisane oryginalnie przez GruBk4

hm, to samo tylko w większej ilości:
http://board.fpp.pl/attachment.php?s=&postid=204262
http://board.fpp.pl/attachment.php?s=&postid=204264

szlajają mi się jeszcze na którymś kompie dalsze zdjęcia naszych 1U i 2U ale w tej chwili nie moge odnaleźć mam ich szukać?

Old Post 28-05-2003 08:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Scalator wrzuc zdjecia serwera dami , jestem ciekaw na czym gram

btw. ciekawe czemu nie ma tego Jeleniogorskiego serwa :/ :F

Old Post 28-05-2003 11:05
GruBk4
_o/

Talking hyhy

hyhy przepraszam ale jestem jescze młodziutki i głupiutki

Old Post 28-05-2003 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruBk4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruBk4 Znajdź więcej post'ów przez  GruBk4 Dodaj GruBk4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruBk4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*XSIADZ*
Skilled (Knight)

Question Re: Sluchacie ... czytajcie

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez scalator
[B]jestem w trakcie tworzenia (ukonczenia) strony dla poczatkujacych

slijcie jesli chcecie pomoc......

Skoro znasz rozne tricki to moze powiesz mi jak zmienic czestotliwosc monitora z 60 na 100 Hz. Bo tylko na UrT mam cos takiego a po 2 godzinach grania zaczynam plakac.

Old Post 30-05-2003 10:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *XSIADZ* Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *XSIADZ* Znajdź więcej post'ów przez  *XSIADZ* Dodaj *XSIADZ* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *XSIADZ* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Re: Re: Sluchacie ... czytajcie

quote:
Napisane oryginalnie przez *XSIADZ*
moze powiesz mi jak zmienic czestotliwosc monitora z 60 na 100 Hz. Bo tylko na UrT mam cos takiego a po 2 godzinach grania zaczynam plakac.

Proponuję żebyś się zsynchronizował z monitorem - mrugaj 60 razy na sekunde i nie bedzesz widział że monitor mruga

Edytowane przez forever dnia 30-05-2003 o godz. 10:40

Old Post 30-05-2003 10:25
forever
r3surrection.net

quote:
moze powiesz mi jak zmienic czestotliwosc monitora z 60 na 100 Hz. Bo tylko na UrT mam cos takiego a po 2 godzinach grania zaczynam plakac.

Proponuję żebyś się zsunchronizował z monitorem - mrugaj 60 razy na sekunde i nie bedzesz widział że monitor mruga

Old Post 30-05-2003 10:42
LuZnY
luznym po pysku :o

quote:
Skoro znasz rozne tricki to moze powiesz mi jak zmienic czestotliwosc monitora z 60 na 100 Hz. Bo tylko na UrT mam cos takiego a po 2 godzinach grania zaczynam plakac.

seta r_displayRefresh

\/

Old Post 30-05-2003 13:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
koziolek_pl
Training (Enforcer)

No tak stronka prezentuje sie cool ale...
"Próbujesz się dostać do strefy dostępnej tylko dla zarejestrowanych użytkowników."
Normalnie KOPARA opada do samej ziemi strona dla początkujących a tu "DGames: Dostęp zabroniony" ... no comments
A tak pozatym czy mapy które są na ftpku ftp://ftp.tkdami.net/Games/URT/mapy/ są dostępne też na serwerze urt ??

Old Post 06-06-2003 07:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil koziolek_pl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do koziolek_pl Znajdź więcej post'ów przez  koziolek_pl Dodaj koziolek_pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać koziolek_pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scalator
Guest

nie wim czy zauwazyles, ale rejestracja jest darmowa i bezproblemowa

musze pokazac ze ktos nas czyta inaczej serwerow i strony "niet budiet"

Old Post 06-06-2003 09:23
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
koziolek_pl
Training (Enforcer)

Tak zauważyłem i to fakt rejestracja jest darmowa ale mogłeś zrobić np. częśc ogólnodostępną a w niej minimum bez szczegółowych opisów a jak chcesz więcej to zarejestruj sie i czytaj poszerzając swoją wiedze w dziedzinie nauki o UrT . A co z moim drugim pytaniem ??

Old Post 07-06-2003 07:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil koziolek_pl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do koziolek_pl Znajdź więcej post'ów przez  koziolek_pl Dodaj koziolek_pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać koziolek_pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*XSIADZ*
Skilled (Knight)

Talking no wiesz z tym jest roznie

quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
nie wim czy zauwazyles, ale rejestracja jest darmowa i bezproblemowa

musze pokazac ze ktos nas czyta inaczej serwerow i strony "niet budiet"

Ja tam mialem zajebiste problemy z rejestracja, bo mialem chyba ze 4 promile. Widzialem podwojnie ale jakos dalem rade i po kilku godzinach udalo mi sie zarejestrowac.
Moze przydalaby sie jakas reklama bo to naprawde zajebiste forum

Old Post 07-06-2003 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *XSIADZ* Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *XSIADZ* Znajdź więcej post'ów przez  *XSIADZ* Dodaj *XSIADZ* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *XSIADZ* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:06.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions